Kai den pisteyw na ypologizeis ton eayto sou sthn "megalh merida" twn "kalwn paktzhdwn"?!!??
Ποτέ δεν έγραψα για "καλούς" και "κακούς" ΠΑΟΚτσήδες. Αποφεύγω τις κρίσεις και το ίδιο ισχύει και για τον εαυτό μου. Τις απόψεις που έχει ο καθένας για τον ΠΑΟΚ τις μοιράζεται χωρίς να είναι απαραίτητα "σωστές" ή "λάθος". Αυτό όμως που θίγω είναι αν βλάπτει τον ΠΑΟΚ, τους συνδέσμους, προσωπικά κάποιον η αναφορά του ονόματός του σε άσχετα θέματα. Υπάρχουν άτομα που χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ για ίδιο όφελος, που κερδίζουν περισσότερα από όσα προσφέρουν. Για κάποιους αυτοί λέγονται διοίκηση και Γούμενοι, για άλλους αυτοί λέγονται σύνδεσμοι και πρόεδροι, όπως κι αν λέγονται πρέπει να τους κρίνουμε και να μην επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να ταυτίζουν τα πάντα με τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι όλη η ζωή του καθενός (Καναράκη, Νικόλα, Μανάβη, Δόκτωρ, η δικιά μου) μόνο ΠΑΟΚ. Υπάρχουν και άλλα στη ζωή που δεν τα ξέρουμε αλλά και δεν πρέπει να τα συνδέουμε με τον ΠΑΟΚ.
Πρέπει και οι σύνδεσμοι να βγάλουν από πάνω τους κάποια "κλισέ" με τα οποία, πολλές φορές λανθασμένα, τους χαρακτηρίζουν οι υπόλοιποι. Πρέπει ότι επιζητάμε να το ξεκινάμε από τον εαυτό μας. Είτε είναι εξυγίανση, είτε είναι πρωτάθλημα.
Αυτό που λέω είναι ότι το τελευταίο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι οι αποκλεισμοί. Οχι στη συρρίκνωση. Αυτό σημαίνει για μένα ενότητα και όχι απαραίτητα συμφωνία. Ενότητα σημαίνει δέχομαι όλους όσοι δηλώνουν ΠΑΟΚ, και όχι απαραίτητα συμφωνώ με όλους. Θέλω λοιπόν όλους τους ΠΑΟΚτσήδες στο γήπεδο ακόμη και τους "κακούς", και το ίδιο λέω και για το φορουμ. Καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις αρκεί αυτό να γίνεται με σωστό τρόπο. Η διαφωνία των περισσότερων με το Δόκτωρ δεν είναι στην ουσία αλλά στον τρόπο διατύπωσης αυτής της ουσίας. Ελπίζω ότι τελικά όλοι όσοι επέλεξαν αν φύγουν θα αναθεωρήσουν τις απόψεις τους και δεν θα μας στερήσουν την ευχαρίστηση να διαφωνούμε μαζί τους.