Author Topic: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ  (Read 2943 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Argonath4

• Guest
Απ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ
« Reply #180 on: December 13, 2005, 03:19:31 »
Are paokara gia tin party sou xorizo kiolas...
h Kopela mou "aman re vasili, den antexo allo autin tin katastasi. exeis metrisei poses fores exei xasei o paok tis teleutaies dio vdomades?"
Darklord "..."
kopela mou "dld pisteveis oti o zagorakis tha pigainei stin Lili k tha einai etsi xalia opos esi meta ta paixnidia?"
Darklord "..."

:prosk: :a1006:   .....adelfe egrapses !!!! na se kala...

Y.G. Pera apo to klasiko slogan...Panw apo ola proexei i proswpiki kai oikogeniaki mas galini....Tha sou protina....Ligo Barry white, potaki,xamila fota kai ola erxontai siga-siga... :aktion031:

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
« Reply #181 on: December 13, 2005, 12:04:41 »
alhtheia grafthke pouthena oti olo to prwto hmixrono alla kai sto deytero krazame goumeno pae klp????egw epeidh anevhka salonika meta to mats kai phra ta spor to epomeno prwi kai diavasa 2 seires!!!!!
MHPWS-LEW MHPWS KAPOIOI TA PAIRNOUN?????

xiliometra tha kanoume kai pali gia na maste stou paok to pleyro exeis lao pallikaro leventh alla malaka proedro gia ayto kai meis ton grafoume sta arxidia ton grafoyme sta arxidia mas ta 2 kai pame mono gia thn trella kai ton dikefalo aeto

PSILO APATH TO SOUVLAKI THS LEVADIAS
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

chris

• Guest
« Reply #182 on: December 13, 2005, 12:15:15 »
tora so8hkes @paok galatsi

ta spor tu vorra 8a to grafane?afou XTES olh h dioikhsh ths PAE KLEFTOGUMENOS htan kalesmenoi sta egainia magaziou ths gynaikas dhmosiografou ton SPOR.se parakalo pu 8a grafan kati tetoio. :21:

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #183 on: December 13, 2005, 12:38:32 »
Επειδη εχω σιχαθει κουβεντες τυπου ο ΠΑΟΚ πρεπει να μπαινει σε τετοια παιχνιδια με τετοιες ομαδες και να τα καθαριζει απο τα αποδυτιρια, εχω να πω οτι τα παιχνιδια με ΟΛΕΣ τις ομαδες παιζονται με σοβαρες πιθανοτητες να χασεις, να ερθεις ισοπαλος,να κερδισεις. Για να κάνεις το τελευταιο πρεπει να παιζεις μπαλα και να εχεις και τυχη.Στο συγκεκριμενο παιχνιδι ημασταν καλυτεροι, επρεπε να το παρουμε,  μπαλα αξιώσεων δεν παιξαμε αλλα είμασταν αγωνιστικοι και σαφως καλυτεροι  απο τις πρώτες αγωνιστικές που ανέλαβε ο Κωστίκος. Αυτα για μένα ειναι οφθαλμοφανή. Τωρα γιατι πολλοι ειναι γκαυλομένοι να τα μηδενίζουν ολα και να θελουν να τα διαλυσουμε ολα στο ονομα του τιποτα συγκεκριμένου, ειναι κατι που εχει να κάνει με θέμα νοοτροπίας κατα πρώτο λόγο. Μπορεί βέβαια να ειναι και εκ του πονηρού καθοτι στην Θεσσαλονικη υπαρχει μεγάλη πεινα. Για μένα οποιοι θελουν να προσφερουν στην ομαδα πρεπει να πανε και να την βοηθησουν στο ματς με την Ρεν και βεβαια να γεμισουν την Τουμπα με τον οφη τον οποιο επαναλαμβανω οτι μπορει και να τον κερδισουμε ΑΝ παιξουμε μπάλα, ΑΝ εχουμε τυχη κτλ. Συμβόλαια με νικες δεν έχουμε αυτο που μπορουμε να απαιτούμε απο τους παικτες και τον προπονητη ειναι να τα δίνουν ολα στο γήπεδο.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

imago

• Guest
« Reply #184 on: December 13, 2005, 12:49:15 »
Επειδη εχω σιχαθει κουβεντες τυπου ο ΠΑΟΚ πρεπει να μπαινει σε τετοια παιχνιδια με τετοιες ομαδες και να τα καθαριζει απο τα αποδυτιρια, εχω να πω οτι τα παιχνιδια με ΟΛΕΣ τις ομαδες παιζονται με σοβαρες πιθανοτητες να χασεις, να ερθεις ισοπαλος,να κερδισεις. Για να κάνεις το τελευταιο πρεπει να παιζεις μπαλα και να εχεις και τυχη.Στο συγκεκριμενο παιχνιδι ημασταν καλυτεροι, επρεπε να το παρουμε,  μπαλα αξιώσεων δεν παιξαμε αλλα είμασταν αγωνιστικοι και σαφως καλυτεροι  απο τις πρώτες αγωνιστικές που ανέλαβε ο Κωστίκος. Αυτα για μένα ειναι οφθαλμοφανή. Τωρα γιατι πολλοι ειναι γκαυλομένοι να τα μηδενίζουν ολα και να θελουν να τα διαλυσουμε ολα στο ονομα του τιποτα συγκεκριμένου, ειναι κατι που εχει να κάνει με θέμα νοοτροπίας κατα πρώτο λόγο. Μπορεί βέβαια να ειναι και εκ του πονηρού καθοτι στην Θεσσαλονικη υπαρχει μεγάλη πεινα. Για μένα οποιοι θελουν να προσφερουν στην ομαδα πρεπει να πανε και να την βοηθησουν στο ματς με την Ρεν και βεβαια να γεμισουν την Τουμπα με τον οφη τον οποιο επαναλαμβανω οτι μπορει και να τον κερδισουμε ΑΝ παιξουμε μπάλα, ΑΝ εχουμε τυχη κτλ. Συμβόλαια με νικες δεν έχουμε αυτο που μπορουμε να απαιτούμε απο τους παικτες και τον προπονητη ειναι να τα δίνουν ολα στο γήπεδο.

τον αγώνα με την Λιβαδειά τον έχασες γιατί:

1ον ο Σαλπιγγίδης αστόχησε και εξακολουθείς να παίζεις ουσιαστικά χωρίς επιθετικό με ένστικτο γκολτζή!!!

2ον ο κ. Κωστίκος άφησε τον Σικαμπάλα στον πάγκο παραχωρώντας έτσι το κέντρο στον αντίπαλο!!!

αυτοί οι παράγοντες κάθε άλλο παρά με την...τύχη σχετίζονται.

Τέλος να υπενθυμήσω ότι ο λεμονής μιλούσε για πίκρα στις τάξεις της ομάδας του και για χαμένους βαθμούς (!) και το χειρότερο είναι ότι κάτι μου λέει ότι τα πίστευε αυτά που έλεγε. Τώρα εάν για εσένα όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα του απολύτως φυσιολογικού δεν έχω να αντιπαραβάλλω τίποτα, ίσως το γεγονός ότι γνωρίζω αρκετούς Bookmaker και τσογαδόρους (που πόνταραν στο χ και στον άσσο) που έχουν ριζικά διαφορετική άποψη από την δική σου, αυτοί ωστόσο με πολύ χειροπιαστά επιχειρήματα!!!

peja_4

• Guest
« Reply #185 on: December 13, 2005, 12:59:06 »
h Kopela mou "aman re vasili, den antexo allo autin tin katastasi. exeis metrisei poses fores exei xasei o paok tis teleutaies dio vdomades?"
Darklord "..."
kopela mou "dld pisteveis oti o zagorakis tha pigainei stin Lili k tha einai etsi xalia opos esi meta ta paixnidia?"
Darklord "..."

Y.G. Pera apo to klasiko slogan...Panw apo ola proexei i proswpiki kai oikogeniaki mas galini....Tha sou protina....Ligo Barry white, potaki,xamila fota kai ola erxontai siga-siga... :aktion031:

Το κορυφαιο μου το ειπε η δικια μου...
"Ρε συ Ανεστη θα παμε καμια εκδρομη?"
Εγω(μολις ειχα γυρισει απο Ρουμανια):"Δεν ξερω, δεν μπορω, κουραζομαι να ταξιδευω ωρες"
"Ναι ε? Για τον ΠΑΟΚ κανεις χιλιομετρα και για μενα τιποτα ε?"

"ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ"

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #186 on: December 13, 2005, 14:40:24 »
Darklord "..."
Darklord "..."

Το κορυφαιο μου το ειπε η δικια μου...
"Ρε συ Ανεστη θα παμε καμια εκδρομη?"
Εγω(μολις ειχα γυρισει απο Ρουμανια):"Δεν ξερω, δεν μπορω, κουραζομαι να ταξιδευω ωρες"
"Ναι ε? Για τον ΠΑΟΚ κανεις χιλιομετρα και για μενα τιποτα ε?"

"ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ"

nai nai! kante malakies, na pantreuteite to maladenh sto telos! :a1006: :a1006:

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #187 on: December 13, 2005, 14:59:20 »
να σε πω ....ετσι οπως εχει παχυνει τελευταια και εχει φτιαξει ενα πω,πω,πω,πω   :a1006: :a1006: :nianiania:
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #188 on: December 13, 2005, 15:05:28 »
να σε πω ....ετσι οπως εχει παχυνει τελευταια και εχει φτιαξει ενα πω,πω,πω,πω :a1006: :a1006: :nianiania:

eimaste ligo off topic,anyway...bane allo pou den tha thelei k autos! etsi pou lougrofernei!