Author Topic: Ξένα Πρωταθλήματα (Σχολια για τα ματς κ αλλα των ευρωπαικων αγαπημενων μας και μη ομαδων)  (Read 9431 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Και μονο οτι σε 2 ματς η πιο επιθετικη και θεαματικη ομαδα του πλανητη αυτη τη στιγμη ειχε μολις 2 ευκαιριες για γκολ,ε αυτο λεει πολλα και για χιντιγκ και για τσελσι..
Και αν εβαζε και ντρογκμπα το τετ α τετ θα πηγαινε για πολλα γκολ η τσελσι με την αστεια αμυνα της μπαρτσελονα.
Στον τελικο δεν θα εχει αμπινταλ ντανι αλβες μαρκες,να δω πως θα τα βγαλουν περα απεναντι σε ρουνει ροναλντο τεβες.
Αν και γενικα την μπαρτσα δεν την παω καθολου αν το παρει τελικα θα χαρω για τον παιχταρα ανρι που δικαιουται εναν τετοιο τιτλο στην καριερα του!
ΠΑΟΚ G4Α

Offline babis36

• Αλλαγή

Κάνε ρε θέε μου να ζήσουμε του χρόνου κάνα καμπ-νου ή κανα άνφιλτ....

;)
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline dave

• Αλλαγή
τι περιμενε ρε αποστολε??  :) μηπως εκανε καμια αντεπιθεση της προκοπης και δε το πηρα χαμπαρι? μαχιμουμ 1.5 παιχτες εβγαιναν μπροστα στη κοντρα...κ ολες οι φασεις της τσελσι ειναι απο μαλακιες του τουρε, και γκολ απο το πουθενα...
οπως ειπε και ο nf το κατενατσιο της τσελσι στα 2 ματς ακομα και ο ρεχαγκελ θα το σιχτηρησε. ντροπη για τον χιντινγκ που χεστηκε πανω του απο τις φετινες εμφανισεις της μπαρτσα και εξεθεσε και αδικησε τους παιχτες του...

Offline bane

• Αλλαγή
και ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. τρεμετε ρε αναλατα ισπανοαγγλακια
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

northeagle_4

• Guest
Μαλλον καποιοι ηθελαν να κατεβει η τσελσι φουλ επιθεση για να κανει παρτυ στην κοντρα η μπαρτσα,αυτα τα πραγματα καμια σοβαρη ομαδα και κανενας σοβαρος προπονητης δεν προκειτε να τα κανει.Καθεναν μας να βλαεις στη θεση του Χιντινγκ αν ειχε λιγο λογικη αυτο θα εκανε(με εξαιρεση την αλλαγη του θωρηκτου Ντρογμπα).
Πολυ σωστα στημενη η τεσλσι εκανε 3-4 φασεις για γκολ,ειχε ουσια και κρατησε την μπαρτσα εξω απο την περιοχη για 85 λεπτα.Συνολικα στα 2 ματς αξια προκριθηκε η μπαρτσα αλλα χθες δεν εδειξε τιποτα εκτος απο μια φλυαρη κατοχη.# πεναλτι επισης στερημενα της τσελσι και μια αποβολη μουφα για μπαρτσα.
 Δεν ειμαι τσελσι και γουσταρω Μπαρτσα φουλ απλα λεω οπως τα ειδα.

Offline dave

• Αλλαγή
north απο το φουλ επιθεση στη μαζικη αμυνα με αντεπιθεσεις με 2 παιχτες το πολυ υπαρχουν πολλα συστηματα. οποιοσδηοπτε παιξει απεναντι στη μπαρτσελονα (και θα το κανει κ η μαν υ) θα κοιταξει τα νωτα του πρωτα και θα προσπαθησει να χτυπησει σε αντεπιθεση η στο transition. ετσι παιζει απεναντι σε καλες τεχνικα ομαδες και η λιβερπουλ (την οποια σιχαινομαι) αλλα εχει τα @@ να βγαλει τους παιχτες που χρειαζεται οταν επιτιθεται. κλειστα επαιξε κ ο ρεχαγκελ με παιχτες του φραπε αλλα ακομα κ η εθνικη εβγαζε 3-4 παιχτες μπροστα.
το ρεζιλικι της τσελσι χωρις προηγουμενο, και δε δικαολογειται με βαση τους παιχτες και το μπατζετ που εχει.

και επισης εχεις δικιο κ εγω ηθελα να παιξει φουλ επιθεση και να φαει 5 :D αλλα η δευτερη προτιμηση μου ηταν να παιξει εξυπνα μεν αλλα να οχι κλεφτοπολεμο σα να ναι ο ιωνικος και να δουμε ενα μεγαλο ματς.

μερικοι λενε στο σαντος για χαλιναρι, αυτο του χιντινγκ τι ηταν???

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Εγω ξερω οτι οι μεγαλες ομαδες που πραγματικα ειναι μεγαλες ομαδες, οχι επειδη ετσι τους βαφτησαν τα ΜΜΕ, βγαζουν στους παιχτες αλλη αυρα οταν φορανε τη φανελα. Η chelsea σε ολα τα παιχνιδια που ειναι ντερμπυ, ή εστω δεν ειναι αυτη το φαβορι, παιζει σαν κλεφτοκοτας. Το ξερουν ολοι πως ειναι φουσκα και οταν ο αμπραμοβιτς φυγει νυχτα απο την αγγλια επειδη βγηκε καμμια βρωμα που δεν επρεπε, τοτε θα επιστρεψει και η chelsea στη φυσικη της θεση. Στις τοπικες κοντρες με τις αλλες ομαδες των γυρω συνοικιων. Το νησι ειχε, εχει και θα εχει ΜΙΑ μεγαλη ομαδα. Αντε με την πορεια που κανουν τα τελευταια 15 χρονια οι mancunians ισως γινουν δυο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
Είναι πάντως ανυπόφορο, βασανιστικό και κωμικοτραγικό για εμάς τους εν Ελλάδι να βλέπουμε τέτοια ματς και να πονάνε τα μυαλά μας με τις απίθανες τοποθετήσεις των Κατσαρού-Γκώνια τη μία για την Τσέλσι, την άλλη για την ασχετοσύνη του προπονητή Γκουαρδιόλα (!) και πόσα ακόμα προσπαθώ μάταια να διαγράψω από τη μνήμη μου. Μετά από καιρό μάλιστα είχα την περιέργεια να μαζοχιστώ λίγο παραπάνω βλέποντας και τον Νικόλα τον Βερνίκο με καλεσμένο τον κρασοπατέρα Καρούλια και τον πάλαι ποτέ "Φάντομ" των γηπέδων. Ασχολίαστο! Φτάνεις στο σημείο να πεις δόξα τω Θεώ που του χρόνου θα ακούμε πάλι Σωτηρακόπουλο και Σπυρόπουλο...

Κουτσοί στραβοί όλοι για μεροκάματο στην ερτ, αει σιχτίρ με τους βλάκες του γαμοκαναλου. Ναι ρε κατσαρέ ο Γκουαρντιόλα δεν σε άκουσε να βγάλει τον Iniesta ποιο νωρίς, άντε ρε ζαβλακα Γκώνια που κανεις και σχόλιο. Την άλλη την μαλακέ που κάνουνε να μην δείχνουνε ώρα και σκορ ? Άχρηστοι ευτυχώς του χρόνου δεν θα σας ακούμε ποια , θα δείχνεται μονο την cska αθηνας , και θα μας αφήσετε στην ησυχία μας
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
αν αυτος ο διαιτητης εχτες δεν εχει προθεση να προστατεψει την μπαρτσελονα,τοτε ποιος εχει???anyway παντως ολοι πανηγυρισαμε τρελα στο γκολ της μπαρτσα!ετοιμαστειτε για τον σουπερ τελικο.πραγματικα παιζουν οι δυο καλυτερες ομαδες της ευρωπης αυτη τη στιγμη!
αντε γαμηστε τη ματσεστερ την πουτανα!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

giannis80

• Guest
Εγω ξερω οτι οι μεγαλες ομαδες που πραγματικα ειναι μεγαλες ομαδες, οχι επειδη ετσι τους βαφτησαν τα ΜΜΕ, βγαζουν στους παιχτες αλλη αυρα οταν φορανε τη φανελα. Η chelsea σε ολα τα παιχνιδια που ειναι ντερμπυ, ή εστω δεν ειναι αυτη το φαβορι, παιζει σαν κλεφτοκοτας. Το ξερουν ολοι πως ειναι φουσκα και οταν ο αμπραμοβιτς φυγει νυχτα απο την αγγλια επειδη βγηκε καμμια βρωμα που δεν επρεπε, τοτε θα επιστρεψει και η chelsea στη φυσικη της θεση. Στις τοπικες κοντρες με τις αλλες ομαδες των γυρω συνοικιων. Το νησι ειχε, εχει και θα εχει ΜΙΑ μεγαλη ομαδα. Αντε με την πορεια που κανουν τα τελευταια 15 χρονια οι mancunians ισως γινουν δυο.
Respect στη μεγάλη Λίβερπουλ, αλλά οι μεγάλες ομάδες στο νησί είναι ήδη 2, όχι ίσως γίνουν.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Όντως λείπει πολύ από το Champions League ο ΠΑΟΚ!
Ρε παιδιά, έχετε τα δίκια σας να με λέτε αντι-μπαρτσελονικό, αλλά πραγματικά χθες που δεν μου καιγόταν κανα καρφί για την Chelsea, απλά παρατηρώ ότι δεν πέρασε ο καλύτερος από τους δύο. Ο χειρότερος από τους δύο απλά ήταν τυχερός ώστε να μη φάει τα γκολ που χάνανε οι μπλε, είχε την καθοριστική συμβολή του Iniesta στο τέλος και απίστευτο σπρώξιμο από τη διαιτησία που δεν καταλόγισε τέσσερα (τελικά) καθαρά πέναλτι. Για όσους είπατε για ένα και δύο έχουμε:
1) Το πέναλτι στο α' ημίχρονο που ο διαιτητής έδωσε φάουλ εκτός περιοχής
2) Τη χερούκλα του Pique
3) Την ανατροπή του Anelka
και 4) Τη χερούκλα του eto'o.
 Όσο για την άδικη ομολογουμένως αποβολή του Keita, ε ακόμη και ο μπαρτσελονικός γκώνιας από την πρώτη λήψη είπε σίγουρα ότι είναι σωστή μέχρι να δει το διαφωτιστικό replay...
 Τέσπα, η ιστορία γράφει το τι γίνεται και από τη δική μου σκοπιά η barcelona επιβραβεύεται από διάφορα όργανα διότι γενικά φέτος απέδωσε σαφώς το θεαματικότερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Όμως φέτος γενικά, όχι χθες.
 Αυτό που θέλω εγώ είναι έναν ΠΑΟΚ που όλους αυτούς θα τους κοιτάει στα μάτια. Σίγουρα δε θα το καταφέρει ποτέ σε μέγεθος ποιότητας, μπορεί όμως να το καταφέρει με τον τσαμπουκά που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline cure

• Αλλαγή
Το πρώτο ματς έγινε μόλις πριν μια βδομάδα για να ξεχνάμε το πνίξιμο του καθαρού πέναλτι στον Ανρί, τις δύο φορές που χαρίστηκε δεύτερη κίτρινη στο κριάρι τον Μπάλακ από το 60, το 30-70 σφύριγμα μέσα στη Βαρκελώνη.
Προχθές η Μπάρτσα παίζει από το 60 με παίχτη λιγότερο εντελώς άδικα και αντί να λέμε πως αν δεν γινόταν όλα αυτά θα είχαμε πρώτο ματς 2-0 και στον επαναληπτικό με την Τσελσούλα να ανοίγεται καμιά εξάρες πάλι, στεκόμαστε στα δυο πέναλτι που δεν έδωσε το κοράκι, αφού έγιναν όλα τα προηγούμενα.

Το κόβω εδώ. Του χρόνου όλες αυτές οι ομαδούλες θα μάθουν τον μεγάλο ΠΑΟΚ. Οπότε είναι η τελευταία μας χρονιά που παρακολουθούμε το συγκεκριμένο θεσμό ως φίλαθλοι.  ;D

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
forza barca!ηρθε η μερα της απολυτης δικαιοσυνης!προβλεπω σκορ 2-0 η 2-1 υπερ της μπαρτσα φυσικα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Bayern4

• Guest
http://www.nufc.premiumtv.co.uk/page/NewsDetail/0,,10278~1687615,00.html
οποιος θελει να αγορασει την νιουκαστλ ας στειλει ενα mail στον admin του site

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
North ψησου να αγορασουμε την ομαδαρα ρε να την φτασουμε ξανα εκει που της αξιζει! :D :D  πες το ναι και στελνω mail με προσφορα...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δεν παει με προσφορες. 100 μυρια λυρες ακατεβατα ζηταει ο χοντρος.  ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

northeagle_4

• Guest
Μεσα Μπιβ,εχω συλλεκτικη newcastle brown ale με τον αρχηγο πανω  ;D
 στην τελικη πουλαμε το τσιπουραδικο στον βεντερ !!!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
το 4ημερο που περασε ημουν στην Κων/πολη και μετα την κατακτηση του πρωταθλημετος απο την μπεσικτας, εμεινα αφωνη να κοιταω τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ασπρομαυρα πανια κρεμασμενα ΠΑΝΤΟΥ!!
Ειλικρινα, δεν μπορω να φανταστω τη θεσ/νικη ετσι, θα ηταν ομως μια εικονα τελεια.
εχω παει πολλες φορες στην Κων/πολη, αλλα αυτο το πραγμα με τα τεραστια ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ πανια, παντου, παντου σας λεω, ηταν αλλο πραγμα! α, και οι οπαδοι της μπεσκιτας φορουσαν μπλουζακια "bizim besictas" και "bizim cupa"  ;) 
δειτε:

[img=http://img14.imageshack.us/img14/9670/istanbul028.jpg]

[img=http://img14.imageshack.us/img14/2458/istanbul030.jpg]

[img=http://img14.imageshack.us/img14/6183/istanbul031u.jpg]

[img=http://img14.imageshack.us/img14/6176/istanbul051.jpg]

[img=http://img14.imageshack.us/img14/4342/istanbul059.jpg]