Author Topic: Oσοι θέλετε να ειδοποιήσετε κάποια μέλη να αδειάσουν τα Π.Μ (questions etc.)  (Read 6749 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
@egoist αδειασε λιγο τα πμ σου ρε αδερφε
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

ive4

• Guest

CLUB LARISA

• Guest
Gito έχεις pm, δε ξέρω αν έλαβες, με βγάζει κάτι περίεργα

Offline diegito4

• Αλλαγή
ok man το πήρα, ζαλάδα με έφερες πάλι.. :P

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
gianniotis αδειασε τπτ ρε να σου στειλω
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline antifa

• Αποστολή
  • **
diegito αδειασε τα μυνηματα αδερφε!

Offline Suicidal

• Βασικός
ΓΚΙΤΟ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΛΕΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Jordan-4

• Guest
το θέλω πολύ ο baron να δέχεται τα pm μου και περισσότερο να βρεθούμε κάποτε φέτος αυτό θέλω ΠΑΟΚ pantodinameeeeeee να βρίζει μάνες νεκρές ξέρεις σάπιε baron να λες απειλές ξέρεις τα pm κλειστά να τα εξής πάλι ξέρεις ερμαφρόδιτε χαρακτήρα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ξεκοληστε ρε μαλακες επιτελους, 40 χρονων ανθρωποι να κανετε σαν παιδακια.
Στην τελικη οι mods τι σας φταινε να σας κυνηγανε και να σβηνουν τα μπινελικια. Ελεος πια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Jordan-4

• Guest
e και τι άνεργοι να μείνουν οι mods?

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
οι mods αδερφέ μου οπως πολύ καλά ξέρεις εργαζονται αλλού και όχι εδώ μεσα. Εδώ είμαστε από την τρέλα μας για την ομαδα και πιστεύοντας πως με τον  ελεύθερο χρόνο που διαθέτουμε βοηθάμε στην διάδωση της ιδέας του ΠΑΟΚ και στην σωστή λειτουργία ενός χώρου όπου ΠΑΟΚτσήδες απο όλο τον κόσμο ανεξαρτήτως ηλικίας, χώρας, πολιτικών απόψεων θα συζητούσαν για την ομάδα.

Δυστυχώς όπως γράφει και ο skyclad αντί να έχουμε πρόβλημα με τα πιτσιρίκια έχουμε με τους μεγάλους.

Κανονίστε την πορεία σας κάποιοι εδώ μέσα....
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Jordan-4

• Guest
ΜΕ ΜΕΙΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ SCYCLAD ΕΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ δεύτερο πως θα γαμήσι εμενα με pious τρόπους δηλαδή? ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΑ ΤΑ PM ΤΟΥ  ο τζούφιος. και το δεύτερο είναι εξίσου απίθανο με το πρώτο.

Jordan-4

• Guest
ξέρω ρε στα ισα θα τρελαθούμε στο τέλος τι ξέρετε τι ξέρω ποιος τα ξέρει αυτό που ξέρω ότι κανένας δε  θα με μιλήσει για τι μάνα μου που είναι νεκροί ένα το κρατούμενο πια ιδέα διαδίδεται και με πιο τρόπο διαδίδεται αυτό συζητιέται το άλλο δε το θέμα έχει να κάννη με τον ΠΑΟΚ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ρε εδω και κανα μηνα δεν μου ανοιγουν καθολου τα p.m. ξερει κανενας τι στον πουτσο μπορει να χει γινει?

Οποτε μπαινω εδω  http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?action=pm μου βγαζει συνεχεια προβλημα φορτωσης σελιδας το εγγραφο δεν περιεχει δεδομενα κτλ..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
μοντ σε καναμε για να μας δινεις λυσεις οχι για να ρωτας γι αυτες  :'( :'( :'(

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Eδωσε λυση ο μεγαλος νορθ τεφα η δουλεια.. δερβιση μην ξανοιγεσε..  :P

Offline lik4

• Αλλαγή
Praktorine αδειασε τα p.m. σου

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Offline spinos_4

• Αλλαγή
CLUB μην σβήσεις αυτό που σου είχα στείλει και σου εξηγούσα την Κρητική καταγωγή του Ιησού Χριστού... είναι κειμήλιο...
PAOK-Hersonissos (Kriti)