Author Topic: Φιλικά προετοιμασίας 2005/06  (Read 7906 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
Re: Φιλικά προετοιμασίας 2005/06
« Reply #120 on: July 25, 2005, 17:13:28 »
Conan,mia kai eides to matsaki,kane kana sxolio gia Akiel,edo oi filades eipane fantastikos ktl.Min fame kana paramithi pali.

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #121 on: July 25, 2005, 17:33:10 »
Fantastikos? opa vre..apla to paidi exei xasei kila (8a to deite kai stis fwtojrafies), demeno palikari...kai fenetai filotimos..prospa8ouse.
Oxi omws oti ekane kai kana superpaixnidi...apla apo th meria tou den kanane polles epi8eseis oi Tsexoi kai eixe ena eyxaristo apojeyma.
(epaize deksi ekstrem mpak).

Emena mou arese perissotero o Xalaralampous. O kaimenos efaje vaptisma pyros apo th meria tou (aristero ekstrem mpak)...ekane kai kana dyo la8akia (Original fwnh Salpiggidis : " ti kaaanei ekei to vlaaaaka"???!!!"  :lol:) mazi me Karypidi kai fajame etsi goalaki (mou fenetai sto 3o pou fajame htan).

Alla ti symperasmata na vjalw apo ena filiko sto opoio h omada htan anw katw? O Megahead p.x se olo to a hmixrono kai mexri na vjei o Salpi sto b´ itan ka8aros amyntikos. To oti sthn amyna eixame provlima to vlepeis kai apo to skor. O Kyriakos otan vjhke apo ta apodythria, olo tsatila htan... :cwm23:

O Egkomitis eixe oreksh jia treksimo kai mou arese poly apo deksia. Ekplhksh htan o Vaggelis, pou ekane kaloutsiko paixnidi kai evale mia goalara ME TSAMPOUKA (den perimena pote na valw auth th leksh sto stoma mou se syndyasmo me touton...) pernwntas olh thn amyna twn Tsexwn!

H epi8esh pantos itan kalh.O Shikabala evjaze matia, o Salpi eixe tsabouka (opos panta).

koko2

• Guest
« Reply #122 on: July 25, 2005, 17:42:16 »
Πολύ καλές φωτογραφίες :)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #123 on: July 25, 2005, 20:01:54 »
Conan kai gamw ta reportaz re filaraki. Akribws osa thelame na xeroume. Thanx file.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #124 on: July 25, 2005, 20:39:48 »
Conan, mia erwtisi: to gipedo pou egine to filiko pws to vrikate? Afto moiazei na einai sti mesi tou pouthena!! Mpravo re magkes!!

P.S. Super oi foto!

KARATZOVITIS

• Guest
« Reply #125 on: July 25, 2005, 21:59:05 »
Edo vrikame to HOTEL opou meni i omada!
Sorry ala o Palios enai alios aderfia.

Kata tin gnomi mou o Akiel itan polli kallos (idia thesi epeza) kai me tin terastia empiria tou, tha kanei tin diafora stin amina.
Min xechnate oti i Omada tora chtizete, sto archiko stadio tis proetimasias vriskete.I Tzechi itan etimi to teleftaio filiko tous itan.
Oso gia kentro ti na po as erthi me to kallo o ARCHIGOS kai tha deite pos tha petaei i Omada.
Kala gia epithesi den chreiazete na kanoume logo.

MATHE TON rivaldo NA PAIZEI MPALA ..SYKAMPALA SYKAMPALA to atomo den paizete me tipota me oli tin symasia tis lexis.

Gia ton Salpi opos ton xerame apo tin TV etzi akrivos einai, machitikotita grigorada kai steicheia Ygeti, ektos gipedou epatha PLAKA,
chamilon tonon, evgenis, filikotatos me liga logia PSYCHARA.
Tha mporusa na grafo gia olous tous paiktes ala tha teleiona avrio to proi.
I OMADA ECHEI PARA POLLA KALA STOICHEIA,an o Karageorgiou kataferi na tin kani SYNOLO tha evcharistithoume Podosfairo FETOS.

Next Days more INFO

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #126 on: July 26, 2005, 06:53:42 »
Bravo paidia...Kallh douleia...

Twra pate gia ypno yiati pianete noris douleia ksana....Proponhsh 9:30 prwh prwh...
Gemiste tis bataries...kathariste tous fakous...

Perimenoume..:)

PAOK KAI KSERO PSOMI

Makedonas

• Guest
« Reply #127 on: July 26, 2005, 10:12:50 »
 :happy:

O megaxent ogolithos san senterbak den xreiazetai oute dellas oute dabizas
O akiel maxhtikos zhtouse sunexws thn mpalla kai paratirisa  se orismenes faseis
den ton paizane,euxomai na htan sumtwsh
O charalampous prospathise htan omws ekso apo ta nera tou,uparxei omos to elafruntiko
oti exei to provlima stous prosagwgous to opoio den kseperase
O vagelis thaumasios etrexe kai  moiraze ...kai golara.
O egwmiths akourastos opos ton kseroume
O maladenhs anuparktos sto prwto mono evrize tous allous,kati ekane sto deutero
O Salpi opos ton kseroume
O mietzel edeikse thn klash tou gia oso epekse kai sto gol tous afhse olous afwnous
O zwgrafakis tsampoukas htan sxedon mesa se oles tis faseis dunato palikari
O toxouroglou den mporouse na kanei tipota sta gol
O karupidhs dunatos eualwtos omos sta lathoi nomizw autos ekane ta perissotera sthn amuna.
O sikabala twra den ekane to megalo paixnidi edeikse omos otan eixe thn mpalla sta podia
  pws tha mas trellanh kai tha afhsh epoxh.

gia tis allages den tha anafertho thelo na toniso omos
oti pisteuw me megaxent kai udeze apo oti deixnh tha kalufth to kentro ths amunas
kai me akiel charalampous kai amuntika xaf ton zagorakh kai hliadh pou loipoun akomh apo thn omada
oi antipaloi tha vlepoun to terma me to mikroskopio.to euxomai

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #128 on: July 26, 2005, 10:32:47 »
(...)
O zwgrafakis tsampoukas htan sxedon mesa se oles tis faseis dunato palikari
(...)

Aytos psofios einai jia kayjades  :headbang:  :lol:
Se mia fash (pou htan h deyterh fora pou to ekane sto mats...  :headbang:) anevike pano apo enan pesmeno tsexo kai tou eleje kati French me diafores xeironomies   :10: , opote shkwnetai tsatismenos o Karageorgiou kai tou fwnazei "Fyyyyje apo ekei, tha sou ta KOPSW TA XEPIA ama to ksanakaneis"  :lol:

PS: Shmera pame sto Abtenau jia antapokrish...
« Last Edit: July 26, 2005, 10:34:43 by Conan o Kimmerios »

Makedonas

• Guest
« Reply #129 on: July 26, 2005, 10:40:34 »
autos o tsexos pou les tou sfirikse 2 klotsies apo pisw
kai mhn ksexnas htan ena filiko paixnidi FILIKO
ara ligo krath den vlaptei gia na mhn traumatistoun oxi tipote allo
gia klotsidi efage o allos kokkinh karta,fantazesai na traumatizotan
kapios paixths mas ?

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #130 on: July 26, 2005, 10:50:07 »
Kalos irthes katarxas sto forum Makedona.

Mou fenetai, oti den me katalaves kala. Emena mou aresei pou einai o Zografakis tsampoukas.
Kai vevaios kala ekane kai tous foverize, jiati poly ajria mpainane oi tsexoi sta podia...
Tespa, apo pou eisai? Stuttgardh? 8a eisai shmera sto filiko?

Makedonas

• Guest
« Reply #131 on: July 26, 2005, 10:57:01 »

auto pantos pou mou ekane megalh entupwsh sto filiko
htan o zagorakhs
enas filathlos forouse mia fanela tupwmenh ws ekshs

pisw kai epanw egrafe ZAGORAKIS
akrivos apo katw 2 foto me ton zagoraki h mia dipla sthn allh
katw akrivos apo thn deksia fotografia kai se sxhma augoides tha elega
sxhmatise ena 7 me ta onomata twn podosfairiston
mprosta eixe enan dikefalo me matwmena kefalia pou petouse
kai egrafe babipaoki.
sigoura h perigrafh mou den einai auto pou eidan ta matia mou
re paidia alla htan kati fantastiko.
htan kati pou den to vlepoume kathe mera

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #132 on: July 26, 2005, 11:08:20 »
conan - makedona, 8a pate sto mats simera??

Exoun apergia ta sport sites kai exw faei paketo. Den mporw na diabasw nea  :smiley4: . Eimai douleia kai exw xenerwsei...

8a mas enoimerwsete eseis??

Makedonas

• Guest
« Reply #133 on: July 26, 2005, 11:13:00 »
shmera den mporw na paw logo douleias
giati den eimai kai konta sto reutlingen eimai
alla tha paw thn kuriakh me to palermo kai as einai pio makrua

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #134 on: July 26, 2005, 11:20:06 »
conan - makedona, 8a pate sto mats simera??

Exoun apergia ta sport sites kai exw faei paketo. Den mporw na diabasw nea  :smiley4: . Eimai douleia kai exw xenerwsei...

8a mas enoimerwsete eseis??

Mh stenaxwriesai...exoume kameres, kinhta kai tou pouliou to jala...
:)

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #135 on: July 26, 2005, 11:25:27 »
xmmmmmmmmm simfono se polla  me ta paidia apo pano alla thelo xmmmmmm i kalitera na simpliroso kati:

then ime oute proponitis oute kai poli gnostis tou podosfairou alla blepo toulaxiston tv kai euxome na gnorizo merika pragmata.

genika se auto to stadio pou briskomaste ine logiko na min ine 100% h omada etimi alla auto den simeni oth dikaiologountai kai ta panta.

1. xaralambous gia mena prosopika apo ths kaliteres emfanisis. h tsexi paizane 90 % apo thn pleura tou opote ginane toulaxiston 12-15 epithesis. itan maxitikos to paidi ekopse polles para polles fasis kai to goal pou fagame apo thn pleura tou den me xalai kai toso. 1 sta 15 ton perasane. makari to palikari na kovi se kathe mats 14 epithesis. na simpliroso kai to allo omos. to goal pou efage apo eki itan xontromalakia tou sikabala pou pige na kani takounaki pasa sthn amina eno katelikse ston tsexo. 3 tsexi me dio dikous mas xaralambous kai akoma enas (den prolava na do) ton kanoun trigonaki kai perasan.

2. akiel ---> antithetos me ton xaralambous ixe me to zori 3 epithesis apo thn pleura tou alla ton perasane 2 fores asxeta an den bike goal. otan ebgene i omada gia epithesi autos emene piso. oute libero na min epeze. ospou kai sto texniko offside pou den akolouthouse thn aminitiki grami pros to kentro. entiposi mou ekane omos mia pasa me to aristero peripou 50 isos kai 60 metra kai eftase akrivos ston prooirsmou ths (ipo phisi malista). mipos exi zigaria sto podi???? xexexe. ton proseksa kala poli kala. idika ton proseksa sto zestama. sta dripling 4 x 4 lathos balies, sta kapelakia sprint sinexia teleuteos me diafora idika se sprint me zografaki ton afise 5 sta 20 metra piso.

3. megahead oth kai na poume ine ligo. apiastos sto psilo paixnidi, poli dinatos aminitika genika.

4. toxouroglou den ftaih sta goal ektos apo se ena opou pali itan 8-10 metra ekso apo thn estia kai enas tsexos me psilokremasto sout ton kremase opote fagame to 3 goal. ego apo enan termatofilaka perimeno kapou kapou na bgazi kai kanena apiasto oste na iparxi mia sigouria sthn amina.

5. sikabala. poli kali texniki. sto 1 imixrono me ekseresi thn malakia takounaki foveros. idika i pasa gia to proto goal pou edose itan xmmmm th rivaldo kai malakies. ginete apo tous tsexous dinato sout dioksimo milame poli dinato. kathe allos tha ixe problima me xeria,podia,soma na apokrisi thn bala. to palikari omos thn stamatai klack kai prin skasi i bala kala kala sto patoma droppkick pasa ston maladeni. opos ta blepoume sthn real kapou kapou. sto deutero imixrono ton pirane xabari i tsexi opote ixe sbisi. den fanike katholou.

6. egomitis to paidi sakatis ksesakatis. erikse perisotero treksimo apo olous. kalipse akiel polles fores, ekane polles epithesis, etrexe kai perisotero apo olous sthn prothermansi.

7. maladenis xmmmm metrios xoris polla sxolia

8. baggelis --> prosopika foveros ektos apo to paidi pou ine texnitis ida kath pou ixa poli kairo na do pano tou. ekove epithesis. epeze kai aminitika.

9. salpigidis -- > metrios. to poli treximo den mou lei emena kai polla. exase pali ena tet a tet pou den xanete me tipota. meta ebale dio goal

10. zografakis --> polles fores ksexnouse pou paizi. kai kapou kapou ixe kai polla neura. korifi i diamartiria tou karageorgirou pou tou lei ama sikosis ksana to xeri sou se antipalo tha se g.....so. xaxaxxa kai kala lei ftanoun pia i kokkines kartes

11. apo ths allages den ksexorisa kanenan. se kapia fasi den iksera kai pio onoma (metagraphes) anike se pia fatsa opote sikothika kai efiga apo ton pango kai piga sthn kerkidia apo ta tsakalia tou s.f. stuttgart pou ixan erthi pali me leoforio 400 xm (apli diadromi) me akrivos 36 atoma (imoun kai ego mesa) prospathisan na stisoun to diko tous panigiri.

12. o paok itan sxedon se oles ths thesis somatika pio dinatos. oi tsexi ixan 5-6 paixtes pou me to zori ixan 1,72 ipsos.

13. pezane apo to 50 kai meta peripou me 10 atoma kai omos fagame goal, gia mena aparadikto.

14. sto proto imixrono xaname 1-2 eno ixame katoxi ths balas 60 % peripou

LIPON AUTA TA LIGA OPOS TA BLEPO EGO. alla thelo na simpliroso merika akoma. apo thn fisi mou ime arnitikos xaraktiras opote blepo isos merika pragmata arnititika. ta apopano ine ta lathi. auta ama kataveroume na diorthousoume tha pai i omada poli kala. tora exoume akoma ton xrono gia ths allages.

blepo ton paok edo kai 4-5 xronies pou kani thn proetimasia, austria-germania den paizi rolo. sta filika prospatho na pigeno opote mporo. se analoges alles xronies i omada den mporouse na alaksi oute 2 balies xoris na thn xasi. auto to paixnidi itan se genikes grammes polli kalitero apo paixnidi proetimasias apo allh xronia opote olous autous pou ekana me ta apopano na stenaxorithoun ---> tora mporoun na GELASOUN  :spray: :spray: :spray: :spray: :spray:

paok sagapo kai otan tha pethano thelo ton dikefalo ston tafo mou epano
PAOK PANO APO OLLA

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #136 on: July 26, 2005, 11:30:50 »

Mh stenaxwriesai...exoume kameres, kinhta kai tou pouliou to jala...
:)

:headbang:  :wiggle2:  :headbang:

Makedonas

• Guest
« Reply #137 on: July 26, 2005, 11:51:28 »
se genikes grames file hotdog
ta eipes me megaluterh analush opos egw
me mia diafora gia ton akiel
ligo polu oloi kseroume mpalla
kai auto shmenh pws oi apopshs einai sxedon idies .
egw prosopika ton akiel prospathisa na ton dw san paixth tou paok
kai oxi san tourko.kai auto pou eida( mias kai epeze se mia thesi
thn opoia epeksa polla xronia o idios auth tou deksiou opisthofilaka)
ainai oti stekotan polu swsta mesa sto ghpedo kai kaluve swsta olous tous xwrous
sthn pleura tou idios sto prwto hmixrono pou ton eixa mprosta mou.
vevea eixe kai ton egwmith apo mprosta pou katharize ta pio polla sto kentro
alla o idios htan sunexeia ekei pou eprepe na einai
kai opws anefera kai pio pano sto post mou se polles fasei htan monos apo deksia
fwnaze mprosta mou kai zhtouse mpalla alla oi upoloipoi den ton epezan
giauto kai anefera euxomai na htan sumptwsh
twra gia ton charalampous eipame einai traumatias akomh
as perimenoume gia to kopsimo twn epithesewn
kalws einai kai o koutsopoulos to zhema einai
an mporei na kovh kai na meirazei swsta thn
sto shmerino podosfairo h epithesi ksekinaei apo thn amuna
kai se auto tha ton doume otan tha einai apoluta ugeihs.
xwris na thelo na ton meiwsw san paixth edeikse kala stoixeia kai to anagnwrizw.

alessandro4

• Guest
« Reply #138 on: July 26, 2005, 11:54:17 »
10. zografakis --> polles fores ksexnouse pou paizi. kai kapou kapou ixe kai polla neura. korifi i diamartiria tou karageorgirou pou tou lei ama sikosis ksana to xeri sou se antipalo tha se g.....so. xaxaxxa kai kala lei ftanoun pia i kokkines kartes

:lol:  :lol:  :lol: DEN ANTEXEI to thelei o organismos toy  :lol:

yg: aderfia eiste gamatoi OLOI SAS! pliri kalypsi toy filikoy. kamia sxesi me fylades kai koyrafexala ...

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #139 on: July 26, 2005, 12:04:37 »
egw prosopika ton akiel prospathisa na ton dw san paixth tou paok
kai oxi san tourko.

ego den prospathisa apla alla ton ida apoklistika san paixti tou paok

to oth den simfono me thn metagraphi tou den simeni oth tora pou egine ton kano polemo. sthn zwi diafono se polles periptosis kai den mporo na ta exo ola dika mou.

kritiki edosa oxi mono ston akiel alla kai se allous pextes.

alla opos ta les se genikes grammes simfonoume
PAOK PANO APO OLLA