Author Topic: Κώστας Βασιλειάδης  (Read 9223 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Απ: Κώστας Βασιλειάδης
« Reply #160 on: January 27, 2009, 11:22:10 »
"Ήταν απλά μια συγκυρία και ήθελα με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Να φύγω εγώ, ο Μουλαομέροβιτς για να μειωθεί το μπάτζετ για να πληρωθούν τα παιδιά. Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν χρήματα για να πληρωθώ"

Ποιον μου θυμίζει ρε γαμώτο σπάω το κεφάλι μου...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #161 on: January 27, 2009, 11:28:17 »
Λές να πήρε τηλέφωνο τον άλλον "αρχηγό" να του ζητήσει βοήθεια?

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #162 on: January 27, 2009, 11:34:18 »
Club δεν πρεπει να μπενεις σε αυτο το τοπικ εσυ ρε ματακια μου... Μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου και μας παθεις τπτ ρε μλκ...  ;) :P

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #163 on: January 27, 2009, 12:59:37 »
Ας το γράψω όσο πιο απλά γίνεται μπας και καταλάβετε τι εννοώ.
Οι Βασιλειάδης, Μουλαομέροβιτς, Γκρέγκορι και Ντιαρά εκδιώχθηκαν από τον Δρόσο.
Ο Δρόσος ψάχνει αφορμή για να πηδήξει από το καράβι και να μεταβιβάσει τα χρέη που δημιούργησε  στα ταμεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Αν οι καλαθοσφαιριστές πατούσαν στα συμβόλαια τους και έμεναν στον ΠΑΟΚ ο Δρόσος θα είχε παραιτηθεί.
Αυτό ήθελε να επιτύχει. Θα έβγαζε μια ανακοινωσούλα, ότι ο σχεδιασμός που έκανε ανατράπηκε από την μη συνεργασία των καλαθοσφαιριστών, θα έκραζε τον κόσμο ότι παίρνει την πλευρά των καλαθοσφαιριστών που δεν φεύγουν, άρα νοιώθει προδομένος μπλα-μπλα και θα αποχωρούσε.
Μπορεί ο Δρόσος να έχει δώσει προσωπικές επιταγές στα χέρια των καλαθοσφαιριστών και γενικά των πιστωτών, αλλά είναι έτσι το σύστημα στον επαγγελματικό αθλητισμό που τα χρέη (εφόσον δεν καλυπτούν από τον Δρόσο) θα μετακυλούσαν στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Όποιος βλέπει προδοσία από την μεριά των καλαθοσφαιριστών, βλέπει το δέντρο και όχι το δάσος.
gdaou
"γάβροι=κότες"

DimNaoussa

• Guest
« Reply #164 on: January 27, 2009, 13:17:11 »
Αντε γαμησου ρε βασιλειαδη που μας το παιζες και αρχηγος και ΠΑΟΚτσης..αει στο διαολο μαλακισμενο...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #165 on: January 27, 2009, 13:24:35 »
Καταντάω κουραστικός αλλά ορισμένα πράγματα δεν πρέπει νομίζω να ξαναπεράσουν ποτέ στο ντούκου.
Αλαμάνα, αντιληπτά κ κατανοητά αυτά που λές, ουδείς λέει οτι για το κατάντημα της ΚΑΕ δεν ευθύνεται κυρίως ο Δρόσος που (κακώς κ δυστυχώς όχι αυτόκλητα) είχε το γενικό πρόσταγμα. Άλλο πράγμα οι ευθύνες του Δρόσου κ άλλο πράγμα το παραμύθι του κυρίου του thread.....
Mε δηλώσεις τακτικής σαλπι - γιδιού ο Παοκτσής δε θα ξαναδώσει συγχωροχάρτι. Κ απο τη στιγμή που ο Δρόσος έκανε κακό στην ομάδα, ας τον ξεμπρόστιαζε μένοντας κ κοινοποιώντας την κατάσταση. Άλλωστε ο ίδιος λες οτι οι παίκτες φέρνουν εγγυητικές προσωπικές επιταγές του Πατρινού. Φέροντας εις χείρας σου επιταγές προσωπικές ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ κ μάλιστα, προς χρηματική σου ικανοποίηση στρέφεσαι σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ περιουσία του δανειστή σου θες (αυτό το λέω για να προλάβω κάποιους που εύλογα μπορούν να πούνε οτι το σφράγισμα των επιταγών του Δρόσου θα στρεφόταν κατά της περιουσίας της ΚΑΕ).
Εγώ και κυρίως εσύ ως εμπειρότερος ξέρουμε οτι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ δεν πηδάνε όταν το πλοίο βουλιάζει ακυβέρνητο. Κ το γατάκι αυτό, όχι μόνο είναι ντροπή που πέρασε το περιβραχιόνιο που κάποτε τιμούσε ο Μπάνε ο Πέτζα κ ο Σκοτ στο μπράτσο του, είναι δις ντροπή που έγινε και σύνθημα στα προδομένα χείλη πολλών απο εμάς, χωρίς να έχει προσφέρει αγωνιστικά ούτε στο ελάχιστο...
ΤΕΡΜΑ Η ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΑ ΝΤΕΜΕΚ αρχηγόπουλα
ΦΥΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ Κ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #166 on: January 27, 2009, 13:25:10 »
απο τετοιους αρχηγους χορτασαμε, δν πειραζει κωστακη αντε εκει στην μοντεγκραναρο την ασημη της ιταλιας να παρεις κανα φραγκο βλακα..

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #167 on: January 27, 2009, 13:27:36 »
Ο πρώην μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ, Κώστας Βασιλειάδης, μίλησε στον «Sentra 103,3» και την εκπομπή «Pick n Roll» με τον Διονύση Μαρίνο, για την «αναγκαστική» αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ.

«Πίστεψα στα λόγια και το όραμα του προέδρου. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Πάνω από όλα προέχει η υγεία. Ας προσπαθήσει για το καλύτερο για τα παιδιά που μείνανε και βλέπω ότι θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και την ομάδα για να είναι όλοι ήσυχοι και να κάνουν ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ», τόνισε σχετικά.

Στην ερώτηση για το αν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη απάντησε «Υπέγραψα για δυο χρόνια και αν τα πράγματα πήγαιναν καλύτερα θα έμενα παραπάνω. Δεν το περίμενα. Ήταν ξαφνικό. Είναι λίγα τα χρόνια του επαγγελματικού μπάσκετ και πρέπει να μαζέψεις χρήματα για σένα και την οικογένειά σου. Δεν πήρα τα χρήματα που έλεγε το συμβόλαιο. Στους πέντε μήνες που δούλεψα πήρα δυο μισθούς. Από τη στιγμή που μου είπαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθώ μέχρι το καλοκαίρι και καλό θα ήταν να φύγω για την ομάδα προτίμησα αυτό».

Σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι εγκαταλείπει την ομάδα στα δύσκολα σημείωσε: «Το έχω ακούσει πολύ. Ήταν απλά μια συγκυρία και ήθελα με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Να φύγω εγώ, ο Μουλαομέροβιτς για να μειωθεί το μπάτζετ για να πληρωθούν τα παιδιά. Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν χρήματα για να πληρωθώ ήταν δύσκολο να μείνω. Μας είπαν πως έχουν τα πράγματα και αυτό ήταν έντιμο. Μας είπαν ότι μέχρι τον Μάρτη, Απρίλη θα πληρωθούμε ένα μισθό. Εμένα μου είπαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα και καλό θα ήταν να φύγω για να διευκολυνθεί η ομάδα».

Για το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του ανέφερε: «Είμαι σε διαπραγματεύσεις με ομάδες από την Ισπανία και την Ιταλία».

Απευθυνόμενος στον κόσμο του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Να μην αφήσει την ομάδα. Να μάθει ακριβώς ό,τι έγινε στη δική μας περίπτωση. Να αγοράζει εισιτήρια και να βοηθάει τα παιδιά για να κερδίσουν τα εντός έδρας ματς».

Κλείνοντας, τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι, η ομάδα και η οικογένειά μου. Αγαπάω και τον κόσμο και την ομάδα. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα θέλαμε. Την προηγούμενη φορά που επιδίωξα να έρθω και ήταν να πάω στον Πανιώνιο ή τον ΠΑΟΚ επέλεξα τον ΠΑΟΚ κι ας έχασα κάποια χρήματα. Δεν μου βγήκε σε καλό αλλά δεν πειράζει».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10604&subid=2&tag=7761&pubid=1690113

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #168 on: January 27, 2009, 13:30:27 »

......όχι για μένα, αλλά για την καψερή την μάνα μου που έχει κ ζάχαρο......

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑ, παπά γαμώ τον Πειραιά, γεια σου Παπά Παπά ......

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #169 on: January 27, 2009, 13:40:57 »
Ο πρώην μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ, Κώστας Βασιλειάδης, μίλησε στον «Sentra 103,3» και την εκπομπή «Pick n Roll» με τον Διονύση Μαρίνο, για την «αναγκαστική» αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ.

«Πίστεψα στα λόγια και το όραμα του προέδρου. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Πάνω από όλα προέχει η υγεία. Ας προσπαθήσει για το καλύτερο για τα παιδιά που μείνανε και βλέπω ότι θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και την ομάδα για να είναι όλοι ήσυχοι και να κάνουν ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ», τόνισε σχετικά.

Στην ερώτηση για το αν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη απάντησε «Υπέγραψα για δυο χρόνια και αν τα πράγματα πήγαιναν καλύτερα θα έμενα παραπάνω. Δεν το περίμενα. Ήταν ξαφνικό. Είναι λίγα τα χρόνια του επαγγελματικού μπάσκετ και πρέπει να μαζέψεις χρήματα για σένα και την οικογένειά σου. Δεν πήρα τα χρήματα που έλεγε το συμβόλαιο. Στους πέντε μήνες που δούλεψα πήρα δυο μισθούς. Από τη στιγμή που μου είπαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθώ μέχρι το καλοκαίρι και καλό θα ήταν να φύγω για την ομάδα προτίμησα αυτό».

Σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι εγκαταλείπει την ομάδα στα δύσκολα σημείωσε: «Το έχω ακούσει πολύ. Ήταν απλά μια συγκυρία και ήθελα με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Να φύγω εγώ, ο Μουλαομέροβιτς για να μειωθεί το μπάτζετ για να πληρωθούν τα παιδιά. Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν χρήματα για να πληρωθώ ήταν δύσκολο να μείνω. Μας είπαν πως έχουν τα πράγματα και αυτό ήταν έντιμο. Μας είπαν ότι μέχρι τον Μάρτη, Απρίλη θα πληρωθούμε ένα μισθό. Εμένα μου είπαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα και καλό θα ήταν να φύγω για να διευκολυνθεί η ομάδα».

Για το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του ανέφερε: «Είμαι σε διαπραγματεύσεις με ομάδες από την Ισπανία και την Ιταλία».

Απευθυνόμενος στον κόσμο του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Να μην αφήσει την ομάδα. Να μάθει ακριβώς ό,τι έγινε στη δική μας περίπτωση. Να αγοράζει εισιτήρια και να βοηθάει τα παιδιά για να κερδίσουν τα εντός έδρας ματς».

Κλείνοντας, τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι, η ομάδα και η οικογένειά μου. Αγαπάω και τον κόσμο και την ομάδα. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα θέλαμε. Την προηγούμενη φορά που επιδίωξα να έρθω και ήταν να πάω στον Πανιώνιο ή τον ΠΑΟΚ επέλεξα τον ΠΑΟΚ κι ας έχασα κάποια χρήματα. Δεν μου βγήκε σε καλό αλλά δεν πειράζει».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10604&subid=2&tag=7761&pubid=1690113

φιλε μου σωστο αυτο!

το λαθος ομως ειναι το ΠΑΟΚτσηδιλικι απο τον επαγγελματια μπασκετμπολιστα η ποδοσφαιριστη.δεν το μπορω αλλο αυτο προσωπικα και δεν το δεχομαι
απο κανεναν.αναρωτηθειτε τι θα κανε καποιος απο μας στην θεση του και μην πιανεστε απο δηλωσεις που σαν σκοπο
εχουν μονο να αφησουν μια πορτα ανοικτη για το μελλον.λογω επαγγελματος βεβαιως βεβαιως...

τερμα πια τα παιδακια που "γεννηθηκαν" ΠΑΟΚ αλλα ταυτοχρονα πουλανε και την μανα τους για καποια φραγκα.
θυμηθειτε μονο τι ευκαιρια εχασε ο κοντος προδοτης να μεινει στην ιστορια του ΠΑΟΚ...

υ.γ πηρες μετοχες κωστακη;εγω λεω πως αν επαιρνες θα το διαφημιζες μεχρι και σε τοπικη εφημεριδα του κιλκις...μπορει να κανω και λαθος...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #170 on: January 27, 2009, 14:13:55 »
Καταντάω κουραστικός αλλά ορισμένα πράγματα δεν πρέπει νομίζω να ξαναπεράσουν ποτέ στο ντούκου.
Αλαμάνα, αντιληπτά κ κατανοητά αυτά που λές, ουδείς λέει οτι για το κατάντημα της ΚΑΕ δεν ευθύνεται κυρίως ο Δρόσος που (κακώς κ δυστυχώς όχι αυτόκλητα) είχε το γενικό πρόσταγμα. Άλλο πράγμα οι ευθύνες του Δρόσου κ άλλο πράγμα το παραμύθι του κυρίου του thread.....
Mε δηλώσεις τακτικής σαλπι - γιδιού ο Παοκτσής δε θα ξαναδώσει συγχωροχάρτι. Κ απο τη στιγμή που ο Δρόσος έκανε κακό στην ομάδα, ας τον ξεμπρόστιαζε μένοντας κ κοινοποιώντας την κατάσταση.

Μα αυτό ήθελε ο Δρόσος. Να του δώσουν την αφορμή για να πηδήξει από το καράβι. Η οποιαδήποτε δήλωση παραμονής των καλαθοσφαιριστών, θα ήταν η αφορμή που γύρευε ο Δρόσος.

Άλλωστε ο ίδιος λες οτι οι παίκτες φέρνουν εγγυητικές προσωπικές επιταγές του Πατρινού. Φέροντας εις χείρας σου επιταγές προσωπικές ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ κ μάλιστα, προς χρηματική σου ικανοποίηση στρέφεσαι σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ περιουσία του δανειστή σου θες (αυτό το λέω για να προλάβω κάποιους που εύλογα μπορούν να πούνε οτι το σφράγισμα των επιταγών του Δρόσου θα στρεφόταν κατά της περιουσίας της ΚΑΕ).

Ο Δρόσος δεν έχει περιουσία στην Ελλάδα. Αναγκαστικά η οποιαδήποτε απαίτηση ενός επαγγελματία αθλητή, θα κατέληγε στα ταμεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Εγώ και κυρίως εσύ ως εμπειρότερος ξέρουμε οτι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ δεν πηδάνε όταν το πλοίο βουλιάζει ακυβέρνητο. Κ το γατάκι αυτό, όχι μόνο είναι ντροπή που πέρασε το περιβραχιόνιο που κάποτε τιμούσε ο Μπάνε ο Πέτζα κ ο Σκοτ στο μπράτσο του, είναι δις ντροπή που έγινε και σύνθημα στα προδομένα χείλη πολλών απο εμάς, χωρίς να έχει προσφέρει αγωνιστικά ούτε στο ελάχιστο...
ΤΕΡΜΑ Η ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΑ ΝΤΕΜΕΚ αρχηγόπουλα
ΦΥΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ Κ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ

Συμφωνώ σε όσα λες για το πως πρέπει να είναι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, είναι ότι βρισκόμαστε σε μια φάση εξερεύνησης λύσεων και το μόνο που δεν χρειαζόμαστε είναι να εκτοξεύσουμε τα χρέη του ΠΑΟΚ σε κάποια εκατομμύρια ευρώ. Με λίγα λόγια, υπάρχουν μερικές κακές λύσεις για το τμήμα μπάσκετ και διαλέγουμε την καλύτερη από τις κακές στον συγκεκριμένο χρόνο.

Χρειάζονται κάποιοι μήνες για να γίνουν κάποια πράγματα και πρέπει όλοι μας να έχουμε υπομονή. Είναι μπροστά μας οι εξελίξεις.
gdaou
"γάβροι=κότες"

northeagle_4

• Guest
« Reply #171 on: January 27, 2009, 15:29:02 »
Για να τελειωνει το παραμυθι με το γατακι και την φουκαριαρα μανα του,τα λιγα λεφτα και μη αποδωτικα στον αθλητισμο........τα συμπερασματα δικα σας

http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=32863

Κώστας Βασιλειάδης Το συμβόλαιο του είναι 550.000 ευρώ και το μοιράζονται από κοινού ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Ο Δικέφαλος γλιτώνει 210.000 ευρώ με την εθελουσία έξοδο του αρχηγού.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #172 on: June 25, 2009, 17:19:57 »
25/06/2009 17:02 » ÐÁÏÊ - Óôï camp ï ÂáóéëåéÜäçò

Ï ðñþçí ðáßêôçò êáé áñ÷çãüò ôïõ ÐÁÏÊ Êþóôáò ÂáóéëåéÜäçò êáé ï ãõìíáóôÞò ôçò ïìÜäáò, Ãéþñãïò ×ñõóÜöçò Þôáí ïé óçìåñéíïß êáëåóìÝíïé ôïõ PAOK Basketball Camp. Ç ðáñïõóßá ôïõ ÂáóéëåéÜäç üðùò Þôáí öõóéêü ðñïêÜëåóå ôï Ýíôïíï åíäéáöÝñïí ôùí íåáñþí áèëçôþí ôïõ êáìð, üðùò Üëëùóôå êáé ìåãÜëç ìÜ÷ç ôïõ ÂáóéëåéÜäç ìå ôïí ðñïðïíçôÞ Åõñéðßäç ÌåëåôéÜäç óôá ôñßðïíôá.

Ï Ãéþñãïò ×ñõóÜöçò ìßëçóå ôï ðñùß óôïõò íåáñïýò áèëçôÝò, äßíïíôáò âÜñïò óôçí äéáäéêáóßá ôçò ðñïèÝñìáíóçò êáé ôùí äéáôÜóåùí. ¸äåéîå ðïëëÝò áóêÞóåéò ðïõ ìðïñïýí ïé áèëçôÝò íá ÷ñçóéìïðïéïýí ãéá íá âåëôéþóïõí ôçí åõëõãéóßá ôïõò êáé ìïßñáóå öáíÝëåò ôïõ ÐÁÏÊ óôá ðáéäéÜ.

Ï Êþóôáò ÂáóéëåéÜäçò äÝ÷èçêå ðïëëÝò åñùôÞóåéò, ìßá åê ôùí ïðïßùí Þôáí «ðïéïò åßíáé ï áãáðçìÝíïò óïõ ðáßêôçò êáé ðïéá ç áãáðçìÝíç óïõ ïìÜäá…» êáé áðÜíôçóå áìÝóùò "ï ÓôïãéÜêïâéôò êáé ï ÐÁÏÊ" . ¸êáíå äéáãùíéóìü ôñéðüíôùí ìå ðïëëÜ ðáéäéÜ, ìïßñáóå äþñá êáé óôï ôÝëïò ôçò åðßóêåøçò ôïõ äéáãùíßóèçêå óôá ôñßðïíôá áðü ôá 9 ìÝôñá ìå Ýíáí åê ôùí ðñïðïíçôþí ôïõ camp êáé ðáëéü ðáßêôç ôïõ ÐÁÏÊ ÌåëåôéÜäç Åõñéðßäç, üðïõ êáé ãíþñéóå ôçí Þôôá. ÔÝëïò öùôïãñáöÞèçêå ìå ôá ðáéäéÜ, ìïéñÜæïíôáò ðïëëÜ áõôüãñáöá êáé äþñá ôçò ÷ïñçãïý åôáéñßáò STAMION A.E.

Ïé óõììåôï÷Ýò ãéá ôçí 2ç ðåñßïäï (29/6-4/7/2009) Üñ÷éóáí íá óõìðëçñþíïíôáé. ¼ðïéïò áèëçôÞò åðéèõìåß íá óõììåôÝ÷åé óôçí 2ç ðåñßïäï èá ðñÝðåé óýíôïìá íá äçëþóåé óõììåôï÷Þ, åßôå óôï PAOK SPORTS ARENA (ÄåõôÝñá – ÓÜââáôï 08:00 – 16:30), åßôå óôá ôçëÝöùíá: 6976.83.06.75 ÌåëåôéÜäçò ÁíÝóôçò & 6945.28.82.28 Íïìéêüò Ðáíáãéþôçò.

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=191424

Á ñå âáóéëåéáäç ÐÁÏÊôóáêé...  :D :D :D

ive4

• Guest
« Reply #173 on: June 25, 2009, 21:49:25 »
αα ρε παοκτσάκι, άντε να ολοκληρώσεις τη θητεία σου στον γαύρο

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #174 on: June 25, 2009, 22:02:00 »
-1
Στο καλο και να μην μας γραφει ο επαγγελματιας πρωην αρχηγος.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #175 on: June 25, 2009, 22:24:12 »
Ο καθενας κρινει και κρινεται αλλα εγω προσωπικα ειμαι υπερ του.
Δεν σημαινει οτι επειδη ειναι αρχηγος θα χαλασει την καριερα του επειδη βρεθηκε ενας απατεωνας,ουτε θα κατσει να μενει απληρωτος ενω μπορει να παιρνει πολυ καλα χρηματα..
Νομιζω ο καθενας μας το ιδιο θα εκανε, δλδ τι να προτιμησει,τα 500.000 ή να παιζει τσαμπα?
Εσεις τι θα κανατε?Και αυτο που λεει για τα χρονια που παιζει και οτι πρεπει να κερδισει λεφτα ισχυει και με το παραπανω..
Επαγγελματιας ειναι στο κατω κατω..ξερετε κανεναν που να μην ειναι?Για πειτε τον και σε μενα..
Κι οσο για τον εαν ειναι ΠΑΟΚτσης εμενε δε με ενδιαφερει αν και πιστευω οτι ειναι,και δεν ειναι παραλογο που εβαλε μπροστα την ζωη του παρα το συναισθημα,ουτε παιδι της θυρας 4 ειναι ουτε της νεαπολης.
Δεν κοροιδεψε κανεναν ουτε τα λεφτα του κοσμου πηρε(οπως με σαλπι)
ΠΑΟΚ G4Α

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #176 on: June 25, 2009, 22:32:14 »
το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου.

π.σ. Εννοειται οτι δεν τον συγκρινω με τον κοντοπουστα. Τουλαχιστον εριξε και ενα δακρυ αληθινο και αγνο.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #177 on: June 25, 2009, 22:47:33 »
Ρε παιδιά, ο απατεώνας τον εκβίαζε κι αυτόν και τον Μουλαομέροβιτς. Αν το που πήγε στον γκέυ ήταν λάθος, αυτό δεν του το χρεώνω. Του είπανε να φύγει. Μην λέμε ό,τι νά 'ναι.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #178 on: June 25, 2009, 22:56:19 »
το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου.

καμια σχεση, κατα τη γνωμη μου

θα επρεπε να ειναι ΚΑΙ τις δυο φορες πολυ βλακας για να μεινει.
Πειτε ρε παιδια αυτοι που τον κραζατε τι θα γινοτανε αμα εμενε, εκτος απο το οτι θα εχανε εκατονταδες χιλιαδες ευρω ο ανθρωπος + την ψυχικη του υγεια?
Δε θα χρειαζοτανε να πηγαινουμε σε ψυχολογο για το μπασκετ?
Θα καναμε ομαδαρα?
Θα νοιωθαμε καλυτερα που υπαρχουν και αλλοι κολλημενοι με το μπασκετικο ΠΑΟΚ?
Ο ΠΑΟΚ θα ειχε αρχηγο?
Δε θα κατεστρεφε τον με καινουργιο ΑΦΜ ΠΑΟΚ και γηπεδο καβατζα ο παντελονατος?
Θα προσελκυε επενδυτες?
Τι?

Καλα εκανε και τις δυο φορες
Μπραβο στον ΠΑΟΚτση Βασιλειαδη και ευχομαι να κονομησει καλα οπου και να ειναι, γιατι γουσταρω να προοδευουν οι ΠΑΟΚτσηδες σε ολη τη γη. Μακαρι μαλιστα να κονομησει τοσο που να ερθει να παρει τον ΠΑΟΚ μαζι με τον πετζα (ο καθενας εχει δικαιωμα στο ονειρο)
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

ive4

• Guest
« Reply #179 on: June 26, 2009, 07:51:43 »
δε μας πειράζει που έφυγε. Οτι προτίμησε να πάει στον γαύρο μας πειράζει. ΠΑΟΚτσής που φόρεσε φανέλα του γαύρου για μένα δεν είναι ΠΑΟΚτσής.