Υπάρχει μια αρχή της πλειοψηφίας που αποφασίζει. Δυστυχώς σήμερα είναι η πλειοψηφία των μετοχών και μόνο. Αν αύριο είναι η πλειοψηφία της Λαικής Βάσης θα λέτε και θα κάνετε τα ίδια σε όποιον πρόεδρο δεν γουστάρετε;
Οσοι θέλετε με έργα και επεισόδεια να δίώξετε το Γούμενο και τη διοίκηση, στην παρούσα φάση είστε μόνοι, χωρίς λαική εντολή και ετυμηγορία. Η πλειοψηφία αυτών που πάει στο γήπεδο είναι αγανακτισμένη όχι για το δίκαιο ή το άδικο των λόγων σας αλλά των έργων σας. Ξαναείπα ότι ο σκοπός σας όσο καλός και ευγενικός κι αν είναι, όσο δίκαιο κι αν έχετε πρέπει να υποστηριχθεί κατάλληλα και όχι με τα μέσα αυτά που κάποιοι επιλέξατε. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει πολλούς από εσάς. Ξέρω ότι μόνο για το χαβαλέ, το τζερτζελέ και την αναμπουμπούλα είστε. Ξέρω ότι δεν ξέρετε ούτε τι σας γίνεται εσάς προσωπικά πόσο μάλλον να ξέρετε τι γίνεται στην ΠΑΕ, αλλά πιστεύω ούτε και σας νοιάζει. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που προσπαθούν χωρίς να γίνονται προκλητικοί να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν άνθρωποι που πονάνε πραγματικά βλέποντας να καταστρέφονται οι προσπάθειές τους.
Οσοι έχετε διάθεση για "πόλεμο" προσέξτε γιατί πέρα από την πλάκα, και την ψυχαγωγία υπάρχουν και ζωές. Οι δικές σας, αλλά και άλλων, αθώων, που μπορεί αδέσποτα και τυχαία να μπουν στο δρόμο σας. Μην καταστρέφετε επιτέλους... Αν λέτε ότι ο Γούμενος καταστρέφει τον ΠΑΟΚ, κι αν έχετε δίκιο, μην προσπαθήστε με μια άλλη καταστροφή να διορθώσετε τα προβλήματα. Γιατί σας είναι τόσο δύσκολο να χτίσετε; Γιατί μπορείτε μόνο να γκρεμίζετε;
Δεν περιμένω απάντηση γιατί πιστεύω ότι τέτοιοι άνθρωποι σαν αυτούς που περιγράφω δεν θα βρίσκονται σε ένα ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ, αλλά ελπίζω επίσης όσοι γνωρίζετε αυτούς που περιγράφω να μπορέσετε να τους συνετίσετε, και ελπίζω τέλος, η μύγα, αυτή που "μυγιάζει", να μην κάνει την εμφάνισή της για να μου απαντήσει.