Author Topic: yparxei skepsh gia apoxh se kapoio apo ta 3 derby me gay-vazelo-xanoumi an oxi kai sta tria..kinitopoihseis dhladh pou tha peiraksoun ton xontro oikonomika  (Read 4509 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Daskale, gia pes mou esy re filaraki: Les oti o polemos 3ekinhse. Poion polemo ennoeis kai poia 8a einai ta mesa sou gi ayton ton polemo?

Oso gia th dikh mou apopsh, hdh thn e3efrasa, kai opoios katalave, katalave (merikoi to katalavan). Des ti exw grapsei ki isws katalaveis ki esy. A, kai pou eisai, otan anaferesai se proswpiko epipedo, na grafeis pio eygenika se parakalw. Ainte pasako mou.

-κατσε γιατι θα με τρελανεις...τι πιο ευγενικο απο αυτο που σου ειπα?σου ειπα απλα να καταθετεις αποψεις και να μη κρινεις αλλους ετσι σκετα.
οσον αφορα τις προτασεις μου θα τις καταθεσω συντομα...εγω ομως περνω το μερος του λαου σε οτι κι αν κανει...δεν ειμαι ο προεδρος του λαου να λεω καντε αυτο και να με ακολουθουν οποτε...

Offline Suicidal

• Βασικός
τώρα αρχίζουν τα γούστα. το κόλπο καλά στημένο. το περιστέρι δεν είναι καλλιθέα. στο περιστέρι αν κατεβείς, που θα κατεβείς σαν λαός, θα έχεις πεσίματα. μοιραία λοιπόν θα έχεις και επεισόδια. και εδώ είναι η παγίδα. θα χρεωθούν τα σούτια οι σύνδεσμοι που είναι κατά του γούμενου, θα βγει αυτός δικαιωμένος, θα έχεις συλλήψεις γιατί εσύ δεν είσαι γαύρος, και ο γούμενος θα βγει να μιλήσει για τους κακούς οπαδούς που θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ. τα φυτά θα συμφωνήσουν μαζί του και οι συζητήσεις τις επόμενες ημέρες θα είναι το αν θα ΄ρέπει να κλείσουν οι σύνδεσμοι ή όχι. το αποτέλεσμα γνωστό. από τη στιγμή που πολύ κόσμος δεν τους γουστάρει και φταίνε και οι σύνδεσμοι γι αυτό θα ξεσηκωθούν όλοι και θα φωνάζουν πρόεδρε διώξε τους αλήτες από την ΤΟΥΜΠΑ. πάντως τον παραδέχομαι , γάτα ο χοντρός...
oloi oi proedroi se olous tous sillogous theloun ta lefta tou kosmou. alla ston PAOK mono to deixnoun etsi... dld pragmatika to palikari exei kseperasei KATHE progioumeno. mas to leei sta isia, koitakste na deite, den thelo esas, alla ta lefta sas mono. Ystera apo tin apofasi na min pernei eisitiria ektos edras, akoma k ego pou hmoun kata tis apoxis sta ntermpi tora eimai yper...gia na doume poios xreiazete poion perissotero telika. Mpastarde goumene, me tin apofasi sou na min pareis eisitiria to mono pou kataferes einai na ginei tis poutanas opos sto atromitos-aek. giati o PAOKtshs DEN prokeite na min dei tin omada tou. kargioli gia alli mia fora fainetai poso EKTOS TOU KLIMATOS TOU PAOK eisai, zoo.

E3wfyllo sporia tou borra shmera , 25.01.2006

....O PAOK apokhryssei th symparastash twn opadwn tou ektos edras
giati fobatai timwria ths Toumpas kai 8elei na sigourepsei tis eispra3eis
apo ta eisithria sto derby me gay-vazelo-xanoumi....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
Diladi i apoxi tha boithisei ton PAOK????
Blepo na ginetai tis poutanas me ton gayro kai na trome 2 agonistikes pou tha paei x2 logo ypotropis ara apo to Septembrio stin Toumpa pali.

ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline Suicidal

• Βασικός
As pesei akoma ligo ta'i'sma ston xontro !
Liga efage....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

sizar

• Guest
Οσον αφορά τον κόσμο θέλω να επισημάνω ότι ποτέ δεν είδα να χάνεται παιχνίδι εξαιτίας του κόσμου. Πάντα ο κόσμος "κερδίζει" παιχνίδια. Είναι δυνατόν; Στο μπάσκετ έχουμε 4 νίκες 2 εκτός έδρας χωρίς κόσμο, και δύο στο γήπεδό μας με κόσμο. Μπορώ και γω να ισχυριστώ ότι εξαιτίας του κόσμου χάσαμε τη διαφορά των 20 πόντων και παραλίγο να χάναμε και το παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για την Τούμπα. Ποιός κόσμος δίνει "φτερά" στα πόδια των ποδοσφαιριστών, αυτός που τους αποκαλεί "λίγους", που τους λέει "ΠΑΟΚ παίξε την μπάλα της ζωής σου αλλιώς θα σε ...μήσουμε εμεις οι οπαδοί σου;" ή αυτός που λέει "Βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα όποιος δεν αντέχει να πάει στα μπουρ....;" Συνθήματα που μόνο οίκτο προκαλούν σε αυτόν που ακούει ότι αυτός είναι ο μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ. Μόνο στο παιχνίδι με τη Στουτγάρδη ήταν ο λαός του ΠΑΟΚ αντάξιος. Δηλαδή αν θέλουμε να το παραδεχθούμε στα υπόλοιπα παιχνίδια είμασταν πιο "λίγοι" και από τους παίκτες. 
Στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι ακόμη μεγαλύτερη η αφέλεια να πιστεύουμε ότι καθορίζουμε το αποτέλεσμα. Εχει καμμία σχέση πού κάναμε τη μοναδική εκτός έδρας νίκη μας; Με γαύρο στο άδειο γήπεδο. Δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί ο "λαός του ΠΑΟΚ είναι πρώτος και ο πρόεδρός του τελευταίος". Αυτοκριτική χρειάζεται και ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Μόνο στα λόγια έχουμε μεγάλο λαό, στα έργα είμαστε λίγοι. Η ξεκινάμε από μηδενική βάση και προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι ή ξεκινάμε από το παρελθόν και μένουμε εκεί.
Καταλαβαίνω απόλυτα και σέβομαι όλους εκείνους, τους εκτός Θεσσαλονίκης και περιχώρων ΠΑΟΚτσήδες και περισσότερο αυτούς της Αθήνας που θέλουν να δουν την ομάδα από κοντά. Καταλαβαίνω επίσης και αυτούς που γουστάρουν εκδρομές και περνάνε καλά, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω και δεν αποδεικνύεται και απο τα αποτελέσματα, είναι το πώς η εκτός έδρας παρουσία βοηθά την ομάδα. (Εκτός κι αν μου πείτε ότι εξαιτίας του κόσμου δεν χάσαμε στην Καλαμαριά, Λεβαδειά, Καλλιθέα).
Προσωπικά πάντα απέφευγα τα λεγόμενα "μεγάλα" παιχνίδια και πάντα προτιμούσα τα παιχνίδια με τις μικρότερες ομάδες. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά μετά από πολλά χρόνια που λόγω "διαρκείας" θέλω να πάω σε ντέρμπυ. Φυσικά και είμαι τσατισμένος με αυτούς που έκαναν επεισόδεια και εξαιτίας τους χάνω ένα παιχνίδι με τον Ηρακλή. Αν ο Γούμενος έκανε ότι και ο Ντέμης (να επιστρέψει στα διαρκείας λεφτά) πιστεύω ότι και σε μας λίγοι θα πηγαίναμε να τα πάρουμε. Εγώ κι αν πήγαινα θα τα ψώνιζα από τη μπουτίκ.

Offline bozik

• Αλλαγή
Αν ο Γούμενος έκανε ότι και ο Ντέμης (να επιστρέψει στα διαρκείας λεφτά) πιστεύω ότι και σε μας λίγοι θα πηγαίναμε να τα πάρουμε.
να σου επιστρεψει λεφτα πισω? :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

artemios

• Guest
epeidi vlepw file oti exeis kai esei kapoia xronia stnn plath ara logika skeftese poio orima
alla file ta 8 dis xreos den ta evale o laos tou paok ta evalan oloi autoi pou tosa xronia i ekmetaleuonte auto to dinamiko kosmo tou paok giati allios kai o paok 8a itan aroulis kai gria
meta apo polu provlimatismo kai skepsei 8a elega oxi apoxh apo ta 3 derby alla genika apoxh apo olo ta prwta8lima edw to gay tou diagrapsane 3 dis xreos alla mpikane kai ena-duo mesa sths filakis ta sidera edw
akoume kati trela noumera kai ta kako einai den kseroume pws na antridrasei o laos tou paok pou ontws den fteei se tipota kai den kseroume to melon auto tis omadas edw akoma kai to xanoumi  me xeirotera provlimata kai kanei dunamika vimata oxi giati exei kanena dinamiko epixirimatia alpos vre8ike to katalilo atomo pou sispirose kosmo kai paragontes kai proxorane mazi
 se emas dustixos i hgetes pe8anane den iparxei oute enas na analavh to karavi tou paok na to vgalei apo tin vourtouna pou epese kai pali emeis o laos trexoume allos me thn laikh vash allos me apoxes opws mporei o ka8enas oloklirh poli 1 ekatomiria ti sto kalo den exei ena ekatomiriouxo ÐÁÏÊôóáêé na vgalei to fidi apo tin trupa

giannis80

• Guest
Se periptosi ittas tis aek simera apo irakli kai tin pempti agonistiki sto karaiskaki, kai nikes tou paok(ligo apithano me tin eikona pou parousiazei i omada,alla leme tora), kai tin 6 agonistiki exoume diafora 6 vathmwn apo aek,pistevei kaneis oti tha iparxoun skepseis gia apoxi ston aplo ton kosmo,ton mi-sindesmiti?Isa isa, an ginotan kana tetoio senario(akatorthoto epanalamvano,alla ola ginonte stin mpala), kai sto paok-gauros oli i 4 vrizei ton vlaxodiaxeiristi, den tha vgainoun na lene: ta kolopaida,kanoun kako stin omada,na min ksanarthoun sto gipedo,autoi katastrepsane ton paok,ktl,ktl.

p@oki-92

• Guest

fanatikos4

• Guest
οσοι θελετε να κανετε αποχη να κανετε .υπαρχουν ομως και καποιοι που δεν γουσταρουμε αποχη στα συγκεκριμενα ματς ,για τον λογο  οτι μενουμε στην αθηνα και γουσταρουμε να τους γαμησουμε τους πουσταραδες .να περπαταμε με το κεφαλι ψηλα .ειναι εγωισμος . εμεις θα ερυθουμε πανω εσεις να κανετε οτι θελετε .εκτος απο τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ της θεσ/νικης υπαρχουν και της υπολοιπης ελλαδος και δυστυχως ή ευτυχως σκεφτομαστε αλλοιως για μας ειναι τιμη αυτα τα ματς. δεν γουσταρω να γινει ηττα και να μου την πεφτουνε την αλλη μερα στην ειρωνεια. και επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να απογοητευτω περισσοτερο απο οσο εχω ηδη τοσα χρονια για μενα ισοπαλιες και γκρινιες δεν με πτοουν .αντιθετα με χαλυβδωνουν . οι υπολοιποι συνεχιστε με γκρινια αποχες ιερους πολεμους χωρις αποτελεσματα και διαιωνιζετε καταστασεις που ζω απο μικρο παιδι . εγω στις ηττες ειμαι ΠΑΟΚ .οχι στις νικες . αλλοιως θα ημουν ομαδα της αθηνας

aderfe bane katalabe pia pws gia na fygei o goumenos dyo k mono einai oi lyseis...meloi ston A.S. k apoxes-diadylwseis-epeisodia(exw apo to gipedo bebaia)-poreies k.a.(thymisou pws efyge o boulinos)!an pali esy k alloi 10.000 thelete na pate sto gipedo pate....min metanoiwsete omws otan ton maio tha mas gremizei tin TOUMPA mas gia na parei k alla fragga............. :headbang:
« Last Edit: February 03, 2006, 10:58:30 by chris »

fanatikos4

• Guest
Οσον αφορά τον κόσμο θέλω να επισημάνω ότι ποτέ δεν είδα να χάνεται παιχνίδι εξαιτίας του κόσμου. Πάντα ο κόσμος "κερδίζει" παιχνίδια. Είναι δυνατόν; Στο μπάσκετ έχουμε 4 νίκες 2 εκτός έδρας χωρίς κόσμο, και δύο στο γήπεδό μας με κόσμο. Μπορώ και γω να ισχυριστώ ότι εξαιτίας του κόσμου χάσαμε τη διαφορά των 20 πόντων και παραλίγο να χάναμε και το παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για την Τούμπα. Ποιός κόσμος δίνει "φτερά" στα πόδια των ποδοσφαιριστών, αυτός που τους αποκαλεί "λίγους", που τους λέει "ΠΑΟΚ παίξε την μπάλα της ζωής σου αλλιώς θα σε ...μήσουμε εμεις οι οπαδοί σου;" ή αυτός που λέει "Βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα όποιος δεν αντέχει να πάει στα μπουρ....;" Συνθήματα που μόνο οίκτο προκαλούν σε αυτόν που ακούει ότι αυτός είναι ο μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ. Μόνο στο παιχνίδι με τη Στουτγάρδη ήταν ο λαός του ΠΑΟΚ αντάξιος. Δηλαδή αν θέλουμε να το παραδεχθούμε στα υπόλοιπα παιχνίδια είμασταν πιο "λίγοι" και από τους παίκτες.
Στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι ακόμη μεγαλύτερη η αφέλεια να πιστεύουμε ότι καθορίζουμε το αποτέλεσμα. Εχει καμμία σχέση πού κάναμε τη μοναδική εκτός έδρας νίκη μας; Με γαύρο στο άδειο γήπεδο. Δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί ο "λαός του ΠΑΟΚ είναι πρώτος και ο πρόεδρός του τελευταίος". Αυτοκριτική χρειάζεται και ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Μόνο στα λόγια έχουμε μεγάλο λαό, στα έργα είμαστε λίγοι. Η ξεκινάμε από μηδενική βάση και προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι ή ξεκινάμε από το παρελθόν και μένουμε εκεί.
Καταλαβαίνω απόλυτα και σέβομαι όλους εκείνους, τους εκτός Θεσσαλονίκης και περιχώρων ΠΑΟΚτσήδες και περισσότερο αυτούς της Αθήνας που θέλουν να δουν την ομάδα από κοντά. Καταλαβαίνω επίσης και αυτούς που γουστάρουν εκδρομές και περνάνε καλά, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω και δεν αποδεικνύεται και απο τα αποτελέσματα, είναι το πώς η εκτός έδρας παρουσία βοηθά την ομάδα. (Εκτός κι αν μου πείτε ότι εξαιτίας του κόσμου δεν χάσαμε στην Καλαμαριά, Λεβαδειά, Καλλιθέα).
Προσωπικά πάντα απέφευγα τα λεγόμενα "μεγάλα" παιχνίδια και πάντα προτιμούσα τα παιχνίδια με τις μικρότερες ομάδες. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά μετά από πολλά χρόνια που λόγω "διαρκείας" θέλω να πάω σε ντέρμπυ. Φυσικά και είμαι τσατισμένος με αυτούς που έκαναν επεισόδεια και εξαιτίας τους χάνω ένα παιχνίδι με τον Ηρακλή. Αν ο Γούμενος έκανε ότι και ο Ντέμης (να επιστρέψει στα διαρκείας λεφτά) πιστεύω ότι και σε μας λίγοι θα πηγαίναμε να τα πάρουμε. Εγώ κι αν πήγαινα θα τα ψώνιζα από τη μπουτίκ.

mbravo sizar stiriksi sto goumeno, lefta sto goumeno, dwse k to gipedo sto goumeno....

fanatikos4

• Guest
Έτσι και αλλιώς το ματς με τον βάζελο θα είναι κεκλισμένων..

giati tha einai keklysmenwn...?

fanatikos4

• Guest
As pesei akoma ligo ta'i'sma ston xontro !
Liga efage....

symfonw apolyta aderfe!to gipedo min ton afisoume na fa'i'ei mono.......

fanatikos4

• Guest
oso anafora to thema tis apoxis emena i gnwmi-apopsi mou einai mia k monadiki.Oso o laos tou paok stirizei k vohthaei oikonomika kyriws tin pae o goumenos den prokeitai na fygei pote k to dysaresto apotelesma apo ola einai pws taxa mou gia xexrewsei ta xreh tha mas gremisei to gipedo.k ystera poios mou leei emena pws den tha katantisoume san tis xanoumises...?(telws pantwn xefeugw ligo)!!s' auto pou 8elw na kataliksw einai:1)skeftite ti eipe o goumenos ston dikigoro tou anastasiadi prin liges evdomades...pws taxa perimenei ta tria mats gia na mazepsei ta lefta! 2)eidate pws ekane otan emathe oti to mats,me ti gria einai keklysmenwn?oute euro den thelei na xasei o patsoxontros k eseis lete na gemisoume to gipedo?pws diwksame to boulino?:o?loipon min masate aderfia to paramythi tou xontrou pws taxa prepei na pame sto gipedo na stirixoume tin omada.... :P to mono pou tha stiriksoume eina i tsepi tou..... :cwm23: :headbang:

LoGotHeTiS

• Guest
anarxikos4 γιατί και τίποτα να μην γίνει στην Τούμπα με τον γαύρο μια αγωνιστική θα την φάμε (τόσα χρόνια το ίδιο γίνεται..δεν βλέπω να πρωτοτυπούμε φέτος) ..Ο πρώτος αγώνας που ισχύει η τιμωρία θα είναι με τον βάζελο..

sizar

• Guest

mbravo sizar stiriksi sto goumeno, lefta sto goumeno, dwse k to gipedo sto goumeno....
Κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Η στήριξη που δίνουμε, όσοι τη δίνουμε, με όποιο τρόπο κι αν τη δίνουμε, αφορά τον ΠΑΟΚ και μόνο τον ΠΑΟΚ. Τώρα αν εσύ θέλεις να παρουσιάσεις όσους δεν είναι μαζί σου ότι είναι με το Γούμενο κάνεις ένα μεγάλο επικοινωνιακό λάθος και αυτό θα το πληρώσει ο ΠΑΟΚ. Ούτε εσύ ούτε ο Γούμενος. Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι έχεις δίκιο και ότι εγώ και οι άλλοι "στηρίζουμε το Γούμενο". Οι υπόλοιποι που είστε κατά του Γούμενου, υπέρ ποιού είστε. Από την απάντησή σας θα καταλάβετε ότι όλοι έχουμε τις ίδιες προθέσεις. Ο τρόπος διαφέρει. Οχι βέβαια ότι ο τρόπος δεν είναι σημαντικός. Εκεί βρίσκονται και οι μεγάλες διαφωνίες μας σχεδόν πάντα, στον τρόπο.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
O dromos gia thn kolash einai stromenos me kales pro8eseis
Arxaia Kinezikh Paroimia

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **

sizar

• Guest
O dromos gia thn kolash einai stromenos me kales pro8eseis
Arxaia Kinezikh Paroimia
Οι κακοί είναι στη φυλακή,... τους καλούς να φοβάσαι.
Κώστας

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
o xontros t-e-l-i-o-s-e

apoxi oxi apo ena alla apo O-L-A ta derby......................

PAOK PANO APO OLLA