Μπορει να πνιγομαι στη δουλεια, μπορει να μην προλαβαινω να κλασω (sic) κυριολεκτικα απο την κουραση, μπορει να εχω να μπω στο ωραιο μας site 15 μερες (και δυο μηνες να στειλω post), αλλα την ομαδα δυστυχως??? την παρακολουθω ανελλιπως. Ε, η αγανακτηση εφτασε στο απροχωρητο...Ειμαι και γω ενας απο τους 60 που γραφτηκαν την Κυριακη και περιμενω με ανυπομονησια την Τεταρτη για περαιτερω ενημερωση.
Για να καταλαβετε, η θολουρα μου ηταν τοσο μεγαλη απο τα νευρα μου την Κυριακη, που οταν με ενημερωσαν τα παιδια στο stand για τη συγκεντρωση την Τεταρτη τους εκανα την εξης ερωτηση....
"Που ειναι η Αριστοτελους 27 ρε παιδια, που ακριβως εννοειτε?" Μεχρι και την πλατεια ξεχασα ο γραφικος...
Τεσπα το σημαντικο ειναι πως η κινηση αυτη ειναι μια ηλιαχτιδα , ειναι το μοναδικο φωτεινο σημειο σε ενα κατασκοτεινο τοπιο, σε εναν γκριζο ουρανο. Μπορει να μην ειναι πανακεια, μπορει στο τελος να μην ευοδοθει η προσπαθεια, αλλα τουλαχιστον οπως οταν πηρα το διαρκειας ετσι και τωρα θεωρω οτι εκανα κατι καλο για την αγαπημενη μου ομαδα και εγινα κοινωνος σε μια προσπαθεια να παμε μπροστα ρε πουστη μου.
Ας κανουμε κατι γαι να δουμε ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ!
Και στην τελικη λεβεντες μελη στον Α.Σ. γινομαστε, πιο κοντα στον ΠΑΟΚ μας πηγαινουμε. Αυτο ειναι κατι που πρεπει να το καταλαβουν τοσο οι υπερθερμαντες οσο και οι αμφισβητουντες τη ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ.
Ας ελπισουμε ολοι ο ουρανος να γινει πιο γαλανος...