ρε συ jordan σιγουρα σε ξερω φατσικως ,δεν το ειπα για κανενα αλλο λογο . μου θυμιζεις και μενα φασεις γιατι τις εζησα και θυμαμαι οτι τετοιο οπαδικο κινημα δεν θα περασει ποτε απο την ελλαδα οπως και ομαδα σαν την δικη μας την δεκαετια του 70 δεν θα περασει οπως ομαδα σαν του μπασκετ το 92-93 δεν θα περασει . σε πολλα πραγματα ειμαστε πρωτοι και ας εχουμε λιγους τιτλους.που τον θυμηθηκες τον μαουνα ,μαζι ειμασταν καθε μερα και εμενα στο σπιτι στην μανα του στην κυψελη. τον λεγανε βασιλη και οχι γιωργο αλλα εχω να τον δω απο το 89. ψυχη το παλικαρι την ιδια χρονια παιζουμε καραισκακη με τον εθνικο και οι γαβροι στο χαριλαου και φυσικα δεν εχουν παει επανω. φευγουμε απο τον συνδεσμο και 200 μετρα πιο κατω μας την πεφτουν καμια 30-40 ατομα. αυτος 1,90 υψος και 35!!! κιλα ρεχει πιο γρηγορα ,τρεχω και εγω αλλα δεν προλαβαινω και μπαινω σε ενα κουβουκλιο απο αυτα που κοβουν τις καρτες για τα λεωφορεια και ερχονται ολοι προς το μερος μου.ο μαουνας χανεται και αυτοι με παρακαλανε να βγω εξω(ειπαμε ειναι μαλακες),εγω δεν βγαινω ωσπου μετα απο 2-3 λεπτα βλεπω τον μαουνα να επιστρεφει με ενα καδρονι για να τους την πεσει.τοτε βγαινω και εγω και αφου εχουμε κοπανησει 5-6 μετα φαγαμε και εμεις τα σουτια μας. αλλα ειναι τοσο φλωροι που απλως ξεσκονισαμε τα ρουχα μας. τετοια ψυχη εχουμε .γι'αυτο και διαφεριουμε απο τους φλωρους.
υ.γ εχεις το τηλεφωνο του τακη του αγρινιωτη ; αν ναι στειλτο με pm .το δικο σου mail πρεπι να εχει γεμισει. καθε μερα ειμασταν μαζι στην καφετερια που δουλευε στην ομονοια στην στοα του οτε