Author Topic: Ερανος Χριστουγέννων  (Read 2643 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
Απ: Ερανος Χριστουγέννων
« Reply #80 on: November 27, 2006, 21:53:37 »
παιδια ,ερχονται φετος παλι χριστουγεννα. θελετε να κανουμε κατι και φετος ? μπορει να πεσουν και αλλες ιδεες . αν δεν θελετε καποιο ιδρυμα για παιδια (εγω θα το προτιμουσα ) μηπως καποιες ιδεες οπως το να μαζεψουμε χρηματα για αδερφια μας πχ γι αυτους που καηκανε τα ι.χ με βαζελο στο παληκαρι απο αθηνα τον σακη που ισως αντιμετωπιζει οικονομικο προβλημα μετα το ματς με την αεκ ή να μαζεψουμε χρηματα να τα δωσουμε στην νεα διοικηση για την σωτηρια της ομαδος ? μπορειτε αν θελετε να γραψετε την γνωμη σα ,αποφασιζουμε και μετα ξεκιναμε να μαζεουμε χρηματα.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

chris

• Guest
« Reply #81 on: November 27, 2006, 22:35:53 »
bebaios.
sthn dioikhsh ths PAE mas alla KAI ths KAE mas 8a prepei na kanoume mia SYMBOLIKH kinhsh , dorizontas tous apo 1(ena) euro sthn ka8emia.milao SOBARA.

gia tis ypoloipes filan8ropikes kinhseis opos tis eixate analabei kai perysi[kyrios analabei esy dhladh palikare] kai me thn efxh na pame akoma kalytera

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #82 on: November 27, 2006, 23:04:24 »
πολλα συγχαρητηρια bane που και παλι εχεις την ορεξη και το κουραγιο και
ξεκινας μια αναλογη προσπαθεια
(οπως αυτη που κανατε καποια λιγα μελη του φορουμ περσι).

απλα και εγω πιστευω πως στις διοικησεις ΠΑΕ-ΚΑΕ-Α.Σ.
δεν αξιζει ουτε cent να τους δωσεις ΑΕΡΑ. (με αλλους τροπους ναι)
μονο συμβολικα οπως λεει ο chris και καλυτερα 1 ευρω δια 3.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Poet

• Guest
« Reply #83 on: November 27, 2006, 23:44:23 »
παιδια ,ερχονται φετος παλι χριστουγεννα. θελετε να κανουμε κατι και φετος ? μπορει να πεσουν και αλλες ιδεες . αν δεν θελετε καποιο ιδρυμα για παιδια (εγω θα το προτιμουσα ) μηπως καποιες ιδεες οπως το να μαζεψουμε χρηματα για αδερφια μας πχ γι αυτους που καηκανε τα ι.χ με βαζελο στο παληκαρι απο αθηνα τον σακη που ισως αντιμετωπιζει οικονομικο προβλημα μετα το ματς με την αεκ ή να μαζεψουμε χρηματα να τα δωσουμε στην νεα διοικηση για την σωτηρια της ομαδος ? μπορειτε αν θελετε να γραψετε την γνωμη σα ,αποφασιζουμε και μετα ξεκιναμε να μαζεουμε χρηματα.

Πολύ καλή ιδέα φίλε ... μπράβο!!! Τώρα όσον αφορά αυτή καθ'εαυτή την κίνηση ... διοίκηση κλπ κλπ εγώ λέω να μείνουν απ'έξω ... αρκετά έχουν ... και αρκετά διαχειρίζονται ... και αρκετά έχουμε δώσει.

Για ιδρύματα κλπ κλπ πάλι δεν μου αρέσει επειδή όλοι λίγο πολύ τα Χριστούγεννα κάτι κάνουν.

Άρα, να κάνουμε κάτι ΠΑΟΚτσήδικο ... είτε σε κάποια άτομα όπως λέτε που κάηκε το αυτοκίνητό τους με τον βάζελο ... ή σε κάποιους άλλους που ίσως έχουν πρόβλημα ... εγώ θα έλεγα αν υπάρχουν και τίποτα αδέρφια μας που έχουν φυλακιστεί για επεισόδια κλπ. να πάμε να τους επισκεφθούμε και να τους πάμε δώρα ... όχι για να επιβραβεύσουμε τις πράξεις τους ... αλλά για να τους δείξουμε ότι ο αληθινός ΠΑΟΚτσής δεν ξεγράφει τα αδέλφια του!!!!

trelos sporos

• Guest
« Reply #84 on: November 27, 2006, 23:56:07 »
Συμφωνώ με τον Poet για την ιδεά της επίσκεψης σε φυλακισμένους αδελφούς μας. Για το ίδρυμα και για τους ΠΑΟΚτσήδες με οικονομικό να με υπολογίζετε.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #85 on: November 28, 2006, 00:06:34 »
συμφωνω οτι για τα ιδρυματα ολο και κατι κανουν αρκετοι. αλλα ομως οχι σε ολα .πανε σε συγκεκριμενα .υπαρχουν καποια που δεν παταει ψυχη. αν καποιος ξερει καποια στην βορειο ελλαδα που τωρα τις γιορτες δεν εχουν επισκεψεις και δωρεες ας το γραψει. περυσι ειχαμε δωσει χρηματα στο παπαφειο μπορει να ειναι καποιο αλλο ειδικα σε πολεις οπως βεροια κιλκις φλωρινα σερρες ,κλπ. μακαρι να μαζευτουν αρκετα χρηματα ωστε να τα μοιρασουμε .δεν ξερω . οσοι ενδιαφερεστε πραγματικα ας γραψετε ιδεες .

kostas4

• Guest
« Reply #86 on: November 28, 2006, 17:40:03 »
εγω για οτι και να γινει ειμαι μεσα και θα βοηθησω οσο μπορω.και η ιδεα για να βοηθησουμε τους αδεφους που μας χρειαζονται ειναι καλη αλλα πρεπει πρωτα καποιος που τους ξερει να μαθει αν οντως χρειαζονται βοηθεια για να μην φανει σαν ελεημοσυνη και τα λεφτα να πιασουν τοπο.
για βοηθεια σε ιδρυμα εννοειτε πως ειμαι μεσα χωρις δευτερη σκεψη

goudas4

• Guest
« Reply #87 on: November 28, 2006, 21:07:54 »
Bravo re bane me tin idea sou kai elpizw na exei analogi simmetoxi apo ta meli tou forum!!!
Egw pantws eimai mesa an xreiasteite kapoia oikonomiki enisxisi. Min fantasteite tipota trela posa alla nomizw oti mporei o kathenas prepei na sineisferei! Estw kai 1 eurw o kathenas!
Prepei ola ta meli na energopoihthoun girw apo to thema giati ektos apo trelamena Paoktsakia eimaste kai anthrwpoi me euaisthisies!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #88 on: November 29, 2006, 01:36:07 »
Αν ειναι εύκολο ας πει κάποιος πιο συγκεκριμένα ποιον παοκση να βοηθήσουμε και που να απευθυνθούμε.

Για ίδρυμα πάντως θα πρότεινα να κάνουμε κάτι για κακοποιήμενα παιδιά που εχούν πεσει θύματα παιδεραστίας η άλλης μορφής κακοποιήσης δηλαδη πραγμάτικα θα το κανα μεσα απο την καρδιά μου για αυτες τις ψυχες.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κατα πόσο είναι εφικτο να ανόιξουμε ένα λογαριασμο και να βάζουμε όλοι ενα ποσο να μήνα ανα βδομάδα 1 ευρω 1000 ευρω όλο τον χρόνο κατι σαν ταμειο του σιτε?Για διάφορους σκόπους.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #89 on: November 29, 2006, 13:41:43 »
Eisai sostos Bane oti prepei ta lefta na ta dosoume se idrymata pou den exoun pollous porous. Kapoia idrymata pairnoun synexeia dorees.
Episis nomizo oti prepei na ginoun stous perissoterous syndesmous aimodosies.

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **
« Reply #90 on: November 29, 2006, 19:20:45 »
Μπραβο ρε παιδια .
Αυτα ειναι τα πραγματα που θα πρεπει να κανουμαι σαν λαος ..
Το μεγαλειο του ΠΑΟΚ
Πραγματικα συγκηνιθικα .
Αν δεν βρεθει καποιος συλογος ,ξερω για καποιους ανθρωπους που βοηθανε οικογενιες με καρδιοπαθη
παιδακια και πραγματικα η βοηθεια τους πιανει τοπο.Δεν ξερω τα οικονομικα τους και τους πορους τους αλλα ειναι ολοι τους ανθρωποι που το ζησαν .
Για οπου και να νε παντος να το δουμαι ζεστα καποιοι θα εχουν περισσοτερη αναγκη απο μας.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ....
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #91 on: December 08, 2006, 10:21:01 »
ξερει κανεις τιποτε για το ιδρυμα παιδικης προστασιας ΄΄παναγια η οδηγητρια΄΄ι.ναος κοιμησεως της θεοτοκου γιαννιτσων στα γιαννιτσα ? μπορειτε να μου πει καποιος αδερφος απο την γυρω περιοχη κατι για αυτο το ιδρυμα? μηπως θελετε να βαλουμε χρηματα παλι για το παπαφειο ?

goudas4

• Guest
« Reply #92 on: December 09, 2006, 17:24:30 »
Den vlepw kai poli sigkinisi apo ta melh tou forum! Kala re paidia den sas euaisthitopoioun auta ta themata?
Perimena na exei megali antapokrisi i protasi tou Bane alla apo oti vlepw tzifos! Ante ligo na kanoume kati giati iparxoun paidia se auto ton kosmo pou den exoun tin politeleia na kanoune pragmata pou emeis thewroume dedomena!
As dwsoume se tetoia atoma mia mikri xara ki emeis! Nomizw pws to aksizoun...

Y.G. Bane to idrima pou les den to gnwrizw. Vevaia gia to Papafeio pou eipes nomizw pws exei arketous porous san idryma. Tha itan kalitera nomizw na dwsoume se kapoio allo idryma opws eipes ki esi pou den exoun episkepseis kai dwra! Vevaia den gnwrizw akrivws.
Pantws o xronos pernaei kai prepei na euaisthitopoihthoume grigora gia na mporesoume na mazepsoume ena ikanopoihtiko poso!
« Last Edit: December 09, 2006, 17:53:55 by goudas4 »

ecstasy4

• Guest
« Reply #93 on: December 09, 2006, 17:47:06 »
tha stirixo kathe prospathia gia dorees kai otidhpote allo filanthropiko ergo oso mporeso.ypolgiste kai mena.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #94 on: December 11, 2006, 21:09:30 »
Να προτείνω κάτι και εγώ, δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να εφαρμοστεί αλλά πριν λίγο καιρό έξω απο σχολείο της Θεσσαλονίκης αυτοκίνητο είχε παρασύρει και τραυματίσει σοβαρά 17χρονο μαθητή στα πόδια. Εδώ και κάποιες μέρες οι γονείς του κάνουν έκκληση στον κόσμο για να τους βοηθήσουν να μαζέψουν τα χρήματα ώστε το παιδί να μπορέσει να χειρουργηθεί και να ξανα περπατήσει.
Καλό θα ήταν, βέβαια θα μας πει και ο Μπάνε, αν γίνεται να βοηθήσουμε και εμείς αυτήν την προσπάθεια.
Επίσης πριν απο χρόνια, και αυτό το σκέφτομαι πολύ καιρό, στο ατύχημα των Τεμπών κάποια απο τα παιδιά του Κορδελιού είχαν τραυματιστεί.
Τότε θυμάμαι ένα απο τα τσακαλακια που είχε πάρει υποσχέσεις απο τον Μπατατούδη για στήριξη και οικονομική βοήθεια ώστε να ξαναπερπατήσει; δεν το θυμάμαι αυτό καλά.
Θέλω να πω πως εκτός απο ιδρύματα, και ότι άλλο έχει πέσει στο τραπέζι, οι πιο πάνω ιδέες θα βοηθούσαν κάποιους πληγωμένους ανθρώπους.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

trelos sporos

• Guest
« Reply #95 on: December 11, 2006, 21:33:55 »
einai poli kali idea na voithisoume to paidi na xanaperpatisei. nomizw les gia to atixima stin kalamaria stin andrianoupolews.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #96 on: December 11, 2006, 21:51:59 »
ολες οι γνωμες σεβαστες και δεν διαφωνω κιολας. απλως να σας πω κατι . επειδη επισκεπτομαι καθε χρονο 1-2 ιδρυματα μπορω να σας πω οτι εστω και 1% παραπανω θα σας αγγιξουν τα παιδια .επισης επειδη ο χρονος πιεζει γιατι οτι γινει πρεπει να γινει πριν τα χρισοτυγεννα θα ειναι πιο δυσκολο να συννενοηθουμε με καποιο αδερφο που θελουμε να βοηθησουμε απο οτι με ενα ιδρυμα. εδω στην αθηνα βοηθαμε καθε χρονο το λυρειο ιδρυμα που ειναι στην ραφηνα αττικης ενα ιδρυμα πολυ φτωχο που τα παιδια τα φροντιζουν καλογριες . σκεψη μου ειναι οτι γινει να ειναι σε ιδρυμα τετοιο στην βορειο ελλαδα και οχι μονο αποκλειστικα στη θεσ/νικη . θα συμφωνουσα με καποιους αδερφους που εχουν πει σε αλλα τοπικ κατα καιρους αν μπορουμε να οργανωσουμε στη διαρκεια του ζχρονου και για αλλους σκοπους. δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αλλα νομιζω οτι μπορει να γινει . θα ελεγα ομως λογω χριστουγεννων για ιδρυμα με παιδια. αυριο θα παρω τηλ. στη μητροπολη θεσ/νικης και πρεπει οπωσδηποτε να βρεθει ενα για να ξεκινησουμε.
εγω παραθετω και τα τηλ. του γραφειου πληροφοριων της μητροπολης ,αν καποιος θελει να παρει το πρωι .η συζητηση μαζι τους πρεπει να περιστραφει σε ιδρυματα που παιρνουν τις λιγοτερες δωρεες. εγω θα μπω αυριο παλι κατα τις 4-5 στο φορουμ. αν καποιος μπορει να συννενοηθει νωριτερα ας το κανει.
2310 227677
2310 260846
2310 281316

xalllara4

• Guest
« Reply #97 on: December 12, 2006, 22:36:55 »
http://www.sportime.gr/articles_inside.asp?article_id=36978

diavasa to arthro kai eilikrina sigklonistika!mou sfiktike i kardia.

osoi mporeite na voithisete to palikari, me opoio tropo mporoun.

PS I kae PAOK tha mporouse na prosferei to palataki . o mylos einai poli mikros!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #98 on: December 12, 2006, 22:59:00 »
Φίλε μου για αυτό το περιστατικό έγραψα εχθές σε αυτό το τόπικ

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,4167.90.html

Αν μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλοι η μέσω εράνου η με καταθέσεις στην τράπεζα είναι κρίμα να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά σε νέα παιδιά.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

xalllara4

• Guest
« Reply #99 on: December 12, 2006, 23:34:13 »
kalws, den to eida, as kleidwthei...