αντε να φουντωσω μερικους πρωινιατικα

«Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μου»
Ο πρώην μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ, Κώστας Βασιλειάδης, μίλησε στον «Sentra 103,3» και την εκπομπή «Pick n Roll» με τον Διονύση Μαρίνο, για την «αναγκαστική» αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ.
«Πίστεψα στα λόγια και το όραμα του προέδρου. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Πάνω από όλα προέχει η υγεία. Ας προσπαθήσει για το καλύτερο για τα παιδιά που μείνανε και βλέπω ότι θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και την ομάδα για να είναι όλοι ήσυχοι και να κάνουν ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ», τόνισε σχετικά.
Στην ερώτηση για το αν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη απάντησε «Υπέγραψα για δυο χρόνια και αν τα πράγματα πήγαιναν καλύτερα θα έμενα παραπάνω. Δεν το περίμενα. Ήταν ξαφνικό. Είναι λίγα τα χρόνια του επαγγελματικού μπάσκετ και πρέπει να μαζέψεις χρήματα για σένα και την οικογένειά σου. Δεν πήρα τα χρήματα που έλεγε το συμβόλαιο. Στους πέντε μήνες που δούλεψα πήρα δυο μισθούς. Από τη στιγμή που μου είπαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθώ μέχρι το καλοκαίρι και καλό θα ήταν να φύγω για την ομάδα προτίμησα αυτό».
Σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι εγκαταλείπει την ομάδα στα δύσκολα σημείωσε: «Το έχω ακούσει πολύ. Ήταν απλά μια συγκυρία και ήθελα με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Να φύγω εγώ, ο Μουλαομέροβιτς για να μειωθεί το μπάτζετ για να πληρωθούν τα παιδιά. Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν χρήματα για να πληρωθώ ήταν δύσκολο να μείνω. Μας είπαν πως έχουν τα πράγματα και αυτό ήταν έντιμο. Μας είπαν ότι μέχρι τον Μάρτη, Απρίλη θα πληρωθούμε ένα μισθό. Εμένα μου είπαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα και καλό θα ήταν να φύγω για να διευκολυνθεί η ομάδα».
Για το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του ανέφερε: «Είμαι σε διαπραγματεύσεις με ομάδες από την Ισπανία και την Ιταλία».
Απευθυνόμενος στον κόσμο του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Να μην αφήσει την ομάδα. Να μάθει ακριβώς ό,τι έγινε στη δική μας περίπτωση. Να αγοράζει εισιτήρια και να βοηθάει τα παιδιά για να κερδίσουν τα εντός έδρας ματς».
Κλείνοντας, τόνισε:
«Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι, η ομάδα και η οικογένειά μου. Αγαπάω και τον κόσμο και την ομάδα. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα θέλαμε. Την προηγούμενη φορά που επιδίωξα να έρθω και ήταν να πάω στον Πανιώνιο ή τον ΠΑΟΚ επέλεξα τον ΠΑΟΚ κι ας έχασα κάποια χρήματα. Δεν μου βγήκε σε καλό αλλά δεν πειράζει».http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10604&subid=2&tag=7851&pubid=1690113