Author Topic: Ο Ντουμιτρέσκου στον ΠΑΟΚ  (Read 8920 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Απ: Ο Ντουμιτρέσκου στον ΠΑΟΚ
« Reply #360 on: October 03, 2006, 13:32:11 »
na min iparchi kenourgios as to kanoume ke agonistika bourdello,ai sichtir poustochondre .ai gamisou ke si roumane pou isouna monos epezs ektos edras se atmasfera toumbas ke isoun monos,vlaka
  kapou diavasa gia ton sokrates oti otan epezan balla i pektes dialegan o sistima pou tha pezi i omada ke tis thesis pou bori o kathenas na prosferi kalitera.as to kanoume ke emis meta to 60' den tha iparchi provlima me tis allages afou se mas 4-5 zitane allagi...klatternoun

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #361 on: October 03, 2006, 13:34:21 »
ετοιμαστειτε με ιωσηφιδη και μετα απο λιγο καιρο θα φτασουμε στον μαιο. καλα θα ειμαστε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

goudas4

• Guest
« Reply #362 on: October 03, 2006, 13:39:01 »
http://www.sport24.gr/html/ent/859/ent.142859.asp

ΠΑΟΚ
Παραιτήθηκε ο Ντουμιτρέσκου

Επιμέλεια: Πάρης Τσελεπίδης
Δημοσίευση: 03 Οκτωβρίου 2006 13:28

Ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου πριν από λίγα λεπτά στην διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης παρά το γεγονός ότι χθες το απόγευμα ο Ρουμάνος τεχνικός από τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Γούμεμο, έτυχε της αμέριστης στήριξης της διοίκησης.

"Από την στιγμή που υπέγραψα μέχρι την προηγούμενη Κυριακή δούλεψα για το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Συνειδητοποίησα όμως ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Για αυτό και θα κρατήσω την απόφασή μου ότι θα παραιτηθώ από τον ΠΑΟΚ".

Μια δήλωση με την οποία ο Ντουμιτρέσκου φρόντισε να ξαφνιάσει άπαντες μετά την χθεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννη Γούμενο, για να ευχαριστήσει άπαντες:

"Ευχαριστώ τους διοικούντες και το συμβούλιο της διοίκησης. Το επιτελείο μου, τον κ. Ιωσηφίδη, τον κ. Μιχόπουλο αλλά και όλους τους υπαλλήλους της ομάδας. Ευχαριστώ στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκαν σε πολύ δύσκολες στιγμές αλλά και ευχαριστώ όλους τους παίκτες μου".

Αναφερόμενος μάλιστα στους παίκτες της ομάδας είπε: "Πρέπει να τους πω ότι υπάρχουν μόνο 11 θέσεις και 18 για την αποστολή", ενώ όσον αφορά τον ίδιο είπε:

"Προσπάθησα το καλύτερό μου για τον ΠΑΟΚ και εύχομαι το καλύτερο για τον σύλλογο. Είμαι 38 χρονών και η ποδοσφαιρική ζωή είναι μικρή. Ελπίζω να ξαναέρθω στον ΠΑΟΚ και να κάνω καλύτερα πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον ΠΑΟΚ και συγνώμη ότι δεν μπόρεσα να κάνω καλύτερα πράγματα", για να προσθέσει:

"Δεν είμαι τρελός για να γαντζωθώ από αυτή την καρέκλα. Ήμουν τρελός να μείνω στον σύλλογο σε δύσκολες στιγμές το καλοκαίρι όταν ήμουν στο σπίτι μου στην Ισπανία και σκεφτόμουν να γυρίσω πίσω και να είμαι κοντά στην ομάδα".

Τέλος ο Ντουμιτρέσκου ευχαρίστησε και τον Τύπο: "Ευχαριστώ και τον Τύπο. Κατάλαβα από την Δευτέρα ως την Κυριακή ποιοι είναι οι φίλοι μου. Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι. Αυτό μόνο θέλω να πω. Το σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Άρη. Για την ομάδα".

northeagle_4

• Guest
« Reply #363 on: October 03, 2006, 13:40:59 »
min to kani to lathos o iosifidis........

Fotakis

• Guest
« Reply #364 on: October 03, 2006, 13:55:05 »
Emina.... !!!!!!

Den katalawa, tha eprepe na ton poume efxaristo gia isopalia me to Apollonaki Kalamarias?
Pou exase me ton xirotero Bazelo ke Gavro ton telefteon 10 xronon?
Gia tous pextarades pou efere?
Giati telika?

Den katalawa kirie Dumitrescu ti prosferes ke sou ferthikame asxima???? ANTE GIAAAAAAAA RE MLK, ANTE GIAAAAAAAA!!!!!!!!

Edikse telika poso ligos itan os proponitis ke akomi ligoteros san prosopikotita!!!
To awrio? Opos to xtes! Ainte kanas Tzitzi-fringer pali ke tsoukou tsoukou perase kiaftin i xronia!!!

XONTRE ZOUME STIN KASA NA SE DOUME ! ! ! ! ! ! ! !

Re pedia, den pame D'Ethniki na gini ena kalo kseplisimo... Ke ftou apo tin arxi!
Den pistewo, tis skepsis mou!!!!!! INE DINATON....

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #365 on: October 03, 2006, 14:15:25 »
στο καλό και να μας μη μας γράφεις ΜΑΛΑΚΑ! πάρε και τα παλτά σου φεύγοντας μπινέ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΡΕ. ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #366 on: October 03, 2006, 14:36:15 »
polli kala ekane kai pareti8ike makari na to kanei kai oloi oi omada na parei ton mpoulo o xontros

imago

• Guest
« Reply #367 on: October 03, 2006, 15:04:56 »
το μόνο που δε μου αρέσει στην όλη υπόθεση της παραίτησης του κ. Ντουμιτρέσκου είναι ότι οι παίχτες την έβγαλαν πάλι καθαρή...αυτά τα ταγάρια που εξαντλούν τις ικανότητές τους σε ανέξοδες συνεντεύξεις...

...και για να γίνω και σεναριογράφος,
λέτε μήπως να του αρνήθηκαν τα λαμόγια της διοίκησης το μερίδιό του από τις μεταγραφές που έγιναν???γιατί αλλιώς αυτή η ξαφνική μεταστροφή δεν εξηγείτε, εκτός και εάν έχει σίγουρη δουλειά στην τσέπη σε ομάδα που έχει πρόεδρο που πληρώνει...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #368 on: October 03, 2006, 16:10:12 »
vazelos  h skoda xanthi?
Idoy h aporia
poy elege kai o Shakespeare

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #369 on: October 03, 2006, 16:19:10 »
Aκόμη δεν πιάσαμε πάτο?

p@oki-92

• Guest
« Reply #370 on: October 03, 2006, 16:23:18 »
o mantzourakis trogetai,oi alloi dio...
kai o proponitis tis defteris kalos einai,i defteri omada paizei gamata

Scorpion4

• Guest
« Reply #371 on: October 03, 2006, 16:33:02 »
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM.ΚΟΣΜΕ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΞΥΠΝΑ!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΟΥΜΕΝΟΥ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΙΣ 22 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.

Π.Α.Ο.Κ. ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #372 on: October 03, 2006, 17:30:49 »
Αυτα για την διοικηση ειναι χιλιοειπωμενα..και σωστα.

η ομαδα ομως χρειαζεται και προπονητη..
για μενα Λεμονης και Βλαχος θα ειναι ντροπη να ερθουν στον ΠΑΟΚ.
Αλεξανδριδης αντε και Μαντζουρακης απο αυτους που ακουγονται κατι λενε.

Μακρια απο ξενο προπονητη και ειδικα απο γνωστο που εκτος των αλλων θα θελει και λεφτα.
ΜΑκαρι να παρει τον Αλεξανδριδη.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #373 on: October 03, 2006, 19:09:37 »
ego leo makari na min parei ton alexandridi...
giati..
tha einai allo ena exilastirio thuma kai apo ekei pou einai tora stin b omada kai kanei poli kali douleia
se ligous mines the ekthioxthei apo ton PAOK os apotiximenos kai tha exei ginei allo ena pioni
sta xeria tou gamimenou pou exoume gia proedro
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #374 on: October 06, 2006, 12:11:28 »
Άντε να πούμε κι ένα αντίο στο λαμόγιο.
http://www.sport24.gr/html/ent/859/ent.142859.asp

ΠΑΟΚ
Παραιτήθηκε ο Ντουμιτρέσκου

Επιμέλεια: Πάρης Τσελεπίδης
Δημοσίευση: 03 Οκτωβρίου 2006 13:28

Ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου πριν από λίγα λεπτά στην διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης παρά το γεγονός ότι χθες το απόγευμα ο Ρουμάνος τεχνικός από τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Γούμεμο, έτυχε της αμέριστης στήριξης της διοίκησης.

:cwm14:

"Από την στιγμή που υπέγραψα μέχρι την προηγούμενη Κυριακή δούλεψα για το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Συνειδητοποίησα όμως ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Για αυτό και θα κρατήσω την απόφασή μου ότι θα παραιτηθώ από τον ΠΑΟΚ".

Το ότι είσαι λίγος το φωνάζαμε όλοι. Καλά που το κατάλαβες κι εσύ. Άντε στον Ακράτητο ή στο Θρασύβουλο

Μια δήλωση με την οποία ο Ντουμιτρέσκου φρόντισε να ξαφνιάσει άπαντες μετά την χθεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννη Γούμενο, για να ευχαριστήσει άπαντες:

"Ευχαριστώ τους διοικούντες και το συμβούλιο της διοίκησης. Το επιτελείο μου, τον κ. Ιωσηφίδη, τον κ. Μιχόπουλο αλλά και όλους τους υπαλλήλους της ομάδας. Ευχαριστώ στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκαν σε πολύ δύσκολες στιγμές αλλά και ευχαριστώ όλους τους παίκτες μου".

Μα βέβαια θα ευχαριστούσες τους συνεταίρους! Τώρα το ότι έβαλες τον Ιωσηφίδη και τον Μιχόπουλο στην κουβέντα, θα είναι προφανώς για ξεκάρφωμα!

Αναφερόμενος μάλιστα στους παίκτες της ομάδας είπε: "Πρέπει να τους πω ότι υπάρχουν μόνο 11 θέσεις και 18 για την αποστολή", ενώ όσον αφορά τον ίδιο είπε:

"Προσπάθησα το καλύτερό μου για τον ΠΑΟΚ και εύχομαι το καλύτερο για τον σύλλογο. Είμαι 38 χρονών και η ποδοσφαιρική ζωή είναι μικρή. Ελπίζω να ξαναέρθω στον ΠΑΟΚ και να κάνω καλύτερα πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον ΠΑΟΚ και συγνώμη ότι δεν μπόρεσα να κάνω καλύτερα πράγματα", για να προσθέσει:

Ήθελε να πει: Προσπάθησα να φάω όσα μπορούσα, αλλά τα φγάγκα τέλειωσαν. Ελπίζω να έρθω και με κάποιον πιο φραγκάτο να κάνω καλύτερες μπίζνες.

"Δεν είμαι τρελός για να γαντζωθώ από αυτή την καρέκλα. Ήμουν τρελός να μείνω στον σύλλογο σε δύσκολες στιγμές το καλοκαίρι όταν ήμουν στο σπίτι μου στην Ισπανία και σκεφτόμουν να γυρίσω πίσω και να είμαι κοντά στην ομάδα".

Ό,τι φάγαμε, φάγαμε. Αφού δεν μου παίρνουν και τον Αλιούτα δεν υπάρχει λόγος να μένω άλλο.

Τέλος ο Ντουμιτρέσκου ευχαρίστησε και τον Τύπο: "Ευχαριστώ και τον Τύπο. Κατάλαβα από την Δευτέρα ως την Κυριακή ποιοι είναι οι φίλοι μου. Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι. Αυτό μόνο θέλω να πω. Το σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Άρη. Για την ομάδα".

Ε, ας ευχαριστήσουμε και τα λαμόγια που υποστήριζαν με πάθος τον μεγάλο φιλόσοφο του ποδοσφαίρου που εισήγαγε το 4-3-3 στο μισό γήπεδο.
Τον μεγάλο προπονητή που φεύγει από την ομάδα μας με τα εξής καταπληκτικά στατιστικά (πέρυσι και φέτος):
Σε 16 αγώνες:
Ν        Ι        Η          Τέρμ.
7        3        6          21-17
Εντός
5        1        3          14-10
Εκτός
2        2        3          7-7

Μια απλή ανάλυση: Για όσες νίκες κάνει, αντίστοιχες είναι οι ήττες. Η ομάδα που παίζει πίσω από τη σέντρα δέχεται ένα γκολ ανά αγώνα. Χάνει το 1/3 των αγώνων στην Τούμπα. Στατιστικά που μόνο ο ανυπέρβλητος σκιέρ μπορεί να κοντράρει και για τους παλιότερους ο επίσης ανυπέρβλητος Κοκότοβιτς.
Οι υποστηρικτές του θα πούνε δύο δικαιολογίες: Πρώτον ότι τα 6 από αυτά τα παιχνίδια ήταν με τους 3 του ΠΟΚ κι δεύτερον ότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα διοικητικό στην ομάδα που αντανακλάται στο αγωνιστικό.
Για το πρώτο αντιπαραθέτω ότι ασχέτως αποτελεσμάτων (1 ν. 1 ισ. 4 ήτ.) με κανέναν άλλον προπονητή εκτός του φρίγκερ δεν παίξαμε τόσο παθητικά με τους αστείους του ΠΟΚ και για το δεύτερο ότι η ομάδα τα τελευταία 20 χρόνια ζει με διοικητικά προβλήματα, αλλά σπανιότατα είχε τόσο αστείες συγκομιδές πόντων. Άλλοθι δεν έχει επίσης γιατί με τη φυγή του προδότη είχε πληρωμένους τους περισσότερους παίχτες του.

Γεια σου ντούμι και θα σε θυμόμαστε με χιούμορ κάθε φορά που θα διαβάζουμε στους τραυματίες του ΠΑΟΚ τον Στογιάκοβιτς και τον Ρεμπόσιο. Επίσης σε κάθε μαγική ενέργεια του Γκονζάλες.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

imago

• Guest
« Reply #375 on: October 06, 2006, 12:49:58 »
βέβαια αναγνωρίζω ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι η τωρινή διοίκηση, αυτό όμως δεν θα πρέπει να είναι συγχωροχάρτι για τον εκάστοτε προπονητή.
Έχεις ένα συγκεκριμένο σύνολο παιχτών, αλλά και μια φανέλα που σου δίνει επιπρόσθετο βάρος, εάν βέβαια κατορθώσεις και περάσεις το ανόλογο μήνυμα στους παίχτες.
Οι πρόσφατες, αλλά και από το παρελθόν προερχόμενες, εμπειρίες μας αποδεικνύουν ότι για κάθε ομάδα υπάρχει ένα συγκεκριμένο σύστημα που αν το παίξει με πειθαρχία θα έχει απρόσμενα θετικά αποτελέσματα. Η ικανότητα του προπονητή βρίσκεται στα εξέις σημεία:

α.) η ικανότητά του να γνωρίσει ταχύτατα τις δυνατότητες και αδυναμίες του κάθε διαθέσιμου ποδοσφαιριστή.

β.) η προσαρμογή των δυνατοτήτων του κάθε ποδοσφαιριστή, στις δυνατότητες και αδυναμίες των υπολοίπων ποδοσφαιριστών, ειδικά εκείνων με τους οποίους θα παίζει πλησιέστερα.

γ.) η ανάπτυξη πάνω σε αυτά τα δεδομένα ενός συστήματος το οποίο θα είναι σε θέση να υποστηρίξει (σε έκτακτες περιπτώσεις) και ο πάγκος που θα αποτελείται ως επί το πλείστον από νέους ποδοσφαιριστές, ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχεια τόσο εντός της χρονιάς μέσω τις εναλλακτικής λύσης, αλλά και σε πολυετή βάση με το ψήσιμο των νεώτερων.

δ.) η ικανότητά του τα β.) και γ.) να τα επιτύχει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα για να μην παίζει με τα νεύρα μας κάθε φορά που πηγαίνουμε στο γήπεδο (για να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να έχει και η ομάδα τα πολυπόθητα έσοδα).

Εάν ένας προπονητής δεν διαθέτει τα παραπάνω προσόντα πρέπει να παραιτηθεί και μάλιστα έγκαιρα, διαφορετικά και σε περίπτωση που αντικαταστήσει αποτελέσματα με παλικαρίσιες δηλώσεις στις συνεντέυξεις ("υπομονή", "θέλουμε χρόνο", "ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα μπλα μπλα μπλα" κτλ.) πρέπει να τον βρύσουμε μέχρι να φύγει οικειοθελώς!

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #376 on: October 09, 2006, 12:07:37 »
apo oti fainete, eneka twn oikonomikwn provlimatwn pame gia sarafi. eleos paidia pantws me auton o,ti kai na ginei, oti skata apotelesma kai na ferei min ton ekdiwksoume ap tin omada(opws px kwstiko,karagewrgiou klp). einai toulaxiston dropi mas. kai kserw oti ta posts me "koudo-logia" apagoreuontai, alla gia mena itan pantote megaliteri morfi tou paok o sarafis ap ton kouda. telos pantwn stiriksi stin omada kai ston proponiti, toulaxiston autos mallon me vasi tin koini logiki tha proponisei k oxi me kritirio tis mizes.
ante mwri paokara

chris

• Guest
« Reply #377 on: December 13, 2006, 22:39:51 »

Poet

• Guest
« Reply #378 on: December 14, 2006, 00:20:37 »
kala ta elege i 4era....   http://www.paokg4.org/paok_football.asp?articleid=424

mhpos dikaio8hkan kai pali meta ta shmerina? peroubianoi kai loipoi?

http://www.paokg4.org/paok_football.asp?articleid=424

Δικαιώθηκαν; Σαφώς και όχι όπως το παρουσιάζεις. Μερικώς ... ναί, αλλά έπεσαν έξω σε πάρα πολλά και σημαντικά θέματα.

1. Η προετοιμασία στη Γερμανία δεν είχε προγραμματιστεί. Βρέθηκε αθλητικό κέντρο διαθέσιμο το οποίο όμως ζητούσε προκαταβολή απο τον ΠΑΟΚ 20 χιλ. Ευρώ την οποία εμείς δεν είχαμε. Αντ'αυτού βρέθηκε το Γαλλικό το οποίο μας δέχθηκε χωρίς προκαταβολή. Επομένως εδώ έχουμε μιά σημαντική ανακρίβεια.

2. Έπεσε έξω στη συγκομιδή βαθμών μέχρι την 8η αγωνιστική. Η συγκομιδή ήταν ονειρεμένη σε σχέση με τη δυσκολία του προγράμματος που είχαμε και τις ειδικές συνθήκες που επικρατούσαν στην ομάδα.

3. Ο Ρουμάνος δεν έφυγε όπως προέβλεψε το άρθρο αλλά με ψηλά το κεφάλι, αξιοπρεπέστατος επειδή δεν ανέχθηκε τις μομφές εις βάρος του προσώπου του. Συμπληρώνω εγώ ... καλά έκανε, γιατί ήταν αξιοπρεπής άνθρωπος τελικά. Μάλιστα μέχρι την ημέρα που έφυγε ... ή βάλε καλύτερα μέχρι σήμερα, τα λέφτα που πήρε ήταν γελοία νούμερα. Το καλοκαίρι συνολικά είχε πάρει 800 Ευρώ απο τον ΠΑΟΚ απο τότε που είχε αναλάβει πέρυσι ... μιά φορά πήρε 300 Ευρώ και μιά άλλη 500. Πρώτη φορά πήρε 10 χιλιάρικα μετά την πώληση Σαλπιγγίδη. Αυτά ξέρω εγώ και φυσικά πάντα οι πληροφορίες αυτές είναι με επιφύλαξη γιατί δεν είδα εγώ ο ίδιος της αποδείξεις.

4. Οι Περουβιανοί δεν βγήκαν, όπως επίσης και ο Ισπανός αλλά και ο Στογιάκοβιτς. Ένας Μπαρκαουάν όμως που ήρθε εξ'αιτίας του Ρουμάνου, τζάμπα ... βγήκε παιχταράς και ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε σέντερ μπάκ στην Ελλάδα.

Μαζεύοντάς τα όλα αυτά, διαβάζοντας το άρθρο και με τη γνώση που έχουμε πλέον απο τις εξελίξεις, βρίσκω το άρθρο επιεικώς κινδυνολογικό. Εξ'άλλου γι'αυτό υπάρχει και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, για να προβαίνει η ομάδα σε διορθωτικές κινήσεις και διορθωτικές νοούνται αυτές που διορθώνουν κάποια λάθη του καλοκαιριού ... έτσι είναι δοσμένο και έτσι πρέπει να λειτουργούν σωστά τα πράγματα. Αν θέλεις τη δικιά μου γνώμη, εγώ θα το επέκτεινα, όχι μόνο οι Περουβιανοί και ο Τόργκελε, αλλά και ο Γιασεμάκης και ο Βαγγελής και ο Γκονθάλες και ο Στογιάκοβιτς πρέπει να φύγουν, ή να πουληθούν ή να λυθεί με κάποιο τρόπο το συμβόλαιό τους. Φυσικά όποιον μπορούμε να τον πουλήσουμε για να πάρουμε και κάνα μετρητό να κινηθούμε.

Σε δεύτερη σειρά είμαι δυσαρεστημένος με τον Χαραλαμπίδη και τον Τσίγκα, αλλά και με τον Αραμπατζή. Εγώ και αυτούς θα φρόντιζα σιγά σιγά να τους έστελνα ...

Φυσικά στη θέση τους, τουλάχιστον στην επίθεση θα έφερνα τα 2 παιδάκια που βγάζουν μάτια στους μικρούς, τον Τσουλάκο και τον Αθανασιάδη αλλά και τον Μουμίν.

Επίσης θα φρόντιζα πάρα πολύ τον Μέγκαχεντ ... ή να ενσωματωθεί στην ομάδα και να γίνει ο παίκτης που πρέπει και μπορεί ... ή θα τον είχα πρώτο υποψήφιο για διώξιμο το καλοκαίρι. Παρεμπιπτόντως, ο Μέγκαχεντ έχει στόφα πολύ μεγάλου παίκτη και νομίζω μπορεί να κάνει άνετα μεγάλη καριέρα και στον ΠΑΟΚ αλλά και σε πολλές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Φυσικά μιά ακόμα αποδέσμευση θα ήταν ο Τοχούρογλου, με έναν παίκτη ίσως απο τα παιδικά τμήματα ή έναν έμπειρο αναπληρωματικό 30άρη για μπακ άπ του Φερνάντες.

Μεγάλη προσπάθεια θα κατέβαλα για επιστροφή του Σικαμπάλα όπως καλώς κάνει η νέα διοίκηση.

Τέλος, μας λείπει ένας καλός μέσος ... αυτός που κοιτάει το γήπεδο, που μπορεί να κρατήσει μπάλα, να δώσει την καθετη πάσα ... αυτόν θα τον έψαχνα ... εργάτης ... με καλή φυσική κατάσταση ... καλός τεχνίτης ... καλή πάσα ... καλό παιδί. Θα έβαζα λυτούς και δεμένους να μου βρούνε έναν ... ας ήταν μαυράκι ... απ'τη Νιγηρία, τη Λιβερία, το Τόνγκο, την Νότια Αφρική που είναι και φτηνοί ... ή κανένας μπαλαδόρος Σέρβος, Σκοπιανός, Ρουμάνος, Βούλγαρος.

Αυτά νομίζω και θα κάναμε και οικονομία ... και θα είχαμε και καλύτερη ομάδα λέω εγώ ... πάντα με το μυαλό μου και πάντα με την επιφύλαξη να κάνω και λάθος.
« Last Edit: December 14, 2006, 00:24:54 by Poet »