Author Topic: Κώστας Βασιλειάδης  (Read 9100 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Κώστας Βασιλειάδης
« Reply #240 on: July 01, 2011, 15:27:56 »
http://www2.paok24.com/interviewsitem.asp?s=13&id=81

ÐÜìå êáé óôá ðïäïóöáéñéêÜ. ¸ìåéíåò éêáíïðïéçìÝíïò áðü ôçí áðüäïóç ôïõ ößëïõ óïõ ôïõ "ÓÜëðé" ìå ôçí åðéóôñïöÞ ôïõ óôïí ÐÁÏÊ;

"¼÷é, áëëÜ ç áîßá ôïõ äåí ìåôñÜåé Ýôóé óôá ìÜôéá ìïõ. Ï Óáëðéããßäçò åßíáé áõôü ðïõ ëÝìå “ÐÁÏÊ” ìå üëç ôç óçìáóßá ôçò ëÝîçò. ÂïçèÜåé üóï ìðïñåß ôçí ïìÜäá óå ðïëëÜ ðñÜãìáôá. Ôï üôé äåí óêüñáñå ðïëëÜ ãêïë öÝôïò åßíáé áðü ôçí ðßåóç êáé ôï Üã÷ïò ðïõ ôïí êáôÝâáëå".

ãéíåôáé íá ìçí ôïí å÷åéò öéëï;ðåñá áðï ôï ïôé äåí õðáñ÷åé êáðïéïò ðïõ íá å÷åé ó÷åóç ìå ÐÁÏÊ êáé íá ìçí ôïí ñùôçóïõí ãéá ôïí êïíôï ãéíåôáé ñå óõ êùóôáêç ðïõ ôïí ÐÁÏÊ ôïí å÷åéò ãñáììåíï óôá ðáðáñéá óïõ(ìå ðñáîåéò ï÷é ìå ëïãéá) íá ìçí å÷åéò öéëï,ìçí ðù êáé ðáñáäåéãìá,ôçí êáôáñá ôïõ óõëëïãïõ;

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #241 on: July 01, 2011, 15:43:10 »
TI ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ;;;;

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #242 on: March 30, 2012, 18:57:38 »
"Από την ψυχή μου το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ"
Μπάσκετ 29 Μαρ. 2012 19:24

Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε για τον "Δικέφαλο", αλλά και την ανάδειξή του σε MVP της τρίτης αγωνιστικής των προημιτελικών της Ευρωλίγκας

Για την ανάδειξή του σε MVP της τρίτης αγωνιστικής των προημιτελικών της Ευρωλίγκας, αλλά και για τον ΠΑΟΚ μίλησε στον "Sport 103" ο Κώστας Βασιλειάδης.

"Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα. Θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος αν έπαιζα 10 λεπτά, δεν έβαζα πόντο και η ομάδα κέρδιζε. Ο αγώνας είναι χαρά. Το θέμα είναι να μπαίνεις και να γουστάρεις. Και το έχω καταλάβει εδώ στο Μπιλμπάο. Ολα είναι οικογενειακά εδώ", δήλωσε ο γκαρντ της Μπιλμπάο και πρόσθεσε: "Το μπάσκετ σου δίνει κάθε στιγμή ένα διαφορετικό συναίσθημα. Πίστευα χθες ότι δε μπορούσαμε να χάσουμε με τίποτα αυτό το παιχνίδι. Με αυτόν τον κόσμο στο γήπεδο πίστεψα πως ήμουν στην Ελλάδα".

Συνεχίζοντας για το ματς με την ΤΣΣΚΑ, ανέφερε: "Δε γινόταν να το χάσουμε το παιχνίδι. Ολοι μέσα στον αγώνα προσπαθούν να δώσουν το κάτι παραπάνω και για τον κόσμο. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις ένα γεμάτο γήπεδο, χάσεις-κερδίσεις να σε χειροκροτούν".

Ο Βασιλειάδης μίλησε και για τον... αγαπημένο του ΠΑΟΚ: "Είναι ένα ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ο ΠΑΟΚ. Μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και πιο παλιά και στην Ευρώπη. Με τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις θα μπορέσει να ξαναγυρίσει εκεί που πρέπει. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου το καλύτερο. Και κάποια στιγμή εμείς που αγαπάμε την ομάδα να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στον ΠΑΟΚ", είπε.

http://olapaok.gr/basket/apo_thn_psyxh_moy_to_kalutero_gia_ton_paok.1711973.html

Ξερω πως πολλοι θα αρχισετε να βριζετε και να καταριεστε αλλα εγω ΠΟΛΥ θα ηθελα μαζι με τον κομματο που ετοιμαζεται να ξαναερθει στον ΠΑΟΚ να ερχονταν και ολα τα πρωην δικα μας παιδια......ο βασιλειαδης που ΦΥΣΑΕΙ φετος,ο γιαννοπουλος που εκανε φοβερη χρονια φετος με το περιστερι,ο μαυροκεφαλιδης βεβαιως,ο μανωλοπουλος,ο βεργινης ακομα και τον γκαγκαλουδη που δεν ειναι παιδι!Αυτοι συν τους φετινους ελληνες θα δημιουργουσαν μια ομαδα με παρων και μελλον.Γιατι κακα τα ψεματα.......οσοι εχουν περασει απο αυτην την ομαδα(ακομα περισσοτερο οταν προερχονται απο τα σπλαχνα της) μπορουν να καταλαβουν τι σημαινει ΠΑΟΚ ακομα και οταν ηταν στην ομαδα στην χειροτερη εποχη της και ανεξαρτητα αν πηγαν σε μισητες ομαδες αργοτερα.
Δεν ειναι τυχαιο που ο καλαμποκης γυρισε στην ομαδα,που θελει να ξαναγυρισει ο κομματος,που το ηθελε χρονια τωρα ο γκαγκα,που το εκανε ο βασιλειαδης παρατωντας τον γαυρο κτλ κτλ.
Εμενα μου φτανει που φορεσαν αυτην την φανελα,οτι πολλοι απο αυτους θελουν να την ξαναφορεσουν και μπορουν να προσφερουν στην ομαδα.
Δεν με νοιαζει που πρωην δικοι μας εφυγαν και πηγαν σε γαυρο ή σκουληκι αφου εμεις καναμε οτι μπορουσαμε για να τους διωξουμε.Για μενα παραμενουν δικα μας παιδια.
Εδω παλια ειχαμε παρει τον λιαδελη που ηταν σκουληκοπαιδο απο τα σπλαχνα του σκουληκιου,τον σιγαλα που ηταν ΣΚΑΤΟγαυρος και κωλοπαιδο.....ακομη και τον ταπουτο που ηταν ΚΑΡΑΔΗΛΩΜΕΝΟ σκουληκι.
Οπως σε επιπεδο διοικησης και τεχν.ηγεσιας ο ΠΑΟΚ εχει δικους του ανθρωπους(ΜΠΑΝΕ-μαρκοπουλος αν και θα προτιμουσα σφαιροπουλο βεβαια-σταυροπουλος) ετσι και στο ροστερ πρεπει να εχει παικτες που ηταν στην ομαδα.Τι να καταλαβουν τωρα τα αμερικανακια απο ΠΑΟΚ.........
Και να ερθουν κι αλλοι να βοηθησουν.....ο κορφας που βοηθησε την ομαδα οταν πηγαινε να πεσει Α2,ο μπαλογιαννης,ο ρετζιας,ο τσεκος κτλ.
Να μπουν ολοι στην ομαδα να βοηθησουν μπας και παρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το μηνυμα ο λαος του ΠΑΟΚ οτι χρειαζεται βοηθεια η ομαδα.

ΟΛΑ τα παραπανω βεβαια οπως καταλαβαινετε αποτελουν ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ!

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #243 on: March 30, 2012, 20:14:07 »
Ξέχασες την μεγαλύτερη κάμπια,τον δώστε χάπια στα σκουλήκια Αγγελίδη.

Offline Rolas

• Κερκίδα
  • *
« Reply #244 on: March 30, 2012, 20:29:03 »
Περαν του κομματου που ηταν και ειναι εριστικος ως αντιπαλος καλο θα ταν να μαζεψουμε διαφορους πρωην μπας και κανουμε φτηνο κ αξιομαχο συνολο

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #245 on: March 30, 2012, 21:00:59 »
http://www.sport-fm.gr/article/108392

http://www.makthes.gr/news/sports/32863/

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γλιτώνει συνολικά ένα ποσό της τάξης των 520.000 ευρώ με την αποχώρηση των Βασιλειάδη, Μουλαομέροβιτς, Γκρέγκορι. Συγκεκριμένα:
Κώστας Βασιλειάδης Το συμβόλαιο του είναι 550.000 ευρώ και το μοιράζονται από κοινού ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.
------------------------------------------
Η αλίκη μιλκοτριποντάκη με την φανέλα του λαού που "μοιάζει και έχει πολλά κοινά με του Π.Α.Ο.Κ."

Μακρυά ΠΟΥΣΤΗ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #246 on: March 30, 2012, 21:19:01 »
club ημουν σιγουρος οτι θα γραψεις για τον αγαπημενο σου  ;D
παντως εμενα δεν με χαλασε που ζητησε ο ιδιος να φυγει και να ερθει στον ΠΑΟΚ αφηνοντας τους γαυρους μαλακες να αναρωτιουνται "μα πως αφησε εμας που χτυπαμε πρωταθλημα,παιζουμε ευρωλιγκα και εχουμε φραγκα γι'αυτους τους τελειωμενους;"

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #247 on: March 30, 2012, 21:29:20 »
Είσαι καλό ΠΑΟΚτσακι κ παρακολουθώ τα ποστς σου τακτικά. Να ξες οτι μπορεί να γραφω περισσότερο για την μπάλα, αλλά μπάσκετ επαιζα, ως τα εφηβικά, το μπάσκετ επίσης με κανε κ ΠΑΟΚ, καθότι μεγαλωμένος αλλού, την εποχή που το παλαί αρρώσταινε με ορδές μαυρίλας.

Παράκληση σε κάνω, μην τρως παπά. Θυμήσου πως έφυγε, τι δήλωνε όταν έφυγε, πως γύρισε, πως ξαναέφυγε κ κυρίως τι έκανε λίγο πριν φυγει τελειωτικά.
Και Επειδή νομίζω εισαι κ συ πατημένος     - ....αρης, θυμίσου με τι τέρατα ιερά χοροπηδάγαμε στην χαύρα του αλεξανδρείου κάποτε κ δεν θα χρειαστεί να επιχειρηματολογήσω ξανά για γατάκια, δήθεν και ΠΑΟΚ στο μπλα μπλα (μόνο) .

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #248 on: March 30, 2012, 22:15:03 »
Ρε εσυ.....δεν τρωω κανεναν παπα ουτε ΠΑΟΚτσηδηλικι και τετοια.....απλα ειμαι λιγο πιο χαλαρος με αυτα πια ισως επειδη οδευω πια για τα δευτερα -αντα!
Τελοσπαντων.....ανοιγω κι εγω ωρες ωρες κατι κουβεντες..........εδω ο κοσμος χανεται και το μ..... χτενιζεται!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #249 on: March 30, 2012, 23:19:23 »
ρε παππου ολοι αυτοι που γραφεις φυγαν για τα φραγκα

τι σε κανει να πιστευεις οτι θα γυρναγαν πισω;αφου δεν παιζει μια

και ναι πριν προλαβεις να πεις οτιδηποτε δεν φταινε αυτοι.επαγγελματιες ειναι.δεν ειναι "παοκτσακια".χορτασαμε απο δαυτους

και σε μπασκετ και σε μπαλα...στα παπαρια μου τι ειναι ο αλλος αρκει να με σεβεται.ο συγκεκριμενος εχει ξεπερασει προ πολλου

τα ορια...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #250 on: March 31, 2012, 00:04:17 »
Δεν με κανει κατι να πιστευω οτι θα γυρισουν πισω.....γι'αυτο ειπα ονειρα θερινης νυκτος!

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #251 on: June 06, 2012, 14:54:26 »
Την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ και να κλείσει εκεί την καριέρα του εξέφρασε ο Κώστας Βασιλειάδης, προσθέτοντας ότι μπορεί να σταθεί σε μία ομάδα Ευρωλίγκας.

Ο άσος της Μπιλμπάο μίλησε στον Libero 107,4 για την Εθνική ομάδα και το... κύμα αποχωρήσεων τα τελευταία χρόνια, καθώς επίσης και για την κίνησή του να φιλάει το σήμερα της φανέλας, με κάθε ομάδα που αγωνίζεται, λέγοντας πως: «είναι καλύτερα να σε γουστάρουν παρά να σε γιουχάρουν στο παιχνίδι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Βασιλειάδη:

Για το γεγονός ότι μετά από κάθε καλάθι φυλάει το σήμα της ομάδας: «Είναι κι αυτός ένας τρόπος να ξεσηκώνεις το κοινό, άλλωστε είναι καλύτερα να σε γουστάρουν παρά να σε γιουχάρουν στο παιχνίδι».

Για τις κλήσεις του κ. Ζούρου στην Εθνική εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά: «Δεν έχουν γίνει ακόμη και δεν ξέρω αν είμαι μέσα, θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Ζούρο. Δεν ξέρω αν θα είμαι τελικά αλλά θέλω να είμαι, η Ολυμπιάδα είναι κάτι ξεχωριστό, δεν έχω αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες και θα ήθελα πολύ να είμαι με την Εθνική στο Λονδίνο».

Για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια αρκετοί διεθνείς προτιμούν να μην αγωνίζονται στην Εθνική και ζητούν να μην κληθούν: «Είναι προσωπικοί οι λόγοι, τέτοιοι αθλητές κάνουν για χρόνια πολύ μεγάλες σεζόν, με πολλά παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο και λίγες μέρες ξεκούραση. Όταν αγωνίζονται συνέχεια, χειμώνα - καλοκαίρι και φτάσουν σε μια ηλικία πάνω από 30 ετών είναι λογικό νομίζω να θέλουν ξεκούραση και να βάλουν την ομάδα αλλά κυρίως την οικογένεια τους σε πρώτη μοίρα. Ρωτάς για τον Διαμαντίδη υποθέτω, δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν παίκτη με τόσο μεγάλη προσφορά, είχε και κάποιους τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι είναι λογικό να θέλει να ξεκουραστεί».

Για τις επιλογές που έχει κάνει στην καριέρα του, ο Κώστας Βασιλειάδης: «Δεν έχω μετανοιώσει για καμία επιλογή που έχω κάνει, έδωσα ότι μπορούσα σε κάθε ομάδα. Αν ήταν να διαλέξω όμως για την καλύτερη επιλογή που έχω κάνει, θα έλεγα το να πάω στο Σαντιάγκο, στην Ομπραντόιρο, τότε άρχισα να βλέπω αλλιώς το μπάσκετ και άλλαξα προτεραιότητες. Πήγα εκεί μετά την Μοντεγκρανάρο, όπου είχα πάει μετά τον ΠΑΟΚ του Δρόσου. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που μου έλεγαν τότε να μην πάω στον ΠΑΟΚ αλλά πίστεψα ότι κάτι καλό θα μπορούσε να γίνει. Αποφάσισα με το συναίσθημα αλλά δεν το θεωρώ πισωγύρισμα. Είχαμε καλή ομάδα και μπορούσαμε να βγούμε Ευρωλίγκα αλλά στην μέση της σεζόν άρχισαν τα προβλήματα με τον Δρόσο, για τον οποίο νομίζω ότι ήθελε να επενδύσει και να κάνει μια καλή ομάδα αλλά ακούστηκαν πολλά για αυτόν, έγιναν διάφορα και ο κόσμος έχει μια σαφή άποψη για αυτόν τώρα».

Για τις πόλεις που καρά καιρούς αγωνίστηκε: «Το Μοντεγκρανάρο είναι δίπλα στην Αγκόνα, ένα χωριό , δεν το ήξερα και το έψαχνα στο ίντερνετ. Μου είχε πει ο μάνατζερ ότι είναι μια ωραία πόλη και τέτοια αλλά πήγα και δεν είχε ούτε 1 ξενοδοχείο, έπαθα ένα σοκ στην αρχή αλλά μετά είδα ότι ήταν μια πολύ οργανωμένη ομάδα, είχε στόχο τα play-off και στο γήπεδο ερχόταν 5.000 κόσμος σε κάθε αγώνα. Ήταν μια καλή εμπειρία σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Μετά πήγα στην Ομπραντόιρο, μια ομάδα που προσπαθούσε 15 χρόνια να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία και το κατάφερε κερδίζοντας ένα δικαστήριο που εκκρεμούσε 15 χρόνια. Η πόλη ήταν το Σαντιάγκο Ντε Κομποστέλα και έβρεχε 8 στους 10 μήνες που ήμουν εκεί, μουντό μέρος και σε φόβιζε λίγο αλλά ο κόσμος αγάπησε την ομάδα, την αγκάλιασε και κάναμε καλή προσπάθεια αλλά τελικά πέσαμε, ακόμη και τώρα όμως έχω πολλούς φίλους εκεί, ήμουν συμπαίκτης με τον Μαρκ Τζάκσον και τον Ρεϊσόν Τέρι που έπαιξε στον Άρη»

Για την παρουσία του στο Μπιλμπάο: «Στην Ομπραντόιρο ήμουν το πρώτο βιολί αλλά είναι καλύτερα να είσαι σε μια ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες και όχι ένα που βάζει 20 πόντους αλλά χάνεις το παιχνίδι. Στο Μπιλμπάο λοιπόν ξεκινούσα από τον πάγκο και έμπαινα συνήθως στο 8ο λεπτό, δεν είναι άσχημα έτσι, ξέρεις όταν είσαι στον πάγκο αρχικά μπορείς και διαβάζεις καλύτερα το παιχνίδι ενώ στην Μπιλμπάο ήταν και γούρι αυτό και ακόμη και όταν είχα καλή απόδοση στα παιχνίδια, πάλι από τον πάγκο ξεκινούσα στο επόμενο. Απο την παρουσία μου εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να δουλέψω περισσότερο για να έχω ρόλο στην ομάδα, ήθελα να μπαίνω μέσα και να παίζω όσο καλύτερα μπορώ για να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει. Πιο παλιά είχα θέματα με την άμυνα αλλά βελτιώνομαι»

Σε ερώτηση για το αν ο κόσμος κερδίζει παιχνίδια: «Ο κόσμος δεν κερδίζει παιχνίδια αλλά σου δίνει θάρρος ενώ ο αντίπαλος νοιώθει πίεση. Η φωνή του κόσμου σου δίνει κουράγιο, μια ώθηση για το βήμα παραπάνω. Στο εξωτερικό πάντως υπάρχουν όρια στον φανατισμό, φωνάζουν, γιουχάρουν αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχει αντικείμενα να πέφτουν και μπούκες στο γήπεδο».

Για την βελτίωση στο παιχνίδι του όσο είναι στην Μπιλμπάο: «Στο Μπιλμπάο αγάπησα το μπάσκετ περισσότερο, μίλησα με τον Φώτη τότε και μου ζήτησε να δουλέψω για να εξαλείψω τις ατέλειες στο παιχνίδι μου. Με βοήθησε πολύ και μάλιστα δεν με έβγαζε από το παιχνίδι με το πρώτο λάθος. Μου έδειξε εμπιστοσύνη και η δουλειά που κάναμε μαζί με ωφέλησε, έφτασε στο σημείο μάλιστα να μου βάζει τις φωνές όχι γιατί σουτάρω αλλά γιατί δεν σούταρα σε κάποιες στιγμές, την ίδια εμπιστοσύνη μου έδειξαν οι συμπαίκτες μου και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό»

Για το ενδεχόμενο να πάει στον Άρη: «Δεν θα δεχόμουν ποτέ να πάω στον Άρη, όσο καλή πρόταση και αν μου έκανε η ομάδα»

Για τις γυναίκες του Μπιλμπάο, τους «κολλητούς» του και τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε: «Στο Μπιλμπάο οι όμορφες γυναίκες είναι η εξαίρεση, η Τσιμισκή μόνο με το Μιλάνο μπορεί ίσως να συγκριθεί. Η πόλη είναι πανέμορφη και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη αλλά για διασκέδαση δεν λέει πολλά, η παρέα μου εκεί είναι ο Μαυροειδής και ο Τζάκσον. Ο καλύτερος αμυντικός που συνάντησα είναι ο Ντούμας της Βαγιαδολίδ ενώ το μεγαλύτερο παλτό που είχα συμπαίκτη ήταν ο Άλτον Φορντ στον ΠΑΟΚ, είχε μια γάμπα 2 φορές το κεφάλι σου. Ο καλύτερος συμπαίκτης μέσα κι έξω από το γήπεδο ήταν ο Μουλαομέροβιτς ενώ παιδί - διαμάντι είναι ο Νίκος Ζήσης. Οι παίκτες που με δυσκόλεψαν αμυντικά ήταν αμέτρητοι αλλά ξεχωρίζει ο Ναβάρο».

Όσο για το μέλλον του:
«Αυτή την στιγμή μπορώ να φύγω αν θέλω από την Μπιλμπάο με 1 ευρώ ενώ η ομάδα έχει όψιον για να ανανεώσει αυτόματα το συμβόλαιο του στο τέλος του μήνα. Περνάω καλά στο Μπιλμπάο αλλά αν έρθει πρόταση από ομάδα Ευρωλίγκας θα την προτιμήσω και δεν νομίζω η Μπιλμπάο να έχει αντίρρηση, δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο. Θα ήθελα να αγωνιστώ σε μια ομάδα με μεγάλο όνομα στην Ευρωλίγκα, θεωρώ ότι μπορώ να σταθώ και να τα καταφέρω. Θα ήθελα επίσης να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ σε μερικά χρόνια για να κλείσω την καριέρα μου»

Πηγή:http://www.gazzetta.gr/ispania/article/295778-%C2%ABna-kleiso-ston-paok%C2%BB

Γιατί όλοι στα τελευταία τους θυμούνται τον Π.Α.Ο.Κ. και θέλουν να κλείσουν την καριέρα τους σε μας?
Άσε μας ρε Βασιλειάδη ήθελε να επενδύσει ο Δρόσος πλάκα μας κάνεις ή καλόφαγες και συ?

Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #252 on: June 06, 2012, 15:28:14 »
περιμένω πόστ σουρεαλιστική καταιγίδα απο CLUB !  :D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

ive4

• Guest
« Reply #253 on: June 07, 2012, 21:16:46 »
Ουστ! Όταν πήγαινε στον γαύρο ήταν ωραία ;

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #254 on: March 28, 2013, 17:48:05 »

Δεν θα σε ξεχασουμε ποτε αρχηγε.. αρχηγεεεεε  :'(  :'(

Αφιερωμενη στον club.. καθισα και διαβασα ολο το τοπικ απο την αρχη για μια διαφωνια που χαμε στο λαιβ.. πραγματικα ο μονος που τον εβριζε 6 χρονια πριν και εχει ακομα την ιδια και χειροτερη αποψη :smiley4: :smiley4:

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #255 on: March 28, 2013, 17:57:28 »
ΠΑΟΚ δεν είναι σάλια και μπλα μπλα. ΠΑΟΚ είναι πράξεις έργα και αφοσίωση. Του δώσανε κ φόρεσε κ το 7 σα δε ντρέπονταν τα μουνιά

Offline 1926vorios

• Αποστολή
  • **
« Reply #256 on: March 28, 2013, 18:33:22 »
Το παιδι ειναι πολυ Π.Α.Ο.Κ. οσοι τον ξερουν,πιο πολυ απο πολλα αλλα γατια...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #257 on: March 28, 2013, 19:14:56 »
Έτσι έχω μάθει κι εγώ, 1926vorios

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #258 on: March 28, 2013, 22:29:28 »
Συμφωνω . Αδερφε CLUB μη μας κραξεις αλλα η μπλουζα ειναι δικια μας....

ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΗ ''PAOK FANS''
http://paokepanomi.blogspot.gr/p/blog-page_7.html
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #259 on: March 29, 2013, 10:19:03 »
Εγω δεν ξερω αν ειναι πολυ ΠΑΟΚ ή γατι ή οτιδηποτε αλλο αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι δεν μπορει να ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ οτι ζητησε να φυγει απο τον γαυρο που επαιρνε ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ,επαιζε ευρωλιγκα και διεκδικουσε πρωταθλημα για να ερθει στον ΠΑΟΚ επειδη πιστεψε οτι ο ΠΑΟΚ θα κανει ενα νεο ξεκινημα με το Δροσο τοτε.Και δεν μπορει να τον κατηγορησει ΚΑΝΕΙΣ γι'αυτο γιατι και ο μπουντουρης το πιστεψε τοτε και ο μπαλογιαννης και πολλοι οπαδοι.Αλλα πειτε μου ΕΝΑΝ που θα εκανε το ιδιο.Εγω δεν μπορω να σκεφτω ΚΑΝΕΝΑΝ!Δεν ξερω αν το εκανε απο ΠΑΟΚτσηδηλικι αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ το εκανε γιατι ηθελε να παιξει στον ΠΑΟΚ,την ομαδα που ανδρωθηκε,και μενα αυτο μου αρκει!Γουσταρε να ειναι στον ΠΑΟΚ και δεν με ενδιαφερει το κινητρο του.....εδω ανεχομαστε τον μαρκοπουλο που εχει φερει ολα τα σκουληκοπαιδα στον ΠΑΟΚ(με πρωτο και καλυτερο το αρχισκουληκο Ταπουτο) και αφηνει τα ΠΑΟΚτσακια στον παγκο..........το σιγουρο ειναι οτι ολα αυτα τα χρονια δεν ειχαμε εναν ελληνα γκαρντ/φοργουρντ επιπεδου βασιλειαδη που να προσφερει σε ολους τους τομεις(ποντοι,ριμπαουντ,κλεψιματα,ασιστ) και εχουμε φτασει στο σημειο να θελουμε να ανανεωσουμε εναν 37χρονο για του χρονου!
Αυτο που ξερω ειναι οτι ο κωστακης εφυγε απο τον ΠΑΟΚ με 16,5 ποντους 3,7 ριμπ. 1,9 ασιστ και 1,1 κλεψ. Και αν ερχοταν τωρα στον ΠΑΟΚ με το σημερινο επιπεδο της Α1 θα τα ειχε γαμησει ολα.
Ε, εναν τετοιο παικτη θα παρακαλουσα να ερθει στον σημερινο ΠΑΟΚ!