Author Topic: H φανέλα με το #7 (Ω ΜΠΑΝΕ ΜΠΑΝΕ!!)  (Read 9920 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
Απ: H φανέλα με το #7 (Ω ΜΠΑΝΕ ΜΠΑΝΕ!!)
« Reply #200 on: December 20, 2013, 00:02:54 »
ΠΑΟΚτσήδικο έπος. Χρόνια πολλά αρχηγέ.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #201 on: December 20, 2013, 09:54:30 »
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ
ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ
τοσο αληθεια...

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #202 on: December 20, 2013, 10:39:30 »
καποτε στο παλιο holiday inn που σε φωναξα μπαμπαρε μου ειπες 'ρε μαλλλλακα φωναζε με μπαμπη,μ αρεσει κιολας '
δεν θα ξεχασω και τα μπινελικα σου καποτε στο παγκρατι που αφου εχουμε εξαντλησει τα φορακια και τα εισιτηρια που ειχαμε τα εβαλες με τον αρχιμπατσο και μπηκαμε καμια 30αρια ακομα μεσα
φτιαξε παλι τον ΠΑΟΚ που θελουμε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #203 on: February 24, 2014, 22:16:49 »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #204 on: February 25, 2014, 00:38:32 »
bozik όχι τέτοια βραδιάτικα ρε φιλε και σε 6 ώρες πρέπει να ξυπνήσω να πάω δουλειά

μεγάλε Bane μια ζωή μαζί σου, είσαι ίνδαλμα ρε αλhτρα, είσαι η καψούρα μας η μεγάλη η αθάνατh, ήσουνα για μας ο ΠΑΟΚ κι ο ΠΑΟΚ ήσουνα εσύ

ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #205 on: February 25, 2014, 20:34:42 »
http://www.paokmania.gr/basket/diafora/60042-to-stoixima-borei-na-kerdithei

ΜΠΟΡΕΙ να γινει και σε μας κεντρικη η προσπαθεια του?

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #206 on: February 25, 2014, 20:40:44 »
οποιος εχει προσβαση στην κεντρικη ας το κανει..οχι σε μια βδομαδα ομως

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #207 on: February 25, 2014, 23:00:48 »
υπάρχει εδώ και 2-3 μέρες στα ΠΑΟΚτσήδικα νέα αλλά χρειάζεται κάποιος που κατέχει τα γραφικά να βάλει ένα μπάνερ ,κάτι τέτοιο!

οο μπάνερ μπάνερ
« Last Edit: February 25, 2014, 23:16:11 by disorder »
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #208 on: February 27, 2014, 14:26:03 »
[img width= height=]http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Paok/article1542828.ece/ALTERNATES/w620/35522.jpg[/img]

πατάς στην εικόνα και σε πάει στο λινκ της καε για τα εισιτήρια..
ας μπει μια τέτοια στην κεντρική
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #209 on: March 05, 2014, 14:16:56 »
βγαλτε ολοι οι σ.φ. εκρδομη με gay να γεμησουμε την τουμπα να παρουν τα φραγκακια ο σαλπι τις καρδιας μας κ το πατρινο καρναβαλι..
φερνεις χ κ ολα καλα μωρε με τον gay επαιζα εριξε στην man u 2 τεμαχια..

αδερφια στηριξτε αυτον που πραγματικα μας εχει αναγκη...
μην γινουμε σαν λαος πανηγηρτζιδες

Υ.Γ.ξερω εχω κουρασει πραγματικα πολλους με την σημπεριφορα μου κ ζηταω συγνωμη απο πολλα αδερφια αλλα ρε πστ δεν μπορω αν δεν τα πω θα σκασω..
ευχαριστω κ παλι συγνωμη

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #210 on: March 05, 2014, 15:55:09 »
σε συγχωρω γιατι ειμαι μεγαλοκαρδος μπλαξτερ

αρκει να μου στειλεις γαντια μηχανης στα γενεθλια μου.μεγαλης μηχανης

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #211 on: March 08, 2014, 15:33:28 »
Ο βάζελος και ο γαύρος παθαίνουν ότι πάθαμε εμείς το 1995 και μετά. Η αστερόσκονη του Ομπράντοβις και του Ίβκοβιτς χάνεται όσο περνάει ο καιρός και σε συνδυασμό με το ότι γερνάνε οι Διαμαντίδης, Σπανούλης κλπ έρχεται το τέλος εποχής και η πτώση. Καινούργια φυντάνια αργούν και είναι ευκαιρία για εμάς να τους χτυπήσουμε όσο μπορούμε.
Ας συσπειρωθούμε οπαδικά, διοικητικά και αγωνιστικά και μακάρι από του χρόνου να είμαστε στο ίδιο επίπεδο.

ΠΑΟΚ γερά εμείς θα ξαναφέρουμε το μπάσκετ στο Βορρά.

Offline Ten

• Κερκίδα
  • *
« Reply #212 on: March 08, 2014, 19:43:09 »
Μόνο που αυτοί έχουν ακόμα λεφτά..Πολλά λεφτά! Εμείς τότε μαζί με τις μεγάλες προσωπικότητες χάσαμε και τα φράγκα (όσα είχαμε τουλάχιστον). Πάντως και πριν 2 χρόνια που πήραν Μπαρτζώκα και Πεδουλάκη τα ίδια λέγαμε, αλλά ο ένας ξαναπήρε Ευρωλίγκα και ο άλλος νταμπλ. Οπότε τα φράγκα δυστυχώς είναι το θέμα...

Offline george4

• Αλλαγή
« Reply #213 on: December 19, 2014, 11:42:33 »
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΑΝΕ

μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #214 on: December 19, 2014, 12:04:35 »
Ευτυχώς ρε γαμημένε σέρβε που ήρθες πειναλέος από τη χώρα σου τη διαλυμένη για να μας αποδείξεις ότι ο Π.Α.Ο.Κ. και η αγάπη για αυτόν είναι αξίες ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ που δεν εξαρτώνται από καταγωγές και εντοπιότητες, ούτε γνωρίζουν σύνορα και περιορισμούς.
Ότι μπορεί να είναι και ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ Π.Α.Ο.Κ. κάποιος που γεννήθηκε σε άλλη χώρα χωρίς να ξέρει καν τι είναι Π.Α.Ο.Κ. ο ίδιος ή κανένας στο περιβάλλον του.

Είναι λίγο να σου ευχηθώ χρόνια πολλά για σήμερα, γιατί εσύ μας έδωσες αναμνήσεις για χρόνια πάρα πολλά, ως τα γεράματα, και αυτό δεν εκφράζεται σε καμία ευχή.

Θα πεθάνω με τα δάκρυά σου στη Νάντ, 29ποντη σλάβικη gypsy πούτσα. Θα πεθάνω και θα θυμάμαι το '91 το τρίποντο απο το ύψος του μουνιού της μάνας τους με βήματα και ταμπλό, να τα σπάω όλα μέσα στο σπίτι, να με κάνεις να νιώθω οτι εγώ το 'βαλα. Θα πεθάνω και θα θυμάμαι την Ταουγκρές τότε που ο Κομάς έβαλε ακόμα κ 4αρι να παίξει man2man πάνω σου κ συ να βάζεις 34 μην χαμπαριάζοντας Χριστό. Θα πεθάνω και θα θυμάμαι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ το στραβό αλήτικο περπάτημά σου, θα πεθάνω και θα θυμάμαι για πάντα πόσο ευλογημένη υπήρξε η γενιά μου που στα χρόνια του Άλεξιτς κ του απόλυτου τίποτα, στα χρόνια που τα πρα αναφωνούσαν ΟΛΑ, βόρεια-νότια,  με τον γκάλη το γιαννάκη, ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ μας κράτησες μακρυά απο το mainstream κοπάδι να χοροπηδάμε μέλη μιας εφορμούσας γύφτικης λαοθάλασσας που πατε ρε μαλάκες....
Θα πεθάνω ρε κουφάλα γιατί με κράτησες ΠΑΟΚ γτ γεννήθηκες ΠΑΟΚ γτ η τιράντα της φανέλας που σκούπιζες την φορούσα στον ύπνο μου δεκαετίες. Συγνώμη που μαστε τόσο αγνώμονες γτ ακόμα δεν έχουμε καταλάβει το μέγεθος της παρουσίας σου. Εύχομαι να ζήσεις 1000 χρόνια και σίγουρα παραπάνω απο όσα ζήσω εγώ, γιατί δεν θα αντέξω ΠΑΟΚ χωρίς 7, ΠΑΟΚ χωρίς σημαία, ΠΑΟΚ χωρίς ενέσεις στην μέση

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #215 on: December 19, 2014, 12:53:55 »
Ευτυχώς ρε γαμημένε σέρβε που ήρθες πειναλέος από τη χώρα σου τη διαλυμένη για να μας αποδείξεις ότι ο Π.Α.Ο.Κ. και η αγάπη για αυτόν είναι αξίες ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ που δεν εξαρτώνται από καταγωγές και εντοπιότητες, ούτε γνωρίζουν σύνορα και περιορισμούς.
Ότι μπορεί να είναι και ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ Π.Α.Ο.Κ. κάποιος που γεννήθηκε σε άλλη χώρα χωρίς να ξέρει καν τι είναι Π.Α.Ο.Κ. ο ίδιος ή κανένας στο περιβάλλον του.

Είναι λίγο να σου ευχηθώ χρόνια πολλά για σήμερα, γιατί εσύ μας έδωσες αναμνήσεις για χρόνια πάρα πολλά, ως τα γεράματα, και αυτό δεν εκφράζεται σε καμία ευχή.

Θα πεθάνω με τα δάκρυά σου στη Νάντ, 29ποντη σλάβικη gypsy πούτσα. Θα πεθάνω και θα θυμάμαι το '91 το τρίποντο απο το ύψος του μουνιού της μάνας τους με βήματα και ταμπλό, να τα σπάω όλα μέσα στο σπίτι, να με κάνεις να νιώθω οτι εγώ το 'βαλα. Θα πεθάνω και θα θυμάμαι την Ταουγκρές τότε που ο Κομάς έβαλε ακόμα κ 4αρι να παίξει man2man πάνω σου κ συ να βάζεις 34 μην χαμπαριάζοντας Χριστό. Θα πεθάνω και θα θυμάμαι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ το στραβό αλήτικο περπάτημά σου, θα πεθάνω και θα θυμάμαι για πάντα πόσο ευλογημένη υπήρξε η γενιά μου που στα χρόνια του Άλεξιτς κ του απόλυτου τίποτα, στα χρόνια που τα πρα αναφωνούσαν ΟΛΑ, βόρεια-νότια,  με τον γκάλη το γιαννάκη, ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ μας κράτησες μακρυά απο το mainstream κοπάδι να χοροπηδάμε μέλη μιας εφορμούσας γύφτικης λαοθάλασσας που πατε ρε μαλάκες....
Θα πεθάνω ρε κουφάλα γιατί με κράτησες ΠΑΟΚ γτ γεννήθηκες ΠΑΟΚ γτ η τιράντα της φανέλας που σκούπιζες την φορούσα στον ύπνο μου δεκαετίες. Συγνώμη που μαστε τόσο αγνώμονες γτ ακόμα δεν έχουμε καταλάβει το μέγεθος της παρουσίας σου. Εύχομαι να ζήσεις 1000 χρόνια και σίγουρα παραπάνω απο όσα ζήσω εγώ, γιατί δεν θα αντέξω ΠΑΟΚ χωρίς 7, ΠΑΟΚ χωρίς σημαία, ΠΑΟΚ χωρίς ενέσεις στην μέση

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #216 on: December 19, 2014, 13:41:31 »
Απο μπάσκετ δεν έχω ιδέα. Δεν είχα δεν νομίζω ποτε να έχω. Δεν ξέρω εαν ήσουνα καλό 2άρι γιατι μπορεί να ήσουνα και 3αρι. Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες για τα ιστορικά ματς που με έκαναν ΠΑΟΚ. Εγω πιτσιρικάς ήμουνα με σκισμένα γόνατα απο τα γήπεδα μπάσκετ που τα είχαμε για μπάλα. Η μόνη μου σχέση με το μπάσκετ ήταν αυτη, να βάζω για δοκάρι τη μπασκέτα.

Αλλα θυμάμαι οτι έγινα ΠΑΟΚ για σένα. Το δάχτυλο στο σουτ, το πάθος που έβλεπα, την αγάπη σου για το ΠΑΟΚ δεν ξέρω κάτι απο αυτά. Είμαι σίγουρος οτι έπαιρνα στην select και προσπαθούσα να κάνω τις κινήσεις σου, και να έλεγα δυνατά Μπάνε στο λειαπ, μπάνε στα 6 και 25.

Με έβαλες σε αυτην την παράνοια, να υποστηρίζω μια ομάδα που την έβλεπα με το κυάλι. Να αγαπήσω μια πόλη που δεν την ζούσα και δεν την έζησα ποτέ, τουλάχιστον όπως την εννοούνε οι ερωτιάρηδες.
Μεγάλωσα Μπάνε, έχω δει ώρες και μέρες και βδομάδες ΠΑΟΚ, ποτέ δεν είδα όμως έναν να κουβαλά την τρέλα σου την αγάπη σου για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Αυτη είναι η κατάρα που μας άφησες, που να ξερες Μπάνε τότε όταν έβαζες το ναρθηκα και φώναζες παρων οτι μετά απο χρόνια ένας παίκτης που φοράει την ίδια στολή με σενα θα κρυβότανε πίσω απο γιατρούς, που να ξερες οτι κάποιοι θα την κάνανε απο την πίσω πόρτα.

Εγω Μπάνε ακόμα και να τα ξερα, πάλι θα έμπαινα σε αυτην την ταλαιπωρία, μόνο και μόνο για να ξαναζήσω αυτή την αίσθηση, να φουσκώνω απο χαρά σε κάθε ιστορικό βράδυ και σε κάθε αδιαφορό μεσημέρι.

Χρόνια Πολλά "7"

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #217 on: December 19, 2014, 16:12:57 »

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #218 on: December 19, 2014, 16:18:48 »

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #219 on: December 19, 2014, 23:23:04 »
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ.ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ-ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ Π.Α.Ο.Κ.
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ