Author Topic: Λάμπρος Βαγγελής  (Read 13544 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Απ: Λάμπρος Βαγγελής
« Reply #280 on: March 11, 2008, 10:31:15 »
simfwnw, allo kentro auto me ton nionio, gia ton baiano den xerw mono....
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #281 on: March 11, 2008, 10:40:01 »
Νομίζω οτι ο Mpaiano είναι πλέον τελειωμένη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ. Πολύ δύσκολα θα μείνει και του χρόνου παίκτης τόσο χαμηλής ποιότητας που να καταλαμβάνει θέση ξένου... Άλλωστε υποψιάζομαι οτι ενας από τους παράγοντες που χάλασε η υπόθεση Γιαχάγια είναι και το γεγονός οτι ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να "χαραμίζει" θέση ξένου σε παίχτες που δεν είναι ενδεκάτοι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #282 on: March 11, 2008, 12:55:35 »
na fygei na isixasoume kai apo auton....pantws kai gia na xanagirisoume sto thema mas, o vaggelis pistevw ekane kalo paixnidi kai episis einai poly kalos sthn katheti pasa arkei kapios na kanei kinisi re paidi mou....
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

LFPADRAM

• Guest
« Reply #283 on: March 11, 2008, 13:04:16 »
Εγω νομιζω οτι ο Βαγγελης στα 4 χρονια που ειναι στον ΠΑΟΚ οτι ειχε να δειξει το εχει δειξει και δεν μπορει να φταιει μια ο εκαστοτε προπονητης που δεν τον βαζει και μια οι συμπαικτες του που δεν τον τροφοδοτουν σωστα!Εχει κουρασει για μενα ο συγκεκριμενος ποδοσφαιριστης και δεν νομιζω οτι μπορει να προσφερει κατι παραπανω.Στον ΠΑΟΚ που συντομα ονειρευομαστε να δουμε ολοι μας, μια ομαδα που θα πεταει φωτιες βγαλμενη απο το παρελθον και φτιαγμενη για το μελλον, βλεμματα τυπου Βαγγελη δεν νομιζω να ειναι απαραιτητα...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #284 on: April 04, 2008, 15:13:21 »
Εγω θέλω να μείνει και να μην παίζει δεν θα αντεχα να τον δω με άλλη φανέλα

Δεν ξέρω γιατι μόνο αυτον το παίκτη να έχω τπτ άλλο πραγμάτικα δεν μπορω να δικαιολογήσω την ψύχωση μου με αυτον τον ΠΑΙΚΤΗ.

Και ας μήν παίζει και ας παίζει τα @@ του όλη την χρονια.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #285 on: April 04, 2008, 15:25:03 »
Εγώ θέλω ανακοίνωση του στυλ: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λάμπρο Βαγγελή"
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #286 on: April 04, 2008, 16:36:10 »
oxi re mages mou.....egw pisteuw oti o vagelis mia xara einai kai an oxi gia vasikos pou entaksei thelei akoma douleia toulaxiston gia pango einai mia xara.....sto mono pou isterei einai anastaltika giati pisteuw to topi to exei gia plaka....

egw pisteuw se ena kseskartarisma tou roster opws auto tou gou-xou-xaralampous-mapiano ktl
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #287 on: April 04, 2008, 16:39:36 »
einai tosa xronia stin omada kai 8elei akoma douleia loipon!!!
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #288 on: April 04, 2008, 16:48:40 »
Βλέπεις φίλε Valantis 5 χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν αρκούν για κάποιους παίχτες (βλέπε τον βαγγελή), αλλά 8 μήνες αρκούν για ορισμένους να κράζουν τον προπονητή (Σάντος). Όσο θα βάζουμε το συναίσθημα πάνω από τη λογική και τη σκληρή δουλειά, παππάδες θα τρώμε και στο μέλλον και ο ΠΑΟΚ θα αρκείται σε πυροτεχνήματα και όχι σε σταθερή πορεία πρωταθλητισμού.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #289 on: April 04, 2008, 16:51:54 »
ayto akrivws aderfe...gia ayto to logw htan to post mou...
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #290 on: April 04, 2008, 16:52:20 »
gou-xou-xaralampous-mapiano ktl

αυτό το "μαπιάνο" είναι σαρδάμ, δηλαδή έτσι μπερδεύτηκες και το έγραψες ή το σκέφτηκες σαν λογοπαίγνιο? Γιατί είναι πολύ πετυχημένο ;D
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #291 on: April 04, 2008, 17:43:00 »
paixtes oi opioi einai pio argoi kai apo tin kathisterisi den exoun moira ston podosfairiko xarti
an theloume na ftiaxoume aksiomaxi omada, tha to katalavei kai THA FYGEI APO MONOS TOU

Εγώ θέλω ανακοίνωση του στυλ: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λάμπρο Βαγγελή"
+1
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #292 on: April 15, 2008, 13:35:07 »
Γειά σου κ σε σένα ταλέντο 25 ετών. Τράβα σε κανα Κομπότη τώρα που σκυλιάζουν να τον σώσουν να τρως μηλαράκι άφθονο έξω απο τα αποδυτήρια....Αντε γεια κ σε σενα, στο καλό

northeagle_4

• Guest
« Reply #293 on: April 15, 2008, 14:16:30 »
26 μηπως ? ελα ρε μικρος ειναι ακομα ,θα παιξει μπαλα καποια στιγμη.....

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #294 on: April 15, 2008, 14:17:34 »
+1
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #295 on: April 16, 2008, 21:10:56 »
ine mikros, akomi exi kairo...ine apiros... ;D ;D

ck

• Guest
« Reply #296 on: April 16, 2008, 21:58:53 »
Διαφωνώ. Είναι το πουλέν μου και νομίζω πως όταν του δίνονται ευκαιρίες έίχνει αν ξέρει ή όχι το τόπι. Εντάξει ορισμένες φορές κουράζει την μπάλα, αλλά βρείτε μου στην ομάδα ποιός άλλος έκανε κάθετες μπαλιές και βρείτε μου έναν που δεν κούραζε φέτος την μπάλα, εάν οι άλλοι την έπαιρναν.

ajelo

• Guest
« Reply #297 on: April 16, 2008, 22:29:06 »
IRON, σωστός φιλε, μη σου πω και σε εισαγωγικά "και τον ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του", αυτός και ο γιωργάκης ο τουρσουνίδης αιώνια ταλέντα, άιντε στο καλό παλικάρι μου, αγγαρεία κάνεις τόσα χρόνια χαραμοφάη δημόσιε υπάλληλε, η παραμικρή βελτίωση...στα τσακίδια και συ..

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #298 on: April 16, 2008, 22:35:35 »
η πορεια του μου θυμιζει πολυ αυτη του καραδημου

Photis

• Guest
« Reply #299 on: April 17, 2008, 00:13:35 »
Iparxei kaneis pou na ton 8elei na meinei ston PAOK?????An einai dinaton....monima perimenoume ap afton kai monima skata ta kanei...DEN KANEI GIA TON PAOK.Isws sto levadeiako xwris na exw tipota me tin omada na kanei papades....se mas pantws oute gia pago....