Χρόνια πολλά και ευτυχισμενα σε όλο τον κόσμο, ειδικά σε όσους περνούν δύσκολες ώρες αυτές τις μέρες που όλοι μας ξεχειλιζουμε απο χαρα.
ΠΑΟΚΑΡΑ χρόνια πολλά και κυρίως ΚΑΛΑ. Με υγεια διοικητική, αγωνιστική και οπαδικη...
Χρόνια πολλά σε ολους τους εορτάζοντες και στους ΠΑΟΚτσηδες απανταχού του Σύμπαντος!
Υγ: Οσο για σένα ρε death4, τι να πω... εδώ που όλοι μας γράφουμε ευχές για τα αδερφια μας στο φόρουμ κλπ κλπ,εσυ κάθεσαι και ασχολεισαι με τον κάθε μαλακα λερωνοντας το τοπικ;
Επίσης, δεν βρίσκω τον λογο να αναφέρεσαι σε μένα και να ασχολεισαι μαζί μου, απο την στιγμη που εξηγηθηκα στα αδέρφια εδώ και είδαν οτι δεν έχω σχέση προσωπική με τον εν λόγω. ευελπιστω οτι θα λήξει εδώ και παρακαλώ τους μοντς να μεταφέρουν τόσο το μήνυμα σου, όσο και το υστερόγραφο μου, στο κατάλληλο τοπικ. Η να τα διαγράψουν και τα δυο μηνύματα εδώ(όχι τις ευχες μου, μονο το υγ) που δεν έχουν σχέση με το τοπικ εδω και το ζητω νομιζω δικαιολογημενα, απο την στιγμη που αδικως αναφέρεσαι ειρωνικά και σε μένα και με στοχοποιεις.