Author Topic: Νεο ΦΙΑΣΚΟ του γουμενου ο μη ερχομος του Λοταρ ματεους  (Read 154 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
         www.paokg4.org                                                LA COMEDIA CONTINUA

Η διοίκηση της λαμαρίνας, με συνέπεια και ευθύνη απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ, τον πληροφορεί ότι τελικά ο κύριος Lothar Matthäus  δεν θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ. Σε μια πρωτοφανή κίνηση αντιεπαγγελματισμού, ο κύριος Lothar Matthäus την έκανε γυριστή και ζήτησε μαζί με την Πέγκυ Ζήνα (όπου η διοίκηση μας είχε εξασφαλίσει τραπέζι για το βράδυ της Κυριακής) να τραγουδήσει και ο Γιώργος Μαζωνάκης.
Όπως είναι φυσικό, η πατριωτική μας διοίκηση δεν μπορούσε να ενδώσει στις παράλογες απαιτήσεις του γερμανοτσολιά κυρίου Lothar Matthäus και του έκλεισε κατάμουτρα την πόρτα. Τον ευχαριστούμε πάντως, για τις δύο εβδομάδες αποπροσανατολισμού που μας εξασφάλισε.
Με συνέπεια (την αμέριστη συμπαράσταση των φίλων διαφημιστών των τοπικών μμε) θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο των σήριαλ προπονητολογίας, μετεγγραφικού οργασμού, πώλησης σε μεγαλοεπενδυτές και μακεδονομαχικού αγώνα, μιας και το καλοκαίρι του 2006 όπου θα ξεκινήσει η νέα προσπάθεια, θα ανοίξει η νέα σελίδα και θα στηθεί η νέα υπέρβαση, είναι κοντά.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας και σας υποσχόμαστε νέες, λαμπρές σελίδες αποβλάκωσης.

Με τιμή
Η Διοίκηση της Λαμαρίνας

υ.γ. Οποιεσδήποτε ομοιότητες με το σήριαλ Μαραντόνα, είναι εντελώς τυχαίες.
25|9|2005

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL=AΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΦΑ     manager Ματεους=      Ο προεδρος του ΠΑΟΚ ειχε ανακοινωσει απο την τριτη οτι ο Ματεους εχει συμφωνησει μαζι του χωρις να εχει γινει κατι τετοιο και  ηταν γραμενο στις περισσοτερες ελληνικες εφημεριδες,ενω ειχαμε πει οτι θα επαιρνε την αποφαση του στη Θεσσαλονικη.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ=Απ οτι  ξερω,απο τον ΠΑΟΚ δεν υπηρχε καμια επισημη ανακοινωση για το θεμα Ματεους.......
ΕΡΤΑΝ ΓΚΟΚΤΣΟΥ(ΜΑΝΑGER)=Και ποιος το εδωσε στις εφημεριδες?Εγω?
Π.Σ.=Απο τηναλλη ομως ο προεδρος του ΠΑΟΚ παρουσιασε σε ως στοιχεια την αλληλογραφια που ειχατε με την ομαδα και που υπηρχε η υπογραφη σας.....
Ε.Γ=Και λοιπον?Προσφατα ειχα πολλες προσφορες για τον Μπισκαν,που τελικα εκλεισε στον ΠΑΟ.Και με τις ομαδες αυτες ανταλλαξα φαξ με την υπογραφη μου.Αν καθε φορα που καποιος απερριπτε μια προταση οι ομαδες πηγαιναν στη ΦΙΦΑ οι νομικοι της θα ειχαν πολλη....δουλεια.
Π.Σ.=Τι πιστευεται οτι εξοργισε τους ανθρωπους του ΠΑΟΚ?
Ε.Γ.=Πιστευω οτι απογοητευτηκαν επειδη ο Ματεους απερριψε την προσφορα τους.Απο την αλλη μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι αν ερχοταν στη Θεσσαλονικη και απερριπτε την προταση τους, ολα θα ηταν μια χαρα.
Π.Σ.=Σας προβληματιζει το ενδεχομενο να γινει καταγγελια απο τον ΠΑΟΚ στη ΦΙΦΑ?
Ε.Γ.=Τοτε θα γελασουμε πολυ......Θα κανω και εγω καταγγελια.
Π.Σ.=Με ποιο σκεπτικο?
Ε.Γ.=Δεν θιγουν τον πελατη μου ολα αυτα που ακουγονται για το ποσα αυτοκινητα ζητησε η που ηθελε να μεινει και ολα αυτα?Μπορει να μου πει καποιος αν οι παικτες του ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ(που πανε τα λεφτα μας)
Π.Σ.=Και εσεις που το ξερετε?Ποιος σας ειπε κατι τετοιο?
Ε.Γ.=Ξερετε ο κοσμος του ποδοσφαιρου ειναι μικρος.....και ο Ματεους δεν ειναι ο πρωτος ευρωπαιος προπονητης που ενδιεφερε ποτε τον ΠΑΟΚ.Εχουν δουλεψει και αλλοι εκει.Ο Φριγκερ,ο Αρι Χααν.....(γι αυτο πρεπει να κανεις καταγγελια γουμενακο εκτος και αν λεει αλληθεια)
Π.Σ.=Καποιος απο αυτους μιλησε με τον Ματεους και του ειπε για οικονομικα προβληματα?
Ε.Γ.=Δεν αλλαζει πλεον τιποτα.Ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη ομαδα,ομως οι ανθρωποι του πρεπει απλα να αποδεχτουν οτι ο Ματεους δεν ηθελε να δουλεψει σε αυτην.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL=AΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΦΑ     manager Ματεους=      Ο προεδρος του ΠΑΟΚ ειχε ανακοινωσει απο την τριτη οτι ο Ματεους εχει συμφωνησει μαζι του χωρις να εχει γινει κατι τετοιο και  ηταν γραμενο στις περισσοτερες ελληνικες εφημεριδες,ενω ειχαμε πει οτι θα επαιρνε την αποφαση του στη Θεσσαλονικη.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ=Απ οτι  ξερω,απο τον ΠΑΟΚ δεν υπηρχε καμια επισημη ανακοινωση για το θεμα Ματεους.......
Π.Σ.=Απο τηναλλη ομως ο προεδρος του ΠΑΟΚ παρουσιασε σε ως στοιχεια την αλληλογραφια που ειχατε με την ομαδα και που υπηρχε η υπογραφη σας.....
Ε.Γ=Και λοιπον?Προσφατα ειχα πολλες προσφορες για τον Μπισκαν,που τελικα εκλεισε στον ΠΑΟ.Και με τις ομαδες αυτες ανταλλαξα φαξ με την υπογραφη μου.Αν καθε φορα που καποιος απερριπτε μια προταση οι ομαδες πηγαιναν στη ΦΙΦΑ οι νομικοι της θα ειχαν πολλη....δουλεια.
Ε.Γ.=Πιστευω οτι απογοητευτηκαν επειδη ο Ματεους απερριψε την προσφορα τους.Απο την αλλη μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι αν ερχοταν στη Θεσσαλονικη και απερριπτε την προταση τους, ολα θα ηταν μια χαρα.
Π.Σ.=Με ποιο σκεπτικο?
Ε.Γ.=Δεν θιγουν τον πελατη μου ολα αυτα που ακουγονται για το ποσα αυτοκινητα ζητησε η που ηθελε να μεινει και ολα αυτα?Μπορει να μου πει καποιος αν οι παικτες του ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ(που πανε τα λεφτα μας)
Ε.Γ.=Ξερετε ο κοσμος του ποδοσφαιρου ειναι μικρος.....και ο Ματεους δεν ειναι ο πρωτος ευρωπαιος προπονητης που ενδιεφερε ποτε τον ΠΑΟΚ.Εχουν δουλεψει και αλλοι εκει.Ο Φριγκερ,ο Αρι Χααν.....(γι αυτο πρεπει να κανεις καταγγελια γουμενακο εκτος και αν λεει αλληθεια)
Π.Σ.=Καποιος απο αυτους μιλησε με τον Ματεους και του ειπε για οικονομικα προβληματα?
Ε.Γ.=Δεν αλλαζει πλεον τιποτα.Ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη ομαδα,ομως οι ανθρωποι του πρεπει απλα να αποδεχτουν οτι ο Ματεους δεν ηθελε να δουλεψει σε αυτην.

ti na pw ... sunenteu3h parodia  :'(
H8ela polu na h3era pws autoi pou 3eftylizoun etsi ton PAOK mas koimountai me thn suneidish tous hsuxh.
Mexri kai oi petres 3eroun pleon ti ginetai mesa ston PAOK.

A, re PAOK poso xamhla se phgan :'(
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL=AΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΦΑ manager Ματεους= Ο προεδρος του ΠΑΟΚ ειχε ανακοινωσει απο την τριτη οτι ο Ματεους εχει συμφωνησει μαζι του χωρις να εχει γινει κατι τετοιο και ηταν γραμενο στις περισσοτερες ελληνικες εφημεριδες,ενω ειχαμε πει οτι θα επαιρνε την αποφαση του στη Θεσσαλονικη.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ=Απ οτι ξερω,απο τον ΠΑΟΚ δεν υπηρχε καμια επισημη ανακοινωση για το θεμα Ματεους.......
Π.Σ.=Με ποιο σκεπτικο?

ououououououououououououououououououououououououo uouououou
ououououououououououououuououououououuououououuou ououououou
ououououououououououououououououououououououououo uououououou
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
kai emeis san laos ti kanoume?????????? :13:  :13:  :13:  :13:  :13:  :13:

re seis kanena syllalititrio...den???

Offline bozik

• Αλλαγή
 GOAL NEWS
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ         (ΕΡΤΑΝ ΓΚΟΚΤΣΟΥ(ΜΑΝΑGER)=Πιστευω οτι απογοητευτηκαν επειδη ο Ματεους απερριψε την προσφορα τους.Απο την αλλη μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι αν ερχοταν στη Θεσσαλονικη και απερριπτε την προταση τους, ολα θα ηταν μια χαρα.)                                         ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
Σημερα θετουμε ενα ερωτημα προς τη διοικηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Οι πληροφοριες αναφερουν οτι δυο μερες πριν το φημολογουμενο ερχομο του Ματεους,στελεχος του ΠΑΟΚ συναντηθηκε με δημοσιογραφο λεγοντας οτι προπονητης θα ειναι ο Κωστικος και ζητησε στηριξη.
Ειναι αληθεια η δεν ειναι?Διοτι εαν ειναι αληθεια,τοτε η υποθεση Ματεους ειναι πολυ πιο σοβαρη και χειροτερη απο το φιασκο ΛΟΥΚΑ.Διοτι στην υποθεση Λουκα εγινε ειτε απο λαθος,ειτε απο ελλειψη ικανοτητας,ειτε απο αμελεια,ειτε απο ελλειψη σοβαροτητας.
Στην υποθεση Ματεους ο ΠΑΟΚ μιλουσε για το νεο προπονητη,ενω στην ουσια γνωριζε οτι ο γερμανος δεν τους ειχε πει ποτε ναι και ποτε δεν ειχε συμφωνησει μαζι τους.Και αν ειναι αληθεια τα περι συναντησεις αυτης,τοτε η υποθεση ΛΟΥΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.
Και θα εξηγησουμε το γιατι,αφου μας απαντησει ο προεδρος του ΠΑΟΚ.

Argonath4

• Guest
Epivevewthike loipon to neo FIASKO GOYMENOY  :cwm23:

Pali rezilepse tin omada...kai tha synexisei na tin sprwxnei vatheia ston vourko oso emeis den kanoume kati...

Gelaei kai i eurwpi me ton diorismeno kai tin parea tou...

Sas parapempw sto site twn Dytikwn Sinoikiwn kai sto arthro pou graftike xthes http://www.thisispaok.com/d_quicknews.htm

Mpravo kai ston Stella pou se mia periodo pou ola ta melanodoxeia petane aeto, autos kanei ousiastiko reportaz

Offline arwstos

• Αλλαγή
Sas parapempw sto site twn Dytikwn Sinoikiwn kai sto arthro pou graftike xthes http://www.thisispaok.com/d_quicknews.htm

ξεχασες το βασικοτερο.
οσοι μπαινουν στο site των δυτικων σινοικιων πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ανοιξουν και τα ηχεια
του υπολογιστη τους. οπως θα διαπιστωσουν γελανε και οι πετρες με το νεο φιασκο...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Ελπίζω τώρα να συμφωνούμε όλοι ότι η φετινή χρονιά ούτε κατά διάνοια δεν θα δγμιουργήσει καινούργια χρεή, έτσι;

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ελπίζω τώρα να συμφωνούμε όλοι ότι η φετινή χρονιά ούτε κατά διάνοια δεν θα δγμιουργήσει καινούργια χρεή, έτσι;

:09:
Νομίζω αυτό πρέπει να το γράψουμε όλοι μας σε ένα χαρτί και να το κολλήσουμε στον τοίχο της τουαλέτας μας για να το διαβάζουμε συνέχεια.
Ο Γούμενος είπε ότι απαραίτητη προυπόθεση για να βγει - οικονομικά - η χρονιά είναι να μπούμε στους ομίλους. Ε λοιπόν μπήκαμε.

Έχτρα χρέη δεν έχει καθώς ο Καραγιώργης έλυσε το συμβόλαιό του χωρίς να ζητήσει λεφτά, και ο Κωστίκος δεν έκανε αναπροσαρμογή του δικού του. Επιπλέον δεν ήρθε και ο Ματέους οπότε δεν έχει βαρύ συμβόλαιο.

Συνεπώς ΝΕΑ χρέη η ομάδα δεν πρέπει να έχει. Και για να μην έχει και ο Γούμενος δικαιολογία, καλό είναι να γεμίσουμε το γήπεδο στα ματς του UEFA για να μη μπορεί να πει ότι... άλλα υπολόγισε και άλλα είδε.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

LoGotHeTiS

• Guest
Tα έσοδα των εντός εδρας αγώνων του ΠΑΟΚ ΔΕΝ πάνε στον ΠΑΟΚ...

Και με την Στουγγάρδη μπορεί με τον κόσμο να αγχωθούν οι παίχτες ..Ας το κάνουμε κεκλισμένων δλδ..