@kostas4
den se pareksigo file mou suzitisi kanoume kai ekthetoume apopsis.
o xaralampous mexri na peksi piasame xristougenna,makari na epistrepsi amesos.
o Arampatzhs den einai deksi bak,ston panseraiko epeze deksi xaf kai epitelikos,apo anagh pezei se auti thn thesh.
H diki mou apopsi einai pos prepei na stirixtoun ta nea paidia pou exoun kai makruna sumbolaia kai mporoun se ena duo xronia na ginoun hgetes.Idios o hliadhs gia mena prepei na pezei 90 lepta.o anthropos trexei trexei kai oso trexei anti na kourazete ,ksekourazete.sigoura kserei ti kanei o dumi afou autos zh tis proponisis,kai sigoura fenete pos i omada exei allaksi ston tropo anaptuksis patontas thn balla kato,alla gia na peksis me tin balla kato xreiazeze epiteliko paixth,gia na sou patisisi thn balla kai na sou tin moirasi deksia aristera.
fenete pos exei kolima me ton Megaxent kai auto den einai kalo.den leo na ton ksekinai,alla otan vlepo na ton vazei se 2 filika mia sto 93 kai mia sto 87 tou agona deixnei kathara pos den ton upologozi.xoris na thelo na dikaioso ton xristodoulopoulo ta idia ekane kai me auton , ton eipe ksekathara pos den ton upologizi, eno oloi kseroun pos kai o sikabala eixe provlima mazi tou kai ftasame edo pou ftasame.apo oti fenete den ta paei kala me tous neoterous.
gia mena oloi autoi pou irthan gia ena xrono erxonte se deuteri moira,kai me endiaferi perissotero gia ta nea paidia tou PAOK pou mporoun kai prepei na ftaksoun ena kormo gia ta epomena xronia.
auti einai i gnomi mou kai sta parakato post mou pou den diavases kai olo to kalokairi exo taxthi ouk oliges fores uper tou dumi