Author Topic: Πληροφορίες για DSL συνδέσεις (μετρήσεις ταχύτητας, τιμές, προσφορές κλπ)  (Read 2964 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jmjyiannis

• Guest
enas poli kalos tropos pantws metrisis tis pragmatikis kinisis pou exeis einai programmata san to DUmeter. Ego xrisimopoio edo kai 3 xronia to Netlimiter..... kai oti leei, etsi einai.
Exo SDSL apo tin telepassport sta giannena kai dinei 384Kbps Up/Down (giauto kai einai SDSL kai oxi Adsl) kai to mexisto pou pianei to netlimiter einai 39,5KB/S.

39,5 * 8 = 316 Kbps. Auta einai kai to katharo pou pairno (an prostheseis kai kapoia paketa pou den metriountai kai einai logo twn kombwn.

Giauto gia metrisi na protimate programmata kai oxi sites.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Που το βρίσκουμε το DUmeter? Είναι free ή πρέπει να βρούμε crack για να το δουλέψουμε?

ΥΓ. Δώστε τα φώτα σας οι γνωρίζοντες στα ερωτήματα μου. Έχω καμμια 200 παιχνίδια του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο και μπάσκετ) δεκαετίας '80 και '90. Πως να τα ανεβάσω αν δεν μεριμνήσετε και δεν βοηθήσετε με τις γνώσεις σας?
gdaou
"γάβροι=κότες"

GeorgT

• Guest
Φιλε αλαμανα κ εμενα το ιδιο μηνυμα μου εστειλε η 4νετ για της 14/1 αν κ δεν το πολυ πιστευω να τελειωσει μεχρι τοτε η διαδικασια ενεργοποιησης μας. Κ να φανταστεις την αιτηση μου την ειχαν παραλαβει 1/8!!!!

jmjyiannis

• Guest
Που το βρίσκουμε το DUmeter? Είναι free ή πρέπει να βρούμε crack για να το δουλέψουμε?

ΥΓ. Δώστε τα φώτα σας οι γνωρίζοντες στα ερωτήματα μου. Έχω καμμια 200 παιχνίδια του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο και μπάσκετ) δεκαετίας '80 και '90. Πως να τα ανεβάσω αν δεν μεριμνήσετε και δεν βοηθήσετε με τις γνώσεις σας?

katse katse giati esi exeis poli iliko.... ti sindesi exeis? onomastiki an de mporeis na ksereis tin pragmatiki.
Tha prepei na sinenoithoume me to team gia na steileis ta arxeia na doume pos tha ta prosthesoume sto gallery.

Link gia to DUmeter
http://rapidshare.com/files/71409176/dumeter_4_full.rar
me crack gia to zip arxeio super-warez.com

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
ΕΑΝ και δεν θέλω να ανοίγω ασχετα θέματα με τον ΠΑΟΚ στο paokworld   

Αλλα επειδή το σαιτ αυτό ειναι για μένα και μια καθημερινή "ψηφιακή" παρέα

Θά θελα τα φώτα σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Έχω μια σύνδεση ADSL OTENET 2mbs. Πληρώνω πάγιο στον ΟΤΕ και στην ΟΤΕΝΕΤ 25+25 αν θυμάμαι καλα. Η μπρίζα στο τημέφωνο μου έχει διαλυθέι και τα αλάνια του ΟΤΕ όταν ήρθαν να μου την φτιάξουν μου λέγανε οτι έχει πρόβλημα κλπ και θα την γτιάξουνε αλλα δεν ήρθαν ποτέ.Η βλάβη είναι μεγάλη αφου καμια συσκευή τηλεφώνου δεν λειτουργεί με αποτέλεσαμ το τηλέφωνο μου να είναι ΝΕΚΡΟ και το κινητό μου να κτυπάει ΚΟΚΚΙΝΑ κάθε μήνα αφπυ απο κει πραγγγέλνω να φάω κλπ..

ΤΟ DSL δουλέυει κανονικά ΠΟΤΕ στα 2μπσ ΚΑΙ ΠΟΤΕ για 3 ώρες συνεχόμενες χώρις να κάνει αποσύνδεση..

ΤΗΝ ΟΤΕΝΕΤ την πληρώνω κανονικά.ΤΟ τηλέφωνο μετα την βλάβη αποφάσσα να μην τον πληρώνω αφού δεν ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.,

Ο ΟΤΕ μου έστειλε ΕΞΩΔΙΚΟ για τα απλήρωτα ΠΑΓΙΑ (να επιστρέψω λέει και την συσκευή που μου δώσανε) 1.5 ευρώ θα κάνει.

Καταρχήν θα ήθελα να ξέρω αν βρώ το δίκιο μου.Με τουσ ΜΑΛΑΚΕΣ αυτους.

Και κατα δεύτερο θα ήθελα να αλλάξω απο τον ΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ στην ΦΟΡΘΝΕΤ που την θεώρω αρκετα καλύτερη απο τους ηλίθιους.

Με ενδιαφέρει μια σύνδεση ΜΕ 24άρα 16άρα οτι έχει και με τηλέφωνο για αστικές και υπεραστικές αφου μένω μακριά απο την οικογένεια μου.

Και ρώταω εγώ:

Ποια εέιναι η διαδικασία για να αλλάξω και τι θα γίνει με τον ΟΤΕ ?

ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ θα πάρει η ενεργοποιήση της σύνδεσης ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.?

Και αν αξίζει τον κόπο να κάνω κατι τέτοιο ή να συνέχισω με ένα αντίστοιχο πακέτο του ΠΟΤΕ...

GeorgT

• Guest
Μην περιμένεις κ τρελά πράγματα απο τη forthnet! εγω έχει ένα μήνα που συνδέθηκα κ έχει αποσυνδέσεις τακτικά.

Γιαν να μπεις στη 4νετ πρέπει πρώτα να τελειώσει otenet σου, κάνεις μετά αίτηση κ περιμένεις μέχρι να συνδέσουν (εξαρτάται απο το κέντρο του οτε που είσαι, δες εδώ για λεπτομέρειες www.adslgr.com) απλά να ξέρεις οτι για να σε αφήσει ο οτε να φύγεις 4νετ δεν πρέπει να τους χρωστάς δραχμή!

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
osoi exoume 768 kbps taxuthta tha mas ginei automath anabathmish se 1024 kbps opou tha oristei kai h xamhloterh taxuthta logo oti tha katarghthei h 768

ΝΕΕΣ μειωμένες τιμές για την υπηρεσία του γρήγορου internet (ADSL) ειδικά στις υψηλές ταχύτητες αποφάσισε ο ΟΤΕ εξέλιξη που εκτιμάται ότι θα έχει ως συνέπεια μειώσεις τιμών και από τις άλλες εταιρείες, ενώ θα συμβάλλει περαιτέρω στην αύξηση της διείσδυσης της ευρυζωνικότητας.

Παράλληλα αποφασίστηκε να οριστεί ως χαμηλότερη ταχύτητα αυτή των 1024 kbps με κατάργηση της 768 και αυτόματη αναβάθμιση για όσους την έχουν.

Οι νέες τιμές του conn - x εγκρίθηκαν μάλιστα χθες από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ΕΕΤΤ υπό την προϋπόθεση ότι θα μειωθούν έστω και κατ' ελάχιστο και οι τιμές χονδρικής (οι τιμές που ο ΟΤΕ πουλά την υπηρεσία στους υπολοίπους παρόχους). Οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν πιθανότατα τη Δευτέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες:
- Tο conn - x στα 1024 kbps θα πουλιέται 16,5 ευρώ (από 21,5 ευρώ)
- για τα 2048 kbps θα είναι 19,5 ευρώ (από 29,5 ευρώ μείωση 33,9%)
- Στα 4096 kbps η νέα τιμή είναι 22,5 ευρώ (από 38,5 ευρώ μείωση 41,5%)
- Στα 8192 Μbps 26,9 ευρώ (από 48,5 ευρώ μείωση 44,5%)
Θα παρέχεται ακόμη νέα ταχύτητα στα 24 Μbps με 29,9 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του έτους εκτιμάται ότι οι γραμμές ADSL θα έχουν φθάσει το 1,1 εκατ. (από περίπου 500.000 στα τέλη του 2006) και από αυτές οι 800.000 είναι συνδέσεις που εξυπηρετούνται από τον Οργανισμό (στοιχεία ΟΤΕ από 9μηνο).

http://www.inout.gr/showthread.php?t=17617

autos einai o ote

apo dekembrio eixe bgei h anakoinosh gia thn anabathmish kai thn kanane xthes(08/04/2008)!!!!
entometaxu eixa rothsei ekeinh thn periodo pano kato kai mou eixan pei oti telh febrouariou tha einai ola ok(arxidia)pairno arxes martiou kai mou lene oti mesa ston mhna tha exei ginei 1024 kbps(xana arxidia).telika egine xthes. :tikitaka:
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
oi anavathmiseis tou ote tha exoun oloklirothei mexri telos maiou (ipo normal sinthikes)
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Bayern4

• Guest
εμενα εγινε προχθες..
σε 1024.
το διαπιστωσα οταν το τορρεντ κατεβαινε με 100kb.

κ λεω κατι λαθος παιζει.. αλλά οι ρυθμισεις του μοdem εγραφαν οτι (πλεον)ειχα 1024 :P

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Καταρχήν και πάλι ζητώ συγγνώμη που κάνω ποστ σε άσχετο με τον ΠΑΟΚ θέμα.

Αλλα σιχαίνομαι πραγματικά τα σαίτς με υπολογιστεςιντερνετκινηταφορουμπροβληματαpc γιατι πραγματικά εκεί ρωτάς γνώμες για κάτι που θές να αγοράσεις και στο τέλος σε πείθουνε να μην αγοράσεις τπτ.

Έχω ένα pc 5ετίας, έαν macbook, ένα πασπαρτού (της κοπέλας μου) λαπτοπ και σκοπεύω να αγοράσω και το iphone.

Ολα αυτα τα συνδέω με έαν speedtouch 536 και κάνω μόνος μου το wireless (περπατατάω με το καλώδιο στο σπίτι).

Αποφάσισα να αγοράσω ένα ασυρματο ρούτερ για να γράφω για τον μπαλάφα και απο την βεράντα.

Εχετε να με προτείνετε κάτι εκει γύρω στα 60 εουρος? Και έίναι δύσκολο να τα συνδέσω όλα αυτα και τη ασφάλεια θα έχω απο τους περίεργους τριγύρω??? 

ΠΛΖ.

apaoki13

• Guest
H lynksis einai apo tis kalyteres markes. Oso gia to setarisma einai eykolo afou sou dinoun kai analytikes odhgies se cd me screenshot k.lp. Gia thn asfaleia mporeis na valeis apo ena aplo password mexri encrypted istories. Oti travaei h psyxh sou. To lynksis pou exw egw einai gyrw sta 80 euro sthn Kypro enw to pio mikro montelo (tou opoiou den xerw to velinekes) einai gyrw sta 60 pou psaxneis.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Thανκς Μεν!

Αυτο είχα και γω στο μυαλό μου.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Στη Λειβαδια να βαλω κονεξ, χολ η φορθνετ?
Με ενδιαφερει κατι φτηνο,σχετικα αξιοπιστο, οχι απαραιτητα γρηγορο

GeorgT

• Guest
ριξε μια ματιά εδω κ ρωτα τα παιδια, ειναι εξπερτ σε τετοια θέματα λεμε:

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=230924&highlight=%CE%9B%CE%B5%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%B1