Author Topic: Ξένα Πρωταθλήματα (Σχολια για τα ματς κ αλλα των ευρωπαικων αγαπημενων μας και μη ομαδων)  (Read 9171 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DimNaoussa

• Guest
Πολυ μπαλα μιλαμε. Ειχανε ευκαιριες να τους βαλουνε και 10. Μονο ο Μεσσι εχασε 2-3 αχαστα. Ειναι κριμα αυτη η ομαδα να μην τα σηκωσει ολα φετος.

Τρομερη νοοτροπια και σαν ομαδα σαν ιστορια..πριν κανα μηνα ημουν camp nou και καταλαβα κατι οτι για να γινεις μεγαλος συλλογος πρεπει να ιδρυθεις μεγαλος συλλογος..οι αλλοι στο μουσειο ειχαν τα παντα σχεδια γηπεδου,τα πρωτα παγουρια,πρωτη φανελα.πρωτο λεωφοριο τα παντα..σεβονται την ιστορια τους..

χωρίς να ξέρω κιόλας δεν έχω πάει ποτε, αλλα από φίλους που έχουν πάει και απόσα βλέπω στην tv μια τρίχα aπt'αρχίδια μας είναι

δε πa νάχεις τον μέση και τον ετοό, άμα είναι εκκλησια το γηπεδάκι σου "στ'αρχιδια" μου σε γράφω, για μένα μπάλα δεν είναι ούτε ο μέση ούτε τα goal ούτε τα μουσεία και το ωραίο χορτάρι, μπάλα για μένα είναι να αφήνεις το λαρύγγι σου στα τσιμέντα

"ΓΙΑΥΤΟ" Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡKSEΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡKSEΙ ΠΟΤΕ

ΠΑΟΚ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ CAMP ΝΟΥ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ EPXOMASTEEEE  :tsigaro: :spray:

δεν μιλησα για φωνη και κερκιδα..τεσπα αμα δεν ξερεις τον αλλον μην κρινεις..

Γαμημενοι μαδριλενοι φατε τα αρχιδια μας τωρα,ρουφιανοι...BARCA θρησκεια...

Σερίφη αγόρι μου λίγο συμμαζέψου, δεν έχει νόημα να βριζόμαστε μεταξύ μας. Ψυχραιμία και καλή επιτυχία στις εξετάσεις.

Dani σιγουρα δεν το εννοουσα για σενα και μιλησα γενικα και πιο πολυ εκανα χαβαλε..τεσπα αμα παρεξηγηθουμε εμεις μεταξυ μας τι αλλο να πω..

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Όχι ρε προς Θεού! Άλλο λέω, εννοώ άλλο να πεις "γ@μώ τη Ρεάλ" που είναι απόλυτα φυσικό εκ μέρους οποιουδήποτε αντιπαθεί μια ομάδα ;D και άλλο για τους μαδριλένους και ρουφιάνοι κτλ. Μη μασάς, εννοείται ότι δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Χαχαχα...εχει πλακα να μαλωνετε για τις 2 πιο αντιπαθητικες ομαδες της Ισπανιας..

Οπως και να χει παντως το χτεσινο δεν ξεπλενετε με τιποτα για τους Μαδριλενους... 2-6 αντι για 4-10... τι διαιτησιες και χαζομαρες...dani αστο δεν σωζετε αδερφε..ακομα και στο πρωτο ημιχρονο μια καλη φαση ο Ρομπεν ειχε να το κανει 2-2... τιποτα αλλο...

Μακαρι να αποκλειστει η Μπαρτσελονα απο την Τσελσι την τριτη.. αντε γιατι μας τα χουν πρηξει με την σουπερ ομαδα...(δεν λεω ειναι.. αλλα δεν ειναι και ΠΑΟΚ  ;D)

Αντε και πολυ ασχοληθηκα μ αυτες τις αμπαλες... :D σημερα επεσε κατα 95% το μεγαλο καμαρι του Βρετανικου Βορρα η Νιουκαστλ... ολοι οι Νιουκαστλεοι ειμαστε απογοητευμενοι..αλλα θα επιστρεψουμε συντομα κουφαλες!  we are the toon army!

GeorgT

• Guest
ποια μπαρτσα κ ποια ρεαλ!!! με τους γαυροβαζελους της ισπανιας ασχολείστε???

DimNaoussa

• Guest
Όχι ρε προς Θεού! Άλλο λέω, εννοώ άλλο να πεις "γ@μώ τη Ρεάλ" που είναι απόλυτα φυσικό εκ μέρους οποιουδήποτε αντιπαθεί μια ομάδα ;D και άλλο για τους μαδριλένους και ρουφιάνοι κτλ. Μη μασάς, εννοείται ότι δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης.

μαδριλενους το ειπα για σε πειραξω.. και το ρουφιανος ετσι οπως λεμε τα σκουλικια ξερω γω για να τους σχολιασω οπαδικα και ας μην ειναι ρουφιανοι..

zagorakis

• Guest
Επιστρέφουμε σύντομα το ακούτε Capricorn και corrupt? Μια ομάδα μια πόλη ΠΑΟΚ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  ;)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ετσι ρε Ζαγορ.. δεν μασαμε απο τετοια θα επιστρεψουμε αμεσα.. ΠΑΟΚ εισαι... και Νιουκαστλ ;)

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
Πολυ μπαλα μιλαμε. Ειχανε ευκαιριες να τους βαλουνε και 10. Μονο ο Μεσσι εχασε 2-3 αχαστα. Ειναι κριμα αυτη η ομαδα να μην τα σηκωσει ολα φετος.

Τρομερη νοοτροπια και σαν ομαδα σαν ιστορια..πριν κανα μηνα ημουν camp nou και καταλαβα κατι οτι για να γινεις μεγαλος συλλογος πρεπει να ιδρυθεις μεγαλος συλλογος..οι αλλοι στο μουσειο ειχαν τα παντα σχεδια γηπεδου,τα πρωτα παγουρια,πρωτη φανελα.πρωτο λεωφοριο τα παντα..σεβονται την ιστορια τους..

χωρίς να ξέρω κιόλας δεν έχω πάει ποτε, αλλα από φίλους που έχουν πάει και απόσα βλέπω στην tv μια τρίχα aπt'αρχίδια μας είναι

δε πa νάχεις τον μέση και τον ετοό, άμα είναι εκκλησια το γηπεδάκι σου "στ'αρχιδια" μου σε γράφω, για μένα μπάλα δεν είναι ούτε ο μέση ούτε τα goal ούτε τα μουσεία και το ωραίο χορτάρι, μπάλα για μένα είναι να αφήνεις το λαρύγγι σου στα τσιμέντα

"ΓΙΑΥΤΟ" Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡKSEΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡKSEΙ ΠΟΤΕ

ΠΑΟΚ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ CAMP ΝΟΥ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ EPXOMASTEEEE  :tsigaro: :spray:

δεν μιλησα για φωνη και κερκιδα..τεσπα αμα δεν ξερεις τον αλλον μην κρινεις..

Γαμημενοι μαδριλενοι φατε τα αρχιδια μας τωρα,ρουφιανοι...BARCA θρησκεια...

Σερίφη αγόρι μου λίγο συμμαζέψου, δεν έχει νόημα να βριζόμαστε μεταξύ μας. Ψυχραιμία και καλή επιτυχία στις εξετάσεις.

Dani σιγουρα δεν το εννοουσα για σενα και μιλησα γενικα και πιο πολυ εκανα χαβαλε..τεσπα αμα παρεξηγηθουμε εμεις μεταξυ μας τι αλλο να πω..

τον άλλον εννοείς εσένα ? προς θεού καμια σχέση με σένα δεν είχε, λέω για την μπάρτσα εγώ το χαBά μου :smiliedisco1:
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

zagorakis

• Guest
Aυτο ελειπε ρε biv να ασχολουμαστε με το ρεαλ-μπαρτσελονα και με το Μαντσεστερ-Τσελσι.. και ειδικα με την μικρη την ομαδουλα την τοτεναμ. Αντε ρε Μιχαλακη ελα στην ΠΑΟΚΑΡΑ να παιξεις και τσαμπιονς λιγκ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Mακάρι να επιστρέψει γρήγορα η νιούκασλ....είναι μέγεθος στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Με μας γιατί ασχολείστε ρε...?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
Κριμα για την toon army μας...... τι να πει κανεις η ντροπη αυτη δεν ξεπλενεται ευκολα και η ανακαμψη δυσκολα να ειναι γρηγορη σε ενα πρβταθλημα με κοκκινοασπρα,κοκκινομαυρα και γαλαζια τσιρκα τον πετροδολλαριων και του ξεπλυμα χρηματος......
  Newcastle The last Frontier !!!!

zagorakis

• Guest
Mακάρι να επιστρέψει γρήγορα η νιούκασλ....είναι μέγεθος στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Με μας γιατί ασχολείστε ρε...?

Έτσι για να σε πειράξουμε και λίγο ρε Capri και για να καταλάβεις πόσο μικρή ομάδα υποστηρίζεις. Άκου εκεί ομάδα τοτεναμ. ;) ;D

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Μιας και γίνεται η συγκεκριμένη συζήτηση, είναι φυσικά μεγάλη απώλεια για την Πρεμιερ η πτωση της Νιουκαστλ, ενω έμεινε  η νεοφώτιστη και σταχτοπούτα Χαλ (1η συμμετοχή στην ανώτατη κατηγορία από την ιδρυση της 1904) και οι αχρωμες και αοσμες Σαντερλαντ, Πορτσμουθ και Φουλαμ.

Τα λεω αυτά για να καταλήξω στην παλια αγάπη την Τοττεναμ η οποία έκλεισε άλλη μια χρονιά χρυσής μετριότητας. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε αλλά τα παλια τα χρονια η ομαδάρα αυτή με τους Αρντίλλες, Κροοκς, Χοντλ και Περυμαν ήταν ο ΠΑΟΚ της Γηραιας Αλβιονας και έπαιζε διαστημική μπάλλα (κατα διαστηματα) έχει και μια μικρη συλλογη από τιτλους
FIRST TEAM
Football League Champions 1950-51, 1960-61
F.A.Cup Winners 1900-01, 1920-21, 1960-61, 1961-62, 1966-67, 1980-81, 1981-82, 1990-91
Football League Cup Winners 1970-71, 1972-73, 1998-99, 2007-08
European Cup-Winners Cup Winners 1962-63
UEFA Cup Winners 1971-72, 1983-84

Η δε άλλη ομαδάρα Colchester United έκανε μια τρελή πορεία στη league 1, με 7 νικες εντος και 12 εκτος, για να αράξει στη 12η θέση. Καλα ειναι αφου δεν παρασυρθηκε στον κατηφορο στη league 2. Ισως του χρονου τη δουμε για ανοδο.

Τελος, θριαμβος, πανηγυρικά πρωταθλητρια στο μικρο ερασιτεχνικο του Νοτου, η ομαδα που ανηκει στο λαο της η AFC Wimbledon. Εχει δυο συνεχεις ανοδους και θα τη δουμε του χρονου στην Conference. Με το ρυθμο που παει θα φτασει σε 2-3 χρονια την ΜΚ Ντονς και τοτε θα γινει χαμος.

Σορυ αν σας επρηξα, αλλα το ποδοσφαιρο δεν ειναι μονο Champions   League, τιτλοι, ακριβες μεταγραφες και συστηματα αλλα το παθος των απλων ανθρωπων γιαυτους που τους κανουν περηφανους για ενα συμβολο μια φανελλα και μια γεματη εξεδρα με τα αδερφια τους         

« Last Edit: May 04, 2009, 01:02:25 by wivenhoe »

Offline spinos_4

• Αλλαγή
κοίτα που νόμιζα ότι μονο εγώ υποστηρίζω Τοττεναμ
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ε οχι και η Τοτεναμ ο ΠΑΟΚ της γηραιας αλβιωνας....πωπω μου εκατσε ασχημα χαχα!

Για Wimbledon οκ ρισπεκτ ντουντ! Εγω ελπιζω στην παλαια και κραταια Leeds να ξαναανεβει.

Αλλα ο,τι και να λεμε μια ειναι η ομαδα...FC Liverpool και δεν με νοιαζουνε τα τροπαια.
Οποιος εχει παει Ανφιλντ καταλαβαινει
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline corrupt

• Αλλαγή
κοίτα που νόμιζα ότι μονο εγώ υποστηρίζω Τοττεναμ

η αφεντιά μου, ο Alamana, o Capricorn, o dave ήταν γνωστό ποιά ομάδα υποστηρίζουμε, τώρα με wivenhoe και spino άνετα είμαστε πρώτο μέγεθος στο φόρουμ!

TOTTENHAM HOTSPUR F.C. est. 1882 - THE PRIDE OF LONDON!

Ζαγοράκη και biv τι ασχολείστε μαζί μας ρε πουθενάδες, σαν τα σκουλήκια καταντησατε, που πέφτουν κατηγορία και ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ... Κοιτάξτε να ανεβείτε του χρόνου και αφήστε τα κομπλεξικά σας με την πρωτεύουσα, χωριό...  :D

Τώρα γι'αυτό που λέει ο Νορθ συμφωνώ απόλυτα, scoucers, chelski, κόκκινοι γκέουλες, city και λοιπά συνοικιακά σωματεία πουλάνε μούρη με τα φράγκα μαφιόζων, πρακτόρων της KGB (τι μου θυμίζει) και Αράβων γαλαζοαίματων (μπλιαχ! :P), όταν εμείς σηκώναμε ευρωπαικά κύπελλα και είχαμε 7 ποδοσφαιριστές στην εθνική Αγγλίας ρε γατάκια, εσείς δεν ξέρατε τι είχατε ανάμεσα στα σκέλια σας...

Λίγα λοιπόν για τη μεγάλη Τότεναμ και το λαό της, ειδικά από κάτι ομαδούλες με παλμαρέ εφάμιλλο της αελ και του ρούλη... ;)

apostolos

• Guest
Όλα καλά corrupt, αυτό όμως το " η Tottenham και ο λαός της" εκεί στο τέλος τι το hθελες? Κάτι σαν το αλβανός τουρίστας ένα πράγμα είναι, σύντομο ανέκδοτο...  :D

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Όλα καλά corrupt, αυτό όμως το " η Tottenham και ο λαός της" εκεί στο τέλος τι το hθελες? Κάτι σαν το αλβανός τουρίστας ένα πράγμα είναι, σύντομο ανέκδοτο...  :D

Κυττά μιλάνε και τα σφυράκια...η ομάδα ασανσερ της γειτονιάς...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ