7.01.2006
Πρωτάθλημα Α1 ΠΑΟΚ Marfin - Μαρούσι (17.00, S.Sport)
Κι η δική μας θέση ποιά θα είναι; Παρόντες και κραυγάζοντες; Παρόντες και να δούμε; (Τι αλήθεια;) Παρόντες και σιγή; Απόντες από μέσα παρόντες έξω; Εχω μπερδευτεί πιά. Φυσικά όσον αφορά το αγωνιστικό δεν υπάρχει τίποτε αξιόλογο να πούμε. Ναι, υπάρχουν νέοι παίκτες, αλλά στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα δύσκολα να κάνουμε κάτι καλό. Ο κυρ Τάκης πρέπει να φύγει και το λέω με πόνο ψυχής αυτό. Πρέπει να φύγει για να μπορέσω να ξαναπάω με την κόρη μου στο γήπεδο. Πέρισυ τελευταία αγωνιστική είπε καθώς μπαίναμε στο ματς με τον πανιώνιο "τέτοιους φιλάθλους θέλουμε", εννοώντας τις οικογένειες, εμάς όμως μας ρωτάς τι θέλουμε; Θέλουμε όλα αυτά που φέτος μας στέρησες και κυρίως το δικαίωμα να ελπίζουμε, το δικαίωμα να οραματιζόμαστε το αύριο, το δικαίωμα να ονειρευόμαστε τίτλους και διακρίσεις.
Θέλω να πάρω το Σάββατο την κόρη μου και να πάω -για πρώτη φορά φέτος- αλλά και πάλι δεν το τολμώ γιατί "ντρέπομαι" το παιδί μου. Ντρέπομαι να της εξηγήσω όλα αυτά που στα παιδικά μάτια και αυτιά είναι ανεξήγητα. Την αδιαφορία, τις βρισιές, την αγωνιστική ταπείνωση. Τι να πώ και τι να εξηγήσω;
Ελπίζω βέβαια να συμβεί κανένα θαύμα, μέρες που είναι και να κερδίσουμε. Ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο και να φύγει ο Πανελούδης. Θέλω να ελπίζω ότι μπορούμε με την παρουσία μας να ενισχύσουμε την ομάδα και να διώξουμε τον Πανελούδη, πείθοντας ότι ο λαός του μπασκετικού ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και κοντά στην ομάδα, αλλά δεν το πιστεύω.