Paidia,symfwnw mazi sas. Lypamai,alla,nai,h moni lysi ayti ti stigmh mou fantazei to na piasoume pato gia na einai anodiki i moni pithani poreia meta...alla ekei ftasame re gamwto...
opws lene k alla aderfia edw mesa, emeis pou megalwsame me genevi, nant,athina,tergesti klp klp (k alloi pio palioi), tin poname ayti tin omada. O kathenas me ton tropo tou.
K poname giati kseroume oti to thema den einai na swthei i xronia, na parei kana rebound o mayros, na balei kana tripontaki o Basileiadis, alla pos tha allaksei ayti i katastasi pou trwei ton PAOK mas apo mesa. Giati to na kaneis mia k dyo kakies xronies den trexei, ola kyklos einai. Alla na megalwnoun oi "nees genies PAOKtzhdwn" me orama tin paramoni stin kathgoria k na mathoun na symbibazontai me to na stelnoume paiktes stous prwtagwnistes, ayto einai karkinos!!!
Den prokeitai na ksanaasxolithw me proswpolatreies, Mpane idalma, Mpane kakos proponitis klp klp. O kathenas exei tin apopsi tou. O PAOK ypirxe k prin to Mpane k tha yparxei k molis fygei aytos. To thema einai ti tha presbeuoun ayta ta 4 iera grammata oso pernaei o xronos. Gia emas kseroume oloi ti shmainoun. to mpasket tou PAOK omws ti tha einai gia ola ta pitsirikia pou trexoun me faneles Zagor k Salpi (kanena yponoooumeno pros tis kolwnes mas)k tha ntrepontai na milane gia to basket tis ntropis opws swsta leei i G4???
Poios ftaiei?i katastasi i i nootropia tou ÐÁÏÊôóÞ pou sta skoura gyrizei to kefali,ektos an prokeitai gia Meta Xriston profhteies k grinia?ekane to aygo tin kota i i kota to aygo???
o,ti k na einai paidia, i katastasi htan asxhmh k alles xronies. Isws oxi toso, alla htan. K o PAOKTZHS ekei...sto Pale,sto Palataki,sta ekswterika,stin Athina. Na fwnazei, na plakwnetai, na dinei to mhniatiko gia tin ekdromi stou diaolou ti mana gia na paizoun ta palikaria mas me LAO, na katebainei stous dromous gia ena Galaktero opws polloi exoun pei edw mesa. K twra?
oxi,den thelw na pisteyw oti allaksame,oti allakse "o PAOKTZHS". Apla k h ypomoni exei ta oria tis paidia. Merikes fores prepei na skotwseis ayto pou agapas gia na mporesei na anastithei. Na anastithei xwris tis gaggraines pou to lymainoun k basizontai se ayto akribws to aparamillo pleonekthma k meionekthma tou ÐÁÏÊôóÞ: tin trela tou k tin pathologiki tou agapi gia ayta ta 4 grammata. An loipon to na boithisw ton PAOK mas shmainei na ponesw apo monos mou pio poly k na meinw makria tou, nai, tha to kanw, gia na mporw toulaxiston opws eipan k ta aderfia edw mesa, na exw toulaxiston re pousti mou ena orama oti "pali me xronia me kairous, pali dika mas tha 'nai..."