Author Topic: Εγνατία tv: σχολιασμός των εκπομπών του μασκοφόρου και των Ultras Fans PAOK  (Read 3181 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

IronEagle

• Guest
To breika .....,

K a s n a f e r i s  !!!   :P   :P   

Eeeeee..... ton proedro  8)    ;D   !!!

LoGotHeTiS

• Guest
Δημοσιογράφος είναι κ αυτός..Πίσω έμεινες..  :P

chris

• Guest
apo thn ekpomph tou maskoforou

chris

• Guest
http://www.ultraspaok.gr/Nea_det.asp?news_id=133
Περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή της Παρασκευής στις 23.00 στο Εγνατία που στο studio θα είναι συνδεσμίτες από τους ULTRAS , τους Βόρειους αλλά και καλεσμένος ο προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας των νέων μας κ. Αλεξανδρίδης.

gnorizei kaneis ti eipo8hke sthn ekpomph pou lene?thn perasmenh paraskevh 18-05-2007 ?

Diego-4

• Guest
To breika .....,

Ομολογώ πως έπεσες αρκετά κοντά  ;D

Offline alexisv

• Αλλαγή
To breika .....,

Ομολογώ πως έπεσες αρκετά κοντά  ;D

KANARAKIS bre.    ;)
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Geo

• Αλλαγή
Απορώ τι θα πει ο κατσαρής στην εκμπομπή των ultras αύριο (25/5/2007) στο Egnatia TV. Εύχομαι να του γίνουν ουσιαστικές, δύσκολες και επιθετικές ερωτήσεις...και όχι νάχαμε να λέγαμε...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
δεν ξερω ποσοι ειδατε την εκπομπη του μασκοφορου χθες βραδυ στο εγνατια.εβγαζε τηλεφωνικες γραμμες στον αερα.καποια στιγμη βγηκε ενας καραγκιοζης που απ'οτι φανηκε γνωριζονταν με τον τασο και αρχισε να κραζει τον ζαγορακη οτι στηνει ματς,μιλουσε για κατι περιεργες κουμπαριες και αλλα πολλα που δεν θελω να αναπαραγω.αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ο μασκοφορος τον ακουγε χωρις να του πει τιποτα.το πιο απλο που θα μπορουσε να κανει θα ηταν να τον ρωτησει αν εχει αποδειξεις για αυτα που ελεγε.αλλα αυτος τιποτα.και ολα αυτα σε μια ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ εκπομπη.δεν μιλαμε για εκπομπη του ραπτοπουλου.μιλαμε για εκπομπη που υποτιθεται <<αντιπροσωπευει>> τον λαο του ΠΑΟΚ.τι να πω ρε γαμωτο.κριμα...βαζουμε τα χερια μας και βγαζουμε τα ματια μας...

Diego-4

• Guest
δεν ξερω ποσοι ειδατε την εκπομπη του μασκοφορου χθες βραδυ στο εγνατια.εβγαζε τηλεφωνικες γραμμες στον αερα.καποια στιγμη βγηκε ενας καραγκιοζης που απ'οτι φανηκε γνωριζονταν με τον τασο και αρχισε να κραζει τον ζαγορακη οτι στηνει ματς,μιλουσε για κατι περιεργες κουμπαριες και αλλα πολλα που δεν θελω να αναπαραγω.αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ο μασκοφορος τον ακουγε χωρις να του πει τιποτα.το πιο απλο που θα μπορουσε να κανει θα ηταν να τον ρωτησει αν εχει αποδειξεις για αυτα που ελεγε.αλλα αυτος τιποτα.και ολα αυτα σε μια ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ εκπομπη.δεν μιλαμε για εκπομπη του ραπτοπουλου.μιλαμε για εκπομπη που υποτιθεται <<αντιπροσωπευει>> τον λαο του ΠΑΟΚ.τι να πω ρε γαμωτο.κριμα...βαζουμε τα χερια μας και βγαζουμε τα ματια μας...
Υποτίθεται , καλά το λές , υποτίθεται..... Είναι γνωστή η στάση του συγκεκριμένου μισθοφόρου οπαδού απέναντι στη σημερινή διοίκηση και ο λόγος είναι γνωστός στους περισσότερους. Κάνει έμμεσο πόλεμο στην διοίκηση γιατί ευθέος δεν μπορεί να την κατηγορίσει διότι φοβάται. Μπροστα στα μάτια μου , στο παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ,είμουν στο σπορτς καφέ του Μήτογλου για να δώ το μάτς, αφού απαγορεύεται να πάω γήπεδο για τους γνωστούς λόγους. 5 λεπτά λοιπόν πριν απο την σέντρα ήταν εκεί , εγώ περίμενα την μάνα μου να έρθει για να δούμε μαζί τον αγώνα , η μάνα τον ξέρει τον μασκοφόρο οπως και εγώ αλλα εγω  του έχω κόψει την καλημέρα. Όταν μπήκε λοιπόν μέσα η μάνα μου , την είδε και είχαν μία 2 λεπτη συζήτηση . Αυτο που της είπε είναι ¨"Καλα ρε συ Τούλα , εφαγές και εσύ τον παπά του Ζαγοράκη..." , γελόντας ειρωνικά . Βέβαια την απάντηση την πείρε κατευθείαν απο την μάνα μου και μπουκώθηκε ολοκληρωτικά...Κώπηκε λοιπόν ο μισθός του Τασούλη απο την ΠΑΕ και τώρα άρχισε τον πόλεμο...Βέβαια εγώ άρχισα να τον απεχθάνομαι απο τις μέρες της κατάληψης οπου 15 μέρες δεν πάτησε το πόδι του εκεί , παρα μόνο την μέρα που θα ερχόταν 10 μαλάκες για το μέτωπο λαικής βάσης να κάνουν μία ομιλία οπου και όλοι σχεδόν απο αυτούς ήταν στα ψηφοδέλτια που κατέβαιναν τότε όπως και ο μασκοφόρος.Επίσης ένας ακόμη μαλάκας απο αυτούς ήταν και ο άλλος επαγγελματίας οπαδός που ευτυχώς πείρε πόδι ,ο άλλος Τάσαρος (το έχει το όνομα φαίνεται)που ηγήτο μέχρι τότε του ιστορικότερου συνδέσμου του ΠΑΟΚ  .Σάν πολιτικός ήρθε λοιπόν να κερδίσει τους ψήφους του , φορόντας τον χρυσό δικέφαλλο στο πέτο και λέγοντας τις γνωστές μασκοφόρικες μαλακίες του.Α ρε μπαγλαμά...
Κρίμα και πάλι κρίμα , διότι τον γνώρισα και απο την άλλη του πλευρά , τότε που ο ΠΑΟΚ γι'αυτόν ήταν πιό ψηλά απο το χρήμα ...Ούτε για φτύσιμο δεν είσε πραγματικά , λεχρίτη...Κάποτε έτρωγες σούτια απο Νεαπολήτες και σε λυπόμουνα , τώρα εάν τύχει θα σε σουτάρω και εγώ παλιο μπαγλαμά...

QUIZ : Τι κοινό έχουν ο Μασκοφόρος , ο Τσέλσι , ο Καναράκης ?

« Last Edit: April 08, 2008, 10:54:26 by Diego-4 »

Scorpion4

• Guest
Kaustikotatos o Diego.Ego de mporo na katalavo pali giati sinexizonte autes oi adiafores kai ilithies ekpompes....

Diego-4

• Guest
Αδελφέ Scorpie , αυτές οι εκπομπές είναι η φωνή όλων αυτών που κάνουν όνειρα να διοικήσουν μία μέρα τον ΠΑΟΚ μας....Είναι λίγο δύσκολο να σταματήσουν  , διότι ίσως να υπάρχει δάκτυλος....Υπάρχει και ο Τέο όμως που τους κοβει τα όνειρα και μαζί με εμάς όλους, θα τους κόψουμε τον κώλο..

GeorgT

• Guest
Τη ακροαματικότητα όμως εχει π.χ η εκπομπή του μασκοφόρου? Δε πιστεύω να τις βλέπει κ πολύς κόσμος!!!!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
πραγματικα καυστικος ο diego.πολλοι μαλλον θα συμφωνησουν μαζι του.οσο για τον μασκοφορο χαλαει συνεχως  την εικονα που ειχε δημιουργησει παλαιοτερα με την αψογη-πιστευω συμφωνουν πολλοι-οργανωση κερκιδας.για να μην ανοιξουμε και αυτο το θεμα....

Offline cure

• Αλλαγή
Ευτυχώς που άνοιξαν τα παιδιά το θέμα.
Καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο στον Diego-4 γι' αυτά που λέει. Κάποτε μου είχε πει τις αντιρρήσεις του για τις κινητοποιήσεις για τη λαϊκή βάση και διαφωνήσαμε, αλλά τα δίκια του είναι χίλια όταν κοιτάζει όλους αυτούς τους επαγγελματίες οπαδούς, και το συνάφι των πρώην οπαδών και νυν ραδιοφωνικών παραγωγών, τηλεοπτικών αστέρων, πολιτικών κτλ

Ο συγκεκριμένος κύριος Τάσος είναι ένας από αυτούς που πολεμάνε με σποντίτσες τον Ζαγοράκη από τη πρώτη στιγμή. Μέχρι χθες έλεγες, εντάξει μωρέ, άστον να λέει τη γνώμη του.
Χθες όμως βγήκε ένας τηλεθεατής, υποτίθεται, που όσα είπε για τον Ζαγοράκη δεν θα τα έλεγε ούτε ο σαουρίδης.
Έβγαλε όλη τη χολή του, απαξίωσε απίστευτα τον Ζαγοράκη και τη διοίκηση, προσέβαλε την οικογένεια του Ζαγοράκη και αμφισβήτησε με χυδαίες "πληροφορίες" την τιμιότητά του και καθόταν οι δυο μαλάκες και τον άφηναν να λέει όλα αυτά τα εμετικά χωρίς να του κόψουν τη φόρα έστω. Από τον επαγγελματία ντράμερ το περίμενα. Από το Γιώργο όχι. Αλλά δεν πειράζει.
Δεν αναπαραγάγω τίποτε από όσα εμετικά ακούστηκαν στον αέρα της πόλης από μια "ΠΑΟΚτσήδικη" εκπομπή, που δυστυχώς τη βλέπουν πολλοί.

Και αφού μιλάμε όλοι με "πληροφορίες":
Είναι αλήθεια Μασκοφόρε ότι ζήτησες μισθό από τον Ζαγοράκη για να βαράς το τύμπανο; Τι σου απάντησε; Αλλά τι λέω... Εσύ είσαι αλλού
Ο Τάσος πάνω απ' όλα!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ετσι ρε PAOKCURE...αφου οταν ακουγα αυτον τον καραγκιοζη να μιλαει στο τηλεφωνο νομισα οτι ηταν σκουληκι αλλα μετα καταλαβα απο τα λογια τους οτι ηταν γνωστοι με τον τασο!!! και πραγματικα μου εκανε εντυπωση και η σταση του γιωργου τον οποιο τον θεωρουσα <<ενταξει>>.
και τι μισθο ε?

makptol

• Guest
πραγματικα καυστικος ο diego.πολλοι μαλλον θα συμφωνησουν μαζι του.οσο για τον μασκοφορο χαλαει συνεχως  την εικονα που ειχε δημιουργησει παλαιοτερα με την αψογη-πιστευω συμφωνουν πολλοι-οργανωση κερκιδας.για να μην ανοιξουμε και αυτο το θεμα....

πραγματικα μενω εκλπηκτος για τον μασκοφορο που ειχα πολυ καλη γνωμη για αυτον τοσο για την οργανωση της
κερκιδας οσο και για την γενικοτερη σταση του.........ΡΕ ΜΑΣΚΟΦΟΡΕ ΤΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ........αν κανει αυτα που λετε ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ.... :(

Offline bozik

• Αλλαγή
Υποτίθεται , καλά το λές , υποτίθεται..... Είναι γνωστή η στάση του συγκεκριμένου μισθοφόρου οπαδού απέναντι στη σημερινή διοίκηση και ο λόγος είναι γνωστός στους περισσότερους. Κάνει έμμεσο πόλεμο στην διοίκηση γιατί ευθέος δεν μπορεί να την κατηγορίσει διότι φοβάται. Μπροστα στα μάτια μου , στο παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ,είμουν στο σπορτς καφέ του Μήτογλου για να δώ το μάτς, αφού απαγορεύεται να πάω γήπεδο για τους γνωστούς λόγους. 5 λεπτά λοιπόν πριν απο την σέντρα ήταν εκεί , εγώ περίμενα την μάνα μου να έρθει για να δούμε μαζί τον αγώνα , η μάνα τον ξέρει τον μασκοφόρο οπως και εγώ αλλα εγω  του έχω κόψει την καλημέρα. Όταν μπήκε λοιπόν μέσα η μάνα μου , την είδε και είχαν μία 2 λεπτη συζήτηση . Αυτο που της είπε είναι ¨"Καλα ρε συ Τούλα , εφαγές και εσύ τον παπά του Ζαγοράκη..." , γελόντας ειρωνικά . Βέβαια την απάντηση την πείρε κατευθείαν απο την μάνα μου και μπουκώθηκε ολοκληρωτικά...Κώπηκε λοιπόν ο μισθός του Τασούλη απο την ΠΑΕ και τώρα άρχισε τον πόλεμο...Βέβαια εγώ άρχισα να τον απεχθάνομαι απο τις μέρες της κατάληψης οπου 15 μέρες δεν πάτησε το πόδι του εκεί , παρα μόνο την μέρα που θα ερχόταν 10 μαλάκες για το μέτωπο λαικής βάσης να κάνουν μία ομιλία οπου και όλοι σχεδόν απο αυτούς ήταν στα ψηφοδέλτια που κατέβαιναν τότε όπως και ο μασκοφόρος.Επίσης ένας ακόμη μαλάκας απο αυτούς ήταν και ο άλλος επαγγελματίας οπαδός που ευτυχώς πείρε πόδι ,ο άλλος Τάσαρος (το έχει το όνομα φαίνεται)που ηγήτο μέχρι τότε του ιστορικότερου συνδέσμου του ΠΑΟΚ  .Σάν πολιτικός ήρθε λοιπόν να κερδίσει τους ψήφους του , φορόντας τον χρυσό δικέφαλλο στο πέτο και λέγοντας τις γνωστές μασκοφόρικες μαλακίες του.Α ρε μπαγλαμά...
Κρίμα και πάλι κρίμα , διότι τον γνώρισα και απο την άλλη του πλευρά , τότε που ο ΠΑΟΚ γι'αυτόν ήταν πιό ψηλά απο το χρήμα ...Ούτε για φτύσιμο δεν είσε πραγματικά , λεχρίτη...Κάποτε έτρωγες σούτια απο Νεαπολήτες και σε λυπόμουνα , τώρα εάν τύχει θα σε σουτάρω και εγώ παλιο μπαγλαμά...

QUIZ : Τι κοινό έχουν ο Μασκοφόρος , ο Τσέλσι , ο Καναράκης ?

παντως γουσταρω που πεφτουν οι μασκες...αν και αυτουνου η μασκα εχει πεσει εδω και χρονια...μια ερωτηση να κανω και εγω δημοσια μπας και μπαινει εδω μεσα κανενας φιλος του η και ο ιδιος για να μας απαντησει....επειδη κατι ακουστηκε στην εκπομπη σου ρε φορε(το μασκα πεταξε) για κουμπαρους και εφαγα φλασια....ο κουμπαρους σου ο μακης που ετρεχε μαζι με τον λαζαρη(το λαζαρη ρε-αυτον που σε ταιζε-ξεχασες; ) και πουλουσε πλακακια στην παε σαν πωλητης ενω δεν ηταν  και τα πλακακια δεν εφταναν ποτε στα γραφεια και που ηταν συνεργατης σου στη λαμογια που χαθηκε; αντε ρε τραβα ρε μεροκαματιαρη να παρεις κανενα μεροκαματο απο την εθνικη...2000 παντως απο τον ΠΑΟΚ δεν θα παρεις για να κανεις κερκιδα γιατι μπορει στο δρομο για να ανεβεις να φας καμια τρικλοποδια.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

makptol

• Guest
 ε ρε τι γινοτανε στο ερημο τον ΠΑΟΚ τοσα χρονια......................ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΕ Η ΜΑΡΜΙΤΑ ΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ ΕΑΝΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡ
ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...........να μαθαινουμε και εμεις ποσες βδελλες παρασιτουσαν στο κορμι του ΠΑΟΚ......
καλα λεει για περιεργες κουμπαριες του ζαγορ και προφανως εννοει τον γκαγκατση........καλα ο γκαγκατσης
δεν τον πληρωνει οπως λενε για να κανει κερκιδα στην εθνικη.........?

papas4

• Guest
ρε παιδια νομιζω οτι τον αδικουμε τον μασκοφορο. ουτε με ζαγορακη τα βαλε ουτε εκραξε. αυτον που βγηκε και τα πε αυτα μπορει να τον αφησε να μιλησει αλλα απαντησε με τον τροπο το δικο του. ελληνικα καταλαβαινουμε πιστευω. ολοι παοκτσηδες ειμαστε και θελουμε το καλο του παοκ μας ας σταματησουμε να τρωγωμαστε μεταξυ μας.μην παρεξηγηθω πρωσοπικα δεν τον γνωριζω αλλα μην αδικουμε ανθρωπους που εχουν δωσει μεγαλο μερος της ζωη τους για τα τεσσερα γραμματα.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
mipos katebainei se kapoio enotiko kata ta alla psifodeltio stin g.s. tou kalokairiou  ??

exo mia pliroforia opos lene oi giozides sta radia etsi loipon peto k go ti mlk mou.
mipos gnorizei kaneis sas kati ??
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ