Author Topic: www.ert3.gr & σχολιασμος των εκπομπων της  (Read 8850 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Geo

• Αλλαγή
Η ΕΤ3 το έχει παρακάνει! Μας έχει βγάλει εκτός εαυτού με τις προπαγανδιστικές εκπομπές για το ερπετό και τους χαμουτζήδες του ποκ. Ο τραπεζανίδης μέγας αντι-ΠΑΟΚΤΣΗΣ και η κουστωδία του (πακλατζής και σία) έχουν γίνει πλέον ξεδιάντρωπα φερέφωνα της κρατικής προπαγάνδας των αθηνών!!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
  re edw legane kai legane mpla mpla kai mpla mpla gia ena ekatommyrio asxeta 8emata kai kleinontas lene :"dystyxws den prolavame na milhsoume kai gia ton PAOK ths epomenhs xronias... nai ontws einai shmantiko 8ema alla dn mporoume na to 8ixoume twra". TI THN PLHRWNOUME THN ERT APO TH DEH RE GENITSAROI?
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline bozik

• Αλλαγή
καλυτερα που δεν προλαβαν....πιο πολυ θα σπαζοσουν απο αυτα που θα ακουγες απο τον γρηγοριαδη(γνωστο για συνεντευξης με κλεφτες οταν αποκαλυπτονται) και τα ξαδερφια του....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

manos4

• Guest
Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής ΕΡΤ-3
Δημήτρης Τσάμης
Τηλέφωνο: (2310) 299502-3
Φαξ: (2310) 299551
Ε-mail: president@ert3.gr

Γενική Διευθύντρια ΕΡΤ-3
Θάλεια Ιωαννίδου - Καραθανάση
Τηλέφωνο: (2310) 299500-1
Φαξ: (2310) 299550
Ε-mail: gdirector@ert3.gr

as toys ta psaloyme ligo.............

peja_4

• Guest
       To: president@ert3.gr, gdirector@ert3.gr
Subject: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.

Όπως καταλαβαίνετε ο Π.Α.Ο.Κ. το λαοφιλέστερο σωματείο στη
Βόρειο Ελλάδα περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του.
Εσείς σαν ΕΤ 3 όχι μόνο δεν στηρίζετε τους αγώνες που κάνει
ο Π.Α.Ο.Κ. για να βγει απο αυτή τη δύσκολη θέση, αλλά μόνο που
δεν του κάνετε πόλεμο.
ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΤΑΣΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.

ΥΓ:Όσο για τον υπεύθυνο αθλητικού τμήματος ΕΤ 3
ένα θα σας πούμε ότι τα νευρα μας είναι ήδη τεντωμένα
και δε θέλουμε και πολύ....
ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

LoGotHeTiS

• Guest
Έστειλα και εγώ ένα..Άντε να στέλνουμε όλοι..  ;)

Diego-4

• Guest
Giati eiste toso kakentrexeis? Den katalavainw thn epithetikotita sas apenanti ston terastio lao ths megalis omadas tou ari. Proswpika eimai sigouros oti einai peripou 7-8 ekatomuria mono sthn ellada, kai kamia 150aria ekatomuria sthn ypoloipi evropi.  Sthn Kina logw kitrinou xrwmatos twn katoikvn, tous ypologizw gyrw sta 600-700 ekatommyria. Mono pou autoi den einai homo sapiens alla skoulikia.
Αδελφέ μου ξέχασες και τους 20.000.000 αριανούς που ζούν στο Σύριο , σύμφωνα με νέα ντοκουμέντα του Λιακόπουλου.

Offline Geo

• Αλλαγή
Εστειλα και εγώ στην ΕΤ3. Πιέστε τους όλους! Κανάλια, εφημερίδες, ραδίοφωνα, ΠΑΕ, σούπερ λίγδα και όλο το κακό συναπάντημα! Η ΕΤ3 με το στανιό πρέπει να αλλάξει πολιτική....ΤΩΡΑ!!! Να παίζει ΠΑΟΚ ...και όχι τα δάκρυα του βαδιστή συνταξιούχου rivaldo!

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
apo to gamokanalo tou alter(stis 12 to brady)perimena apla na ekane mia anafora oti xthes htan h proth proponhsh tou PAOK alla oi poutanas gioi den eipan apolutos tipota(fusika kai eipan gia aekaki-gay kai floro.to pio koufo htan pou eipan oti peire proponhth h real!!!).apo thn et3(stis 12:30) omos perimena na pei sta athlitika gia thn proponhsh ths omadas alla oute kai autoi den eipan tipota(eipan gia ton griaklh kai gia ton roulh pou dokimazei ena paixth). :12: :12: :12:
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline bozik

• Αλλαγή
το ερτ3 το εχω προσεξει εδω και καιρο,οτι μας παιζει οσο και την καλαμαρια....μαλλον θελει κανα σπασιμο παλι...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Diego 4 autoi den einai sto Syrio re sy alla sthn perioxi Kidonia tou planiti Ari.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

manos4

• Guest
η ΕΡΤ 3 πραγματικα το εχει παραχεσει..................ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ........... ......ποιος ειναι ο υπευθυνος στα
αθλητικα εκει...........?

Offline savage republic

• Βασικός
Prepei na einai to vrwmoskoulhko o Trapezanidis.

Offline babis36

• Αλλαγή
Μη μασατε στην ΕΤ3  κραταει γερα Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΝΟΣ. Οσο ο γιωργαρας αντεχει η ΕΤ3 δεν γινεται σκουληκομαγαζο (παραμενει θεατρο του παραλογου και της κωμωδιας) ;D
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline agraf

• Αλλαγή
Enas mikros prologos hreiazetai gia tous neoterous.
Stin ekpompi tou dimosiografou Thomaidi sizitane gia ton PAOK gnwstoi kai mi eksairetaioi aiwnioi paragontes tis omadas, dimosiografoi apo tin Athina kai genika ena skiloloi aperigrapto. Fisika kai afta pou lene einai aperigrapta.

Kapoioi den antehoun kai mpoukaroun sto studio, kati pou den eihe ksanaginei kai oute prokeitai...

BLACK DOG

• Guest
γαμω το μουνι της μανας πουστη πακλατζη και σια που εχεται μαζευτει σαν τις μυγες
στο σκατο εκει μεσα. περιμενω πως και πως αθλητικα στο δελτιο ειδησεων
να μαφω εξελιξεις για de nilson και μου βγαζει εκεινο τον μαλαγγουρα το νεμπεγλερα
να μας ζαλισει τ αρχιδια για την προετοιμασια του ρουλη και για τον ΠΑΟΚ κουβεντα!
ουτε καν μια αναφορα , σε τι σταδιο βρισκομαστε κλπ. α ρε τι καλα που ειμαι στα γιαννενα γιατι αν εμενα θεσαλλονικη κατι τετοια σκατα δεν τις γλυτωναν τις φαπες και το γιαουρτι αμα τα πετυχαινα εξω.οοοοοουυυυυυυυυυσσττττ γαμω τα σπιτια σας
μ ανεβασαν την πιεση νυχτιατικα.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
γαμω το μουνι της μανας πουστη πακλατζη και σια που εχεται μαζευτει σαν τις μυγες
να μαφω εξελιξεις για de nilson και μου βγαζει εκεινο τον μαλαγγουρα το νεμπεγλερα
να μας ζαλισει τ αρχιδια για την προετοιμασια του ρουλη και για τον ΠΑΟΚ κουβεντα!
ουτε καν μια αναφορα , σε τι σταδιο βρισκομαστε κλπ. α ρε τι καλα που ειμαι στα γιαννενα γιατι αν εμενα θεσαλλονικη κατι τετοια σκατα δεν τις γλυτωναν τις φαπες και το γιαουρτι αμα τα πετυχαινα εξω.οοοοοουυυυυυυυυυσσττττ γαμω τα σπιτια σας

apisteyth propaganda re poutanas gioi ekei sthn ert3...eseis kai o metroulakis...tha ta poume syntoma re..MAYRO STA MOUNIA
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Geo

• Αλλαγή
Καλά αυτοί οι περίεργοι τύποι στην ΕΤ3 έχουν φοβερό θράσος! Βάλθηκαν να μας σπάσουν τα νεύρα καλοκαιριάτικα!

Σήμερα Τρίτη 31-8-2007 στην αθλητική εκμπομπή της ΕΤ3 είχε στιγμιότυπα από το φιλικό των τυριών στην Ιταλία (Φιορεντίνα - Τυρόγαλο: 0 - 0) που έγινε το Σάββατο 28-7-2007!!!

Ενώ παράλληλα, από τα 4 φιλικά του ΠΑΟΚ στην Γερμανία ΔΕΝ αξίωσε η βορειοελλαδίτικη ΕΤ3 να στείλει μία κωλο-κάμερα για να δούμε φάσεις από τους αγώνες του ΠΑΟΚ, και ειδικά να γουστάρουμε με τα άρρωστα ΠΑΟΚΤΣΚΑΚΙΑ που στήριξαν την ομάδα σε κάθε φιλικό!

Είναι μετά να μην τους βρίζεις? Μας προκαλούνε συνεχώς εκεί στην ΕΤ3! Επίσης, και στο θέμα Denilson, όταν ο ΛΑΟΣ καιγόταν για πληροφόρηση αυτοί έδειχναν νεμπεγ-λέρα και άλλα σκουλικόμορφα ερπετά!

Ρε σεις εκεί στην ΕΤ3 ...ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να δείχνετε πρώτα ΠΑΟΚ και μετά όλα τα άλλα λιμά!
Και μας πρήξατε τα @@ με αυτό το meeting του κλασικού αθλητισμού! Και τα ιστιοπλοικά σας νέα!
Σε λίγο καιρό να αφιερώνετε χρόνο και ... για μπαντμιντον, για χόκεϋ επί χόρτου, για σούμο και όλες τις άλλες λακαμίες που μας τσαμπουνάτε κάθε μέρα!

ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ....ψωμί έχει μόνο ο ΠΑΟΚ..!!!
Θέλετε .... δε θέλετε ..... θα σας ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ!!!
ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...... λιμά της τηλεόρασης!

ΥΓ. Μία απορία έχω. Γιατί δεν δίνουν εκμπομπή στον Γιωργάρα Μίνο? Από κάτι νικητόπουλους, δούκες, μπλέτσους και λοιπούς άχρηστους θα είναι πολύ καλύτερος και ..... ΠΑΟΚΑΡΑΣ!

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Απ: www.ert3.gr & σχολιασμος των εκπομπων της
« Reply #118 on: August 01, 2007, 15:37:24 »
Και μας πρήξατε τα @@ με αυτό το meeting του κλασικού αθλητισμού! Και τα ιστιοπλοικά σας νέα!
Σε λίγο καιρό να αφιερώνετε χρόνο και ... για μπαντμιντον, για χόκεϋ επί χόρτου, για σούμο και όλες τις άλλες λακαμίες που μας τσαμπουνάτε κάθε μέρα!
tsantizomai me autes tis paparies pou deixnoun.oso gia ta alla pou grafeis sumfono mazi sou
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

The_Cure

• Guest
Απ: www.ert3.gr & σχολιασμος των εκπομπων της
« Reply #119 on: August 01, 2007, 18:56:27 »

apisteyth propaganda re poutanas gioi ekei sthn ert3...eseis kai o metroulakis...tha ta poume syntoma re..MAYRO STA MOUNIA

Αυτο ξερετε τι δειχνει αδερφια??
Οτι επειδη εχασαν τις "αποκλειστικοτητες" και το "ταϊσμα" σε ειδησεις-ισως κι οχι μονο(!)-δεν δινουν ρεπορταζ και τηλεοπτικη ωρα στον Δικεφαλο μας...
Στα @@@δια ρε ψευτοδημοσιογραφισκοι!!!
Καλα σας κανει ο Αρχηγος...
Βεβαια τόσα χρονια,αλλιώς ειχατε συνηθισει,αλλά να το βαλετε καλα στο νου σας: αυτα που ξερατε,να τα ξεχασετε και μην σωσετε να ξανασχοληθειτε με τον Π.Α.Ο.Κ. μας....
Δοξα τω Θεώ,η ΠΑΕ λειτουργει μια χαρα ως τωρα κι απο κει θα πληροφορουμαστε πλεον για τα θεματα της ομαδας μας...
Κι εσεις ασχοληθειτε με τα λιμα της πολης και της περιφερειας....