kala ta elege i 4era.... http://www.paokg4.org/paok_football.asp?articleid=424
mhpos dikaio8hkan kai pali meta ta shmerina? peroubianoi kai loipoi?
http://www.paokg4.org/paok_football.asp?articleid=424
Δικαιώθηκαν; Σαφώς και όχι όπως το παρουσιάζεις. Μερικώς ... ναί, αλλά έπεσαν έξω σε πάρα πολλά και σημαντικά θέματα.
1. Η προετοιμασία στη Γερμανία δεν είχε προγραμματιστεί. Βρέθηκε αθλητικό κέντρο διαθέσιμο το οποίο όμως ζητούσε προκαταβολή απο τον ΠΑΟΚ 20 χιλ. Ευρώ την οποία εμείς δεν είχαμε. Αντ'αυτού βρέθηκε το Γαλλικό το οποίο μας δέχθηκε χωρίς προκαταβολή. Επομένως εδώ έχουμε μιά σημαντική ανακρίβεια.
2. Έπεσε έξω στη συγκομιδή βαθμών μέχρι την 8η αγωνιστική. Η συγκομιδή ήταν ονειρεμένη σε σχέση με τη δυσκολία του προγράμματος που είχαμε και τις ειδικές συνθήκες που επικρατούσαν στην ομάδα.
3. Ο Ρουμάνος δεν έφυγε όπως προέβλεψε το άρθρο αλλά με ψηλά το κεφάλι, αξιοπρεπέστατος επειδή δεν ανέχθηκε τις μομφές εις βάρος του προσώπου του. Συμπληρώνω εγώ ... καλά έκανε, γιατί ήταν αξιοπρεπής άνθρωπος τελικά. Μάλιστα μέχρι την ημέρα που έφυγε ... ή βάλε καλύτερα μέχρι σήμερα, τα λέφτα που πήρε ήταν γελοία νούμερα. Το καλοκαίρι συνολικά είχε πάρει 800 Ευρώ απο τον ΠΑΟΚ απο τότε που είχε αναλάβει πέρυσι ... μιά φορά πήρε 300 Ευρώ και μιά άλλη 500. Πρώτη φορά πήρε 10 χιλιάρικα μετά την πώληση Σαλπιγγίδη. Αυτά ξέρω εγώ και φυσικά πάντα οι πληροφορίες αυτές είναι με επιφύλαξη γιατί δεν είδα εγώ ο ίδιος της αποδείξεις.
4. Οι Περουβιανοί δεν βγήκαν, όπως επίσης και ο Ισπανός αλλά και ο Στογιάκοβιτς. Ένας Μπαρκαουάν όμως που ήρθε εξ'αιτίας του Ρουμάνου, τζάμπα ... βγήκε παιχταράς και ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε σέντερ μπάκ στην Ελλάδα.
Μαζεύοντάς τα όλα αυτά, διαβάζοντας το άρθρο και με τη γνώση που έχουμε πλέον απο τις εξελίξεις, βρίσκω το άρθρο επιεικώς κινδυνολογικό. Εξ'άλλου γι'αυτό υπάρχει και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, για να προβαίνει η ομάδα σε διορθωτικές κινήσεις και διορθωτικές νοούνται αυτές που διορθώνουν κάποια λάθη του καλοκαιριού ... έτσι είναι δοσμένο και έτσι πρέπει να λειτουργούν σωστά τα πράγματα. Αν θέλεις τη δικιά μου γνώμη, εγώ θα το επέκτεινα, όχι μόνο οι Περουβιανοί και ο Τόργκελε, αλλά και ο Γιασεμάκης και ο Βαγγελής και ο Γκονθάλες και ο Στογιάκοβιτς πρέπει να φύγουν, ή να πουληθούν ή να λυθεί με κάποιο τρόπο το συμβόλαιό τους. Φυσικά όποιον μπορούμε να τον πουλήσουμε για να πάρουμε και κάνα μετρητό να κινηθούμε.
Σε δεύτερη σειρά είμαι δυσαρεστημένος με τον Χαραλαμπίδη και τον Τσίγκα, αλλά και με τον Αραμπατζή. Εγώ και αυτούς θα φρόντιζα σιγά σιγά να τους έστελνα ...
Φυσικά στη θέση τους, τουλάχιστον στην επίθεση θα έφερνα τα 2 παιδάκια που βγάζουν μάτια στους μικρούς, τον Τσουλάκο και τον Αθανασιάδη αλλά και τον Μουμίν.
Επίσης θα φρόντιζα πάρα πολύ τον Μέγκαχεντ ... ή να ενσωματωθεί στην ομάδα και να γίνει ο παίκτης που πρέπει και μπορεί ... ή θα τον είχα πρώτο υποψήφιο για διώξιμο το καλοκαίρι. Παρεμπιπτόντως, ο Μέγκαχεντ έχει στόφα πολύ μεγάλου παίκτη και νομίζω μπορεί να κάνει άνετα μεγάλη καριέρα και στον ΠΑΟΚ αλλά και σε πολλές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.
Φυσικά μιά ακόμα αποδέσμευση θα ήταν ο Τοχούρογλου, με έναν παίκτη ίσως απο τα παιδικά τμήματα ή έναν έμπειρο αναπληρωματικό 30άρη για μπακ άπ του Φερνάντες.
Μεγάλη προσπάθεια θα κατέβαλα για επιστροφή του Σικαμπάλα όπως καλώς κάνει η νέα διοίκηση.
Τέλος, μας λείπει ένας καλός μέσος ... αυτός που κοιτάει το γήπεδο, που μπορεί να κρατήσει μπάλα, να δώσει την καθετη πάσα ... αυτόν θα τον έψαχνα ... εργάτης ... με καλή φυσική κατάσταση ... καλός τεχνίτης ... καλή πάσα ... καλό παιδί. Θα έβαζα λυτούς και δεμένους να μου βρούνε έναν ... ας ήταν μαυράκι ... απ'τη Νιγηρία, τη Λιβερία, το Τόνγκο, την Νότια Αφρική που είναι και φτηνοί ... ή κανένας μπαλαδόρος Σέρβος, Σκοπιανός, Ρουμάνος, Βούλγαρος.
Αυτά νομίζω και θα κάναμε και οικονομία ... και θα είχαμε και καλύτερη ομάδα λέω εγώ ... πάντα με το μυαλό μου και πάντα με την επιφύλαξη να κάνω και λάθος.