Author Topic: Πιο γρήγορη ανανέωση στο site*Τα δικά σας αρθρα*Editorials-αρ8ρα των συντελεστών του site*  (Read 931 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alexisv

• Αλλαγή
protino na bgei apo tin kentriki selida to kimeno "arhigos i epaggelmatias".
hthes mathame pos den einai oute to ena oute to allo.
enas poutanas gios einai kai arketa asholithikame mazi tou. den mas hriazete allo i skatofatsa tou stin kentriki....
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline makis

• Αποστολή
  • **
sinfonw kai egw apolita den antexw na ton vlepw allo

imago

• Guest
φίλε Δικέφαλος, δεν περίμενα από εσένα, που βέβαια συνηθίζεις να βλέπεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα, τις δύο συναισθηματικές εκτροπές που έκαμες. Η μία σχετικά με την προτροπή προς τον Σαλπιγγίδη, να μείνει και να γίνει ο πραγματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ (να μείνει ως ΠΑΟΚσής και όχι ως επαγγελματίας, μια λογική που μας έχει κοστίσει στο παρελθόν) και η δεύτερη (και κυριότερη) ο υπαινιγμός για τον νέο αρχηγό του ΠΑΟΚ ("αυτόν με τα μακριά μαλλιά"). Διαβάζοντας τέτοιες δηλώσεις θεωρώ ότι ποτέ στο παρελθόν δεν ήταν τόσο εύκολο για έναν επαγγελματία να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ πριν ακόμη προσφέρει κάτι το ουσιαστικό.

imago

• Guest
εάν εννοούσε τον Τεό τότε έχει καλώς...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Aytos me ta makria mallia einai o Hliadis. 100% ennooyse ayton o Dikefalos.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

imago

• Guest
οπώτε σωστή η τοποθέτησή μου...νομίζω...

imago

• Guest
Κατά την άποψή μου το σύνθημα που απεικονίζεται στην κεντρική ιστοσελίδα και αναφέρεται στην εκλογική συμπεριφορά απέναντι στα δύο κόμματα εξουσίας θα έπρεπε να επεκταθεί σημασιολογικά σε όλο το φάσμα των κομμάτων που αυτοπροτείνονται για εκλογή, αλλιώς η καμπάνια θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως στήριξη αριστερών κομμάτων και ειδικά εκείνων που όχι μόνο δεν θα έπρεπε να ψηφίσουμε σε καμία περίπτωση αλλά ούτε καν θα έπρεπε να συμμετάσχουν σε δημοκρατικές διαδικασίες!!!

LoGotHeTiS

• Guest
 ;D Αλλά φυσικά το ίδιο δεν ισχύει για τον φασίστα υποψήφιο?  ;D

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Κατά την άποψή μου το σύνθημα που απεικονίζεται στην κεντρική ιστοσελίδα και αναφέρεται στην εκλογική συμπεριφορά απέναντι στα δύο κόμματα εξουσίας θα έπρεπε να επεκταθεί σημασιολογικά σε όλο το φάσμα των κομμάτων που αυτοπροτείνονται για εκλογή, αλλιώς η καμπάνια θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως στήριξη αριστερών κομμάτων και ειδικά εκείνων που όχι μόνο δεν θα έπρεπε να ψηφίσουμε σε καμία περίπτωση αλλά ούτε καν θα έπρεπε να συμμετάσχουν σε δημοκρατικές διαδικασίες!!!

Epeidh yparxei o Karatzaferhs kai alloi Aneksarthtoi (px Mpoytarhs, Papageorgioy klp ), de nomizo pos isxyei ayto poy les.
Epishs ta 2 kommata den exoyn thn idia ey8ynh metaksy toys, alla sigoyra h ey8ynh toys einai apeiros megalyterh apo thn ey8ynh ton mikron kommaton. Ayta ta 2 perasan apo thn eksoysia os kyvernhsh kai aksiomatikh antipoliteysh.
Epipleon thn epomenh Kyriakh den pshfizoyme kanena komma mikro/megalo alla mono LEYTERIA STON PAOK.

Oso gia kapoioys poy nomizeis pos "ούτε καν θα έπρεπε να συμμετάσχουν σε δημοκρατικές διαδικασίες!!!" den to sxoliazo kan.
« Last Edit: October 19, 2006, 15:28:04 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

imago

• Guest
Το να αποκαλείς κάποιον όλως αυθαιρέτως "φασίστα"  θεωρώ ότι μαρτυρεί περισσότερα για εσένα τον ίδιο παρά για εκείνον στον οποίο αναφέρεσαι.
Πάντως βλέποντας ποιοί είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν αυτόν τον χαρακτηρισμό για να καλύψουν την δική τους επιχειρηματολογική ανυπαρξία (και δεν εννοώ εσένα προσωπικά) ομολογώ ότι έχει γίνει τίτλος τιμής τελικά.

@HOMOPAOKUS
βέβαια θεωρητικά έχεις δίκαιο αλλά όπως μπόρεσες και ο ίδιος να διαπιστώσεις, η θεωρία ότι ο "επαναστάτης" ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά σε ριζοσπάστιδες και κουκουέδες (και αντίστροφα) μπορεί να αποπροσανατολίσει ειδικά τους νεότερους ψηφοφόρους, κάτι που δεν το αξίζουν οι εν λόγω κομματικοί και επικοινωνιακοί φορείς αφού εκτός από ανέξοδες προφορικές δηλώσεις και καρεκλοκενταυρισμούς δεν έχουν προσφέρει φυσικά τίποτε το ουσιαστικό στην ομάδα!!!

Offline petrov

• Αλλαγή
κουκουέδες  :D Πόσα χρόνια είχα να την ακούσω αυτή την ατάκα!
Απομένει η επόμενη για να παραδώσω το πνεύμα: μαλλιάδες και τεντιμπόηδες με ανατρεπτικά φυλλάδια!
Μην στεναχωριέσαι ρε imago, δεν θα χάσει ο εθνικόφρων άξονας τις ψήφους του από την παοκτσήδικη αυτή προσπάθεια.
Μικρό κόμμα θεωρείται και το ΛΑΟΣ ας πούμε, ή το ΧΡΙΣΤΟΠΙΣΤΙΑ. Δεν ξέρω αν επιβίωσε και εκείνη η θρυλική ΕΠΕΝ με το πλι στην καρδιά.
Πάντως νομίζω ότι μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη δεν θα διαβρωθούν από τους ληστοσυμμορίτες  :b348:

Offline petrov

• Αλλαγή
ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ:
ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
κουκουέδες  :D Πόσα χρόνια είχα να την ακούσω αυτή την ατάκα!
Απομένει η επόμενη για να παραδώσω το πνεύμα: μαλλιάδες και τεντιμπόηδες με ανατρεπτικά φυλλάδια!
Μην στεναχωριέσαι ρε imago, δεν θα χάσει ο εθνικόφρων άξονας τις ψήφους του από την παοκτσήδικη αυτή προσπάθεια.
Μικρό κόμμα θεωρείται και το ΛΑΟΣ ας πούμε, ή το ΧΡΙΣΤΟΠΙΣΤΙΑ. Δεν ξέρω αν επιβίωσε και εκείνη η θρυλική ΕΠΕΝ με το πλι στην καρδιά.
Πάντως νομίζω ότι μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη δεν θα διαβρωθούν από τους ληστοσυμμορίτες  :b348:

Ke mi xehnas, bro, oti

O Aris z-a-ei, aftos mas odhg-a-ei  ;D ;D

imago

• Guest
δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να επεκταθεί η συζήτηση πέρα από ότι είναι απαραίτητο. Η ένστασή μου έχει ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο που έγινε.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Παιδια μπορειτε να φτιαξετε λιγο το λινκ στο

http://www.paokworld.com/outputofarticle.php?ID=268

εκει που γραφεται καντε κλικ εδω

Το γραψα και στο αρι τοπικ καταλαθος σβηστε το αν εχετε χρονο η προβλημα.

Ευχαριστω