Author Topic: Eυχές για καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές - Έθιμα - Που θα πάμε  (Read 9510 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Πνευματική και ψυχική υγεία σε όλους..

DimNaoussa

• Guest
KAla Xristougenna,kales giortes, kalh prwtoxronia kai panta paok..

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Να δώσω τις ευχές μου για όμορφα Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε προσωπικό επίπεδο για όλα τα μέλη του forum και φυσικά για την ΠΑΟΚάρα μας.
Όσοι θέλετε να παίξετε χαρτάκι, ζεσταθείτε λίγο κάνοντας προθέρμανση και πονηρευτείτε, επειδή ποτέ δεν ξέρετε τι χαρτί έχει ο καθένας:
http://dev.kerb.co.uk/poker/
gdaou
"γάβροι=κότες"

CLUB LARISA

• Guest
Υγεία και ευτυχία για όλους τους αδερφούς του σαιτ. Καλή ξεκούραση. Ραντεβού ξανά στα γήπεδα και τις αλάνες, στα τσιμέντα και τα πέταλα για το μεγαλείο του Δικεφάλου μας.
Καλη χρονιαααααααα, χρονια πολλάααααααααααα
Και ηπατίτιδα στον Πειραιαααααααααααααααααααααα ;D ;D

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ante paoktsakia kala xristougena kai kali prwtoxronia se olous.efxomai ugeia kai xara stin oikogenia tou kathenos kai fusika kathe epituxia stin PAOKARA mas.
ante kai kala kerdi apo to xartaki pou armozei sto pnevma twn imerwn.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Maria

• Guest
Λοιπον... Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλές γιορτές ΥΓΕΙΑ και ευτυχία όχι μόνο στις γιορτές...

Επίσης να ευχηθώ στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας τα καλύτερα... νίκες πολλές... Η Τούμπα πάλι να 'ναι καζάνι... Και να γαμηθεί το σύνταγμα κ το Πασαλιμάνι... ;)

Εγώ σε μία ώρα φεύγω να πάω στο χωρίο μου... Αίγιο που έχει και πολλούς ΠΑΟΚτσήδες... Οπότε για καμιά βδομάδα δεν θα ξανα γράξω...

Να περάσετε πολύ όμορφα παιδιά... και να ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!..........

ΦΙΛΑΚΙΑ... :-* :-* :-*

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
prota ap'ola ygeia se olous agapi kai na perasete oloi kales giortes!!!tora gia tin paokara mou to 2008 eyxomai na erthoun epityxies na paei kala i omada k na ftasei ekei pou theloume....
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Ygeia stin oikogeneia mou stin oikogeneia mou kato sta patria edafi kai se ola ta PAOKtsakia pou agapane auto pou oloi exoume stin kardia mas...ton PAOK MAS!!!
Tis euxes mou gia kala xristougenna apo tin Polonia(pagomeni alla filokseni)!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline diegito4

• Αλλαγή
xristara kali xronia kales giortes ekei sta "filoksena" kai se perimenoume.

manos4

• Guest
αντε καλα χριστουγεννα σε ολους με ΥΓΕΙΑ............

Argonath4

• Guest
Kala Xristougenna se olous, me ygeia kai nikes gia tin PAOKara mas...

Να δώσω τις ευχές μου για όμορφα Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε προσωπικό επίπεδο για όλα τα μέλη του forum και φυσικά για την ΠΑΟΚάρα μας.
Όσοι θέλετε να παίξετε χαρτάκι, ζεσταθείτε λίγο κάνοντας προθέρμανση και πονηρευτείτε, επειδή ποτέ δεν ξέρετε τι χαρτί έχει ο καθένας:

:lol: :tsigaro: Eisai aisxros re Alamana85...fagame papa telika  :D... pou to psarepses auto re trele ?

goudas4

• Guest
Loipon Xronia Polla ki apo mena se olous sas alla kai stis oikogeneies sas...Na perasete kala stis giortes kai na fortwsete mpataries kathws akolouthei
dyskoli synexeia gia tin PAOKARA se ola ta epipeda kai prepei na eimaste synexws se ekgrigorsi...

Emena tha me mathei kaneis poker??  ;D ;D :D :D

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Καλές γιορτές κι από μένα σ'όλα τα αδέρφια μου(μιας κ αναχωρώ για 2 βδομαδούλες για το χωριό)!!
Φάτε πιείτε,βγάλτε γούστα για να πάρουμε δυνάμεις για το βου γύρο που θα χει άλλα γούστααα...!
ΠΑΑΑΑΟΚ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΟΟ ΠΑΟΚ ΛΕ ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΟ!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline agraf

• Αλλαγή
Καλες γιορτές και ευτυχισμένο το 2008 σε όλο το λαό του ΠΑΟΚ, ύγεία να έχουμε και κάνω την ευχή στο τελος του 2008 να έχει κάνει ο καθένας από εμάς έστω και μικρή πρόοδο σε σχέση με το τέλος του 2007!

jmjyiannis

• Guest
paides thimitheite persi tin idia periodo pos eimastan. Na min po gia propersi.....

Ta kalitera erxontai!

Kales giortes kala Xristougenna kai sto telos twn giortwn, oloi pisw sta spitia mas igeieis

northeagle_4

• Guest
Χρονια πολλα καλες γιορτες και καλη χρονια σε ολους σας και τις οικογενιες σας αδερφια !!!
  Το νεο ετος με εναν ΠΑΟΚ ηδη αναγεννημενο θα ειναι δυσκολο αλλα ελπιδοφορο,να μας πανε ολα καλα και ας κανουμε πολλα βηματα για την γιγαντωση !!! Ακομα μπουσουλαει ο συλλογος μετα τν δεκαετια της ντροπης και ηδη καταφεραμε πολλα,τα καλυτερα ερχοντε !!!

MeTaLLiuM-G4

• Guest
Σας χαιρετώ (καθώς είμαι νέος στο forum) και σας εύχομαι όλους καλές γιορτές αδέρφια.
Διπλό στην αθήνα με τα χανούμια που απ'ότι ακούω ζορίζονται με τον Εργοτέλη αυτή την ώρα.
Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι παραγωγική για τον ΠΑΟΚ και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.
Νέα εποχή ξεκινάει, να είμαστε όλοι εκεί για να μην χάσουμε λεπτό από το μεγαλείο του ΠΑΟΚ!

Αδελφικοί χαιρετισμοί από το ψιλοχιονισμένο αλλά πάνω απ'όλα ασπρόμαυρο Πανόραμα,
Νίκος

billaras

• Guest
kalws irthes sto forum mas aderfe
kala xristougenna kai kales giortes kai se sena....

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
kalos irthes kai apo mena aderfe...kai elpizo na nikisi o ergotelis etsi oste na pesi kai ligo i psixologia tous.....

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
KALES GIORTES APO TIN ASPROMAURI GERMANIA!!!
Gamiete o Thrilos kai o pireas