Πιστεύω ότι ο καθένας έχει περιορισμένες δυνατότητες και ότι αυτές του Γούμενου έχουν εξαντληθεί.
Στο ότι ο γούμενος έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες του συμφωνούμε 100%. Άλλωστε το τονίζω με πείσμα από πέρσι.
Πιστεύω όμως ότι η στήριξη του κόσμου θα βοηθούσε τον ΠΑΟΚ να πάει ακόμη ψηλότερα άσχετα με τη διοίκησή του.
Εννοείς στήριξη μεγαλύτερη από αυτή που είχε μέχρι την αρχη της χρονιάς ο γούμενος; Μεγαλύτερη από 8,000 διαρκείας;
Γιατί με τα δείγματα γραφής του γούμενου, στο σημερινό επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα ήταν τουλάχιστον ουτοπικό να ζητάει κάποιος μεγαλύτερη στήριξη.
Και άσχετα με τη στήριξη του κόσμου ο κάθε ιδιοκτήτης έχει ένα "ταβάνι", ένα ανώτατο επίπεδο που μπορεί να σε πάει.
Η άποψη μου είναι ότι ο γούμενος το έφτασε. Υποθέτω ότι κι εσύ το ίδιο λες αφού θεωρείς ότι έχουν εξαντληθεί οι δυνατότητες του.
Αν συμφωνούμε σ'αυτό το τελευταίο δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συζητάμε αν μπορούσε ή έπρεπε να στηριχτεί παραπάνω (όπως λες εσύ) ή όχι (όπως λέω εγώ).
Επίσης πιστεύω ότι πρέπει σαν οπαδοί να αλλάξουμε νοοτροπία και να προσπαθήσουμε να βάλουμε και μεις ένα πρόγραμμα μέσα στο κεφάλι μας σχετικά με το τί θέλουμε και πώς μπορούμε να το πετύχουμε. Χρονικά, οικονομικά, αγωνιστικά κλπ.
Θέλεις την προσωπική μου άποψη; Μακάρι να μη χρειαζόταν να κάνω τίποτα άλλο από το να αγοράσω το εισιτήριο μου και να πάω να δω ωραία μπάλα.
Είναι εφικτό αυτό όμως, όταν ο άλλος προφανώς σε κλέβει επανειλημένως; Όταν μέρα με τη μέρα βουλιάζει την ομάδα που αγαπάς όλο και πιο βαθιά; Και ταυτόχρονα είσαι και πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει προοπτική για κάτι καλύτερο με αυτόν;
Το χειρότερο είναι ότι εξαιτίας της κακής διοίκησης και της κόντρας που υπάρχει, μπορούν να καούν χαρτιά όπως κάποιοι παίκτες αλλά και αξιόλογοι προπονητές. Για το Ρουμάνο προτιμώ να τον κρίνω από τα αποτελέσματα που και πάλι θα πρέπει να περιμένουμε μετά το καλοκαίρι για να τον κρίνουμε.
Κοίτα, παίκτες έχουν φύγει πολλοί. Και καλύτεροι από αυτούς που έχουμε τώρα. ΆΛλωστε πέρα από ταλέντο από τους περισσότερους δεν έχουμε δει και τίποτα.
Για το ρουμάνο κι εγώ αποφεύγω να πάρω θέση. ΑΡΧΙΚΗ μου εντύπωση ότι προκείται περί ενός ακόμα αδιάφορου προπονητή όπως ήταν ο Φρίγκερ, ο Καραγεωργίου και ο Κωστίκος