ρε αδερφε αλαμανα 85,πρασγματικα μου φαινεσαι απο τους ποιο σοβαρους εδω μεσα με τις αποψεις σου..Αλλα ρε φιλε μην υπερασπιζεσαι τοσο ποια τους συνδεσμους,ξερω εισαι συνδεσμιτης,αλλα ο σκοπος των οργανομενων ειναι να ξεκινουν κατι κ να τους ακολουθει ο απλος κοσμος..
ΟΛΟΙ εμεις η μη συνδεσμιτες θα το ξαναπω,δεν σημαινει οτι αγαπαμε λιγοτερο την ομαδα απο τους οργανωμενους,περιμενουμε απο τους οργανωμενους να ξεκινησουν την επανασταση κ εμεις θα ακολουθησοθμε,γι αυτο οι συνδεσμοι λεγονται οργανωμενοι οπαδοι,ετσι το αντιλαμβανομαι εγω τουλαχιστον.Και κατι τελευταιο,εμεις οι απλοι οπαδοι εχουμε παρει πιο πολλα διαρκειας απο τους οργανωμενους,πραγμα λογικο μεν,αλλα εσεις λεγατε θα παρετε ολη την θυρα 4..
Φίλε μου, μη νομίζεις ότι μου αρέσει να παίρνω συνέχεια θέση πάνω στο θέμα "Σύνδεσμοι", αλλά αναγκάζομαι να το κάνω όταν βλέπω εύκολες διατυπώσεις κατηγοριών. Είμαι συνδεσμίτης από τα 10 μου, δηλαδή κλείνω 30 χρόνια μέσα σε συνδέσμους. Έχω δει πολλά λαμόγια να περνούν σαν κομήτες από το συνδεσμιακό κίνημα για να κάνουν την αρπαχτή τους και να αποβάλονται από το σώμα μας μόλις γίνουν αντιληπτοί από όλους εμάς, τους υπόλοιπους, που πιστεύουν ότι οι σύνδεσμοι υπάρχουν μόνο και μόνο για να υπηρετούν τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι κάτι που γίνεται συνεχώς και επαναλαμβάνεται, αφού πολλοί είναι αυτοί που βάζουν το δικό τους ατομικό συμφέρον πάνω από οτιδήποτε άλλο. Αυτούς δεν τους υπερασπίζομαι. Υπερασπίζομαι όλους τους υπόλοιπους που πιστεύω ότι είναι η πλειοψηφία. Το κάλεσμα που κάνω προς όλους εσάς να μας συντροφέψετε μέσα από τους συνδέσμους, δεν είναι ειρωνικό. Βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που αγωνιούν για τον ΠΑΟΚ και τον αγαπάν πραγματικά. Σοβαρά άτομα και μορφωμένα, που είναι η πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσήδων που είναι στο PAOKWORLD, χρειάζονται μέσα σε συνδέσμους. Και προς Θεού... δεν είπα ποτέ ότι αυτοί που δεν είναι σε συνδέσμους δεν αγαπάν τον ΠΑΟΚ ή είναι λιγότερο ΠΑΟΚ από τους συνδεσμίτες. ΠΑΟΚόμετρο δεν υπάρχει και ο καθένας προσφέρει όσο μπορεί.
Στο διαταύτα. Παραδέχτηκα ότι δεν κάναμε τίποτα από όσα θα μπορούσαμε να κάνουμε και αυτό επειδή ρίξαμε το βάρος στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τα προβλήματα που έχει αυτό. Μακάρι να προλαβαίναμε να κάνουμε κάποια πράγματα, αλλά να είσαι σίγουρος ότι αυτά θα γίνουν. Είμαστε στο μέσο του καλοκαιριού. Ο κόσμος είναι για μπάνια. Πιστεύω ότι όταν ξεκινήσει ο αγώνας από τους συνδέσμους θα ακολουθήσει ο μη οργανωμένος.
Όσο για τα διαρκείας... Για μένα κακώς βγήκε ένας συνδεσμίτης και μίλησε για συγκεκριμένο αριθμό διαρκείας. Το σωστό θα ήταν να μιλήσει για προσπάθεια από τους συνδέσμους διάθεσης των διαρκείας σε περισσότερους ανθρώπους με σκοπό την εξάντληση του πετάλου της Θύρας 4 και όχι μόνο. Υπάρχουν και οι καλοθελητές από αντίπαλες ομάδες που με μηνύματα τους στα ράδια το παίζουν ΠΑΟΚτσήδες και ρίχνουν το δόλωμα "Τι κάνουν οι σύνδεσμοι; Που είναι τα διαρκείας που υποσχεθήκαν;" που δυστυχώς κάποιοι το τσιμπάν και το αναπαράγουν. Τώρα φτάσαμε σε ένα σημείο να μας κατηγορούν όλοι για τον αριθμό που διαθέσαμε, τη στιγμή που φέτος δεν έγινε η καλύτερη συννενόηση λόγω απειρίας της νέας διοίκησης και κάποιοι συνδεσμίτες ήδη κάναν το καθήκον τους και πήραν το διαρκείας τους, αλλά δεν το γνωρίζει ο πολύς κόσμος.
Εξηγώ για να μην παρεξηγηθώ.
Τα διαρκείας βγήκαν στην κυκλοφορία πριν μιλήσει η διοίκηση με τους συνδέσμους. Αποτέλεσμα είναι όλοι οι συνδεσμίτες που είχαν το δικαίωμα ανανέωσης σε θέσεις εκτός των πετάλων να το κάνουν ατομικά ο καθένας, χωρίς την συνδρομή των συνδέσμων και χωρίς να αναγράφεται πουθενά ότι αυτός που ανανεώνει το διαρκείας είναι μέλος συνδέσμου. Αυτό γινόταν μέχρι πέρσι. Αν πήγαινες, φέτος θα έβλεπες πάνω στο διάγραμμα της κερκίδας τις θέσεις που αναγράφονταν "Σύνδεσμος Τάδε". Αυτές οι θέσεις έχουν ξαναγοραστεί από τους συνδεσμίτες που τις είχαν πέρσι, αλλά ο σύνδεσμος δεν φαίνεται πλέον πουθενά και ο κόσμος νομίζει ότι οι σύνδεσμοι δεν αγοράζουν.
Άλλο παράδειγμα:
Με την σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αναφέρει ότι για να πάρεις το καρτελάκι θα πρέπει να προσκομίσεις την ταυτότητα σου, προκύπτει ένα άλλο θέμα. Πως γίνεται να έχει στην κατοχή του ο υπεύθυνος του συνδέσμου όλες τις ταυτότητες των μελών που έχουν γραφτεί για να αγοράσουν διαρκείας και να πάρει τα καρτελάκια τους. Όταν έγιναν οι προεγγραφές, προσκομίσαν τα μέλη φωτοτυπίες των ταυτοτήτων και συμπληρώσαν τις αιτήσεις της ΠΑΕ για να γίνουν κάτοχοι διαρκείας. Μετά τη σημερινή ανακοίνωση, τι θα γίνει; Θα πρέπει να πηγαίνει ο συνδεσμίτης μόνος του στην ΠΑΕ ώστε να επιδυκνείει την ταυτότητα του;
Όλα αυτά προκύπτουν απο την ασυννενοησία που υπήρχε και υπάρχει και προκύπτει από την απειρία της νέας διοίκησης.
Μπορεί κάποιος να πει διαβάζοντας αυτά που γράφω "τι δικαιολογίες λέει τώρα ο μαλάκας", αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Οι συνδεσμίτες αγόρασαν σημαντικό αριθμό διαρκείας, συνεχίσουν να αγοράζουν, αλλά αυτό δεν φαίνεται πουθενά και δυστυχώς ότι και να γίνει θα κατηγορηθούμε ότι δεν έχουμε την απαραίτητη συνεισφορά.