Νέα διοίκηση υπάρχει πλέον στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού το Πρωτοδικείο με την μέθοδο του κατεπείγοντος δίκασε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Ερασιτέχνη. ΑΝαλυτικά τα ονόματα της εννιαμελούς διοίκησης με εξάμηνη θητεία είναι: Καλύβας, Κατέρογλου, Σεργιανίδης, Τρυπάνης, Παπαδάκης, Κρισταλάκος, Μποζαντζίδης, Καραγιαννούδης, Δημητρίου. Νωρίτερα λύση ανάγκης είχε χαρακτηρίσει την προσφυγή στο Πρωτοδικείο ο Γιώργος Καλύβας. Ο δεύτερος τη τάξει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιλώντας στην εκπομπή "12 στα σπορ" του Αθλητικού Metropolis επανέλαβε ότι είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, όπως και όλοι οι συνεργάτες του και κανείς δεν κάνει πίσω. Επίσης, έκανε λόγο και για... "λαμόγια" που διαρρέουν αναληθή πράγματα.
Ξεκινώντας τα λεγόμενά του, ο Γιώργος Καλύβας υποστήριξε: "Προσωπικά θεωρώ ότι η προσφυγή στο Πρωτοδικείο είναι μια λύση ανάγκης. Από τη στιγμή που δεν συμφωνήσαμε για τη μεταβίβαση των μετοχών, αναγκαστικά ο ΑΣ αποφάσισε να προχωρήσει σe αυτήν την κίνηση. Κάναμε μια κουβέντα με τον ερασιτέχνη και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Γι αυτό εξάλλου και προτάθηκα για την προσωρινή διοίκηση. Επίσης, θέλω να επαναλάβω ότι κανείς από τους συνεργάτες μου δεν κάνει πίσω. Όλοι είναι προσηλωμένοι και αφοσιωμένοι στο πως θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ. Ειδικότερα θα ήθελα να κάνω αναφορά στον Στέφανο Κατέρογλου, που είναι αποφασισμένος και έτοιμος να προσφέρει. Δεν υπάρχει καμία διάσταση με κανέναν".
Συνεχίζοντας ο κ. Καλύβας τόνισε: "Ο ανούσιος δημόσιος διάλογος δεν βοηθάει σε τίποτα. Αντίθετα φανερώνει σκέψεις και σχέδια και αυτό δεν είναι καλό. Η θέση μου από την αρχή ήταν να έρθουμε να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ, χωρίς να αγοράσουμε τις μετοχές, αλλά να βοηθήσουμε ώστε να απεμπλακεί ο κ. Μπατατούδης. Άλλωστε ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να φύγει οριστικά και αμετάκλητα. Όμως φαίνεται ότι κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Θέλουμε μια καθαρή λύση κι αυτή είναι να μεταβιβαστούν οι μετοχές, χωρίς χίλιους δυο όρους. Απλά και κατανοητά και σε δέκα σειρές θα προβλέπονται τα πάντα. Το σχέδιο που προτάθηκε υποτιμά τη νοημοσύνη μας. Επειδή υπάρχουν ορισμένοι νεόκοποι και "λαμόγια", που σκέφτονται μόνο την οικονομισιά, θέλω να τονίσω τα εξής: Δική μας προτεραιότητα είναι να βάλουμε λεφτά στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσουμε την ομάδα, όχι να βγάλουμε. Αν έρθουν οι μετοχές με τη συμφωνία που είχαμε αρχικά κάνει, ισχύει αυτό που είχα πει και σε πέντε λεπτά θα τηρήσω τις δεσμεύσεις μου".
Για το εξώδικο προς την Αγροτική Τράπεζα, ο παράγοντας της "ασπρόμαυρης" οικογένειας σχολίασε: "Είναι πολύ θετική κίνηση το εξώδικο προς την Αγροτική Τράπεζα. Κάνουμε μια ερώτηση για να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει με τις μετοχές, ούτως ώστε να μην υποθέτουμε και κινούμαστε αδίκως. Νομίζω ότι θα δώσει λύσεις, αφού θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση και πλέον δεν θα μπερδευόμαστε".
phgh:www.metrosport.gr