loipom molis gyrisame apo tin larisa kai exw na pw pws osoi den irthate pragmatika xasate!3 phgame stin arxh kai mas vazoune se xexwristi kerkida me 2 dimiries..siga siga omws giname perissoteroi kai ftasame na eimaste 26!! metrhmenoi..min fantasteite tipota kalous PAOKtsides,mexri kai gynaikopaida eixame stin kerkida..oi larissaoi poly proklhtikoi kai mas legane se 2 agwnistikes tha doume ktl.poly gelio diladi mono na tous vlepate na mas apeiloune kai kala tha gelousate

to apokoryfwma tis vradyas gia mia akoma fora stin larisa??o kyrios koulhs pou omws sto telos neuriase kai ta evale me tous ypoloipous tis dimirias..pantws me to dikio tou neuriase o anthrwpos edw pou ta leme

kai fysika akoma epsaxne ton skarmoutso pou omws telika emathe einai korydallo.kai ektos twn allws den afhsan kai 2 PAOKtshdes na mpoune epeidh eipan oti htane methysmenoi.
bravo se ena palhkari apo neapolh pou irthe monos tou! me traino,tha xanaefuege kai aurio to prwi tha pigaine atromhto...xilia bravo sto paidi
i omada metria kai pali alla den ginotan na xasei apo autous pou apo oti fainetai tha akolouthisoun ton kolosso stin a2