file diego kanenas den 8elei na antikatastish tin 8ira 4 ti 8a pei as kanei kerkida to ipolipo gipedo oloi oi paoksides apo tin 4 perasane kai kseroun ti ginete stous sindesou einai krima na ta vazoume ola se ena tsouvali oso kako ekane oi xironomia tou salpi toso kako kanei kai i fotia mesa sto gipedo alla den apodokimazei kanenas autous pou 8a afisoun adeia tin toumpa
Πιστεψέ με , η φωτιά δεν προήλθε απο συνδεσμίτες .... Η παραπάνω στάση μου δεν επικρωτεί το συμβάν τις φωτιάς..Το να καίς την Τούμπα είναι σαν να καις το σπίτι σου..Η αηδία μου όμως για κάποια πράγματα προκαλεί και τις παραπάνω αποψείς μου...
Κλείνοντας θα ήθελα να σου πώ ένα πράγμα....Αυτοί που όπως λές θα αφήσουν άδεια την Τούμπα , καλα θα κάνουν να την αφήσουν...Ξέρεις ποιοι καίγοντε για το άμα θα μείνει άδεια η Τούμπα στα ντέρμπυ με τις ομάδες του ΠΟΚ?? Όλοι αυτοί που μέχρι στιγμής ούτε πάτησαν το ποδαράκι τους , αυτοί που δήλωσαν απών στα παιγνίδια με Αιγάλεο , Ιωνικό , Ξάνθη , Ρεν κτλ κτλ κτλ και θυμούντε τον ΠΑΟΚ μόνο στα μεγάλα παιγνίδια, αυτοί που είναι μπροστά απο ένα ράδιο και κοιτάν να κάνουν κανένα τηλέφωνο για να το παίξουν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ , αυτοί που απολαμβάνουν κάθε παιγνίδι του ΠΑΟΚ στην ζεστασιά του σπιτιού τους με το Ουισκακι και το ξυροκάρπι τους , αυτοί που θα πάρουν την γκόμενα την Κυριακή και θα πάνε για τριγωνάκι στο Πανόραμα..Ε λοιπόν ρε λαμόγια σας την χαλάσαμε...και αν δεν το καταφέραμε τώρα θα το καταφέρουμε στο ματς με τις κολώγριες. ...Για όλους αυτούς στ'αρχίδια μου λοιπόν , αν θα είμαστε κεκλεισμένων των θύρων ή όχι....Για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ , επίσης στ'αρχίδια μου , αφού σσσσσσσσσσσσσσσσσσσ. Γι'αυτους που ανυσηχώ είναι μόνο για την ιδέα ΠΑΟΚ και τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ της ξενιτιάς οι οποίοι έχουν ελαφρυντικό και δεν θα μπορέσουν να δούν την αγαπημένη τους ομάδα.
ΠΑΟΚ πλέον για μένα απο εχθές είναι μόνο η ουσία του Πι του Άλφα του Ομικρον και του Κάπα...Απο εχθές κατάλαβα οτι ΠΑΟΚ δεν είναι ο λαός του , ότι αυτή η φανέλα που τυχένει να είναι ασπρόμαυρη και πάνω της να έχει το έμβλημα για το οποίο κάποιοι έχασαν την ζωή τους, δεν σημαίνει τίποτα .... Ο ΠΑΟΚ είναι ψηλά και μας κοιτάει μέσα απο ασπρόμαυρες ψυχές που φύγαν με αγώνες και θυσίες απο αυτόν τον κόσμο , για τα 4 ιερά γράμματα.Αυτοι ας σε κρίνουν εσένα Σαλπιγγίδη και όλους εσάς που καίγεται το κωλαράκι σας αν στο μάτς με τον γαύρο θα ήμαστε τιμωρημένοι ή όχι..
Θέλω να ζητήσω συγνώμη απο όλους όσους προσβάλλονται απο τα παραπάνω , απο όλους όσους με τα παραπάνω κατάλαβαν οτι είναι λαμόγια και όχι ΠΑΟΚ....Συγνώμη παιδιά , αυτή είναι η αποψή μου.
Υ.Γ. Θυμήσου ποιος άλλος σου έδειξε το δακτυλάκι του ?