Τον ΓΧ εγώ τον αγάπησα πάρα πολύ. Για να καταλάβεις πόσο πολύ του επέτρεψα να βγει και φωτογραφία μαζί μου και αυτό το έχω επιτρέψει μόνο σε 3 παίκτες του ΠΑΟΚ.

Στον Πρέλεβιτς, στον Σταυρόπουλο και σ' αυτόν.
Όμως, κοιτάω την ομάδα και λέω. Εάν έρθει ΠΟΥ θα πάιζει; Μέσα δεξιά. Εκεί ποιον έχω; Βλέπω τον Φούτσι, και έχω και τον Σάλπι μιας και ουσιαστικά ο Σάλπι δεν είναι παίκτης περιοχής. Σκέφτομαι επίσης ότι έρχεται και ο Ελευθεριάδης. Σκέφτομαι επίσης ότι ο ΓΧ δεν μπορεί να έρθει να τον πληρώνουμε και να παίζει μόλις 5 ματς, οπότε θα είναι ψιλο-βασσικός, οπότε θα τρώει την θέση κάποιου. Οπότε λέω να μην έρθει, δεν με συμφέρει. Εάν είχα τα λεφτά του γαύρου, οκ. Να τον πάρω για να τον έχω εάν μου χρειαστεί.
Δεν λέω εγώ επαγγελματία όπως με βολεύει. Ο Θεοδωρίδης σήμερα είπε στο ραδιόφωνο ότι σκέφτηκε τον εαυτό του, δεν το λέω εγώ. Είπε χαρακτηριστικά: "Είμαι ΠΑΟΚτσής αλλά συμφέρον έχω αλλού, και πάω αλλού γιατί έχω ημερομηνία λήξης σαν ποδοσφαιριστής."
Εγώ σαν Γιάννης, ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές τους βλέπω ΙΔΙΑ. Είτε είναι Έλληνες είτε Κύπριοι, είτε Τούρκοι, είτε μαύροι, είτε μουσουλμάνοι, είτε άσχημοι, είτε πολυγαμικοί, είτε τρανσέξουαλ.
Οι ποδοσφαιριστές όμως καλέ μου φίλε, βολεύονται πίσω από την πρόταση "αγαπάω τον κόσμο της ομάδας και θα κάτσω για την φανέλα" και σου πουλάνε οπαδιλίκι ενώ είναι 100% επαγγελματίες. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι λένε κάτι τέτοια όταν νοιώθουν πως το συμβόλαιό τους δεν θα ανανεωθεί, ή όταν έχουν χάσει την - όποια - δημοσιότητα είχαν και ψάχνουν να συνδεθούν με τον κόσμο μιας ομάδας για να μην μπορεί η διοίκηση να τους διώξει έυκολα...
Εσύ νομίζεις πχ ότι ο Γιασεμάκης Γιασουμής ξέρει πραγματικά τι σημαίνει ΠΑΟΚ και μιλάει για προσφυγιά και πρόσφυγες;
Εγώ σε λέω ότι τα λέει αυτά για να γίνει αγαπητός σε μερίδα του κόσμου.
Επαναλαμβάνω. Δεν τον πληρώνω τον Γιασουμή για να με λέει τη γνώμη του ΕΙΔΙΚΑ όταν η γνώμη του μπορεί να προκαλέσει αναταραχή στην ομάδα.