Author Topic: Πώς μπορώ να κάνω post φωτογραφίες στο forum;( www.imageshack.us και www.imageshack.gr)  (Read 1310 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **

2. Εξαφανίζεται η παρακάτω εικόνα
τι κανει??? :-\

Διορθώθηκε το λάθος, απο όλο το ποστ αυτό βρήκες να σχολιάσεις;  :03:
« Last Edit: April 05, 2009, 14:42:49 by tsakalaki »
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
 ;D ;D ;D ;D

τα υπολοιπα τα ηξερα!!αυτο μου εκανε εντυπωση...οκ περα απ'την πλακα πολυ χρησιμη η βοηθεια....
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

tilemachos

• Guest

tilemachos

• Guest

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Πατάς το εικονίδιο που λέει εισαγωγή εικόνας

Θα σου βγάλει (img)[/img]. Ανάμεσα σε αυτό βάζεις το url της φωτογραφίας που θές.

Να πατας για τεστ την Προεπισκόπηση για να μην ποστάρεις τα τέστ συνέχεια.

ive4

• Guest
επειδή έχω βρει απίστευτες φώτο από 1993-1994, θέλω να τις δείξω εδώ. Αλλά δε θέλω να είναι ανεβασμένες γενικά στο ίντερνετ. Αυτό το ΙματζΣάκ το βλέπει ο καθένας ή μόνο όσοι πατάνε το λινκ από το ΠΑΟΚγουόρλντ?

GENTLESOS

• Guest
Από την στιγμή που θέλεις να τις δείξεις θα τις δούνε όλοι.
Και σε δικό μου σέρβερ να τις βάλω κάποιος θα τις κάνει αντιγραφή και μετά τις ξαναβάζει στο ίντερνετ.

ive4

• Guest

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Από σήμερα όλα τα μέλη του forum έχουν την δυνατότητα να ανεβάσουν φωτογραφίες στο internet πάρα πολύ εύκολα καθώς ενσωματώσαμε στο forum το uploading του imageshack.

Συγκεκριμένα:
Όταν βρίσκεστε στην οθόνη για να γράψετε το ποστ σας, κάτω από το κεντρικό κουτί υπάρχει τώρα μια επιλογή για να ανεβάσετε φωτογραφία.
Κάνοντας κλικ στο "επιλογή αρχείου" μπορείτε να ψάξετε τον υπολογιστή σας για το αρχείο που θέλετε και να το επιλέξετε.
Μετά αρκεί να πατήσετε το κουμπάκι "host it!" και μια νέα σελίδα θα ανοίξει όπου θα μπορείτε να δείτε την φωτογραφία σας να έχει φιλοξενηθεί στο imageshack.
Εκεί θα έχετε και κάποιες επιλογές για να αντιγράψετε το link της για να την βάλετε στο ποστ σας.
Προτείνουμε να διαλέγετε πάντα τον κώδικα για τα forum καθώς έτσι θα φορτώνεται μόνο μια "μικρή" εικόνα κι έτσι δε θα επιβαρύνεται το forum στο φόρτωμα των σελίδων. Φυσικά με απλό κλικ θα μπορεί να εμφανίζεται ολόκληρη η φωτογραφία στις κανονικές της διαστάσεις...

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline maria-mtb

• Βασικός

Offline nik

• Αποστολή
  • **
εγω παλι δεν μπορεσα να ανεβασω φωτο και δεν βγαζει και την τροποποιηση  ???
ΠΑΟΚ παντου!!!

JamaicaN

• Guest
Δοκιμασε κανα αλλο σιτε αδερφε

Γραψε Image Hosting  στο Google και θα βρεις  ;)

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
μια χαρά δουλεύει σε μένα αυτή τη στιγμή...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι