Author Topic: Εγνατία tv: σχολιασμός των εκπομπών του μασκοφόρου και των Ultras Fans PAOK  (Read 3168 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
κύριοι ο λαός του ΠΑΟΚ οπαδικά μεγαλούργησε με ηγέτη και με στρατιωτική πειθαρχία στην τούμπα και εκτός τούμπας πολύ περισσότερο. Δυστυχώς πρώην νεόκοποι ηγέτες συνδέσμων νυν ραδιοτηλεοπτικοί παραγωγοί και υποψήφιοι παράγοντες ζουν και βασιλεύουν στον ΠΑΟΚ . Λυπάμαι που το λέω αλλά δημοκρατία στο γήπεδο και στο οπαδικό κίνημα δεν μπορεί να υπάρχει. Και εννοώ δημοκρατία τύπου ελλαδισταν που ζούμε σήμερα στο νεοεληνικό μόρφωμα - κρατίδιο που ζούμε σήμερα . Τα κεφάλια που διαφωνούν όχι για το καλό του ΠΑΟΚ αλλά για το προσωπικό τους συμφέρον θα πρέπει να κόβονται και όχι στο όνομα της δημοκρατίας την οποία πρεσβεύει η ιδέα του ΠΑΟΚ να δηλητηριάζουν τον ΠΑΟΚΤΣΗ. Επιτέλους το οπαδικό κίνημα θα πρέπει να οργανωθεί έτσι ουτως ώστε να προστατεύει τον σύλλογο από λαμόγια τύπου κατσαρη , πανελούδη ,γουμενο,παγώνη κι αυτό δεν μπορεί να γίνει με πολλούς μικρούς συνδέσμους με προεδρία και διοικητικά συμβούλια που εποφθαλμιούν ραδιοτηλεοπτικά μικροφωνα αλλά με λίγους και μεγάλους συνδέσμους , ισχυρούς , με προέδρους και διοικητικά συμβούλια που θα βλέπουν τον ΠΑΟΚ όπως εμέις οι απλοί παοκτσήδες που όταν χάνουμε ένα ματς δεν μπορούμε να κοιμηθούμε , μαλώνουμε με τις γυναίκες μας και δεν είμαστε πρόθυμοι για πολιτική στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις .
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ektos apo to ti 8a prepei na kanei to geniko kai apomakro opadiko kinhma kai apo tis symvoules dixws protaseis ek tous asfalous adelfe exeis na proteineis kati allo?kai oxi apla na proteineis alla na symmetexeis kiolas?giati kai egw mporw na pw ti na den kanoun oi alloi, alla den leme ti mporoume na kanoume emeis,kai ti lyseis vlepoume. dystyxws to provlhma ston paok den einai to opadiko kinhma einai oi anyparkth kratikh mhxanh pou sfyrizei adiafora synexizontas na zhmeiwnei ton paok kai to kratos. ase loipon kalytera tis genikothtes peri prostasias,oudeis einai o superman oute eisai sto 80 gia na apotelei fobo h petra kai to tsekouri kai fwtia:) adelfika panta.

Diego-4

• Guest
Μή χασετε σήμερα το αντι-Ζαγοράκης show ...Τους έκατσε και η χθεσινή καλή και τρύβουν τώρα τα χέρια τους...Τέτοιες ευκαιρίες θέλουν να αρπάζουν οι μασκοφόριδες...Άντε οτι πρέπει ειναι σήμερα για να κράξεις υπάλληλε του ΑΣ...

DimNaoussa

• Guest

Offline cure

• Αλλαγή
Μή χασετε σήμερα το αντι-Ζαγοράκης show ...Τους έκατσε και η χθεσινή καλή και τρύβουν τώρα τα χέρια τους...Τέτοιες ευκαιρίες θέλουν να αρπάζουν οι μασκοφόριδες...Άντε οτι πρέπει ειναι σήμερα για να κράξεις υπάλληλε του ΑΣ...
Απίστευτη χολή, ασύνδετη επιχειρηματολογία χωρίς ειρμό και λογική, καραγκιοζιλίκι και φυσικά το γνωστό "ξέρεις τι έχω κάνει εγώ για τον ΠΑΟΚ 30 χρόνια;". Παραλλήρημα και στο τέλος "εγώ στηρίζω Ζαγοράκη, πες κι εσύ Γιώργο".
Βέβαια, δεν το βλέπουμε αφού δεν πήγες να τον σκοτώσεις ακόμη.

Μόλις άνοιξε γραμμές βέβαια, έφτανε ένας για να τον βάλει στη θέση του και να τον "ταπώσει"  :-X με επειχειρήματα σε όλα, σε 10 λεπτά συνομιλίας  :D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

JamaicaN

• Guest
Μόλις άνοιξε γραμμές βέβαια, έφτανε ένας για να τον βάλει στη θέση του και να τον "ταπώσει"  :-X με επειχειρήματα σε όλα, σε 10 λεπτά συνομιλίας  :D

Apsogos o antwnis  :D  :D  8)

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Απίστευτη χολή, ασύνδετη επιχειρηματολογία χωρίς ειρμό και λογική, καραγκιοζιλίκι και φυσικά το γνωστό "ξέρεις τι έχω κάνει εγώ για τον ΠΑΟΚ 30 χρόνια;". Παραλλήρημα και στο τέλος "εγώ στηρίζω Ζαγοράκη, πες κι εσύ Γιώργο".
Βέβαια, δεν το βλέπουμε αφού δεν πήγες να τον σκοτώσεις ακόμη.

Μήπως υπάρχει πουθενά το βίντεο για να το δούμε και εμείς που είμαστε μακριά;;;;;;

ΥΓ Αν πω τώρα οτι όλα αυτά είναι παρα-προϊόντα της αντίληψης για οπαδούς-ηγέτες παοκάρχες ( :emetos:) σιδηρά πειθαρχία και οργάνωση κερκίδας στα πρότυπα του στρατού (ή του υπαρκτού σοσιαλισμού) θα γίνω κακός ε;;; ;D ;D ;D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
οσοι βλεπετε την εκπομπη του μασκοφορου στο εγνατια τωρα και δεν εχετε σπασει την tv εχετε τεραστια υπομονη με τον συγκρκιμενο κυριο...εγω ετοιμος ειμαι....
γκρινια,μιζερια και συνεχη κριτικη στην διοικηση...γιατι αραγε?

bagos1

• Guest

Diego-4

• Guest
Πρόσεχε καλά Μασκομαλακά τι λές κάθε δευτέρα....Πρόσεχε καλά...Εχθες πάλι ήσουν
προκλητικότατος..Η μαρμήτα απο την ΠΑΕ σταμάτησε και έχεις χαζέψει , βγάζεις μεγαλη χολή.
Άντε στη Γερμανία να πουλήσεις κανένα μπλουζάκι του ΠΑΟΚ να βγάλεις χαρτζιλίκι..Παλιο κοράκι.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
χαρα στην υπομονη σου ρε Diego που καθεσαι και τον βλεπεις τον συγκεκριμενο...εγω δεν αντεξα και τον εχω κοψει....

Diego-4

• Guest
Δεν τον βλέπω αδελφέ , μου τα μεταφέρανε..Εγώ μιά φορά τον είδα , σε εκείνη την εμετική εκπομπη πέρισυ μετά το ματς με την αεκ το 0-4 μέσα στην Τούμπα , τον πείρα τον έκραξα και τέρμα...Δεν έχω ούτε εγω υπομονή να βλέπω αυτό το κατακάθι..

bagos1

• Guest
σε αυτήν την εκπομπή που δεν αντέχω πάνω απο 5 λεπτά να δώ (έχω απο πέρισυ να την δώ) μου κάνει εντύπωση ο Σαρίκολης. Αντε και καλα ο μασκοφόρος έχει τι έχει προσφέρει στο οπαδικό κομμάτι του ΠΑΟΚ και μπορεί να εκφράζει και κάτι εσύ ρε λαχανοντολμά που είσαι σαν τον Πασχάλη της γιαγιάς Ντάκ τι γνώμη να εκφέρεις ρε μπουμπούκο που μου πέρνεις και σοβαρό ύφος, γίναμε όλοι μας Παοκάρχες

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Εγώ μιά φορά τον είδα , σε εκείνη την εμετική εκπομπη πέρισυ μετά το ματς με την αεκ το 0-4 μέσα στην Τούμπα , τον πείρα τον έκραξα και τέρμα...Δεν έχω ούτε εγω υπομονή να βλέπω αυτό το κατακάθι..

το θυμαμαι πολυ καλα αδερφε...και θυμαμαι πολυ καλα και τις αντιδρασεις του συγκεκριμενου οταν τον πηρες και εκανε τον κινεζο ;)

Offline ved

• Αλλαγή
σε αυτήν την εκπομπή που δεν αντέχω πάνω απο 5 λεπτά να δώ (έχω απο πέρισυ να την δώ) μου κάνει εντύπωση ο Σαρίκολης. Αντε και καλα ο μασκοφόρος έχει τι έχει προσφέρει στο οπαδικό κομμάτι του ΠΑΟΚ και μπορεί να εκφράζει και κάτι εσύ ρε λαχανοντολμά που είσαι σαν τον Πασχάλη της γιαγιάς Ντάκ τι γνώμη να εκφέρεις ρε μπουμπούκο που μου πέρνεις και σοβαρό ύφος, γίναμε όλοι μας Παοκάρχες

ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟς ΦΙΛΕ? αυτος δεξια απο την γιαγια? εχω ξεραθει στα γελια

bagos1

• Guest
είναι ο Gus goose δέν ανήκει στην δυναστεία των Ντακ είναι χήνα εκτελεί βοηθητικές εργασίες στο αγρόκτημα της γιαγιας συνέχεια ειναι με μια τσουγκράνα και ένα στάχι στο στόμα (ελληνιστί ειναι Πασχάλης)

Offline Suicidal

• Βασικός
χαχαχαχαχα που τον θυμηθικατε αυτον ρε ? ? ?
το τεμπελόσκυλο.......  :D

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline ved

• Αλλαγή
παλικαρι απτα λιγα ρε...για βαλτε και φωτο αυτου που ειπαμε απτην εκπομπη οτι μοιαζει!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
vedder δες το βιντεακι παρακατω:

μολις ξεκιναει το βιντεο αυτον δειχνει

Offline ved

• Αλλαγή
καλα εχω μεινει μα...ας λεμε ρε!! μονο το σταχυ στο στομα και η τσουγκρανα λειπει!!!