re billara pes mu se parakalw, gamw th trella mu gamw, pes mu, 8a frikarw.....
ti skata farmaka ton potizeis??? r c ti ton sprwxneis to kerata?? ti erxetai kai agorazei o karkinakias kai mas exei adeiasei to farmakeio???
ton elege o sergiannidhs oti an den fygei h omada tu PAOK 8a pesei kathgoria (kai sta @@ mu an einai B' h D') kai o allos o kailas tus elege oti ola kala ola wraia!!! 8a pulhsume kana tria tessera paixtakia kai 8a ftasume tu xronu tetoies meres kai isws an exei meinei o voskaridhs na ton pulhsume kai ayton kai etsi agaphmenoi na synexisume mazi gia polla xronia akoma!!!
rrreeeeeeeeeeeeeeeeee......ti skata trwei????pes mu r billy ti grafei h syntagh tu panw, 8a frikarw teleiws leemmmmeeeeeeeeeee????zhlevw th trella pu pulaei....
:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
ALLA KANEIS DEN PROKEITAI NA ZHLEPSEI TO TELOS SU, KARKINAKI, etsi opws pas....ante gamw to kerato su...ante gamw to 8eio su pu se dinei tis entoles.....giati magges ayto pu fwnazei o makhs 6 mhnes twra (tulaxiston tote to akusa egw) oi metoxes den einai ute sta xeria tu bat man, ute sth kwli8ra tu ute se kammia trapeza ute se tpt ypo8hkes.....
STO SYRTARI TU SWKRATH EINAI OI METOXES TU P.A.O.K.
:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
....ax!!! poname oloi mas dervisia.... oloi mas....alla kuragio....o 8eos voi8os......dystyxws eimaste pio skata kai apo ta skata....
kai na deite oloi otan tu xronu 8a anoigume ta kefalia opoianu erxetai se tumpa kai mh, as psaxnun polintikanthdes, dhmosiografiskoi kai alloi tyxanarpastoi pu ZUN MONO KAI MONO APO TO GKREMOTSAKISMA TU PAOK mas, giati kanume oti kanume!!!!
eseis eiste ypaitioi...parte to xampari....