Author Topic: Συνελευση ΠΑΕ στις 29-12-2005! & Ο ισολογισμός της παε ΠΑΟΚ : 18.5 + 21 = 40 εκατ. ευρω!?!?!?!-είναι οι συσσωρευμένες ζημίες!!!!  (Read 3637 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Gavrihlidhs prin ligo ston extrasport:
Ta xreh einai peripoy 23 ekatommyria. Ta misa peripoy einai to protogenes xreos kai ta alla misa oi prosaykshseis.
Ayta einai epishmos vevaiomena apo ton elegxo ton PEK

http://www.supersport.gr/default.asp?aid=117779

Κατά 6.000.000 ευρώ έχει αυξηθεί το χρέος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε σχέση με όσα είχε δηλώσει ο πρώην μεγαλομέτοχος, Γιάννης Γούμενος, στην εκπομπή "Φάκελοι".
Σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ευθύμης Γαβριηλίδης, μόνο τα χρέη προς το δημόσιο ανέρχονται σε 23.000.000 ευρώ και με τα χρέη προς παίκτες και τρίτους το συνολικό ποσό φτάνει στα 39.000.000.

"Μετά την επίσημη ενημέρωση από τα ΠΕΚ και τη ΦΑΕ, είναι πλέον οριστικό ότι τα χρέη μας μόνο προς το δημόσιο φτάνουν τα 23.000.000 ευρώ" δήλωσε ο κ. Γαβριηλίδης.

"Ο ΠΑΟΚ ζητάει να πληρώσει σε δόσεις το πρωτογενές κεφάλαιο που φτάνει τα έντεκα εκατομμύρια ευρώ. Τα υπόλοιπα που είναι οι τόκοι και οι προσαυξήσεις πρέπει να διαγραφούν", τόνισε ο κ. Γαβριηλίδης.

και με τα χρέη προς παίκτες και τρίτους το συνολικό ποσό φτάνει στα 39.000.000κανουμε πλακα :o
Ποιους παικτες ειχαμε και χρωσταμε 16.000.000 τον Ζινταν και τον Ρομπινιο; Και ποιοι ειναι οι τριτοι, για ποιον λογο τους χρωσταμε και ποσα κυριε Γαβριηλιδη; Γιατι δεν ενημερωνει ενας επισημα και υπευθυνα τον κοσμο του ΠΑΟΚ;

polaret

• Guest
Μαλον θα εχει γινει καποιο λαθος σε οσα ανεφερε ο γαβρηιλιδης και θα εβαλε τα προστιμα με τους τριτους αλλιως δεν εξηγειτε αυτο το πραγμα, ουτε και το οτι ολοι επιμενουν (βεζυρτζης γουμενος δημοσιοκαφροι) οτι με τις προσαυξησεις  και τα προστιμα  ειναι κοντα στα σαραντα
εκτος αν πιστευετε οτι και ο βεζυρτζης παιζει παιχνιδι στης πλατες του κοσμου  .

Poet

• Guest
Gavrihlidhs prin ligo ston extrasport:
Ta xreh einai peripoy 23 ekatommyria. Ta misa peripoy einai to protogenes xreos kai ta alla misa oi prosaykshseis.
Ayta einai epishmos vevaiomena apo ton elegxo ton PEK

http://www.supersport.gr/default.asp?aid=117779

Κατά 6.000.000 ευρώ έχει αυξηθεί το χρέος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε σχέση με όσα είχε δηλώσει ο πρώην μεγαλομέτοχος, Γιάννης Γούμενος, στην εκπομπή "Φάκελοι".
Σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ευθύμης Γαβριηλίδης, μόνο τα χρέη προς το δημόσιο ανέρχονται σε 23.000.000 ευρώ και με τα χρέη προς παίκτες και τρίτους το συνολικό ποσό φτάνει στα 39.000.000.

"Μετά την επίσημη ενημέρωση από τα ΠΕΚ και τη ΦΑΕ, είναι πλέον οριστικό ότι τα χρέη μας μόνο προς το δημόσιο φτάνουν τα 23.000.000 ευρώ" δήλωσε ο κ. Γαβριηλίδης.

"Ο ΠΑΟΚ ζητάει να πληρώσει σε δόσεις το πρωτογενές κεφάλαιο που φτάνει τα έντεκα εκατομμύρια ευρώ. Τα υπόλοιπα που είναι οι τόκοι και οι προσαυξήσεις πρέπει να διαγραφούν", τόνισε ο κ. Γαβριηλίδης.

και με τα χρέη προς παίκτες και τρίτους το συνολικό ποσό φτάνει στα 39.000.000κανουμε πλακα :o
Ποιους παικτες ειχαμε και χρωσταμε 16.000.000 τον Ζινταν και τον Ρομπινιο; Και ποιοι ειναι οι τριτοι, για ποιον λογο τους χρωσταμε και ποσα κυριε Γαβριηλιδη; Γιατι δεν ενημερωνει ενας επισημα και υπευθυνα τον κοσμο του ΠΑΟΚ;

blue eyes ... τον άκουσα τον Γαβριηλίδη με τ'αφτιά μου. Δεν είπε το σύνολο των χρεών είναι 39. Απέφυγε να απαντήσει. Είπε ότι έχει μιά ιδέα πόσα είναι σύνολο, αλλά γι'αυτό το θέμα είναι υπεύθυνος ο Βεζυρτζής. Αυτός μίλησε μόνο για τα 23 προς την εφορία, είπε μάλιστα, ανέλαβα 5 θέματα όντας στη διοίκηση, ένα απο αυτά ήταν και το θέμα της εφορίας.

Επειδή ξέρω τον Ευθύμη τον Γαβριηλίδη, και ιδέα που έχω γι'αυτόν είναι άριστη, μάλιστα την Κυριακή το πρωϊ είμασταν μαζί, θέλω να πώ ότι ουδέποτε απέφυγε ο Ευθύμης να απαντήσει σε ερώτηση όπως απέφυγε σήμερα για τό σύνολο των χρεών ... σαν να έλεγε ... ρε παιδιά ... να σας πώ ψέμματα; Ε δεν σαν το λέω ... ας το πεί ο Βεζυρτής που δικιά του ιδέα ήταν να πετάξει αυτόν τον παπά!!!! Έτσι το έλαβα εγώ και νομίζω ότι είναι προς επιβεβαίωση το δεύτερο σενάριο που ανέπτυξα παραπάνω.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ειχε αναφερθει απο τον Βεζυρτζη πριν καιρο (2006 Δεκεμβρης) και το θυμαμαι χαρακτηριστικα το ειδα στην ΤΒ οτι τα χρεη του ΠΑΟΚ προς τριτους και πρωην παικτες-προπονητες ειναι κοντα στα 2,4-3,5

μακαρι να ειναι ετσι..

Poet

• Guest
Ειχε αναφερθει απο τον Βεζυρτζη πριν καιρο (2006 Δεκεμβρης) και το θυμαμαι χαρακτηριστικα το ειδα στην ΤΒ οτι τα χρεη του ΠΑΟΚ προς τριτους και πρωην παικτες-προπονητες ειναι κοντα στα 2,4-3,5

μακαρι να ειναι ετσι..

Μάλιστα μέσα σε αυτά τα ποσά είναι και κάτι νούμερα που ο Γούμενος τα εμφάνιζε απο τρίτους σαν ταμειακές διευκολύνσεις που δεν ξέρουμε αν πραγματικά έγιναν ή είναι πλασματικά χρέη. Τέλος πάντων ... δεν μου αρέσει που ο Βεζυρτζής μεγέθυνε τόσο τα νούμερα, όπως και να έχει αλλά πάλι αν είναι για το καλό του ΠΑΟΚ .. τι να πώ;

Offline blue_eyes

• Βασικός
Καταρχην διορθωνω οτι ειχε πει 2,4-2,5 εκατ ευρω..κατα λαθος εγραψα 3,5

Εχθες και παλι ειπε πως τα χρεη προς τριτους-παικτες-προπονητες ειναι 17 εκατ ευρω...μετα ειπε ε περιπου 15.
Τελικα ειπε θα ξερει σε 10 μερες περιπου ποσα ειναι ακριβως και οτι μονο τα 23 ειναι 100% σιγουρα.

Μετα ομως ειπε το πιο σημαντικο..αυτο που εγραψα κ πριν οτι προς παικτες-προπονητες ειναι περιπου 2,5. ???
Τον ρωταει ο δημοσιογραφος απο αριστερα δεν θυμαμαι ονομα τα αλλα τι ειναι; Προκειται για μεγαλο ποσο.
Και αυτος δεν απανταει ξεκαθαρα αλλα οτι για παραδειγμα πριν κατι μερες ηρθε λεει οφειλη προς εναν αγγλο που δεν επαιξε ποτε σε εμας.

Εμενα ολα αυτα μου φαινονται περιεργα. Απεφυγε να παρει ξεκαθαρη θεση και καως οι αλλοι δεν επιμειναν περισσοτερο. Ποσοι "αγγλοι" να περασαν ρε Βεζυρτζη; Απο που και ως που χρωσταει σε τριτους τοσα λεφτα;
Ειπε επισης οτι δεν αναγνωριζει πολλα απο αυτα τα χρεη και θα κινηθουμε δικαστικα.

Συμφωνω με Poet που ειχε γραψει οτι ισως φουσκωνει τους λογαριασμους επιτηδες. Η καποιο αλο ειδος τρικ προς ωφελος μας τελικα..

Poet

• Guest
Νομίζω ότι ήταν αρκετά ειλικρινής ο Βεζυρτζής. Είπε αυτό που λέμε και εμείς ... τα χρέη είναι περίπου 25 εκ. με όλα τα προστίματα και όλους τους ελέγχους μέσα. Λείπει ο έλεγχος του ΣΔΟΕ για τον οποίο θα σας πώ παρακάτω. Τα υπόλοιπα 15 εκ. που βάζει και πάει στα 40 είναι απο ποσά αβαβά ... που ποτέ δεν αποτέλεσαν πραγματική οφειλή. Άν κάποιο απο αυτά τα ποσά έχει τελεσιδικήσει, δεν το γνωρίζω. Πιστεύω θα μας το πούν σε 2 βδομάδες.

Για τις ταμειακές διευκολύνσεις μεγαλομετόχων που εμφανίζονται, έχω να πώ ότι τα ποσά που εμφανίζονται είναι όλα παράνομα. Οι ταμειακές διευκολύνσεις απο μεγαλομετόχους μέλη του Δ.Σ. ορίζει ο νόμος να γίνονται μόνο μετά απο απόφαση της Γ.Σ. της ΠΑΕ, της λήψης άδειας απο το ελεγκτικό συμβούλιο του κράτους και της κατάθεσης αποκλειστικά σε λογαριασμό όψεως της ΠΑΕ. Τα ποσά αυτά αυτοί τα εμφάνιζαν με απλές αποδείξεις ή απλά γραμμάτια που υπέγραφε ο Γούμενος. Σαφώς και δεν μπορούν να αναγνωριστούν αυτά τα ποσά ... είναι παράνομα.

Επίσης, αυτό που δεν εμφανίζεται στον ισολογισμό, και αποτελεί αφαιρετικό στην ουσία των χρεών, είναι οι απαιτήσεις που έχουμε ως ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του Γιώργου Μπατατούδη απο υπεξαίρεση χρημάτων που είχε κάνει με τα τηλεοπτικά. Συγκεκριμένα, περίπου 5,5 εκ. Ευρώ αναγνωρίστηκε με βούλευμα Εισαγγελικό ότι καταχράστηκε ο πρώην μεγαλομέτοχος για το οποίο διώκεται ποινικά. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν γνωρίζω να έχει κάνει καμμία ενέργεια για να διεκδικήσει αυτά τα χρήματα και ευθύνη μέχρι τώρα είχε ο Γούμενος απο εδώ και πέρα όμως, θα έχουν και οι καινούργιοι τη διοίκησης, διότι υπάρχει παραγραφή στην 5ετία, πρέπει λοιπόν να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες για διεκδίκηση αυτών των χρημάτων ... για την ΠΑΟΚάρα ρε γαμώτο!!!!

Ένα επίσης πολύ σοβαρό θέμα, το οποίο είχα θίξει εγώ το καλοκαίρι και μάλιστα υπάρχει καταγραφή στα πρακτικά της Γ.Σ. της ΠΑΕ, είναι η νομιμότητα των μετοχών των Γούμενου - Παγώνη. Οι αυξήσεις κεφαλαίου βάσει των αποφάσεων των Γ.Σ. και των αντίστοιχων δημοσιεύσεων στα ΦΕΚ έγιναν με καταβολή μετρητών. Παρ'όλα αυτά, οι πρώην μεγαλομέτοι αντί να καταθέσουν μετρητά όπως όφειλαν και όπως ορίζει ο νόμος, παρουσίαζαν ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τους οφείλει χρήματα, ενώ όπως ανέπτυξα παραπάνω αυτό για να είναι νόμιμο πρέπει να γίνει με συγκεκριμένη διάφανη διαδικασία, και δήλωσαν απλά ότι αποδέχονται τα χρήματα που τους οφείλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ... τις εικονικές οφειλές δηλαδή ... να τα μετατρέψουν σε μετοχές. Αυτό ονομάζεται αύξηση κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση χρεών. Είναι παράνομη, εφ'όσον το χρέος δεν έγινε με τον προσήκοντα τρόπο και εφ'όσον δεν αποφασίστηκε απο την Γ.Σ. να γίνει αύξηση κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση χρεών αλλά με κατάθεση μετρητών. Επιπλέον, οι ανακοινώσεις που απέστειλαν στο υπουργείο ανάπτυξης ήταν ψευδείς, τα πρακτικά των Διοικητικών Συμβουλίων επίσης ψευδή, επειδή παντού αναφέρθηκε ότι έγινε καταβολή μετρητών ... αλλά καταβολή ποτέ δεν έγινε.

Ως αποτέλεσμα του ανωτέρω, ένα μεγάλο μέρος των μετοχών του Γούμενου που σήμερα μεταβιβάστηκαν στους 8 αλλά και του Παγώνη είναι άκυρες και πρέπει να κινηθεί διαδικασία ακύρωσής τους.

Θα περίμενα απο μιά λεβέντικη ΠΑΟΚτσήδικη διοίκηση να κινηθεί και σε αυτό το πολύ σοβαρό επίπεδο, επειδή αυτό αποτελεί κλεψιά έναντι όλων όσων τόσο καιρό κατέθεταν μετρητά και αγόραζαν μετοχές ... όλων των μικρομετόχων του ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω όμως ότι πρόκειται να γίνει τίποτα. Πρώτα απ'όλα, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για τις προθέσεις του Βεζυρτζή. Εξυπηρετεί την υστεροφημία του; Το συμφέρον του; Τον ΠΑΟΚ; Τα συμφέροντα τρίτου; Δεν έχω καταλάβει ακόμα ακριβώς. Όπως και να έχει θα είναι καλύτερος απο τον Γούμενο και τον Μπατατούδη. Απο την άλλη, το χθεσινό γύρισμα που έκανε στην πολυμετοχικότητα, δείχνει ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του, ίσως να παίζει πολύ σοβαρά η θέληση να συνεχίσει να είναι στην ΠΑΕ και μετά την προσωρινή διοίκηση. Έχει και τη δυνατότητα να το πράξει. Δύο τρείς μεγαλοεπιχειρηματίες, ο Α.Σ. οι παλαίμαχοι, μερικοί μικρομέτοχοι, το ποσοστό του Παγώνη που δεν ξέρουμε κατα πού θα ψηφίσει, απο τους 8 οι πόσοι δεν ξέρουμε αν θα τον ψηφίσουν, νομίζω ότι ο Βεζυρτζής ορέγεται μιά πιό μόνιμη εγκαθίδρυση σαν Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον το σκέφτεται και τουλάχιστον το καταστρώνει, αν το έχει έτοιμο και το παρουσιάσει την κατάλληλη στιγμή ... δεν ξέρω ... θα δούμε. Όχι βέβαια ότι εμένα με νοιάζει ποιός θα είναι. Με νοιάζει αυτός που θα είναι να μην είναι δικτάτορας. Να είναι εξαρτώμενος απο τον κόσμο ώστε να ωθείται σε χρηστή διοίκηση. Κατα τα λοιπά, όπως θέλει ας τον λένε ... ας τον λένε και Μπίλ Γκέιτς ... καθόλου δεν με χαλάει!!!

Offline arwstos

• Αλλαγή
...
  Όχι βέβαια ότι εμένα με νοιάζει ποιός θα είναι. Με νοιάζει αυτός που θα είναι να μην είναι δικτάτορας. Να είναι εξαρτώμενος απο τον κόσμο ώστε να ωθείται σε χρηστή διοίκηση.
...

Τα ειπες ολα με δυο φρασεις.
Αυτο ειναι το ζουμι της υποθεσης το οποιο φυσικα δε πρεπει να μεινει στα λογια.
Τα επομενα χρονια μετα απο αυτο το μεταβατικο σταδιο
που περναμε σημερα και που κι εγω βλεπω να κραταει αρκετο καιρο θα εχουμε ιστορικη
και ισως τη μοναδικη ευκαιρια να παρουμε παρα πολυ σημαντικες αποφασεις για το μοντελο διοικησης της ΠΑΕ αλλα
και για το μοντελο ιδιοκτησιας του νεου Γηπεδου που θα εξασφαλιζουν αυτη την εξαρτηση που λες και
που θα ωθει σε χρηστη διοικηση τον οποιο μεγαλομετοχο ή προεδρο.

Για την αγορα μετοχων εγω εχω πει τη γνωμη μου πολλες φορες εδω μεσα:
Θεωρω αδιανοητο και ηλιθιο καποιος να αγορασει μετοχες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενω δεν
ειναι πρωτα μελος του Α.Σ. οπως επισης μεγα λαθος και υποπτο να γινει καλεσμα στο κοσμο του ΠΑΟΚ
να αγορασει μαζικα μετοχες χωρις πραγματικο δικαιωμα συμμετοχης στις αποφασεις
την ιδια στιγμη που δεν γινεται καλεσμα να γραφτει μαζικα στον Α.Σ. εκει που ολοι ειμαστε
ισοι και θα ειμαστε ισοι στην πιο σημαντικη αποφαση και για το μελλον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,
την αποφαση για το Γηπεδικο.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
(...)
Και αυτος δεν απανταει ξεκαθαρα αλλα οτι για παραδειγμα πριν κατι μερες ηρθε λεει οφειλη προς εναν αγγλο που δεν επαιξε ποτε σε εμας.

Εμενα ολα αυτα μου φαινονται περιεργα. Απεφυγε να παρει ξεκαθαρη θεση και καως οι αλλοι δεν επιμειναν περισσοτερο. Ποσοι "αγγλοι" να περασαν ρε Βεζυρτζη; Απο που και ως που χρωσταει σε τριτους τοσα λεφτα;

ΔΕΝ ΕΙΠΕ "ΑΓΓΛΟ", ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΛΑ.
ΕΙΠΕ ΕΝΑΝ "ΓΟΓΟΛΟ", ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙΟΥ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline blue_eyes

• Βασικός
ΔΕΝ ΕΙΠΕ "ΑΓΓΛΟ", ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΛΑ.
ΕΙΠΕ ΕΝΑΝ "ΓΟΓΟΛΟ", ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙΟΥ.
:o :o :o
καταραμενα γεραματα..παντως εχει δικιο ουτε αυτος περασε απο τουμπα.
Τον πηραμε απο Καλλιθεα και επαιξε καπου δανεικος. Και απορουσα τοσον καιρο ο Σαλευρης πως δεν ζηταει τα λεφτα του