Kali einai kai i apoto3inosi apo ton PAOK kanei kalo sta nevra kai sti kardia!!!!!
Γυρνάω και διαβάζω λοιπόν ένα άρθρο του στέλλα που ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγε ότι ο προπονητής μας ανακοίνωσε στον χριστοδουλόπουλο ότι δεν τον περιλαμβάνει στα πλάνα της νέας σεζόν
Malakies tou stella pou den 3erei ti leei. Tou fouskose ta mialla tou pitsirika o poustromanager tou o malakoapostolopoulos kai ton epeise na kanei prosfigi gia na meinei elu8eros gia na boresei na paei sti liverpool alla telika i liverpool den endiaferete apo tin stigmi pou o mikros exei simvolaio. To tora ti 8a ginei einai agnosto apo tin stigmi pou den iparxei dioikisi alla mallon prepei na isxiei mia pedamini diakopi simvolaiou. Pou einai tora o stellas me tis malakies pou elege gia metagrafi tou mikrou oeo?
ενώ υπήρχε πρόταση για σχεδόν δωρεάν προετοιμασία στην γερμανία ο ντούμι δεν το δέχθηκε λέγοντας ότι προτιμά την ... σουρωτή
edo fanike oti protimise o doumis tis dikes tou akres kai eno epaize cone gia proetoimasia stin germania alla se perioxi pou fenomenika den ipirxan periptoseis gia gera filika, protimise tin galia kai filika me lyon, troua kai soso. Gnomi mou einai oti kala ekane o doumi me gallia kai paixtikan dinata filika para na paizame me kafenia kai biraries germanias.
μετά το χθεσινό ματς στους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν κάποιοι από την ψιλομαύρη λίστα του ντουμι
den fanike pou8ena na exei mavri listo o doumis ektos ama mou 3efige kati. Isa isa pou deixnei oti borei na ipologizei se milisi kai tsoulako kai episis edose xrono kai se moumin.
Den eimai kai trellos ipostirixtis tou doumi alla stin parousa katastasi fenete oti ta katafereni mia xara. Fenete na tou vgainei i mia metagrafi o gonzales an kai me 2 paixnidia den vgainei gnomi kai meta perimenei na dokimasei 2 perouvianous kai psaxnei kai gia epi8etiko an pai3ei malakia me xristodoulopoulo.
Mexri stigmis me psilo3eneronei i adimetopisi tou ston sikabala pou fenete oti den ta pana kala apo tote pou eskase o doumis ston paok. Protima na ton 3eforto8ei kopsoxronias apo to na piesei gia na girisei stin omada. Gia ton xristodoulopoulo sosta exei adidrasei mexris tigmis pou tu 3eka8arise oti den exei kaparosei 8esi stin 11ada kai me tin mia ta evale me ton manager tou.
H doulia tou pados 8a fanei me to pou 8a 3ekinisei to prota8lima Ama einai ligo tixeros kai tou katsei kana apotelesma apo ta prota diskola paixnidia borei kai na einai stin omada kai meta tin parelasi.