Author Topic: Η προπαγάνδα των σκουληκιών στα site τους αλλά και όπου αλλού τους παίρνει  (Read 9935 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Αυτή η μαλακία υπάρχει χρόοονια... Από την εποχή του ένδοξου site antiPAOK fr st. Τι γέλιο ρίχναμε στο γυμνάσιο την ώρα της πληροφορικής με αυτό τον κλαυσίγελο δε λέγεται! Από τα μικράτα τα δικά μας τα ίδια τα ερπετά δεν πίστευαν αυτό το ρεντίκολο.

Και μόνο που η πρωτότυπη εκδοχή είναι γραμμένη στα αγγλικά φανερώνει τη σκοπιμότητα της, καθώς δημοσιεύτηκε τη χρονιά που είχε ανακηρυχθεί η θύρα 4 η καλύτερη κερκίδα της Ευρώπης από ένα ξένο έντυπο (περιοδικό, φυλλάδα, δεν θυμάμαι ακριβώς).

Ανύπαρκτοι.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Τραγικό, δεν άντεξα να το διαβάσω όλο!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Matador

• Αλλαγή
Πολυ γελιο ρε πουστη μου  :extralaugh: :extralaugh:
μπηκανε λεει το 81 στην θυρα 4 μας πλακωσανε και μας πηραν οτι ειχαμε και δεν ειχαμε και ποιο ετος; το 81, το 81 :'( :'( :'( :'( :'( :extralaugh: :extralaugh:
το αλλο; το αλλο που λεει 4.000 εμεις και αυτοι 300, αλλα χαρντ-κορ :'( :'( :'( :'( :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Αχαχαχααχαχ είναι απίστευτο!!!!!!!!! το σωστό βέβαια είναι να έλεγαν ότι ήταν 500 και εμείς 25.000 και μας δείρανε, δεν το γράφουν καλά τα παιδιά!
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **
Ρεσιτάλ ηλιθιότητας,συγχαρητήρια στον κειμενογράφο.
Breaking The Waves

CLUB LARISA

• Guest
Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του super 3 Αθηνών  :'( :'( :'( :'( :'(

Όπως φαινεται ξεκάθαρα στις φωτό, πλημμύρα οπαδών του Θεού παρέστη ενώ το μέρος πληροφορηθήκαμε ήταν κατάλληλα διαμορφωμένο για τις ανάγκες των συνδεσμιτών  :'( :'( :'( :'( :'(, δλδ, δεν είχε παράθυρα πουθενά ενώ ο χώρος παρέμεινε αυστηρά κατηφορικός  ;D

Σε μια τέτοια μεγαλειώδη εκδήλωση βέβαια, δεν έλειψαν και οι γνωστές σουπεραδικες αγκαλιές με αναφιλητά και σωματικά υγρά

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Και πού ειναι αυτος ο συνδεσμος ειπαμε; Χωμενος κατω απο τη γη, ghost club κι ετσι οπως εχουν οι γενιτσαροι εδω; Νταξ, κι εμεις εχουμε ghost club απεναντι απο τη θυρα 7 αλλα δεν το λεμε παραεξω  :D

Με τα συνδεσμιακα δεν εχω ασχοληθει ο ιδιος αλλα πραγματικα θα ηθελα να δω τον Πανελληνιο οταν κατεβω ξανα αθηνα...
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

ive4

• Guest
Χαχα θυμάμαι ένα περίπτερο στην Ομόνοια που πούλαγε ΠΑΟΚτσή και το μπουλντόγκ3. Τα τεύχη του ΠΑΟΚτσή εξαφανίζονταν και πηγαίναμε άμεσα να τον αγοράσουμε και ο σούπερ ξεκωλιάρης ήταν εκεί πάντα κρεμασμένος και αγέρωχος, περιμένοντας να κάνει σεφτέ.

Πάντα ονειρευόμουν τη στιγμή της συνάντησης με ένα σκουλίκι, θα έμενε για πάντα ζωγραφισμένη η μούρη του στο μυαλό μου, μια και τα κινητά δεν είχαν φωτογραφική. Ο περιπτεράς θα τον έκανε άγαλμα και θα τον έστηνε δίπλα στον Λόρδο Μπάιρον στην Κάνιγγος. Η περιέργια να δούμε την ράτσα Skulikius Athenius μας πήγε και στην οδό Ξούθου, αφού εκεί πυκνώναν οι κίτρινες μπογιές στον τοίχο. Μα ούτε ένα σημάδι ; Γιάτι άραγε ; Σοφές οι σκέψεις μας, λάθος τα βήματά μας. Η ράτσα ήταν πιο σπάνια και από τον Ιαγουάρο της Μαύρης Τούνδρας και μάλιστα σε μια εποχή που μας ζάλιζαν για τους χιλιάδες οπαδούς του άρεως, που είχε δημιουργήσει ο Γκάλης στην Αθήνα. Από τότε έχω δει στη ζωή μου αυτοκρατορικούς πιγκουίνους, καρέτα καρέτα, πάντα, αφρικάνικα σκυλιά, αλλά πάντα κάτι λείπει. Μόνη παρηγοριά οι στίχοι του ποιητού <<Μπορεί το μπουλντόγκ να μη ρθει, μα θα ρθουν άλλα ζώα>>.

ΥΓ : Οκ να μην είμαι ψεύτης. Ξέρω 2-3 σκουλίκια στην πόλη. Δε ξέρω αν αυτοί ξέρουν που είναι ο σούπα 3 άθενς, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
εδω και καποιο καιρο εχουν βαλθει να μας αποδειξουν την αν-υπαρξη-α τους στην αθηνα κολώντας αυτοκολλητα καθε 5 μετρα. ειδικα σε περιοχες γυρω απο το κεντρο (παγκρατι-βυρωνας-καισαριανη) υπαρχει καποιος μαλακας που καθε φορα βγαινει με μια σακουλα αυτοκολλητα απο οποιο μερος-χωριο-πολη μπορειτε να φανταστειτε. η δε αισθητικη τους ειναι τοσο παρομοια που ακομα και οτι τα φτιαχνει αυτος μου εχει περασει  απο το μυαλο. ε τι να σκεφτω οταν βλεπω κιτρινομαυρο "λιτοχωρο Hooligans"??

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ελα ρε μλκ αχαχαχαχα... Παγκρατι και Καισαριανη θυμαμαι τα απειρα αυτοκολλητα ρουλη πριν 8 χρονια που εμενα εκει.. μιλαμε ανεβαινες απο υψος φιλολαου με Φορμιωνος και προς τα πανω και νομιζες οτι περασες την Οσια Ξενη και εφτανες στο σαπιο μηλο :smiley4:  Ο ιδιος γραφικος λογικα εκει γυρω θα μενει και θα βγαινει παγανια τοσα χρονια.. το επικοτερο που ειχα δει τοτε ηταν στην οριτζιναλ Καισαριανης απ εξω με σπρευ χανουμια σας ψαχνουμε σουπερ3  :'(

Offline pks

• Αποστολή
  • **
Ελα ρε μλκ αχαχαχαχα... Παγκρατι και Καισαριανη θυμαμαι τα απειρα αυτοκολλητα ρουλη πριν 8 χρονια που εμενα εκει.. μιλαμε ανεβαινες απο υψος φιλολαου με Φορμιωνος και προς τα πανω και νομιζες οτι περασες την Οσια Ξενη και εφτανες στο σαπιο μηλο :smiley4:  Ο ιδιος γραφικος λογικα εκει γυρω θα μενει και θα βγαινει παγανια τοσα χρονια.. το επικοτερο που ειχα δει τοτε ηταν στην οριτζιναλ Καισαριανης απ εξω με σπρευ χανουμια σας ψαχνουμε σουπερ3  :'(

οι ανύπαρκτοι ψάχνουν τους πουθενάδες... και άντε να βρεθούν τώρα αυτοί..