Author Topic: 05-06 Uefa Cup Group Stage: Paok - Ren  (Read 2125 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Photis

• Guest
Απ: 05-06 Uefa Cup Group Stage: Paok - Ren
« Reply #80 on: December 15, 2005, 01:26:10 »
Paidia simera pantos molis vgike o maladenis apo to gipedo kai mpike o iliadis pirame to kentro!!!!Telika aftos o maladenis einai kai poli mpazoooooooooo...!!!Xou ki aftos apo tin omada!!!!

Takola

• Guest
« Reply #81 on: December 15, 2005, 01:51:40 »

παρτε το πρεφα ...παρτε το πρεφα ... εμεις θα παιρναμε το κυπελλο ουεφα.....
λετε να περασουμε τιμης ενεκεν στον επομενο γυρο για το πολυ ωραιο θεαμα που προσφεραμε???  :tsigaro:
λοιπον μαγκες.... ξεφτιλα.... ημασταν δεν ημασταν 5000 χιλιαρικα... μπορει να λεω και πολλα... πολλη βρισιμο εφαγε ο τζον! well done...
γιασεμακη, εγκωμιτη και μαλαδενη.... αιντε.....
σικαμπαλα , ηλιαδη και μπουζουξη ειστε τρελα!!!!
και ο μαυρουκος.... ο ουντεζε ντε... καλα πηγε....
ο ντανι λιγο σημερα ηταν βαρεμενος... αλλα οκ....

παιξαμε με αναπληρωματικους... δεν παιξαμε καλα ( για μερικους....) ... η βροχη ( μαμω τη βροχη μου μαμω!!!) παλι μας πηδηξε... και βαλαμε 5...... χαλαλι ρε μσγκες....

κριμα για οσους δεν ηρθαν..... αυτοι χασαν.....

ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΠΑΕ....  :rasta:

sizar

• Guest
« Reply #82 on: December 15, 2005, 02:15:21 »
Για μένα η ομάδα ήταν μια από τα ίδια. Δηλαδή πάθος, αγωνιστικότητα, τρέξιμο, αρκετά λάθη,  απλά αυτή τη φορά είχαν και αποτελεσματικότητα που τους έλειψε σε άλλα παιχνίδια, αλλά και ο αντίπαλος δεν ζορίστηκε να κερδίσει. Πάντως θέλαμε πιο πολύ τη νίκη αυτή απ'ότι η Ρεν. Δεν μπορώ να πώ ότι άξιζε η Ρεν την πεντάρα. Μάλιστα ήρθε στο τέλος όταν και έριξε τις φίρμες μέσα και νόμιζε ότι θα μπορέσει να μας ισοφαρίσει, αλλά προδόθηκε από την άμυνά της.
Πείτε μου όμως αλήθεια στο ελληνικό πρωτάθλημα, και όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, πόσοι "Μουντιαλικοί" παίκτες παίζουν; Μόνο στη Ρεν παίζουν τρείς. Σ΄ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα ζήτημα να παίζουν δύο πιθανοί αλλά όχι και σίγουροι (Τουρέ και Τζόρτζεβιτς) και μάλιστα και οι δύο στο γαύρο.  Δεν είμαστε λοιπόν ικανοί στην Ελλάδα να προσελκύσουμε ούτε στο ελάχιστο κάποιους από τους παίκτες που θα δούμε το καλοκαίρι στη Γερμανία, οι οποίοι προτιμούν τη Ρεν (0 στο ΟΥΕΦΑ φέτος) από την οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, πόσό μάλλον τον μάλλον αναξιόπιστο όσον αφορά τις πληρωμές ΠΑΟΚ. Ελπίζω μόνο να μείνουν στην ομάδα οι νεαροί αυτοί παίκτες και να φτιάξουμε επιτέλους ΟΜΑΔΑ.

giannis80

• Guest
« Reply #83 on: December 15, 2005, 02:29:42 »
Oraia,kerdisame tin ren 5-1,ola kala ki oraia(simfona me tous diafimistes),ta provlimata tou paok periorizonte pleon mono sto dilima Giasemakis H' Miecel kai proxorame me ipomoni.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #84 on: December 15, 2005, 02:49:37 »
1-0 apo to trito lepto.pame kai alla goal
eixa dikaio telika balame kai alla goal
e tora den nomizo na thelete na sxoliaso oti o giasoumhs einai protos skorer tou paok sthn europh
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
« Reply #85 on: December 15, 2005, 04:37:02 »
.
Πείτε μου όμως αλήθεια στο ελληνικό πρωτάθλημα, και όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, πόσοι "Μουντιαλικοί" παίκτες παίζουν; Μόνο στη Ρεν παίζουν τρείς. Σ΄ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα ζήτημα να παίζουν δύο πιθανοί αλλά όχι και σίγουροι (Τουρέ και Τζόρτζεβιτς) και μάλιστα και οι δύο στο γαύρο.  Δεν είμαστε λοιπόν ικανοί στην Ελλάδα να προσελκύσουμε ούτε στο ελάχιστο κάποιους από τους παίκτες που θα δούμε το καλοκαίρι στη Γερμανία, οι οποίοι προτιμούν τη Ρεν (0 στο ΟΥΕΦΑ φέτος) από την οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, πόσό μάλλον τον μάλλον αναξιόπιστο όσον αφορά τις πληρωμές ΠΑΟΚ. Ελπίζω μόνο να μείνουν στην ομάδα οι νεαροί αυτοί παίκτες και να φτιάξουμε επιτέλους ΟΜΑΔΑ.

Εντάξει τώρα, λες και φταίμε εμείς που πέρασε πρώτη φορά στην ιστορία τους η Ακτή Ελεφαντοστού και η Σερβία στο Μουντιάλ... Δηλαδή αν περνούσε η Νιγηρία, το Καμερούν, η Τουρκία και η Αίγυπτος και είχαμε 4-(5) μουντιαλικούς ξαφνικά τί θα είχες να πεις??? Μην τρελλαινόμαστε κιολας, είμαστε κάργα στους διεθνείς, μη βάλω κ τους δικούς μας και τους Κύπριους.....

PS: Ο Shika απόψε ήταν "μουντιαλικός", ότι και να πεις!!! :P
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

sizar

• Guest
« Reply #86 on: December 15, 2005, 07:58:32 »
.

Εντάξει τώρα, λες και φταίμε εμείς που πέρασε πρώτη φορά στην ιστορία τους η Ακτή Ελεφαντοστού και η Σερβία στο Μουντιάλ... Δηλαδή αν περνούσε η Νιγηρία, το Καμερούν, η Τουρκία και η Αίγυπτος και είχαμε 4-(5) μουντιαλικούς ξαφνικά τί θα είχες να πεις??? Μην τρελλαινόμαστε κιολας, είμαστε κάργα στους διεθνείς, μη βάλω κ τους δικούς μας και τους Κύπριους.....

PS: Ο Shika απόψε ήταν "μουντιαλικός", ότι και να πεις!!! :P
Το πνεύμα μου είναι ότι οι μουντιαλικοί είναι και ακριβοί και τέτοιους δεν θα βρεις στην Ελλάδα. Το εληνικό πρωτάθλημα απαξιώνεται και αυτό φαίνεται στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ξεφύγει από τη μιζέρια των ελληνικών δεδομένων και στα πλαίσια αυτά μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε μέχρι οι μικροί να μεγαλώσουν

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #87 on: December 15, 2005, 08:24:47 »
η ομαδα ηταν κακη στο συνολο της αλλα εγω ειδα κατι που δεν το ειχα δει σε αλλα ματς. ειδα τριγωνα πασες με τη μια ,πολυ καλυτερη αναπτυξη απο αλλα παιχνιδια αλλα λειπει ρε πο... ο μεγαλος χαφ που θα βγαλει την τελικη πασα . διπλα στον σικαμπαλα(τι γλυκο ποδι που εχει ρε ο τυπος) ,θα εκαναν οργια. τι να σου κανουν και οι επιθετικοι αμα την παιρνουν με αιτηση . και μη βγαζετε χολη με  τον γιασεμη γιατι ειναι το μονο καθαροαιμο φορ περιοχης που εχουμε. και για παγκο χρειαζεται. τον ψιλονοιωθουνε οι αμυντικοι :aktion031: .βεβαια και ο σικα συστημενες του της εστελνε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #88 on: December 15, 2005, 08:57:03 »
Ασφαλή συμπεράσματα για την ομάδα δεν μπορείς να βγάλεις μια και η ρεν δεν μου γέμισε καθόλου το μάτι,ας κρατήσουμε το τελευταίο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου και τα ωραία γκόλ του χριστοδουλόπου και του γιασεμάκη το δεύτερο.
Ξέρει κανείς γιατί έδειξε κίτρινη στο χαραλάμπους στο ζέσταμα μετά το γκόλ της ρεν?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #89 on: December 15, 2005, 10:41:26 »
1-0 apo to trito lepto.pame kai alla goal
eixa dikaio telika balame kai alla goal
e tora den nomizo na thelete na sxoliaso oti o giasoumhs einai protos skorer tou paok sthn europh

Simiose malon pos einai o protos skorer tou PAOK stin europi OLON TON EPOXON!!
Kanenas allos pektis tou paok sta 80 hronia istorias tou den ehei balei 10 goal se europi. Astio akougete e? K omos...

Telika eutihos pou piga sto gipedo htes. Oreo pehnidi. Ligos o kosmos alla ama baleis tin brohi, tin kaki psihologia k to oti den ipirhe sigkinonia tote kaloutsika itan.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #90 on: December 15, 2005, 10:43:04 »
Dedomenwn twn arketwn allagwn paiksame simpathitika, an kai eimastan arketa tiheroi (aftogoal, trito goal oti na'nai- aftao ute o Tohouroglou den ta kanei...)
Gia ton Sikampala ti na poume, einai EGKLIMA tou Kwstikou kai tou Goumenou pou ton fagane toso kairo gia na paizei o Travlo-Kwnstantinidis, telos pantwn.

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
« Reply #91 on: December 15, 2005, 12:32:31 »
Ρε παιδιά, βοήθεια please, SOS!!!!!!!!

Είχατε δώσει πριν 1-2 μήνες ένα ελληνικό site που βάζει videakia ΟΛΑ τα γκολ του ελληνικού πρωταθλήματος, δεν ξέρω αν έχει και Ευρωπαικά...

Χτες το βράδυ ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε εικόνα στις ειδήσεις νομίζω, τα μαλακισμένα...Τέλοσπαντον, δώστε μου ξανά αυτό το site please, εγώ έχω μόνο το e-go.gr και βάζουν ότι γουστάρουν κ όταν το γουστάρουν σε vids...

PS: Τη χρειαζόμασταν ΠΟΛΥ μια μεγάλη Ευρωπαική νίκη στο ΝΑΟ, 3+ χρόνια νίκη στην Τούμπα και 2+ χρόνια σε Ευρώπη πάει ΠΟΛΥ!!!
Του χρόνου πάμε πιό γερά, με τα 4 πονταλάκια που τσιμπήσαμε φέτος στη βαθμολογία της UEFA κάπως το σώσαμε......(Α ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑ STUTTGART, αν το παίρναμε εκείνο το ματς περνούσαμε τελικά με διαφορά τερμάτων...και ήταν ΔΙΚΟ μας, αν είχαμε ψυχολογία και εμπειρία...)

alessandro4

• Guest
« Reply #92 on: December 15, 2005, 13:07:04 »
kai to www.goalnews.gr exei synithos videos file. alla den to exei sikosei toylaxiston akoma.

kalytera perimene ligo, pisteyo toylaxiston sto e-go na aneboyn...

(gia na exeis to goal toy giasemaki psinese e? :lol: )

-------------------------------

aporia. sto telos toy agona apodokismastike o diorismenos?

Panoramix

• Guest
« Reply #93 on: December 15, 2005, 13:09:25 »
O xaralampous giati efage tin kitrini? Eide kanenas ti paixtike?

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
« Reply #94 on: December 15, 2005, 13:21:48 »
kai to www.goalnews.gr exei synithos videos file. alla den to exei sikosei toylaxiston akoma.

kalytera perimene ligo, pisteyo toylaxiston sto e-go na aneboyn...

(gia na exeis to goal toy giasemaki psinese e? :lol: )

-------------------------------

aporia. sto telos toy agona apodokismastike o diorismenos?

Ο διορισμένος αποδοκιμάζονταν από την αρχή του ματς ως το τέλος... Τώρα αν εννοείς στο τέλος του ματς, στην 1 που ήμουν εγώ, μην περιμένεις και πολλά!! Άλλωστε πλέον ο ντιβελοπμεντ το βλέπει από σουίτα ψηλά, ίσως να έχει και ηχομόνωση να μην ακούει...  :P

Α, και στην 1 μπήκα με εισητήριο της 4, να εξηγούμαστε, πήγα 10 λεπτά καθυστερημένος λόγω δουλειάς, έβρεχε κιόλας, χλίδα ολέ :p

Όσο για το video, θέλω να τα έχω ΟΛΑ, γκολ Χριστοδουλόπουλου κλπ, δυστυχώς είναι πολλά τα γκολ και δε θα έχει και κάτι τακουνάκια και 'σακούλες' του Σίκα που για λίγο δεν κατέληξαν σε γκολ.....

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #95 on: December 15, 2005, 13:32:49 »
Ήταν μια γεμάτη βραδιά η χθεσινή. Έχω να σχολιάσω αρκετά.
Χθες ευχαριστήθηκα μπινελίκι στον χοντρό και στον παντελονάτο από την Άνω Πόλη. Είχα και νεύρα από την δουλειά και ξεφόρτωσα για τα καλά.
Έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαστε λίγοι στο γήπεδο και είναι σκατά και ο καιρός τότε υπάρχει μεγαλύτερο ψυχικό δέσιμο στην κερκίδα και αυτό βγαίνει. Από πέρυσι με τον Πανιώνιο είχα να γουστάρω τέτοιο στυλ κερκίδας.
Αγωνιστικά δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα γιατί ήταν τραγική η εμφάνισή μας. Τώρα πως γίνεται να βάζουμε 5 γκολ σε Γαλλική ομάδα με τραγική εμφάνιση είναι κάτι που μόνο σε μας μπορεί να συμβαίνει. Όπως και πολλά άλλα:
ΠΑΟΚ σ'αγαπώ ΠΑΟΚ είσαι ο ένας
κίτρινη στο ζέσταμα δεν έφαγε κανένας

Πάντως το γκολ του Λάζαρου και ό,τι έκανε ο Σικαμπάλα χθες ήταν όλα τα λεφτά. Ενέργειες που δεν βλέπαμε τελευταία στον ΠΑΟΚ. Ξέχασα κάτι είπατε; Α ναι ρε! Και το κερασάκι στην τούρτα του Γιασεμάκη. Αλλά αυτό ήταν συνηθισμένο από την μεγάλη βεντέτα της ομάδας που άκουσε 3 φορές το όνομά του!  :joint: Λα λα λα λα λα δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας.

Και το πιο σημαντικό για το τέλος. Φεύγοντας από το γήπεδο μπήκα σ' ένα ταξί με ένα παλικάρι από Πτολεμαΐδα που πήγαινε στο σταθμό για να φύγει γιατί δούλευε την άλλη μέρα. Μου είπε ότι έρχεται κάθε φορά στο γήπεδο αυθημερόν από Πτολεμαΐδα. Το λυπηρό είναι ότι ένας μαλάκας φτιαγμένος πήγε να τον δείρει γιατί λέει εσύ είσαι σκουλήκι σε θυμάμαι και άλλες μαλακίες όσων είναι χάλια. Αυτά είναι που σε τρελαίνουν ρε γαμώ. Έρχεται ο άλλος από 150 χλμ μακριά μέσα στο κρύο και τη βροχή, πριν από εργάσιμη μέρα να δει την αρρώστια του κι ένας καραγκιόζης που δεν ξέρει τι έχει πάρει πάει να τον δείρει κιόλας.
Ξέρει κανείς κάτι για τα σούτια στην 4α;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Haris

• Guest
« Reply #96 on: December 15, 2005, 13:33:19 »
Στην σημερινή "Ελευθεροτυπία" (15/12/05) και στην πρώτη σελίδα του αθλητικού ένθετου απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Στάντ Ρεναί. Ένας διεθνής αγώνας μιας ελληνικής ομάδας (ή μήπως δεν θεωρείται ως τέτοια παρά μόνον οποιαδήποτε Αθηναίκή) ο οποίος ήταν νικηφόρος με μεγάλο σκόρ (5-1) και που επιπρόσθετα έδωσε και κάποιους πόντους στην χώρα μας στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ, πόντους που τους χρειάζεται η Ελλάδα πολύ! Αντιθέτως βλέπει κανείς μια τεράστια φωτο για τον επερχόμενο αγώνα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο μπάσκετ (το Σάββατο μεθαύριο), και ρεπορτάζ από την καθημερινή προπόνηση και επικαιρότητα του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ. Σημειώστε ότι στους προηγούμενους διεθνείς αγώνες που έδωσε ο ΠΑΟΚ για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ και τους οποίους έχασε εμφανιζόταν πάντα η ήττα του (κοροίδευτικά υποθέτω) πρωτοσέλιδα!!!
Αυτούς τους κομπλεξικούς αθλητικογράφους (διαπλεκόμενους με τις ομάδες του ΠΟΚ) που υποτίθεται ότι ασκούν το "λειτούργημα" της ενημέρωσης, ποιός θα τους τραβήξει το αυτί; Ο υπέυθυνος συντάκτης αθλητικών και οι λοιποί συντάκτες της εφημερίδας που βόσκουν και πώς αξιολογούν τις ειδήσεις! Αίσχος!!! Ούστ κοπρίτες!!!

Στέλνω αμέσως email για να διαμαρτυρυθώ! Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

τηλ. εφημερίδας: 210 9296001
ε-μαιλ: elet@enet.gr (για επιστολές αναγνωστών) και
elef@enet.gr (υποθέτω η Αρχισυνταξία)

ΥΣ. Η διοίκηση που είναι; Δεν θάπρεπε ο ανευθυνοϋπεύθυνος των Δημοσίων Σχέσεων (αυτή είναι η δουλειά του) να αντιδράσει δυναμικά;

Zorro4

• Guest
« Reply #97 on: December 15, 2005, 13:40:18 »
Tyxh kse TYXH, ... opws grafoun merikoi, ... DEN EXEI SHMASIA.

H TYXH POU MAS ELEIPE, ... SE ALLA MATSAKIA, ... DEN HTAN AYTH POU MAS STOIXHSE?

TO 8EMA EINAI OTI H ISTORIA, EGRAPSE, ... PAOK-REN: 5-1

To xarhka, ... kai proxwrame.  AINTE PAOKARA.

p.s.  VRHTE POIOI APOUSIAZAN MONO APO TA PAIXNIDIA ME IONIKO KAI REN, ...
       ... META VALTE TOUS STHN BLACK LIST, ... kai steilte tous, olous mazi, ...
       ...  ston, ... EKSORKISTH.

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #98 on: December 15, 2005, 14:05:38 »
Eimai gia thn black list mou fainetai!
Metalurg,Larissa,Stuttgart,panionios 1 sta 3!ki auto me to zori...

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #99 on: December 15, 2005, 14:06:19 »
1 sta 4  :-[