Author Topic: Λάμπρος Βαγγελής  (Read 13906 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Απ: Λάμπρος Βαγγελής
« Reply #440 on: May 29, 2009, 15:05:41 »
Γερος να ειναι και καλη επιτυχια

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #441 on: May 29, 2009, 15:06:47 »
+4 BIANCO

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #442 on: May 29, 2009, 15:08:07 »
Γνωρίζοντας το καυστικό σου χιούμορ Bianco, προφανώς κάνεις πλάκα. Αλλιώς, πες μας, απο που ψωνίζεις, να πάρουμε κ εμείς.....Ο Χουσείν Μουμίν Νο2, κουραδόμπαλος, 108 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , πάσα μόνο στον τοίχο απέναντι απο το σπίτι του έκανε....
Άντε πασάκο μου στο καλό να κάνεις τις κοφτές ντίμπλες σε αυτούς που βλέπουνε μπάλα στα χωράφια και τα καφενεία των Ιωαννίνων με μπόλικους λουκουμάδες και ξινόμηλα....
Πλέον μάλλον δεν θα φταίει το οτι είσαι "τραυματίας" , ούτε οτι "φυσάει" .....Κ που είσαι του χρόνου με τον λαγό, δώσε την μπλούζα σου στην καραφλή κουράδα τον κολητό σου, ξες εσύ....

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #443 on: May 29, 2009, 15:16:07 »
θα ελεγα κ γω τα ιδια με τον κλαμπ αν φετος ο παιχτης ηταν υγιης και ειχε παρει την ευκαιρια του απο το σαντος. το καλοκαιρι δλδ ελεγα να δουμε αν δε παιξει κ φετος οκ δεν αξιζει

βεβαια μας ταλαιπωρησε πολυ τα τελευταια χρονια και αυτος οπως και κ αλλοι αλλα ολοι εκτος απο αυτον πηραν την ευκαιρια φετος.

τεσπα μακαρι να μεινει υγιης και να παιξει τη μπαλα που νομιζει οτι μπορει να παιξει εστω κ τωρα

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #444 on: May 29, 2009, 15:19:45 »
Δεν υπάχει θέση για αυτόν στην ομάδα.Είναι όλες ρεζερβε.Λυπάμαι κλείσαμε
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Bayern4

• Guest
« Reply #445 on: May 29, 2009, 15:23:10 »
να περιμενω απο τον Αθανασιαδη κ τον παπαζογλου των κιτρινιαριδων(ΑΝ ΕΡΘΕΙ) να εχει εξελιξη, ναι.
να περιμενω να παιξει ο βαγγελης που παιζει μονο σε οικογενειακο διτερμα, ευχαριστω δε θα παρω. αρκετα χρονια του πληρωναμε τις αποθεραπειες..
προφητικο το ποστ του petrovgr στην αρχη του τοπικ.

BIANCONERO

• Guest
« Reply #446 on: May 29, 2009, 15:30:04 »
Μιλαω σοβαροτατα Κλαμπ.....θεωρω οτι ο Βαγγελης ξερει μπαλα οσο πολυ-πολυ λιγοι στην Ελλαδα!
Δυστυχως ποτε δεν μπορεσε να το αποδειξει γιατι ποτε δεν επαιξε πανω απο 5 παιχνιδια στη σειρα!
Περσυ με το που ηρθε ο σαντος εκανε αρκετα καλη αρχη στο πρωταθλημα..αλλα ξανα τραυματισμος!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ!

Απλα εκφραζω την ευχη να ειναι το παιδι υγιες και να παιξει επιτελους συμφωνα με την αξια του, γιατι ειναι καλο παιδι και το αξιζει..ας ειναι και στον ΠΑΣ!

*  Δεν ψωνιζω......προερχομαι απο αγροτικη περιοχη και μαθαμε να καταναλωνουμε μονο οτι παραγουμε οι ιδιοι!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #447 on: May 29, 2009, 15:32:00 »
Να ποιός ήταν κ πόσο ταλέντο μας έδειξε ο Λάμπρος Βαγγελής (ο ποιός?Α, αυτός που τον μπερδεύανε οι αλλόθρησκοι με τον Βανγκέλι, τον Αλβανό τουρίστα του λικιού, εγώ ακόμα αμφιταλαντεύομαι ποιός ήταν χειρότερος....) στην ομάδα μύθο που τα πήρε τα πάντα όλα....  (εξαιρείται το αρσενικό με την έκλυση τεστοστερόνης κ ο μεγάλος μπέμπαρος....)

http://www.paokfc.gr/webpics/dec06/070807_1_megali.jpg

Μπιάνκο, ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ, είμαι σίγουρος, του παραχρόνου στα τοπικά...

** Τα βιολογικά προιόντα πάντα ήταν η αδυναμία μου.....Εύγε!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #448 on: May 29, 2009, 15:32:42 »
Πρώτη φορα στεναχωριέμαι για παίκτη. Ειλικρινά.
Παραδέχομαι αιώνιο ταλέντο παιδί του Γούμενου παιδι του Άγγελου του Φρίγκερ του Παράσχου κολλητός τους Σάλπιγγίδη και του Οκκά.
Για 2 - 3 φάσεις που έκανε και με τρέλλανε και κανένας συμπαίκτης της αξίας του στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται ούτε στην προπόνηση να τα κάνει.

Υ.Γ. Ειλικρινά με αυτον το παικτάκι είχα τρελλή καύλα. Για να μην αρχίσετε και γεμίζετε το τοπικετο  ΝΑΙ δεν έχω μυρωδια απο μπάλα ούτε παρακολουθώ.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #449 on: May 29, 2009, 15:45:25 »
Ας παίξει 2 χρόνια καλή μπάλα στον ΠΑΣ κι ας έρθει στα 29 να παίξει άλλα 3 στον ΠΑΟΚ μας.
Έτσι όπως έχει τώρα η κατάσταση δε χωράει στην ομάδα και είναι κρίμα να μην πάρει ευκαιρίες αλλού.
Καλή τύχη Βαγγελή.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #450 on: May 29, 2009, 15:46:15 »
σύμφωνο πολλή τεχνίτης παίχτης εγώ δεν θα ξεχάσω την τριπλά που έκανε πάνω στον σκύλο όταν αγωνιζόταν ακόμα στο χάνουμι!!
και εγώ το ξέρω ότι είμαι "αμπαλλος" αλλα είμαι δεν είμαι έχω δικια μου γνώμη
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #451 on: May 29, 2009, 15:51:06 »
Θα πω και εγώ ενα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Καιρός ήταν να απαλαγούμε (και απο αυτόν) τον άτυχο που δεν μπόρεσε μέχρι την ηλικία των 27 ετών να αποδείξει την αξία του.  :smack:

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #452 on: May 29, 2009, 15:54:15 »
Άλλο δυνατότητες, άλλο ικανότητες. Δεν υπήρξε ικανός για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε σερί αγώνες πρωταθλήματος. Άτυχος ή όχι, το σκαρί του δεν ήταν για μας. Καλή τύχη.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #453 on: May 29, 2009, 16:01:39 »
Στο καλο. Να περνει σειρα το επομενο γατακι
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
« Reply #454 on: May 29, 2009, 16:10:37 »
http://www.paokfc.gr/webpics/dec06/070807_1_megali.jpg

Είμαι αδιάβαστος αλλά ο δεύτερος από κάτω αριστερά ποιός είναι (προσπαθώ μα την ξεχάσω εκείνη την ομάδα);
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #455 on: May 29, 2009, 16:13:21 »
ο χαραλάμπους φίλε.

απίστευτη ομάδα είχαμε εκείνη την εποχή...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #456 on: May 29, 2009, 16:26:39 »
καλη τυχη
οχι και αμπαλος καθηστε καλα απλα οπως τα περισοτερα ταλεντα εμειναν ταλεντα γιατι ποιος θα τους εδειχνε πως να εξελιχθουν?
γιαυτο γεμισαμε αιωνια ταλεντα!
ΠΑΟΚ παντου!!!

Photis

• Guest
« Reply #457 on: May 29, 2009, 16:28:33 »
Μεγάλες στιγμές...Μας αδειάζει τη γωνιά το αιώνιο ταλέντο....!!! :tikitaka: :tikitaka: :smiliedisco1: :spray:

chiltsid

• Guest
« Reply #458 on: May 29, 2009, 16:32:06 »
καλη τυχη λαμπρο,να σε γερος και να κανεις επιτελους μια ολοκληρωμένη χρονια.

οταν τον πρωτο ειχα δει σε ενα φιλικο με την marseille,ειχα παθει πλακα με της ικανοντητες του,δυστυχώς δεν μπορεσε να ανταποκριθει στις προσδοκιες μας.

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
« Reply #459 on: May 29, 2009, 16:52:15 »
Πως μπόρεσα να ξεχάσω τον Χαραλάμπους;;;;;;

Ομαδάρα ήταν αυτή......... :)
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα