Όντως λείπει πολύ από το Champions League ο ΠΑΟΚ!
Ρε παιδιά, έχετε τα δίκια σας να με λέτε αντι-μπαρτσελονικό, αλλά πραγματικά χθες που δεν μου καιγόταν κανα καρφί για την Chelsea, απλά παρατηρώ ότι δεν πέρασε ο καλύτερος από τους δύο. Ο χειρότερος από τους δύο απλά ήταν τυχερός ώστε να μη φάει τα γκολ που χάνανε οι μπλε, είχε την καθοριστική συμβολή του Iniesta στο τέλος και απίστευτο σπρώξιμο από τη διαιτησία που δεν καταλόγισε τέσσερα (τελικά) καθαρά πέναλτι. Για όσους είπατε για ένα και δύο έχουμε:
1) Το πέναλτι στο α' ημίχρονο που ο διαιτητής έδωσε φάουλ εκτός περιοχής
2) Τη χερούκλα του Pique
3) Την ανατροπή του Anelka
και 4) Τη χερούκλα του eto'o.
Όσο για την άδικη ομολογουμένως αποβολή του Keita, ε ακόμη και ο μπαρτσελονικός γκώνιας από την πρώτη λήψη είπε σίγουρα ότι είναι σωστή μέχρι να δει το διαφωτιστικό replay...
Τέσπα, η ιστορία γράφει το τι γίνεται και από τη δική μου σκοπιά η barcelona επιβραβεύεται από διάφορα όργανα διότι γενικά φέτος απέδωσε σαφώς το θεαματικότερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Όμως φέτος γενικά, όχι χθες.
Αυτό που θέλω εγώ είναι έναν ΠΑΟΚ που όλους αυτούς θα τους κοιτάει στα μάτια. Σίγουρα δε θα το καταφέρει ποτέ σε μέγεθος ποιότητας, μπορεί όμως να το καταφέρει με τον τσαμπουκά που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα.