εχουμε και λεμε chris. (καταρχην μπραβο για την πρωτοβουλια)
για αυτο που λες με το παιχνιδι με τον ΟΦΗ,
εγω δεν μπορω να ειμαι παρων. Θεσσαλονικη θα ανεβω
22 Δεκεμβριου...
οικονομικα φυσικα για τετοιες προσπαθειες μπορω να διαθεσω
ενα ποσο 20-30 ευρω (ετσι κι αλλιως αλλο ευρω στις σκλαβωμενες ΠΑΕ και ΚΑΕ δεν προκειται
να ξαναδωσω...)
οποτε, το μονο που μπορω να κανω ειναι να σας πω καλη επιτυχια και φυσικα να σας στειλω τα γκαφρα.
τωρα στην προταση που εκανα για να σταλει σε μορφη ανακοινωσης στα ΜΜΕ:
το θεμα ειναι απο ποιον θα σταλει η ανακοινωση.
το καλυτερο απ'ολα θα ηταν να σταλει απ'ολους τους συνδεσμους του ΠΑΟΚ.
τοτε θα το δημοσιευαν σιγουρα οι εφημεριδες.
εγω δε μπορω να βοηθησω σε κατι τετοιο, οποτε ειναι θεωριες και να χαμε να λεγαμε απο μενα
και το κλεινω αυτο εδω. (για κατι τετοιο πρεπει να παρουν πρωτοβουλια οι συνδεσμιτες του φορουμ που μπορουν
να βοηθησουν)
απο paokworld.com ?
ειναι κατι ανωνυμο.
αυτο που εχει καποιες ελπιδες επιτυχιας (να το δημοσιευσουν δηλαδη), ειναι
οπως ειχα γραψει παραπανω να σταλει σαν ανακοινωση π.χ. 10-20 μελων του Α.Σ. ΠΑΟΚ
που ακομη και νομικα ειναι αυτοι που θα παρουν την αποφαση για τη Νεα Τουμπα ή ΟΧΙ.
αυτο, αν μου δωσει το ΟΚ ο ΗΟΜΟ προσφερομαι να το οργανωσω εστω και μεσω του internet.
και στο φορουμ υπαρχουν σιγουρα πανω απο 10 μελη...
τα φαξ απο ολες τις εφημεριδες Αθηνας-Θεσσαλονικης τα εχω(αρκετα υπαρχουν και στο site των Δυτικων αλλωστε)...
δε νομιζω οτι χανουμε τιποτα να δοκιμασουμε...(το κοστος εδω ειναι ελαχιστο)
περσι, παντως στο μετροσπορτ ειχαν δημοσιευσει ανακοινωση καποιων μελων του Α.Σ. αρης...
τελος, για ολες τις παραπανω πρωτοβουλιες καλο θα ηταν να περικοπει κατα καποιες σελιδες το αρθρο (αναφορα σε ΜΜΕ, Μπατατουδη και
μερικες αναφορες που δεν εχουν τοσο μεγαλη σημασια στο Θεμα Γουμενος και Τουμπα).
ετσι, θα μειωσουμε το κοστος στη μια περιπτωση, στην αλλη ειναι αναγκαιο για λογους χωρου των
εφημεριδων και γενικα ενα τοσο μεγαλο κειμενο ισως κουρασει καποιους και δεν το διαβασουν ολοκληρο.
φυσικα αυτη τη δουλεια πρεπει να την κανει ο ΗΟΜΟ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ CHRIS ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΑΝ PAOKWORLD ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ, ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΟΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.
ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.chris, ενα pm καλεσμα σε ολο το φορουμ, για να συμμετεχουν στην πρωτοβουλια σου πως το βλεπεις σαν ιδεα?
edit: το ιδανικο θα ηταν οι δυο παραπανω ενεργειες να γινουν μαζι χρονικα.