Καταρχην συγγνωμη απο τον blackstorm, που χρησιμοποιω για τελευταια φορα το λογαριασμο του για να γραψω. Βαριεμαι να περιμενω 10 μερες για να απαντησω και μετα να σβησω το λογαριασμο μου.
Ευχαριστω τον αντμιν δικεφαλο για τη θεση που πηρε. Αυτο ηθελα. Καθαρες δουλειες. Οχι παιδικα παραμυθια.
Για το φαινομενο του δρ μπαλαντερ εχω να πω τα εξης:
Αν το γιατρος της πουτσας το εξελαβε επι του επαγγελματικου του, τον ζητω ειλικρινα συγγνωμη. Απλα (πιστευω κατα 99%) οτι γνωριζει πολυ καλα πως το γιατρος της πουτσας αναφεροταν στη σταση του εδω μεσα και οχι στα επαγγελματικα του. Δεν με πεφτει κανενας λογος στα επαγγελματικα του, ελπιζω μια μερα οι γονεις του να τον καμαρωσουν, νεο γιακουμπ. Και να πετυχει στη ζωη του παραπανω απο οσα ελπιζει και ευχεται αυτη τη στιγμη. Και παλι συγγνωμη λοιπον, αν και δινω μονο 1% να μην καταλαβε που πηγαινε το υπονοουμενο.
για ολα τα υπολοιπα ομως δεν παω καθολου πασο. το ποιον του χαρακτηρα του και τα κομπλεξ που κουβαλαει ειναι πασιφανη σε οσους εχουν δεικτη νοημοσυνης πανω απο 100 και σε οσους εχουν ανταλλαξει πανω απο 1 ποστ μαζι του. Ακομα και με την εντυπωσιακη εξοδο του μεσολογγιου που μας εξασφαλισε. Λυπαμαι πολυ, αλλα δεν θα σκασω κιολας. Αυτα με τις μηνυσεις, τα απαντησε με τον καλυτερο τροπο ο tiore.
Αυτο που ισως εχει σημασια ειναι τα προσωπικα δεδομενα του καθενος εδω μεσα και η εμπιστοσυνη σε αυτους που τα διαχειριζονται. Προσωπικα ΕΝΑΝ, ΔΕΝ τον εμπιστευομαι πλεον (αναφερομαι φυσικα στο δικεφαλο που προφανως εγκρινει τις τακτικες του δρ και επισης στο γεγονος οτι ο δρ εχει διατελεσει mod με access στα στοιχεια μας και με την πρωτη ευκαιρια μας απειλει και με μηνυσεις-αυτα προς αποφυγη παρανοησεων). Αν και για μενα δεν εχει και πολυ σημασια. Το θεμα του τοπικ ειναι "Δολοφονικη επιθεση" η οποια συνδυαζεται με μπαραζ ανωνυμων και απειλητικων τηλεφωνηματων σε μια σειρα ανθρωπων. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Οποιος θελει να συνεχισει να κανει χαβαλε, δεν εχω κανενα σχολιο. Κι ο δρ βγηκε και την ειρωνευτηκε τη φαση. Απλα το εγραψε ετσι ωστε να ειναι τεχνικα καλυμμενος.
Το αν καποιος, για να προσβαλλει καποιον αλλον, πρεπει να γραψει σωνει και καλα, κατι υβριστικο-πχ τομαρι-νομιζω πως γνωριζουν οι περισσοτεροι πως δεν ειναι μονοδρομος. Προσπαθησα πολλες φορες να συγκρατηθω με τις χιλιαδες χαζομαρες που εχω διαβασει εδω μεσα, για πραγματα που δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικοτητα. Το καταφερα και στο 99% πιστευω πως ειναι αφελεια, μη γνωση της πραγματικοτητας, μια χαζομαρα για να περασει η ωρα, μα παρατηρηση χωρις νοημα. πχ πιο πανω ο φιλος szr γραφει οτι διαβασε σε εναν τοιχο "Εξω οι Ξένοι-Χρυσή Αυγή- ΠΑΟΚ Θ4" και ψαχνει να βρει αν και τι σχεση μπορει να εχει με το συνδεσμο. Τι να απαντησεις τωρα; Το Θ4 εχει γραφτει σε τοιχους της θεσσαλονικης πανω απο δεκα εκατ. φορες. Αυριο ο πχ πανω στη μαλακια του μπορει να γραψει "οχι στον τονο τρατα-τρωτε μονο γκεισα Θ4" ή "ζητω ο παγωνης Θ4" θα απολογηθω και γι αυτον;
ΑΛΛΑ το πουστριλικι του δρ μπαλαντερ, να βριζει συστηματικα το συνδεσμο και τα μελη του εδω μεσα, και να τη βγαζει καθαρος, επειδη δεν χρησιμοποιούσε βρισιες-ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ. Μπορω κι εγω να το κανω με τους ιδιους ορους για να δουμε ποιος μπορει να γραψει καλυτερα εκθεση-by the way δρ στις πανελληνιες εγραψα 19-αλλα οχι. Προτιμησα να ειμαι ευθης και να τον μιλησω οπως θα εκανα στην καθημερινη ζωη μου. Και να μην κρυβομαι πισω απο ευσχημες προτασεις. Το ιδιο μοτιβο βεβαια ο δρ το χρησιμοποιησε και σε πολλα μελη, αλλα αυτο δεν ειναι δικο μου προβλημα. Αλλα οσων τον ανεχτηκαν. Και προφανεστατα επιλεγουν να τον ανεχονται.
Για τα περι συνδεσμιτων κοκ με καλυπτει παραπανω ο tiore και με βγαζει απο τον κοπο να απαντησω.
Το καλοκαιρι, οταν ο δρ μας εβριζε ως πιανολες, τον ειπα οτι με το δικεφαλο, παιζουν τους ασφαλιτες. Οπως και στην περιπτωση του πετροβ. Ο ενας κανει τον κακο και ερχεται απο πισω ο ντεμεκ δικαιος και μοιραζει την ιδια ποινη σε ολους. Το ιδιο εργο ευτυχως δεν παιχτηκε, αυτη τη φορα. Ο δικεφαλος πηρε ξεκαθαρη θεση και τον ευχαριστω γιατι με σωζει απο χαμενες ωρες και προσφορα στο φορουμ του. Τον θυμιζω απλα οτι ουδεις ασφαλεστερος εχθρος εκ του ευεργετηθεντος. Θα καταλαβει και θα το παει αλλου το θεμα. Δεν τρεχει τιποτα. Θα ξαναμπει και ο δρ στο φορουμ και ολα καλα.
thats the story morning glory. Τερμα η κοινωνικη προσφορα και το δωρεαν γραψιμο. Γιατι ειτε
α. καποιοι δεν ειναι ικανοι να ξεχωρισουν οτι ο χειροτερος υβριστης μπορει να κρυβεται πισω απο τις ποιο ευσχημες προτασεις, ειτε
β. το μαγαζι εχει αυτη για επισημη πολιτικη
δεν λεει.
Και βεβαια δεν λεει πανω απο ολα αυτο που συναισθηματικα διεγνωσε το chris. Το πουστριλικι. Ευχαριστω το δικεφαλο για την ξεκαθαρη θεση και για τιποτα παραπανω. Ευχαριστω ολους τους υπολοιπους για τα οσα ειπαμε και ακομα περισσοτερο για τα οσα διαφωνησαμε. Οσοι εχουν πραγματικη επαφη με τον ΠΑΟΚ και οχι virtual να ξερουν οτι συναντηθουμε καποτε. Και χαιρετισμους στον Jordan4, ειχα μια φωτο με τον Kamel να του στειλω, θα γινει κι αυτο καποτε. Και τον θυμιζω την εντολη του μιλυ. Να πολεμαει καθε μερα για να μεινει εξω και ψηλα.
Τα μελε
gate4