λοιπον . αμφιταλαντευομαι ως προς το που θα κανουμε αν αποφασισουμε δωρεα. χθες εγραψα για τον αδερφο μας τον τσολακιδη. συγνωμη αν σας εχω κανει ακορντεον αλλα παιζουν και τα ορφανοτροφεια. απο χθες σκεφτομαι πιο ειναι πιο σωστο. ισως βιαστηκα να γραψω αλλα μαλον τελικα γερνω προς καποιο ιδρυμα. συγνωμη και παλι αλλα εκει τελικα κατεληξα. δεκτες φυσικα και αλλες αποψεις. και ας παρθει μια αποφαση βασει πλειοψηφιας. τι να πω. πριν απο λιγο μιλησα με το παπαφειο που εγραψε ο paokcure .ειναι ορφανοτροφειο που μεγαλωνουν τα παιδακια απο καλογριες και 1-2 παπαδες. διοικητικα απο πολιτες. μιλησα με τον πατερα αποστολο που με ειπε οτι μπορουμε να φερουμε απο ρουχα ,παιχνιδια , ξηρες τροφες κλπ, αλλα για χρηματα με παρεπεμψε στη γραμματεια. ειναι ΝΠΔΔ και οχι ΝΠΙΔ και πρεπει να μιλησει με τον διευθυντη για το πωσ πρεπει να κατατεθουν χρηματα. λεει οτι κοβουν αποδειξεις για οποια καταθεση γινεται. λοιπον πηρα οκ και απο αυτον .στο τελος οτι μικροκαταθεσεις εχουν θα κοψουν μια συγκεντρωτικη και θα στειλουν οπου τουςπουμε. αλλα πρεπει να κοψουν.
μου εχουν δωσει αριθμο λογ/σμου ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
υ.γ1 τα γραφω τωρα γιατι θα ειμαι στην δουλεια μεχρι τις 14:30 ,αλλοιως απο αυριο το πρωι παλι θα μπω να δω τι συμφψνησατε ,αν συμφωνησατε
υ.γ2 αν αποφασιστει απο mods ,τοτε το συντομοτερο δυνατο ,εχουν περασει υπερβολικα οι μερες
υ.γ3 μπορει να παρεξηγηθω απο καποιους για το οτι ξεκινησα αυτο το θεμα, λογω των ημερων σκεφτηκα οτι καλο θα ητανε να προβουμε σε μια τετοια ενεργεια .δεν θα μας λειψει τιποτε αν δωσουμε 5-10-15 ευρω σε καποιους που εχουν αναγκη
υ.γ4 .ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΟ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ. ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑΜΙΑΣ ΠΑΝΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ
υ.γ5 ο πατερ αποστολος ειναι τρελος ΠΑΟΚΤΣΗΣ
παραθετω τα στοιχεια
ΠΑΠΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΠΑΠΑΦΗ 33
54638 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (κατω απο το καυτατζογριο)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ
2150300211282 ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ειναι το κεντρικο στην αριστοτελους)
υπευθυνος παιδιων πατερ αποστολος τηλ.2310-216738
υπευθυνη γραμματειας κ.ΓΡΑΒΑΝΗ ΕΛΕΝΗ τηλ.2310 214643 φαξ.2310-214410 (για οποιον θελησει να παει και ρουχα παιχνιδια τροφες κλπ. για την συννενοηση)