Author Topic: Λάμπρος Βαγγελής  (Read 13939 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Λάμπρος Βαγγελής
« Reply #220 on: February 24, 2007, 20:57:04 »
TERMA.-

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #221 on: February 24, 2007, 21:17:23 »
ora tou na feugi....

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #222 on: April 07, 2007, 16:04:58 »
Συνέντευξη στην εφημερίδα "Metrosport" παραχώρησε ο Λάμπρος Βαγγελής, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στο μέλλον του στην ομάδα.
Μερικά σημεία των δηλώσεών του:

- "Εγώ θέλω να μείνω, όμως ακόμη δεν έχει γίνει κάποια νεότερη συζήτηση με τη διοίκηση. Και λέω νεότερη, επειδή μόνο φέτος, δύο φορές ξεκινήσαμε να κάνουμε επαφές για ανανέωση του συμβολαίου όμως δεν προχώρησε το θέμα για διάφορους λόγους. Συζητήσεις είχαν γίνει από πέρυσι. Φέτος η πρώτη επαφή είχε γίνει όταν ακόμη ήταν στην ομάδα ο Γούμενος. Η δεύτερη φετινή επαφή έγινε όταν πρωτοήρθε στην ομάδα ο Γιώργος Παράσχος. Από τότε όμως, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση...".

- "Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ομάδες που με θέλουν. Υπάρχει ενδιαφέρον και από την Πορτογαλία. Για μένα όμως προτεραιότητα έχει ο ΠΑΟΚ, εφόσον βέβαια θέλει να με κρατήσει. Μου έχουν πει ότι θα με φωνάξουν για να ανανεώσουμε όμως ακόμη τίποτα...".

- Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ, από το καλοκαίρι του 2003, πάντα υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα. Αυτά όλα τα προβλήματα, κυρίως οικονομικά και διοικητικά, δεν επέτρεψαν στην ομάδα να κάνει το κάτι παραπάνω. Κι όμως με τόσα προβλήματα πάλι... κουτσά - στραβά, καταφέρνουμε να κοντράρουμε τις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει τη δυναμική για μεγαλύτερα πράγματα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να λυθούν τα προβλήματα".

- "Ειδικά φέτος η χρονιά δεν ήταν καλή για μένα. Μία ο στρατός, μία το ένα μία το άλλο δε με άφησαν να πιάσω ρυθμό. "Δε θα ήθελα να αναφερθώ με λεπτομέρειες σε κάποια πράγματα. Δεν είναι καλό για πολλούς λόγους".

- "Συνήθως μου έδιναν ευκαιρίες όταν τα πράγματα έρχονταν σε οριακό σημείο για την ομάδα. Και αν μπεις και δεν πάει ξανά καλά η ομάδα, σε χρεώνουν επειδή είσαι νέο πρόσωπο στην 11άδα! Τι να κάνω δηλαδή; Να... βάλω γκολ με τα χέρια ή να περάσω 11 αντιπάλους".

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #223 on: April 07, 2007, 16:06:48 »

- "Συνήθως μου έδιναν ευκαιρίες όταν τα πράγματα έρχονταν σε οριακό σημείο για την ομάδα. Και αν μπεις και δεν πάει ξανά καλά η ομάδα, σε χρεώνουν επειδή είσαι νέο πρόσωπο στην 11άδα! Τι να κάνω δηλαδή; Να... βάλω γκολ με τα χέρια ή να περάσω 11 αντιπάλους?".

xaxaxa! den 8a htan k asxhmh idea!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #224 on: April 08, 2007, 00:45:03 »
lambro mou... opoios den mporei... xereis
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #225 on: July 06, 2007, 21:08:04 »
Για δυο ακόμα χρόνια ανανέωσε ο Λάμπρος Βαγγελής, όπως άκουσα πριν λίγο στις ειδήσεις της Ε.Τ. 3
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #226 on: July 06, 2007, 21:11:43 »
Ανανέωσε ο Βαγγελής

http://www.sport24.gr/html/ent/265/ent.186265.asp

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #227 on: July 06, 2007, 21:17:02 »
Kalos politis kai paikse epitelous tin mpala pou mporeis!

legones

• Guest
« Reply #228 on: July 06, 2007, 21:18:09 »
Ας ελπίσουμε να αρπάξει την ευκαιρία απο τα μαλιά.. ..!!

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #229 on: August 09, 2007, 14:15:15 »
Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται από προχθές το βράδυ ο μέσος του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Βαγγελής, έπειτα από την καλή απόδοση που είχε στο φιλικό με την Λιβόρνο. Ο 25χρονος άσος παραμένει προσγειωμένος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «SportDay»: «Χαίρομαι για τις καλές κριτικές, αλλά η δική μου αίσθηση είναι ότι δεν κάνω κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο ίδιος παίκτης είμαι, την ίδια προσπάθεια καταβάλλω στο γήπεδο και στις προπονήσεις».

Αναλυτικά η συνέντευξη

Θεωρεί ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα;

«Το μόνο που μπορώ να πω ότι άλλαξε είναι η στήριξη και η πίστη του προπονητή στις ικανότητες μου. Το αντιλαμβάνομαι από πολλά πράγματα και αυτό με βοηθάει πάρα πολύ. Τώρα στον ΠΑΟΚ υπάρχουν άνθρωποι που με πιστεύουν και πρέπει να τους δικαιώσω. Πολλές φορές κατά το παρελθόν αισθανόμουν ότι έπαιζα με το μαχαίρι στο λαιμό. Αυτή είναι πράγματι τεράστια διαφορά για εμένα».

Λάμπρο, περίμενες τέτοια παρουσία φιλάθλων σε αυτό το πρώτο φιλικό παιχνίδι;

«Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Δεν είναι μόνο η απίστευτη παρουσία του, αλλά και η αντιμετώπιση στην ομάδα, μια και ακόμα και στα λάθη που κάναμε εκείνοι χειροκροτούσαν και μας έδιναν κουράγιο. Αυτό τον κόσμο πρέπει να κρατήσουμε κοντά μας σε όλη την διάρκεια της σεζόν».

Είστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση σε αυτό το φιλικό;

«Είχαμε καλά διαστήματα απόδοσης, αλλά θεωρώ ότι αυτή η ομάδα έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Με αρχή τον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη, πιστεύω ότι θα δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=96449
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #230 on: August 09, 2007, 14:52:05 »
ANTE NA SINIXISIS ETSI KAI KALITERA...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #231 on: August 09, 2007, 18:00:04 »
An einai ontws paikths psychologias, as tou sumparasta8oume oso mporoume fetos.

ck

• Guest
« Reply #232 on: August 09, 2007, 18:38:59 »
Εγώ πιστεύγω ότι φέτος θα είναι η χρονιά του και το λέω για δεύτερη φορά. Το παιδί το ξέρει το τόπι και στο φιλικό φάνηκε με δυο - τρία μαγικά. αν τον στηρίξουμε κι εμείς θα πάει ακόμη καλύτερα.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #233 on: August 09, 2007, 22:35:38 »
 makari na mas kanei olous (kai emena) na paroume pisw pragmata pou ehoume pei gia auton. Euxomai na antilhf8ei oti me thn mpala pou xerei, mporei na kanei poly kala pragmata
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #234 on: August 09, 2007, 22:37:07 »
to kalo einai oti ton empisteyetai o parasxos.....tha paiksei kali mpala fetos !!!

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #235 on: August 15, 2007, 23:36:26 »
Τη βεβαιότητα ότι σύντομα η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις θα φανεί στο γήπεδο εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο "Μ" ο Λάμπρος Βαγγελής. Ο μέσος του ΠΑΟΚ συμφωνεί με την άποψη ότι η ομάδα δε δικαιούται να χάνει ούτε στα φιλικά και ζητά από τον κόσμο υπομονή μέχρι την πρεμιέρα... `` Κανείς δε μπορεί αν ευχαριστημένος από τις ήττες στα παιχνίδια με τον Πανσερραικό και την Καστοριά. Υπάρχουν πολλοί λόγοι τους οποίους συζητάμε και αναλύουμε για να βρούμε τι γίνεται. Η εικόνα της ομάδας στην Καστοριά ήταν πολύ καλύτερη απ΄ αυτή που έμεινε λόγω του αποτελέσματος. Κάναμε τρία λάθη συνολικά στο παιχνίδι και δεχθήκαμε 3 γκολ. Δεν δικαιολογώ τα λάθη απλά λέω τι ακριβώς έγινε. Αντίθετα δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δε μένουμε στα παιχνίδια αυτά. Κρατάμε τα λάθη, τα διορθώνουμε και κοιτάμε μπροστά. Θα βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Κάθε μέρα γίνεται προσπάθεια να αποκτήσουμε την ψυχολογία της ομάδας που θα παίζει πάντα για τη νίκη. Σοβαρή και σκληρή δουλειά γίνεται και μέσα στο γήπεδο. Η φετινή προετοιμασία ήταν πολύ σκληρή. Είμαστε κουρασμένοι. Προσπαθούμε να αποκτήσουμε φρεσκάδα και να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει και για μένα πρέπει να είναι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τότε θα ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας ``.

Αναφερόμενος στη δική του παρουσία στα φιλικά παιχνίδια ανέφερε...`` Προσπαθώ να κάνω όσο καλύτερα μπορώ όσα μου ζητάει ο προπονητής. Αυτό που θέλω είναι να αποκτήσει η ομάδα συνολικά καλή απόδοση. Και επιμένω ότι είναι θέμα χρόνου να φθάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο

http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=89434

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #236 on: August 16, 2007, 00:34:55 »
ta filika den pezoun kai megali simasia giati sta filika kanis piramata kai dokimazis sximata gia na dis an petixoun...elpizo omos mexri tin premiera na imaste etimi....

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
« Reply #237 on: September 03, 2007, 12:42:40 »
Gia mena eisai o kyrios logos gia tin itta apo tin ksanthi.
Amfiballo an perases 2-3 pases se olo to paixnidi stous epithetikous.
Deikse mas epitelous oti ksereis na paizeis mpalla.
Exoume kanei arketa xronia upomoni me tin parti sou, deikse mas oti aksizeis na eisai (basikos) ston PAOK mas.
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #238 on: September 03, 2007, 13:09:03 »
Το παληκάρι είναι για να κάνει κανά δυο ντριμπλίτσες και τέρμα.
Ούτε σουτ έχει, ούτε μεταβίβαση.
Γι'αυτό μην μας τρελένετε με τη δήθεν τεχνική του κατάρτιση. Δεν είναι μόνο τα τσαλιμάκια τεχνική. Ούτε είναι τυχαίο ότι τόσα χρόνια δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη κανενός προπονητή. Κι είχαμε πάρα πολλούς.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #239 on: September 03, 2007, 13:28:41 »
Απ' όλο αυτό το συρφετό που παρουσιάστηκε το Σάββατο ο Βαγγελής σας έμεινε μόνο ρε παιδιά; Δεν σας καταλαβαίνω μερικούς. Λες και έπαιξε υποφερτά η ομάδα και μας κρέμασε ο Βαγγελής. Αλλά απ' όλο το απίστευτο χάλι του Σαββάτου γιατί πρέπει να βγει στον τάκο ο Βαγγελής και πάλι; Τι σας έχει κάνει και βγάζετε τόσο μίσος;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω