synxonefthkan - metafer8hkan - eno8hkan kapoia post me to yparxon arxiko gia na yparxei eniaia 8ematologia sto topic.
exoume kai leme-ksanadiabazontas to
ton @crusader
pou anefere oti ftaiei
kai o kosmos AITIOLOGONTAS TO
ton @bane pu anefere oti ftaime emeis xoris omos -kata thn tapeinh mu gnomh- na to sthriksei
mexri stigmhs AITIOLOGONTAS TO kai STHRIZONTAS TO.anoikse to stoma sou opos egrapses @bane

ton @black storm
pou oi apopseis tu me kalyptoun para poly.
na pros8eso oti terasties EF8HNES ektos apo ton pan(T)elonoudh exei
KAI o AS PAOK-blepe katsarhs:
TOPIC ->
Oι τεραστιες ευθήνες KAI του ΑΣ ΠΑΟΚ(λέγε με Κατσαρής) για το κατάντημα του ΜπάσκετKAI oi kolofylades ths 8essalonikhs:
TOPIC ->
Oι αβάντες & στημενες συνεντευξεις του Μετροπολις & μαινεται ο πολεμος αναμεσα σε Σπορ Βορρα - Μετροσπορ.Στη μεση ο ΠΑΟΚ KAI oi loghs loghs managaraioi kai alloi ypoptoi+pan(T)eloudh
TOPIC ->
ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρούσα κατάσταση(χρεη,δηλωσεις-συνεντευξεις παρωδια του
πανελουδη,ξεπουλημα παιχτων,δηλωσεις μπανε,πιθανη μεταφορα απο το παλατακι κ αλλαKAI KATA PROTEVONTA LOGO O PAN(T)ELOUDHS
TOPIC ->
ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρούσα κατάσταση(χρεη,δηλωσεις-συνεντευξεις παρωδια του πανελουδη,ξεπουλημα παιχτων,δηλωσεις μπανε,πιθανη μεταφορα απο το παλατακι κ αλλαKAI oi ery8rolefkes tourtes fysika
TOPIC ->
sfairopoulos kai dimosioi ypaliloi kai ery8rolefkh toyrta!ΚΑΙ o pan(T)eloudhs PALI afou o enas ypopsifios agorasths tu bromouse kai o allos tu myrize:
TOPIC ->
Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτςκαι τωρα στο ζουμι. το προβλημα δεν ειναι ο μπανε. ειναι το μπασκετ. στις δυσκολες μπασκετικες εποχες ο κοσμος περσυ εδωσε οτι καλυτερο ειχε. το καλοκαιρι ο ΠΑΟΚ θεωρητικα θα ηταν ετοιμος για το μεγαλο αλμα. και ΝΑΙ δεν μας απογοητευσε. απλα το αλμα ηταν προς τα κατω και οχι προς τα πανω. για το ποιος ειναι υπευθυνος δεν χρειαζονται περισσοτερα λογια. υπηρξε συνδεσμος που απο τον ιουνιο διαμηνυσε πως κατι πρεπει να γινει γιατι θα κινδυνευσουμε με Α2. το σεπτεμβριο ο κυρ τακης σας ειπε στην συνεντευξη τυπου πως τα πραγματα ειναι δυσκολα αλλα θα παλεψουμε και να μην ακουτε τους επαγγελματιες της 4 που ζουνε απο τον ΠΑΟΚ και τους πληρωμενουν κονδυλοφορους της 4. αν μαλιστα ηταν περισσοτερο ζωχαδιασμενος θα ελεγε καμια 20αρια ονοματα, αυτα που εχει δωσει ηδη στην ασφαλεια και σε αυτους εχει στειλει εξωδικα ουκ ολιγα μεχρι στιγμης. γι αυτους λοιπον τους "επαγγελματιες", δεν βρεθηκε ενας απο εσας να πει μια κουβεντα συμπαραστασης δημοσια.
sorry guys, ειμαι 32, εχω οικογενεια, με ξερουν απο 15 χρονων, απο 18 χρονων ανεβοκατεβαινα τα σκαλια στη βασ. σοφιας, ξερουν που μενω, που δουλευω, το σταθερο μου, το κινητο μου. ας μπει καποιος αλλος μπροστα. εγω βγηκα μπροστα απο το μαιο. με ξεφτιλισε δημοσια με ειπε "μεροκαματιαρη" και "επαγγελματια". αντε να δω εσας ρε μαγκες. μπροστα εσεις και πισω εγω. αλλα μπροστα εσεις. θα περιμενω λιγο ακομα. υπαρχει χρονος. μετα θα αναλαβω παλι με τους υπολοιπους "μεροκαματιαρηδες" και οπου μας βγαλει. λιγο ακομα θα περιμενω.
TOPIC ->
Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια της ΘΥΡΑΣ 4 για τις προσπαθειες τους να βοηθησουν με τον τροπο τους μπας κ σωθει το ΜπασκετLINK ->
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,3558.0.html@black storm
to parapano topic tparxei apo ton IOUNIO 2005 opou katagrafontai oi prospa8eies ths 8yras 4 gia na sozotan oti mporouse na so8ei apo to basket.
nomizo OLOI osoi symetexoun se afthn thn enothta to exoun diabasei kai to gnorizoun.an oxi DYSTHXOS einai to ligotero ........xmm ante kales giortes kai kala xristougenna meres pu einai

Y.G.den 8elo pou8ena na "odhghso" thn shzhthsh,apla perimenei h tapeinothta mu mhpos kai esto kata 1/1000% odhgh8ei kapou kalytera o PAOK meso ths shzhthshs afths.