τελικα αυτος ειναι πιο επικυνδινος απο οτι πιστευαμε,τον ειδατε σημερα που βγηκε ανετα στο γιαλι και μιλουσε -στημενες δουλειες εκει που ολος ο κοσμος γυρναει εναντιον του και ειναι ετοιμος να τον φαει κατι γινεται και ξεγλυσραει .Με τον ΠΑΟΚ ΝΑ ΒΟΥΛΕΙΑΖΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ- και θα μου πειται και με τον μπατμαν τα ιδια δεν γινονταν,στο ιδιο εργο θεατες ημαστε μαγκες απλα τοτε περναμε και κανα κυπελο και τουμπεκιαζομασταν(κακος)τωρα δεν υπαρχει τιποτα ουτε κοσμος υπαρχει -εγω ειμαι απο Νεαπολη και κανενας απο τους Νεαπολιτες δεν ερχεται στο γηπεδο(δεν μιλαω για τους πιτσιρικαδες)ξερετε γιατι?γιατι το ιδιο εργο ειναι κουραστικο-ΑΝ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ με τη γκλαμουρια και τη φλορια(το κοσμο του ΠΑΟΚ που τραβιεται ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και αλλα σκουλιστικα) αυτος εδω ο καρκινος εδιωξε και τους τελευταιους με το βαρετο σεναριο που παιζει,ενταξει ηδαμε ποδοσφαιριστη σημερα να μας τη λεει,οπως και να το κανετε ειναι κατι το διαφορετικο να βαζει γκολ παικτης σου, εσυ να παριγυριζεις και μετα να τον βλεπεις να σου λεει σκασε και καλα που δεν φορουσε τις πορτοκαλι μπορει να μπερδευοσουν και να ψαχνωσουν σε πιο γηπεδο εισαι(ουτε στην Ολλανδια δεν βγαινουν αυτα).Ενταξει το σεναριο ηταν διαφορετικο και μπορω να πω και ενδιαφερων αλλα η ουσια ειναι αυτη που μετραει και αυτο που θελατε να πετυχεται ηταν ο διχασμος δηλ.το τελος γνωστο- αρα μαλακια το εργο το εχουμε δει-ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΕΧΤΗΚΕ