φίλε aetos2kefalos,
παρατηρώ μια... εχθρικήδιάθεση προς τον προπονητή της ομάδας ο οποίος ήταν ο μόνος άνθρωπος ο οποίος όσο μερικοί κάναν μπάνια εργάζονταν για μια καλύτερη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ εικόνα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο.
Στις... ενστάσεις σου έχω να πω τα εξής:
* για τον Βαγγελή. Ο Ντούμι υπολογίζει πάρα πολύ τον παίκτη. Δεν έπαιξε γιατί ήταν τραυματίας. Ελπίζω να σου λύνει την απορία.
* για τον Ζαγόρ. Φυσικά και απαιτεί να κάνει αμυντικό χαφ και δεκάρι. Εάν δε το απαιτήσει από τον Ζαγόρ από ποιον θα το απαιτήσει; Από τον Μελίση;
* για τον Γκονάλες. Η αλήθεια είναι ότι του δείνει ευκαιρίες. Δικαιολογημένα άλλωστε καθώς άλλο αριστεροπόδαρο παίκτη ΔΕΝ έχει στον ΠΑΟΚ. Βλέπεις όμως ότι όταν ο Ισπανός δεν τραβάει, τον τραβάει στον πάγκο και αλλάζει το σύστημα βάζοντας αμυντικό χαφ και βγάζοντας εξτρέμ. Συνεπώς δε μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόνλημα.
Ο ΠΑΟΚ αυτούς του παίκτες έχει, με αυτούς πορεύεται. Με τα "χρειάζεται από εδώ και χρειάζεται παίκτη από εκεί" δε νομίζω να αλλάζει ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Ίσως αλλάζει ο ΠΑΟΚ στο μυαλό μας, αλλά στο γήπεδο ΠΑΛΙ ο Γκονζάλεθ θα κληθεί να παίξει γιατί ΑΥΤΟΝ έχεις στο ρόστερ.
Ο προπονητής της ομάδας σου έχει ζητήσει ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ. Έχει πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι με αυτούς που έχω, στόχος είναι τo UEFA. Το έιπε στη διοίκηση, το λέει ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Συνεπώς μην τον κατηγορείς. Εκτός φυσικά κι αν πιστεύεις ότι το ρόστερ του ΠΑΟΚ κάνει για πρωτάθλημα.
Εάν δε βγει στο UEFA που έθεσε σα στόχο τότε να του πεις ότι απέτυχε αγωνιστικά.
Μέχρι όμως να του φέρει η διοίκηση παίκτες για να μπορέσει να χτυπήσει τις 2 πρώτες θέσεις τότε μην κατηγορείς κανέναν άλλο εκτός από την άφραγκη διοίκηση της ΠΑΕ την οποία όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε με μια καλύτερη.
Ραντεβού λοιπόν όλοι στις 8 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ για το συλλαλητήριο.
Κοντά στην ομάδα
Από κοντά τη διοίκηση