Author Topic: 05-06 Uefa Cup Group Stage: Paok - Ren  (Read 2169 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Απ: 05-06 Uefa Cup Group Stage: Paok - Ren
« Reply #40 on: December 14, 2005, 05:18:13 »
oute meso nova mporite na to deite?(den kserw an exete prosvasi se nova stin perioxi pou meneis)
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #41 on: December 14, 2005, 07:29:25 »
osoi tha eiste ekei briste ton goumeno den paei allo.....zwa eimaste???ta leme kai den kanoume tipota???

καλη επιτυχια στο πρωτο συλλαλητηριο, για τα παιδια που θα πανε...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

chris

• Guest
« Reply #42 on: December 14, 2005, 09:35:16 »
ama eixate kanei mia tsarka vre paidia sto www.paokfc.gr 8a eixate dei oti 8a to deiksei to mats meso internet mia etairieia.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=EBDC919E32792A1F76E621B50116E718?newsCode=2005121218014714
« Last Edit: December 14, 2005, 09:38:37 by chris »

Takola

• Guest
« Reply #43 on: December 14, 2005, 12:20:11 »

ακουω δικους μας να λενε δεν θα πανε . αλλοι δεν ασχολουνται . αλλοι δεν ξερουν οτι παιζουμε ΕΥΡΩΠΗ , αλλοι ασχολουνται με αλλα προβληματα . τα καναλια γραμμενους , ουτε που αναφερουν τιποτα ( με το γαβρο μας ειχαν πρηξει τρεις μερες πριν που εφτασε η σχολικη εκδρομη ενιαου λυκειου μαδριτης ) , οι εφημεριδες οι δικες μας σκεφτονται τον....σηφακα... και αλλα τετοια που ανεβαζουν το αιμα στο κεφαλι ( και δυστηχως οχι στο κατω) .   
ΕΥΡΩΠΗ παιζουμε και ο μεγαλος λαος του ΠΑΟΚ δεν θα παει στο γηπεδο ( εξαιρουνται αυτοι που θα πανε) γιατι απογοητευτηκε λεει . ενα εκατομμυριο και δεν θα γεμισουμε 25000 χιλιαδες θεσεις .  γιατι να παει λεει ....? φιλικο λεει ειναι....  μαλιστα.... στις χαρες ολοι εκει . τρεις ωρες πριν... οταν δεν παμε καλα....  2 ειστηρια... ο γαυρος αποκλειστηκε και το γεμισε το γηπεδο με καποια παιδικη χαρα που επαιζε . 
θελετε αυριο να δειχνουν οτι ο μεγαλος λαος του ΠΑΟΚ ειχε μονο 10000 κοσμο σε ευρωπαικο παιχνιδι? ή 25000 χιλιαδες πωρωμενους για το δικεφαλο αετο? τι θελετε? πως θα γινουν ρε τα νεα παιδια ΠΑΟΚ αν βλεπουν οτι και ο λαος που καποτε ειχαμε αρχισε να γινεται αρνακι? πως??
εμεις οι ιδιοι βγαζουμε τα ματια μας . εμεις... που εχουμε μεινει με την αναμνηση του ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ .  και ολοι λενε πια.... ποιος λαος μωρε?? καποτε ειχαν.... τωρα χαλαρα... παρτυ πες στην τουμπα... σαν εκκλησια το γηπεδο... λιγοι μαστουρωμενοι φωναζουν.....
για ολους αυτους που μας καταντησαν ετσι.... δικους ΜΑΣ και δικους τους ......
ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΟΡΚΙΖΟΣΑΣΤΑΝ !!!
ολο οι αλλοι μας φταινε. εμεις καναμε οτι μπορουσαμε..... εξαπαταμε τον εαυτο μας .....
που ειναι τα συλλαλητηρια?? που ειναι ο παλμος....?? που ειναι η οργη λαου????
στα βιντεο και στο μυαλο μας πια.......
μαγκια μου που ειμαι ΠΑΟΚτσης ρε... και στα αρχιδια μου ολοι οι αλλοι . 9:45 παιζει η ομαδα μου ευρωπαικο αγωνα και γω και χιλιαδες αλλοι θα παμε να βγαλουμε τα λαρυγγια μας .

υσ. αν καποιοι θιχτηκαν ας κατσουν να σκεφτουν καλυτερα γιατι τα ειπα αυτα .
υσ2 ουτε περισσοτερο ΠΑΟΚτσης ειμαι απο κανενα σας , ουτε κηρυγμα γουσταρω να κανω . αρρωστος μ αυτα που βλεπω και ακουω γυρω μου για την ομαδα που λατρευω ειμαι και πρεπει σε καποιον να πω τον πονο μου .

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #44 on: December 14, 2005, 12:38:30 »
να αγιασει το στομα σου
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #45 on: December 14, 2005, 13:50:01 »
A re @takola....ti mou kaneis tora....
Eimai enas apo autous pou den eiha skopo na pao......to diarkias mou simera eiha skopo na to doso ston aderfo mou na paei autos......alla oi skepsis sou m aresan k malon stis 9:45 tha eimai k ego ekei. Eheis dikeo file se ola.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #46 on: December 14, 2005, 13:58:50 »
O μόνος που δεν φταίει είναι ο λαός..

Diego-4

• Guest
« Reply #47 on: December 14, 2005, 14:05:34 »

ακουω δικους μας να λενε δεν θα πανε . αλλοι δεν ασχολουνται . αλλοι δεν ξερουν οτι παιζουμε ΕΥΡΩΠΗ , αλλοι ασχολουνται με αλλα προβληματα . τα καναλια γραμμενους , ουτε που αναφερουν τιποτα ( με το γαβρο μας ειχαν πρηξει τρεις μερες πριν που εφτασε η σχολικη εκδρομη ενιαου λυκειου μαδριτης ) , οι εφημεριδες οι δικες μας σκεφτονται τον....σηφακα... και αλλα τετοια που ανεβαζουν το αιμα στο κεφαλι ( και δυστηχως οχι στο κατω) .   
ΕΥΡΩΠΗ παιζουμε και ο μεγαλος λαος του ΠΑΟΚ δεν θα παει στο γηπεδο ( εξαιρουνται αυτοι που θα πανε) γιατι απογοητευτηκε λεει . ενα εκατομμυριο και δεν θα γεμισουμε 25000 χιλιαδες θεσεις .  γιατι να παει λεει ....? φιλικο λεει ειναι....  μαλιστα.... στις χαρες ολοι εκει . τρεις ωρες πριν... οταν δεν παμε καλα....  2 ειστηρια... ο γαυρος αποκλειστηκε και το γεμισε το γηπεδο με καποια παιδικη χαρα που επαιζε . 
θελετε αυριο να δειχνουν οτι ο μεγαλος λαος του ΠΑΟΚ ειχε μονο 10000 κοσμο σε ευρωπαικο παιχνιδι? ή 25000 χιλιαδες πωρωμενους για το δικεφαλο αετο? τι θελετε? πως θα γινουν ρε τα νεα παιδια ΠΑΟΚ αν βλεπουν οτι και ο λαος που καποτε ειχαμε αρχισε να γινεται αρνακι? πως??
εμεις οι ιδιοι βγαζουμε τα ματια μας . εμεις... που εχουμε μεινει με την αναμνηση του ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ .  και ολοι λενε πια.... ποιος λαος μωρε?? καποτε ειχαν.... τωρα χαλαρα... παρτυ πες στην τουμπα... σαν εκκλησια το γηπεδο... λιγοι μαστουρωμενοι φωναζουν.....
για ολους αυτους που μας καταντησαν ετσι.... δικους ΜΑΣ και δικους τους ......
ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΟΡΚΙΖΟΣΑΣΤΑΝ !!!
ολο οι αλλοι μας φταινε. εμεις καναμε οτι μπορουσαμε..... εξαπαταμε τον εαυτο μας .....
που ειναι τα συλλαλητηρια?? που ειναι ο παλμος....?? που ειναι η οργη λαου????
στα βιντεο και στο μυαλο μας πια.......
μαγκια μου που ειμαι ΠΑΟΚτσης ρε... και στα αρχιδια μου ολοι οι αλλοι . 9:45 παιζει η ομαδα μου ευρωπαικο αγωνα και γω και χιλιαδες αλλοι θα παμε να βγαλουμε τα λαρυγγια μας .

υσ. αν καποιοι θιχτηκαν ας κατσουν να σκεφτουν καλυτερα γιατι τα ειπα αυτα .
υσ2 ουτε περισσοτερο ΠΑΟΚτσης ειμαι απο κανενα σας , ουτε κηρυγμα γουσταρω να κανω . αρρωστος μ αυτα που βλεπω και ακουω γυρω μου για την ομαδα που λατρευω ειμαι και πρεπει σε καποιον να πω τον πονο μου .

...Κάποιοι ταγαροβλαχοι με τον ολυμπιακό θα γλύφουν κώλους για ένα εισητήριο, σήμερα όμως δεν θα πατήσουν το ποδαράκι τους στην Τούμπα.....Δεν πειράζει , εμείς που είμαστε ΠΑΟΚ θα πάμε , οι άλλοι που είναι της βιτρίνας ας αράξουν σπίτι...Ξέρω , ξέρω , δεν έχετε λεφτά ....... Άιντε γαμηθητε και απο μένα....

imago

• Guest
« Reply #48 on: December 14, 2005, 14:11:12 »
το "άδειο" γήπεδο, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε μερικούς εμπεριέχει κάποιο μήνυμα που σίγουρα δεν στρέφεται κατά των οπαδών αλλά κατά των υπευθύνων, καθότι οι πράξεις έχουν και συνέπειες!!!

chris

• Guest
« Reply #49 on: December 14, 2005, 14:17:33 »
makari afth h ORGH ,h PIKRA,h APOGOHTEFSH pou diakatexei ton kosmo mas NA MHN STRAFEI KATA DIKAION KAI ADIKON .

hdh strefetai me apegnosmenes adidraseis kata tu idiou tu tu laou odhgoumenos apo thn APOGNOSH tu.

as metousio8ei se LYSSA kai ADIDRASH kata ton MONADIKON YPAITION pu shmera o PAOK 8a agonistei se MO-NO-PSH-FI-O ari8mo 8eaton[kapoioi milane gia KATO apo 5.000]

FONAKSTE shmera kai osoi 8a eimaste sto ghpedo.esto osoi 8a maste.aftoi oi ligoi.

FONAKSTE KAI APAITHSTE NA KSEKOUMPISTOUN OI "GDARTES TON ONEIRON" MAS.

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #50 on: December 14, 2005, 14:29:46 »
Όλοι αυτοί που ΔΕΝ θα 'ναι σήμερα στο γήπεδο,θα μας βρίσουν μόλις φωνάξουμε κατά του γούμενου?

chris

• Guest
« Reply #51 on: December 14, 2005, 14:32:59 »
Όλοι αυτοί που ΔΕΝ θα 'ναι σήμερα στο γήπεδο,θα μας βρίσουν μόλις φωνάξουμε κατά του γούμενου?

sto mats me ton akrathto pu BRIZAME TON KLEFTH osoi htan MESA sto ghpedo den eipan koubenta-den eixame dhladh ta 8libera gegonota tu mats me to aigaleo.

akrathtos no2 provlepetai shmera.

katalabaino vevaia thn erothsh su.h apanthsh einai oti ka8e LAOS exei ton HGETH pu tu aksizei

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #52 on: December 14, 2005, 16:21:14 »
δεν ξερω για σας αλλα εγω φευγω για γηπεδο και αρχισα να φωναζω απο τωρα ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΕΧΕΙΣ ΛΑΟ ΠΑΛΙΚΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #53 on: December 14, 2005, 17:52:12 »
Osoi pate shmera sthrikste thn omada kai krakste ton klefth kai gia mas pou
eimaste makrya.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #54 on: December 14, 2005, 22:00:42 »
1:0 3' lepto....
sentra Shikabala, aytogkol xwris piesh o gallos,
to radio leei oti o amyntikos mexri kai kontrol mporouse na kanei! No comment....

Sta prwta 5' lepta akougete synexeia to "....alla malaka proedro...."
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #55 on: December 14, 2005, 22:10:00 »
OOOOOOOOOOPA !

Molis eipe sto radio gia thn aigyptiakh shmaia ekei sthn 7 !
 :P Eyge Maria-MTB  :P

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #56 on: December 14, 2005, 22:11:48 »
1-0 apo to trito lepto.pame kai alla goal
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #57 on: December 14, 2005, 22:13:25 »
1-0 apo to trito lepto.pame kai alla goal
xexe  8)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #58 on: December 14, 2005, 22:28:17 »
OOOOOOOOOOPA !

Molis eipe sto radio gia thn aigyptiakh shmaia ekei sthn 7 !
 :P Eyge Maria-MTB :P

Wraio shmeio panw apo thn egnatia. Fainetai tzami. Mpravo kai apo mena :headbang:

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #59 on: December 14, 2005, 22:33:17 »
Panagia mou ti goal htan auto re makh!!!!!!!!!!!!!!!!!!