Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι πήγατε στην μπουτικ στο παλατάκι..Μπόλικα πράγματα και γενικά λεφτά να έχεις να σκορπάς..
Κάτι όμως με ψιλοενόχλησε...Στις φανέλες προς πώληση, δίπλα στο 4 του Μούλα, το 10 του Γκαγκα και το 14 του Νίλσεν ήταν και το 7...του Βασιλειάδη!!!
Πριν 4,5 χρόνια κράζαμε το Φλεβαράκη που στο πρώτο ματς στο παλατάκι δεν είχε στην αποστολή τον ΑΡΧΗΓΟ, που θα έπρεπε να βγει μόνος του, να κάτσει καμιά ωρα μέσα και μετά ναρθουν οι υπόλοιποι. Επίσης δίπλα στα λάβαρα με τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα ΕΠΡΕΠΕ να είναι κρεμασμένη και η φανέλα του ΜΠΑΝΕ. Αντ'αυτού, το 7 τώρα το έχει ο Βασιλειάδης και φυσικά το παλατάκι θα γεμίσει με φανέλες του ίδιου και του Μούλα..Εμένα όμως δε μου κάθεται καλά ρε μάγκες...Πείτε με παρελθοντολάγνο, πείτε με ό,τι θέλετε, αλλά εγώ όταν βλέπω φανέλα με το 7 και το δικέφαλο αετό σκέφτομαι τον ΑΡΧΗΓΟ με τα καρύδια ελέφαντα και την καρδιά λονταριού. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να πάρει την πρωτοβουλία, όμως η φανέλα με το 7 ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αποσυρθεί, και να κρεμαστει στο γήπεδο με εορταστικό φιλικό για τον ΜΠΑΝΕ όπου θα συμμετέχουν κι άλλοι της χρυσής εποχής (Κόρφας, Μπάρλοου, Σταυρόπουλος, Μαματζιόλας, Πέτζα, αν βρούμε τον Cliff Levingston που κάρφωσε με τα 2 χερια στη μάπα του Μουρεσάν

).
Αυτό έπρεπε να γίνει, αλλά ποιος να το σκεφτεί;..
Υ.Γ. Bonus πληροφορία: Ετοιμάζεται dvd που θα πωλείται στην μπουτικ με αγώνες (ή φάσεις, δεν πολυκατάλαβα τι μου είπε η υπάλληλος) από Γενεύη, Ναντ (

)Τριέστη κ.α. ...
Υ.Γ. 2 Εννοείται ότι αγορασα φανέλα του Βασιλειάδη. Θα βγάλω το όνομα με το σίδερο, και όταν παίζω μπάσκετ με αυτήν θα σκουπίζω τον ιδρώτα με το δεξί τιραντάκι...Πάλι συγκινήθηκα γαμώτο...